POSTED IN Helse, Vaksiner

Det blir penger av det.

Vaksine-entusiastene ønsker seg stadig nye pandemier.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

“Vi har en bølge av pandemier i vente!” 

WHO-sjefen Tedros, Bill Gates, Anthony Fauci og vaksineutvikleren Peter Hotez sier alle med begeistring at vi har en ny pandemi i vente. 

De sier også at det kommer til å være en alvorlig pandemi, og at korona bare var en oppvarmingsøvelse. 

“Hvorfor er de så glade? Hvorfor er de så begeistret for en ny pandemi?”, spør indremedisineren og kardiologen Peter McCullough, “Det gjør meg mistenksom.” 

McCullough mener vi må ta dem og advarslene deres på alvor, og at det nok vil være tale om en smittsom luftveissykdom. Legen understreker at vi må være forberedt på nedstengninger og avstandsregler uten nødvendigvis dermed å godta dette. Dessuten bør vi ikke bare vente på at en vaksine skal være tilgjengelig, da dette viste seg “å gå fryktelig galt” under COVID-19. 

“Og jeg tror at det er det disse vaksineentusiastene ønsker: De vil ha en pandemi etter den andre.”, sa McCullough. 

CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) er en organisasjon som er grunnlagt av Gates. I denne organisasjonens forretningsplan står det at vi har en bølge av pandemier i vente, sier McCullough. I denne planen slås det også fast at for hver pandemi finnes det bare én løsning: en vaksine.

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Windows

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  25 august 2023 17:22

  Er virus fremstilt for å gi den farmasøytiske industrien enorm fortjeneste?

  Av Helena Glass.
  I 1920 oppdaget Karl Landsteimer, en jødisk lege, polioens smittsomme karakter og isolerte viruset. I 1923 ankom Landsteiner New York etter en invitasjon fra Simon Flexner, for å arbeide ved Rockefeller Institute. Det er en kjensgjerning at Rockefeller Institute fremstilte en vaksine, som fikk Spanskesyken til å forvandle seg til en bakteriell lungebetennelse som drepte hundretusener.

  I 1950 nådde antall tilfeller av polio en topp. I 1940 flyttet Hilary Koprowski, en jødisk vitenskapsmann fra Frankrike til Rio, hvor han arbeidet for Rockefeller Foundation. I 1950 utviklet han en oral poliovaksine. Vaksinen hans ble testet på rotter til tross for at polio aldri smittet dyr. Vaksinen hans var ikke godkjent i USA, men ble brukt i Afrika fra 1957 til 1960. AIDS oppsto i Afrika i 1960.

  I 1984 hevdet Robert Gallo å ha påvist HIV som årsak til AIDS, og vant en Lasker Award i 1986 da Fauci ble direktør ved National Institute of Health (NIH). Etter at det kom frem at Gallo hadde brukt uautorisert forskning fra Frankrikes Pasteur-institutt for sin teori om en forbindelse til HIV, ble det en rettssak mellom NIH og Pasteur-instituttet i 1987.

  I 1992 hevdet Rolling Stone Magazine at Koprowskis poliovaksine forårsaket aids-viruset i Afrika. Gerald Myers arbeidet direkte med Fauci og erklærte ettertrykkelig at HIV forårsaker AIDS. Han uttalte kategorisk at poliovaksinen ikke forårsaket AIDS – det var HIV som gjorde det. Center for Disease Control (CDC) ble også involvert og benektet det. På grunn av disse uttalte motsetningene, aksepterte det medisinske miljøet det, og dette ble den offisielle uttalelsen via NIH – også kjent som Fauci.

  I 2009 hevdet Kary Mullis, en nobelprisvinnende biokjemiker og virolog, at det ikke var bevis for at HIV forårsaket AIDS. Han hevdet at det ikke var noe vitenskapelig bevis eller bevis for å underbygge påstanden. Mullis var oppfinneren av PCR-testen som ble brukt som en forsterkning/forstørring av DNA. Han uttalte ettertrykkelig gjennom hele karrieren at PCR-testen ikke kunne brukes til å teste for virus.

  Mullis var en høylytt motstander av Fauci. Mullis døde bare måneder før covid ble erklært påvist, og Fauci erklærte at PCR-testen ville bli brukt til å teste for viruset. Mullis har siden blitt erklært som gal av Fauci.

  I 1955 utviklet og lanserte Jonas Salk, en jødisk forsker innen medisin, sin injiser-bare vaksine mot polio. Han satt i styret for MacArthur Foundation. MacArthur Foundation er sterkt involvert i promoteringen av World Economic Forum og Bill Gates agenda for avfolkning.

  I 1961 utviklet Albert Sabin, en jødisk forsker innen medisin som arbeidet for Rockefeller Institute, sin versjon av en oral vaksine. De hevdet polio var fullstendig utryddet i USA innen 1986. Sabin begynte å arbeide for NIH under Fauci i 1986.

  Sabins vaksine ble «testet» på 100 millioner mennesker i Sovjetunionen, Europa, Mexico og Nederland. Men det var ikke registrert noen tilfeller av polio i noen av disse nasjonene på den tiden. Den første utprøvingen i USA var i 1960 på 180 000 skolebarn. Den ble lisensiert i 1961. Ifølge WHO ble polio utryddet globalt i 1960.

  FN startet et globalt program for å utrydde Polio i 1988 for å vaksinere alle på kloden. De hevder at på grunn av dette initiativet ble poliotilfellene redusert med 99 % – til tross for at WHO erklærte at det ble utryddet 27 år tidligere.

  Mellom 1998 og 2017 oppsto polio forårsaket av vaksinen.
  I 2000 begynte Bill Gates Foundation en ikke-godkjent testing av hans orale poliovaksine i India. Polio forårsaket av vaksinen ble normen. I 2004 kunngjorde Bill Gates Foundation i samarbeid med WHO en ny poliovaksine som ville utrydde all polio innen 2005, også polio forårsaket av vaksinen.

  I 2022 hevdet Gates at en ny polio begynte å spre seg – en vill variant. En ny vaksinekampanje i Afrika, India og Pakistan ble startet av WHO. Nok en ny vaksine.

  Polio ble naturlig utryddet på slutten av 1950-tallet. Så igjen av vaksiner på 1960-tallet. Så igjen på 1980-tallet. Så igjen på begynnelsen av 2000-tallet. Så spredte det seg igjen da Gates, WHO og FN samarbeidet for å vaksinere hele Afrika, Pakistan, India, Indonesia og Afghanistan.

  Den største massehypnosen som er påført menneskeheten. Vi har ukritisk akseptert vitenskapelige og medisinske data fordi det er dette vi blir bedt om å gjøre. Hvor mange ganger har du hørt «vi vet ikke hva som forårsaker sykdom x – men vi kan gi deg en pille for det»? Den amerikanske regjeringen er klar til å sette i gang nye pålegg og tiltak på grunn av et nytt covid-virus i september.

  Fra Global Research, publisert 24 august 2023.
  Glass har en Bachelor of Science i økonomi og finans.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Orginalartikkel: Viruses: Man-Made for Big Pharma Vaccine Profits?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Artikkel om konflikten i Ukraina:

Hvilke krefter står mot hverandre og hva er perspektivene fremover?

Forrige innlegg

Spør deg selv: Hvem er kjeltringen i denne historien?

Enda en sak om Biden-familiens korrupsjon som NRK ikke omtaler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.