POSTED IN Ideologi, Imperialismen, Norsk politikk

Avisa Klassekampen, imperialismens fyrtårn på venstresiden?

De som ikke kjemper imot imperialismen blir politisk dypfryst.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hva gjør man med Braanen?

Av Jan Hårstad  

Studerer man arbeiderbevegelsens historie finner man fort ut at det ikke var noen søndagsskole. Om dette finnes det nå svære biblioteker og i Norge et dusin viktige bøker som folk faktisk bør lese nå. Jeg har tidligere nevnt Bengt Calmeyers «Forsinket oppgjør» 1993 som viktig fordi den forteller hvilke sjofle metoder den sentrale makten brukte til å stoppe alternative synspunkter og tenkning. Det var vel knapt ikke ett tricks av faenskap som ikke ble anvendt.

I årevis har jeg skrevet at redaktøren av Klassekampen beveger seg til å bli en sentral konservativ og reaksjonær lederideolog i Norge. Han har jo sittet på toppen av KK og naturligvis er også debatt-redaksjonens folk underlagt hans preferanser.

Det kan godt være at det hersker opposisjon til Braanens tenkning, men det hjelper ikke stort hvis debattredaksjonen ikke vil sette det på trykk. Det er det mest normale og vanlige.

Så har man hatkampanjer og bakvaskelser som Pål Steigan og hans omgivelser har vært utsatt for. Total fordreining og vulgarisering av synspunktene og sånt har KK ledet an i. Selv ledelsen av Rødt deltok i hatkampanjen mot Steigan.

En mindre sterk person enn Steigan ville ha ramlet sammen under dette hatet og den uærlige debattteknikken. Men i historien om arbeiderbevegelsen er det tusenvis av folk som har blitt kaldstillet som det heter på tysk.

Situasjonen nå er som følger: hvis ikke de oppegående i Rødt som fremdeles har aksjer i Klassekampen, igangsetter en kampanje for å få kastet Braanen og hans folk, vil avisa ganske snart være et offisielt organ for EU og Nato. Selv Hans Rustad på document har fått med seg at Rødt og Enhedslisten er det samme. En skal gå inn i imperialismen og krigsmaskinen Nato for å demokratisere den. 

waving flag
EU er i ferde med å falle sammen og avisa Klassekampen blir stadig mer sympatisk til den råtnende Unionen

Vi får legge til at dette innebærer mange gode inntekter i apparatet i Brüssel og på Løvebakken, faktisk en tradisjonell vei til en borgerlig karriere.

Siste LO-kongress var et sjokk for mange. De sosialdemokratiske globalistene hadde full kontroll og det forteller om at alliansen mellom arbeideraristokratiet og statsmaskineriet har blitt tettere, noe som skjer over hele Europa.

Det var italienske Mario Draghi som forleden meldte hva som forestår:

«Byggingen av et felles forsvar må ledsages av en enhetlig utenrikspolitikk og effektive beslutningsmekanismer.  Vi må overvinne  prinsippet om enstemmighet som stammer fra en mellomstatlig logikk.»

Dette kunne jo ha stammet fra dagens Klassekampen. Hvis ikke de oppegående i Rødt starter en kampanje for å kaste ut den reaksjonære ideologen Braanen, vil det gå dem meget ille i løpet av kort tid. Da kan de alle bli kaltstillet som Pål Steigan.

Det forteller historiebøkene. Kaltstellung.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: chris robert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Globalistene,hvem er/var de ?.
  Stay behind,ett av alternativmedienes tidligere yndlingstemaer,hvem var /er de ?
  De er /var samme sak.Samme glödende ideologi.
  Hvem var f.eks glödende opptatt av å bygge staten Israel ?.Håkon Lie,John Lyng,Einar Gerhardsen.
  Idag slapp Mathias Andersson en ny youtube video,den heter Ericsongatan nexus nucleus.
  Den er explosiv med masser av informasjon om motoren i den dype staten og hvor den ligger.Den avslörer så mye om hva som er i ferd med å skje når det gjelder hvordan den dype staten nå blir plukket fra hverandre.
  Ikke et pip i norske medier,ja ikke i alternativ mediene heller,men svenskene har begynt å skrive om disse temaene.
  Kanskje Derimot kan bli först ut med en fyldig artikkel om det som vi ikke skal vite noe om ?.

  Svar
 • Putin ,i et intervju med Shanghai eye idag forteller om Peter den store og kampen mot StorSverige og sier rett ut at Sverige er globalistenes hovedkvarter.

  Svar
 • I lang lang tid har jeg opplyst dere på Deromot om Wallenbergdynastiet og dets rolle i krig og fred siden tidlig 1600 tall og frem til idag.Det begynte egentlig enda tidligere,med Oxenstärna og skapelsen av embedsverket.Eller enda tidligere med Johnsson Grip og oppkjöpet av Finland(svartedauen) eller enda tidligere med vikingtiden.
  All historie vi har blitt fortalt er gjort til det ukjennelige for å skjule makten bak makten.
  På nye artikler fra Derimot må jeg for å kommentere registrere noe som heter Dashline,det begynner å bli mange nå som vil ha mine lösenord.Jeg får se om jeg gidder.
  Dere får i såfall ha det godt når dere tygger bit for bit og fordöyer sannheten som trenger seg på.Det blir tungt for dere som har satt dere fast i maktens splitt og hersk fortellinger,enten de er fra mainstreammedia eller alt media.
  Det gjelder å ha et åpent sinn,ikke låse seg fast,det gjelder å tenke selv,ikke la flokken bestemme dine moralske grenser.Fölger du flokkens moral,da har du ingen egen.

  Svar
  • At Sverige er globalistenes hovedland, og at Norge betegnes som Illuminatis rike, kan kanskje komme av at skandinaver ser ut til å være verdens mest konforme befolkning?
   Uansett hva de brede masser her blir fortalt, tror de fullt og fast på det (bare det kommer fra «myndighetene» selvfølgelig).
   Videre er det vel (kanskje) ganske godt kjent hvor «elitene» i skandinavia (og egentlig hele den «vestlige» sfære) egentlig kommer fra?
   Slangeøya (Krim) i Ukraina er et godt tips. Disse «folka» har «et godt grep» på hele verdens befolkning ikke bare den skandinaviske.
   Wallenberg var/er vel en av de forhatte bangstere som skal «styre» finansene til folk. Ericsson forsto at det ligger mye makt i å «håndtere» kommunikasjonene mellom folk (og land), men disse er fortsatt «etterkommere» av pengevekslerne som Jesus sparket ut av tempelet, og derfor ikke «tiltroendes» noen ærlige motiver.
   Forstod ikke det om Dashline, jeg må ikke registrere noe som helst (enda).

   Svar
 • Ingen Stat eller land kan noen gang bli selvstendig om de ikke har kontroll på sin egen ökonomi og i Norge og resten av verden (untatt Russland og Kina )er det private eierinteresser som styrer ökonomien.
  Ingen Stat eller Land kan bli selvstendig om de ikke har kontroll på sin egen telecom industri og i norge og resten av verden er det private eierinteresser som har kontrolleren.
  Ingen Stat eller Land kan noen gang bli selvstendig om de ikke har kontroll på sin egen kraftproduksjon og i Norge og resten av verden er det private eierinteresser som har kontrollen.
  Ingen politiske partier i Norge eller i de fleste andre Land synes dette er bekymringsfullt.
  95 % av alle kapitalinntekter går til 5 % av befolkningen i verden,de siste 5 % må resten sloss om.
  Det synes politikere i alle land er helt fint.
  Disse 5 % ene styrer alt.Det er dette politikerne kaller demokrati.
  Om vi skal ha gode bärekraftige samfunn,da må folket kontrollere makten,ikke omvendt.
  Pengesystemet går nå overende,ingen bryr seg om det,men de er hysterisk opptatt av inflasjonen og hvordan stoppe den.DET GÅR IKKE.
  Dette systemet er konstruert for å CRASHE,det var/er slik Globalistene planla å eie verden.
  I de sistte årene er det i hovedsak 4 Stater som har kjöpt opp Gull.
  De 4 er Russland,Kina,USA og Tyrkia.
  Russland og Kina har allerede gått tilbake til Gullstandarden og når USA er ferdige med oppgjöret med sin skjulte makt vil gullstandarden igjen bli innfört.
  Tyrkia er også på god vei og resten av de stater som har ambisjoner om å bli frie venter spent på disse 4 res gjennomföring.
  Norden skal gjennom vanskelige tider,det er i Norden frosten sitter hardest,vi må tines sakte for at folk og fe skal forstå at vi har blitt rundlurt i alle tider og det gjör vondt å våkne,vi er jo mestere i å ljuge for oss selv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krenkbar?

Snømannen som krenker oss.

Forrige innlegg

Mange ulykker i USA hittil i år.

Matmangel som et våpen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.