POSTED IN Klima, Økonomi

Snart gjøres CO2-utslipp personlige.

Alle må betale. CO2-avgiftene skal opp.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EUs klimalov er det «første skritt mot personlig karbonkredittsystem».

Av Swebbtv.

EUs klimareform er faktisk et første skritt mot et personlig karbondioksid-kredittsystem. Det hevder den nederlandske akademikeren og anti-globalisten Eva Vlaardingerbroek.

Eva Vlaardingerbroek

Det var i løpet av tirsdagen at EU-parlamentet stemte gjennom radikale deler av unionens klimapakke. Det handler om en reform av EUs system for såkalt kvotehandel. De såkalte utslippene skal reduseres med 62 prosent.

Reformen innebærer blant annet at tilgangen på karbondioksid-tillatelser må reduseres raskere enn planlagt og at skipsfarten også bringes inn på karbondioksid-markedet, melder Reuters.

Den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek advarer om hva reformen egentlig betyr etter hennes mening. Det er et første skritt mot noe mye mer totalitært, hevder hun. Men globalistene tar det steg for steg.

«EU-parlamentet har nettopp godkjent en katastrofal ny klimalov, som kraftig strammer inn kvotehandelssystemet (en karbonavgift) for selskaper, slik at EU-forbrukere blir belastet for utslippene sine. Merk mine ord: dette er de første skrittene mot et personlig karbonkreditt-system», skriver hun på Twitter og fortsetter:

«Den eneste grunnen til at dette ennå ikke er en offisiell personlig karbonkreditt, er fordi vi blir ‘indirekte beskattet’ gjennom selskaper som vil heve prisene og overføre kostnadene og mer til oss forbrukere. Men husk, snart vil nyttige idioter si at dette er urettferdig og argumentere for at vi alle bør beskattes i henhold til våre egne personlige utslipp. EU vil da si «du har rett»: her er et personlig karbonkredittsystem til alle».

Fra Swebbtv, publisert 19 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og Tweets fra Eva Vlaardingerbroek i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: EU:s klimatlag: ”Första steg mot personligt koldioxidkreditsystem”.

Forsidebilde Matthias Heyde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  21 april 2023 16:34

  Globalistene vil dramatisk redusere produksjonen av ris, basismat for 3,5 milliarder mennesker hver dag.

  Av Lance D Johnson.
  Verdens tredje mest produserte landbruksavling – ris – er det siste målet i globalistens krig for å ødelegge matforsyningen og sulte befolkningene. For å bekjempe global oppvarming blir landene nå pålagt om å kutte ned på risproduksjonen på grunn av metanutslippene fra rismarkene.

  «Ris er skyld i rundt 10 prosent av de globale utslippene av metan, en gass som over to tiår fanger omtrent 80 ganger så mye varme som karbondioksid. Forskere sier at hvis verden ønsker å redusere utslippene av klimagasser, kan ikke ris utelates, skriver Associated Press.

  Risproduksjon gir mat til store befolkninger over hele verden, men er nå under angrep av klimaendrings-kulten.
  Ris er basismat som har muliggjort en stor befolkningsvekst i hele Asia og India det siste århundret. Det er nå mer åpenbart enn noen gang at agendaen for global oppvarming, og kulten for klimaendringer ikke er annet enn propaganda, for å ødelegge mat-suverenitet og befolkningsvekst. Denne kulten mot global oppvarming er ikke rettet mot forurensninger. De retter seg mot naturlige molekyler som er nødvendige for plantelivet. De retter seg mot bruk av gjødsel på gårder og hindrer matproduksjon, de retter seg mot buskap på gårdsbruk og fôr. Deres nye mål nå er rismarkene!

  Bjørn Ole Sander fra International Rice Research Institute sa: «Det som skiller ris fra andre avlinger, er at det har et stående vannlag i åkeren, noe som betyr at det ikke er utveksling av luft mellom jorda og atmosfæren. Så det betyr anaerobe forhold i jorda, og det betyr at det er andre bakterier som er aktive i jorda enn du ville finne i hvete- eller maisåkrer». Denne naturlige prosessen er nå skyld i global oppvarming og ødeleggelsen av planeten.

  Landenes energi-uavhengighet og matsikkerhet blir borte. De sentrale planleggerne bak klimaendrings-agendaen ønsker avfolking. De tar åpent til orde for at mennesker skal leve i bikube-lignende ti minutters byer, bli hacket, programmert og gjort avhengig av insektbasert mat, laboratoriedyrket kjøtt, og kunstige matvarer.

  Globalister prøver å redusere befolkningen ved å utrope risproduksjon som en fare for klimaet.
  I USA dyrkes 80 prosent av all risen som konsumeres i Amerika. Rundt 18 millioner kilo ris distribueres over hele verden. Disse nye reglene for klimaendringer for ris vil redusere produksjonen for 5563 risbønder over hele USA. Disse bøndene dyrker ris på til sammen 2,8 millioner dekar på familiegårder over hele Arkansas, California, Louisiana, Mississippi, Missouri og Texas. Men hvis disse familiegårdene blir pålagt å overholde et «globalt metanløfte», kan de bli utsatt for angrep av FN, og bli tvunget til å gi fra seg gårdsbrukene og avlingene sine – en grusomhet som øker i Europa og rundt om i verden.

  I Vietnam må risbønder kutte risproduksjonen for å innfri «globale metanutslipp». Associated Press melder: «Under det globale metanløftet har Vietnam og flere andre store risprodusenter i Asia lovet å kutte utslippene med 30 % innen 2020 og 2023, men de to største produsentene, Kina og India, skrev ikke under». Kinesiske og indiske ledere nekter å delta i propagandaen for global oppvarming og klimaendringer.

  Fra Natural News, publisert 20 april 2023.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: RICE is the latest target of climate change cultists and the global war to starve populations to death.

  Svar
 • wasan Totland
  23 april 2023 0:06

  Jeg leste at sted at hvalen pustet ut enorme mengder co og at n orske politikere vurderte å avgiftsbelegge den

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke bare Donald Trump rettsforfølges.

Økonomisk gransking pågår av Bidenfamilien.

Forrige innlegg

Demokrati og nasjonal frigjøring?

Vi forestiller oss noe som ikke eksisterer for mange.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.