POSTED IN Covid-19, Konspirasjoner / Sammensvergelser

«Smitte» er bare et påskudd for kontroll.

Det dreier seg ikke om sykdom lenger.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Verdens mest vaksinerte samfunn avlyser julefeiringa på grunn av «voldsom smitteøkning»

Av red. PSt -22. november 2021

Gibraltar er det mest vaksinerte samfunnet i verden. «The Rock» som landstripa kalles, har et folketall på 33.679. Per 24. september hadde man satt 79.502 vaksinedoser, til tross for at barn ennå ikke er inkludert i kampanjen. Det gir en nærmest uslåelig vaksinasjonsgrad på 119%!

Siden motivasjonen for vaksinene er at de skal beskytte mot smitte og «gi frihet fra nedstengninger» er det ikke lite oppsiktsvekkende at myndighetene i Gibraltar nå har avlyst julefeiringa under henvisning til «en eksponentiell økning av smitten».

Mens regjeringen har oppfordret publikum til å «bruke sin egen dømmekraft», har de «på det sterkeste» frarådet sosiale arrangementer i minst de neste fire ukene, og frarådet folk fra å holde private julearrangementer. Gibraltar har sett en jevn økning i aktive tilfeller av COVID-19 gjennom oktober og november, som har tatt fart de siste dagene.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gibraltar-lockdown-696x391.jpg

Helseminister Samantha Sacramento beskrev økningen i antall tilfeller som «drastisk», og oppmuntret folk til å møte opp for å motta boostervaksine.

Sacramento sa: «Den drastiske økninga i antallet mennesker som tester positivt for COVID-19 de siste dagene er en sterk påminnelse om at viruset fortsatt er svært utbredt i samfunnet vårt og at det er vårt alles ansvar å ta alle rimelige forholdsregler for å beskytte oss selv og våre kjære.

«Vaksinasjonsprogrammet for 12 til 15-åringer og boostervaksinasjonsprogrammet er nå i gang, og Gibraltar mottok 4680 flere doser denne uka. «Alle som er kvalifisert for en vaksine eller en booster oppfordres sterkt til å ta tilbudet når de blir bedt om det.»

Det virker ikke som om vaksinepusjerne helt klarer å stokke sine egne argumenter. Hvis vaksinene er effektive og beskytter mot smitte, så skulle jo et fullvaksinert samfunn kunne leve som normalt. Men det kan det altså ikke. Det må jo bety at løftene om at «vaksinene gir frihet» er usanne og at vaksinene slett ikke er effektive.

Det er også grunn til å merke seg at Gibraltar ikke har rapportert et eneste koronarelatert dødsfall siden 28. februar 2021.

Gibraltar covid as of September 28, 2021

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Noah Buscher

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Artikkelen underslår fakta. Før vaksinasjonskampanjen hadde man hatt lite smitte og kun 5 dødsfall i Gibraltar. I løpet av kampanjen steg smitten dramatisk, og det ble registrert 97 vaksinerelaterte dødsfall.
  « Gibraltar (34,000 inhabitants) started vaccination in December 2020 when the health agency counted only 1040 confirmed cases and 5 deaths attributed to covid19 in this country. After a very comprehensive vaccination blitz, achieving 115% coverage (vaccination was extended to many Spanish visitors), the number of new infections increased fivefold (to 5314) and the number of deaths increased 19fold. The number of deaths increased 19-fold, reaching 97, i.e. 2853 deaths per million inhabitants, which is one of the European mortality records. But those responsible for the vaccination deny any causal link without proposing any other plausible etiology. And after a few months of calm, the epidemic resumed, confirming that 115% vaccination coverage does not protect against the disease.»

  Svar
 • Sacramento! Det heter hun.
  Å google det så sier de: sacramento?,
  det er en elv i California.
  Det ligner på:
  denial is a river in Egypt.

  Svar
 • Jeg skoggerler over det kvinnfolkets navn,
  «ved Jesus Kristus innstiftet tegnhandling» ,
  og lykke til du, frøken Sacramento, møt din skaper,
  og det skulle vært meg en fornøyelse å se.
  Sacramento og kyss meg.
  Jeg ler meg ihjel.

  Svar
 • Den offisielle forteljinga har openbert eit forklaringsproblem. Intensiv vaksinering ser ut til å føre til eksplosjon av Covid-tilfelle. Om dei definerer Covid-tilfelle som «positive PCR-testar» (som vi veit er ubrukelege som diagnoseverktøy), eller om dei definerer Covid-tilfelle som sjukehusinnlagte, har dei likefullt eit forklaringsproblem. Dei har måla seg opp i eit hjørne. Og om nokre veker, når oppfriskningsdosane sluttar å verke (om dei då verkar i det heile), og vi ser ein ny smitteksplosjon, har dei same problemet med å forklare seg.

  Det kan bli interessant å sjå korleis helseminstrar over heile verda vrir seg på pressekonferansar.

  Svar
  • Helseministerene vrir seg nok ikke.
   De er betalt og følger ordre.
   Men vi er ikke betalt, heller tappet. Og bør bryte deres ordre.
   Gjennom lov til seier.

   Svar
 • Bra kommentar fra Hans Borge. Kommenterer innlegget i lys av de dataene du fremsetter også.

  Jeg synes egentlig dataene understøtter det som er den faktiske vitenskapen, ikke pseudovitenskapen vi får fra helsemyndighetene:

  1. Vaksinene skaper masse alvorlig bivirkninger, deriblant død. Det beviser de 97 dødsfallene etter påbegynt vaksinering som ikke har noen annen plausibel forklaring.
  2. Vaksinene er ikke effektive mot smitte, gitt at smitten har «eksplodert» etter at de oppnådde full vaksinasjonsdekning. Dette visste vi helt siden Pfizer og Moderna sine studier, da de ikke hadde til intensjon å bevise at vaksinen fungerte mot noe annet enn «alvorlig sykdom og død». (ref Tal Zaks uttalelser). Det var alltid mellommenn som Fauci, CDC, FHI osv. som har hevdet smittehemmende effekt (uten noen vitenskapelig studie til å bevise det).
  3. Vaksinen ser ut til å kanskje beskytte mot dødsfall, siden ingen faktisk DØR nå selv om «smitten» her er i taket. Eller så er viruset bare blitt helt ufarlig, eller hevdet alle de dødsfallene det enkelt kan legge beslag på allerede (er vel begrenset med gamlinger i dette «landet» å ta av?)
  4. Vaksinen er bare effektiv i noen måneder, siden effekten er avtagende over tid. Dette er også nå «common knowledge» og grunnen til at redningen skal være «BOOSTERS». Det er selvfølgelig galskap å skulle risikere de alvorlige effektene hver 6. måned eller noe sånt, men det driter myndighetene fullstendig i.

  Jeg synes dette henger sammen, men det er jo sinnsykt. Kanskje på tide å stoppe og tenke seg om man virkelig ønsker å ta en livsfarlig booster hver 6. måned?

  Svar
  • 3. Virus muterer og blir stadig svakere. (De vil overleve) Så dette er en naturlig utvikling. Lavere dødstall har lite /ingenting med vaksine å gjøre. Tvert imot.

   Svar
 • Erna Fleskeberg har fått sitt hemmelighetsstemplet i seksti år. Jeg mener, da må vi være dumme hvis vi ikke fatter at der er noe å skjule; aktiv i gavi; kronprinsen ferierer med Gates-familien i Geiranger. For en skitten sort.
  Jeg tør ikke si hva jeg ønsker skulle disse vederfare

  Svar
 • En rapport i U.K. Telegraph forklarer hvordan Covid-19 vaksinen har ført til en skarp økning i overdødelighet. Heer er et utdrag fra artikkelen:

  “Nearly 10,000 more people than usual have died in the past four months from non-Covid reasons, as experts called for an urgent government inquiry into whether the deaths were preventable….
  Latest figures from the Office for National Statistics showed that England and Wales registered 20,823 more deaths than the five-year average in the past 18 weeks. Only 11,531 deaths involved Covid.” (“Alarm grows as mortuaries fill with thousands of extra non-Covid deaths“, UK Telegraph)

  https://www.telegraph.co.uk/news/2021/11/16/nhs-delays-height-pandemic-linked-thousands-extra-non-covid/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter

  Svar
 • Dødeligheten øker fordi flere mennesker dør. Og flere mennesker dør fordi flere mennesker har blitt vaksinert. Det er en sammenheng mellom økende dødelighet og Covid-19-vaksinen. Naturligvis ønsker media å skifte ansvar for dødsfallene til «for sen behandling» og «mangel på forebyggende pleie». Men dette er bare en avledning. Den primære dødsårsaken er injeksjon av et giftig patogen i blodet på omtrent 70% av befolkningen. Det er det som forårsaker koaguleringer, blødninger, lungeemboliene, hjerteinfarkt, slag og for tidlig dødsfall. Det er vaksinen. Her er mer:

  “Weekly figures for the week ending November 5 showed that there were 1,659 more deaths than would normally be expected at this time of year. Of those, 700 were not caused by Covid.
  The excess is likely to grow as more deaths are registered in the coming weeks.
  Data from the UK Health Security Agency show there have been thousands more deaths than the five-year average in heart failure, heart disease, circulatory conditions and diabetes since the summer.
  The number of deaths in private homes is also 40.9 per cent above the five-year average, with 964 excess deaths recorded in the most recent week, which runs up to November 5.” (“Alarm grows as mortuaries fill with thousands of extra non-Covid deaths“, UK Telegraph)

  https://www.telegraph.co.uk/news/2021/11/16/nhs-delays-height-pandemic-linked-thousands-extra-non-covid/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter

  Svar
 • Dette begynner å bli moro.
  Jeg synes vi skal begynne å danse i gatene. Uten å ta hverandre i hendene så klart. Men vi kan visstnok ha onenight – stands.(med munnbind?) Sier myndighetene. :-)
  Det viktigste er at vi greier å betale de økte rentene som kommer snart.
  TUT. KJØR.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen tror at de bestemmer egne tanker og handlinger.

Men det sitter noen på bakrommene med enorme ressurser som sørger for at vi bestemmer rett.

Forrige innlegg

Sverige gjør to viktige beslutninger samme uke:

Vaksinepass og tropper til Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.