POSTED IN Sensur

Krenkbar?

Snømannen som krenker oss.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi er mange nå som som utsettes for stadige påtrengende krenkinger. Einar Andreas Lund har skrivi litt om på en samtidsanalyse med utgangspunkt i et innlegg fra en ukjent forfatter. Hentet fra politikus.no. Det advares om sterke meldinger:

8:00 – Jeg laget en snømann.

8:10 – En feminist kom forbi og spurte hvorfor jeg ikke hadde laget en snøkvinne.

8:15 – Jeg laget en snøkvinne.

8:17 – Min feministiske nabo klaget over snøkvinnens voluminøse bryster og sa at de var laget med et maskulint utseende, og at det ikke reflekterte alle kvinnene i verden som ikke greide å verdsette brystene sine.

8:20 – Det homofile paret som bodde i nærheten fikk et raserianfall og sa at jeg skulle ha laget to snøkvinner, at det krenket dem at det bare var en, og om jeg var en motstander av homofilt partnerskap.

8:22 – Transmannen … eh …  kvinnen … to hus bortenfor, spurte hvorfor jeg ikke bare laget et snømenneske med avtakbare lemmer.

8:25 – Veganere i enden av fotballbanen klaget på gulrotnesen, og hevdet at grønnsaker er mat og ikke overfladisk pynt.

8:28 – Jeg ble kalt rasist av to antirasister som var på vei til jobb fordi snøkvinnen var hvit.

8:31 – Muslimen som bor over gaten krevde at snøkvinnen skulle dekkes til.

8:40 – Politiet ankom med hylende sirener og sa at mange var blitt krenket, og at det visstnok forelå anmeldelser.

8:42 – Den feministiske naboen klaget igjen over at snøkvinnens pinnekost måtte fjernes fordi den representerte kvinner i en huslig, undertrykket rolle, og truet med enda en anmeldelse.

8:43 – Namsmannen kom og truet meg med utkastelse. Da jeg spurte om grunnen, ble han forvirret og ga meg fingeren.

8:45 – NRKs reporterteam dukket opp. Reporteren spurte meg om jeg visste forskjellen på en snømann og en snøkvinne? Jeg glemte meg bort, svarte lekent «snøballer», og de kalte meg sexist og avbrøt intervjuet.

9:00 – Jeg var på nyhetene, uthengt og beskyldt for rasisme, homofobi, menneskeforakt, nazisme, sexisme, fremmedfrykt, islamofobi, transfobi, patriarkalske verdier og kvinneundertrykkelse.

9:10 – Jeg ble spurt om jeg hadde noen medskyldige. Barna mine ble tatt av sosialtjenesten. Min kone krevde separasjon.

9:29 – Demonstranter fra venstresiden, krenket og rasende over alt jeg ble beskyldt for, marsjerte nedover gaten og krevde at jeg ble arrestert og straffet.

Da politiet kom for å hente meg, hadde snømannen/kvinnen/mennesket smeltet.

Om det finnes noen moral i denne historien, må det være; pass på når og hvor du puster, så du ikke fornærmer, plager eller krenker noen.

Tidligere publisert på derimot.no

Framhevet bilde: Foto: OBB.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Og jeg ble selvfølgelig også krenket…,
  jeg hørte noen som lo,…
  …. i denne alvorlige apokalypse-tiden.
  – Var det kanskje meg de lo av…..?

  Svar
 • Hehe .. Artig historie som gjenspeiler at allt for mange mennesker er iboende misfornøyde med seg selv og føler at de får en slags tilfredsstillelse ved å overføre hatet, misunnelsen og sin egen utilstrekkelighet i fotsporene til andre mennesker .. men for all del … ikke begynn å diskutere med dem .. Det er veien til helvete og i verste fall «krig» ;) – Jeg vet at mange ler av meg – men jeg ler av dem fordi de ikke har evnen til selvstendig tankegang og forandring ;) Forøvrig … så elsker jeg å provosere ! ;)

  Svar
 • Herlig! Ha ha ha

  Svar
 • Kaspar Gram
  17 mai 2022 12:18

  Kunsten kan redde verden. Forfatteren Einar Andreas Lund viser hvorfor. Kunsneren har kraft og potensiale svarende til mange divisjoner med manipulatører, journalister, faktasjekkere, etterretningsfolk og politisk korrekte. Venter spent på mer. Vær med på å tenne en motild ved å spre kjennskap til derimot.no og tilsvarende nyhetssider !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs dominans over Latin-Amerika går mot slutten.

Venezuelas president foreslår Latin-Amerikansk toppmøte med USAs president som gjest.

Forrige innlegg

Avisa Klassekampen, imperialismens fyrtårn på venstresiden?

De som ikke kjemper imot imperialismen blir politisk dypfryst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.