POSTED IN USA, Økonomi

Ikke bare Donald Trump rettsforfølges.

Økonomisk gransking pågår av Bidenfamilien.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bank samarbeider om parlamentarisk gransking av Biden-familien 

Cathay Bank, ein Los Angeles-basert bank with kontor i Kina, har frivillig overlevert dokument som dei Republikanske senatorane Ron Johnson (Wisconsin) og Charles E. Grassley (Iowa) har bede om som del av granskinga av Biden-familien. Alle andre US-amerikanske bankar har nekta å etterkome dei to parlamentarikarane sitt krav om finansielle dokument.

Robert Hunter Biden (født 4. februar 1970) er en amerikansk advokat, forretningsmann og kunstner som er den andre sønnen til USAs president Joe Biden og hans første kone Neilia Hunter Biden…Biden ble utestengt fra U.S. Navy Reserve kort tid etter han begynte på grunn av en narkotikatest han ikke bestod. Siden slutten av 2018 har Hunter Bidens skattesaker vært under føderal etterforskning. (Utdrag fra Wikipedia)

Bankpapira vart vidareleverte av senatorane til David Weiss, statsanklagar for Delaware, delstaten som Biden’ane høyrer heime i. Papira dokumenterer at CEFC China Energy overførte $1 million til Hudson West III, eit selskap eigd av Hunter Biden og Gongwen Dong, ein forretningsforbindelse av grunnleggaren og styreleiaren for CEFC, Ye Jianming.

Eit anna kinesisk energiselskap, Northern International Capital Holdings, som har band til CEFC, overførte $5 millionar til Hudson West III. Pengane som dei to selskapa sende, finansierte ei bankoverføring på $4.8 millionar frå Hudson West III til Hunter Biden sine selskap, Owasco PC, Owasco LLC og Lion Hall Group, eigd av president Bidens bror James Biden. Owasco PC gjorde 20 elektroniske overføringar for totalt nesten $1.4 million til Lion Hall Group. Hudson West III betalte Hunter Biden eit forskotshonorar på $500 000 pluss $100 000 per månad. James Biden fekk betalt $65 000 per månad. 

Tranaksjonane vart gjort mellom august 2017 og oktober 2018, etter at Joe Biden forlet Obamas Kvite hus. I tillegg opna Hunter Biden og Gongwen Dong ein konto med kredittgrense på $99 000 (line of credit) for Hunter Biden, James Biden og kona hans, Sara Biden. 

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde malt av Jan Matijko (1862)

Voltaire, International Newsletter – N°36 – 14 April 2023 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  21 april 2023 9:27

  Joe Biden, Jack Sullivan og Victoria Nuland, sistnevnte regnet som «neoconservativ in chief», har alle vært sterkt involvert i Ukraina siden 2014, og sitter i dag som et ledende troika i denne djevelskapen. De tre er trolig direkte ansvarlig for kuppet, påfølgende opprustning og forsøk på å realisere utvidelse av NATO østover til tross for USAs krystallklare løfter om det motsatte. Disse tre står for noen av de ondeste kreftene vi finner i USA, krefter som Norge dyrker og tilber og fremmer.

  Takket være jernkontroll over media, også med pudlene i norske mediehus, har de klart seg ganske bra inntil nå, men nå begynner stadig flere i USA å se galskapen i det de tre har holdt på med – i strid med folkemeningen. Vi kan definitivt ikke beskylde norske medier og politikere for å pushe fred og nedrustning, for å si det slik. Kanskje de har glemt Cuba-krisen?

  Svar
 • Familien Biden er involvert i menneskehandel og prostitusjonsringer ifølge washingtontimes.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alle skal mene det samme som oss

Avvikende meninger må stoppes

Forrige innlegg

Snart gjøres CO2-utslipp personlige.

Alle må betale. CO2-avgiftene skal opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.