POSTED IN Økonomi

Andy Schectman forklarer;

Sluttspillet til bankkrisen er hyperinflasjon og valutakollaps

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

En etter en kollapser finansinstitusjonene som milliarder av mennesker er avhengige av for å drive forretninger og leve sine liv. Miles Franklin Precious Metals sin eier og administrerende direktør Andy Schectman, som har vært en fremtredende skikkelse i finansnæringen i mer enn 25 år, advarer om at sluttspillet til denne økonomiske tumulten vil være hyperinflasjon.

Schectman ble intervjuet av Mike Adams, på hans Situation Update-program denne uken for å diskutere den nylige kollapsen av Silicon Valley Bank (SVB), Signature Bank og andre banker som Credit Suisse, som enten allerede har eller er på randen av å implodere. Det Schectman delte, det er ikke for sarte sjeler, men dette er heller ikke noe man vil være uvitende om når korthuset faller.

På samme måte som det som skjedde under den store depresjonen og i Weimar-Tyskland, er den finansielle Ponzi-svindelen* (forklaring nederst) kjent som fraksjonert bankvirksomhet, i ferd med å nå slutten av enda en av sine dødsspiraler – men denne gangen kan det være den siste, noe som resulterer i at en digital, sentralbankkontrollert kryptovaluta som CBDC vi fortsetter å høre om, blir utløst.

Basert på det som har skjedd den siste uken i finanssektoren, er Andy Schectman og Mike Adams – og denne skribenten (Ethan Huff) – enige om at USAs banksystem, så vel som de over hele Europa som drives av sentralbank-globalister, faller nå i fra hverandre. Og for den gjennomsnittlige personen vil livet endre seg dramatisk.

«Det er ingen statsleder som har noen som helst anelse om hvordan man skal håndtere finans, risiko, økonomi eller bankpolitikk» kommenterte Adams. «Fra banksjefene i Silicon Valley til regjeringer og finanssjefer er de alle 100 % Woke-klovner som er besatt av deres kult med wokeisme, men som ikke har noen interesse for risikovurderinger eller finansiell diversifisering».

Dette ender med total kollaps

Moderne finans er et komplisert emne, og Andy Schectman bryter det hele ned i deler som de fleste lett kan fordøye. Han avslører hvordan penger faktisk er gjeld i forkledning. Han avdekker også opp-og-ned-syklusene som har plaget vårt økonomiske system, helt siden sentralbanksjefene overtok det i 1913 med opprettelsen av det private Federal Reserve-systemet.

Før det var penger faktisk penger. Og frem til 1970-tallet ble til og med våre Federal Reserve-sedler støttet av gull – men ikke nå lenger. Dagens dollar støttes av absolutt ingenting, og det er hvordan «Fed» (Federal Reserve) slipper unna med å skrive ut uendelige mengder av dem.

Når penger bare er papir fra trykkpressen, er de ikke verdt mer enn pengene i Monopol-spillet vi alle spilte som barn. Og etter hvert som flere våkner opp til denne sannheten, vil mistillit til systemet vokse, flere mennesker vil begynne å konvertere pengene sine til ting som faktisk har verdi, og resten vil være historie.

Se på episoden om «Situasjon Update» (video i originalartikkelen) (Link også her: https://www.brighteon.com/44f7c508-fdc1-4ad2-983a-a0cde648305d ) som en intro om hvordan dette kollapsende systemet fungerer. Du vil oppnå en større forståelse av markedets boom-bust-syklus, årsaken til inflasjonen, hvorfor Federal Reserve senker renten bare for å heve den senere, og hvordan dette ender.

«Østerrikerne vet at inflasjon er veksten i den virkelige pengemengden», skrev en kommentator om forskjellen mellom østerriksk økonomi og keynesiansk økonomi, hvor sistnevnte er det som underbygger det amerikanske finanssystemet.

«Prisveksten er forskjellig – hvor mange dollar bestemmer prisen på hvor mange varer? Da Federal Reserve-kabalen nettopp erklærte at de ville «sikre» hvert bankinnskudd, lovet de å doble pengemengden, omtrent 20 billioner dollar akkurat nå!».


*Ponzi-svindel eller Ponzi-opplegg, er en type investerings-svindel som er en variant av pyramidespill. Konseptet er oppkalt etter den italienske svindleren Charles Ponzi som på begynnelsen av 1900-tallet sto bak et av historiens mest omfattende bedragerier. Kilde: Wikipedia.


Fra Natural News, publisert 16 mars 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervju med Andy Schectman i originalartikkelen.
Originalartikkel: The endgame of the banking crisis is hyperinflation and currency collapse: WATCH as Andy Schectman explains.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «En etter en kollapser finansinstitusjonene som milliarder av mennesker er avhengige av for å drive forretninger og leve sine liv.
  ….advarer om at sluttspillet til denne økonomiske tumulten vil være hyperinflasjon.»

  Ja, så klart det vil bli krise i et verdi-og byttemiddel- system, og også i den produserende verden. -Hvis alle vekter og litermål ble ødelagt. ( eller manipulert slik at de ikke hadde noen praktisk/funksjonell, troverdig, verdi lengre.)

  Men vi skal også vite , at det er måleverktøyet, litermålet/vekten, som er ødelagt.
  Ikke de produserende. Og ikke innholdet/realverdiene
  Det blir kaos i en periode, ja. Når realverdiene overtar for fiktivene.

  Så får vi finne oss et bedre måleverktøy og byttemiddel. F.eks. kalorier?
  Gull er et dårlig og dyrt (administrativt) måleverktøy å håndtere.
  Tillit er et viktigere verktøy.
  Så vi får finne oss samarbeidspartnere som ikke er høkere & bedragere.
  Og sørge for at disse ikke overtar realverdiene. – I denne kaoseperioden de (igjen) vil skape.

  Svar
 • Energiekvivalenter omregnet til CO2 blir den nye standarden. Bundet opp til CBDC. Det er en gammel teknokratisk tanke fra 1930 tallet, at alle skulle få utdelt en gitt mengde energi de kunne brukenper måned.

  Svar
 • Interessant nok har Bitcoin steget kraftig i det siste, og forklaringen på dette er visstnok at folk ha mistet tilliten til banksystemet og derfor tar pengene sine ut av bankene og investerer i Bitcoin.

  Svar
 • Den norske krona er svak fordi voksne mennesker i utlandet ikkje har tillit til norske co2fanatiske politikere som skal bruke arbeidskraften i landet på latterlege grønne prosjekter. Klimatiltak, klimaskatter, det grønne skiftet? Alle veit det er ein finansiell bløff for å styre pengene frå staten til private konsern. Storbankane vurdrer nordmenn som dumme og gale. I alle partier. Hydrogen og karbonfangst har ingen kunder og er ein flopp og ein bløff slik som klimakrisen.

  Svar
  • Valutakursen er lav fordi valutaspekulantane ser at nordmenn er underlagt høge bremsande skatter som hindrer vekst. Underdanige skatteslavar uten kunnskap om den virkelige verden har svak framtid. Skattenivået må ned, lønningene opp og offentlige Tilsette byråkratar må ut i produksjonen. Norge er rikt.

   Total ommøblering, folk ut av universet og direktorater og over i produksjonen av varer og tjenester. Då vil kronekursen stige. Men norske politikere er uintelligente og visjonslause, Underlagt den kalkulerte propagandaen frå bankjødane som forsterker sin totale makt.

   Svar
   • Folk ut av universiteter og høgskoler og lignende stillinger som studerer falske tåpelige temaer… Læring er digital.
    Ideen om å forlate kroner for Euro er katastrofal. Det er euroen som blir slukt av Dollar, ikkje krona. Norske kroner burde binde seg sterkere til rubel og kinesisk valuta.

 • Den økonomiske «krisen» er laget med viten og vilje av WEF kulten for hyper rike narsisister og resten av den hyper rike parasittiske «eliten». Dette er bare begynnelsen på det WEF selv kaller «The Great reset», neste steg er en feudalistiks facistisk totalitær verdens regjering hvor «DU skal eie INGENTING Og være Lykkelig» som skal «redde» oss fra alle problemene de selv står bak. Alt dette står forklart i detalj i boken til WEF kult grunnleggeren Klaus Schwab kalt «Covid 19 The Great reset». Dette er ikke konspirasjons teorier og WEF PRØVER ikke engang å skjule hva som er den endelige planen de har for verdens herredøme…

  Svar
 • Ja?
  Hva er det som har økt priser i Norge det siste året? Jo en forunderlig, antagelig FED -ønsket, kolossal prisøkning på vår EGEN-produserte vannkraftenergi. ( UTEN at produksjonsprisen har økt!) – Som selvfølgelig førte/fører til prisøkninger på all produksjon, distribusjon og varelager i Norge. Et dilemma, gitt. ;-)

  ‘– En svak krone er god for norsk eksport, men det er et dilemma at det også virker inflasjonsfremmende. Alt vi importerer øker i pris og fører til et høyere prisnivå generelt. ‘
  nettavisen.no/okonomi/slar-alarm-om-kronen-kan-bli-en-smertefull-hestekur/s/5-95-972333

  ‘Frisvold mener det vil være bedre for norsk økonomi å knytte kronen til en stabil valuta, som også benyttes av våre viktigste handelspartnere. ‘

  Altså en ‘ stabil’ valuta ( og renter) som så skal (total-) styres av overnasjonale maktapparater. ;-)

  ‘– Det er trygt å kjøpe seg inn i kroner, men algoritmene ser også på hvordan det er å kjøpe seg ut. Det er et risikomoment som har blitt mye større og tar over fordi det ansees vanskelig å få solgt kronen skulle den fortsette å synke. ‘

  Så ‘algoritmer’ skal bestemme. Ikke våre innbyggeres produksjon og forutsigbarhet.
  Og ‘kronen’ /penger er blitt en vare. ;-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den var 95% effektiv sa de på forhånd. Det var åpenbart en blank løgn.

New Zeeland: Stadig flere fullvaksinerte legges inn med Covid-19.

Forrige innlegg

I Israel ruster palestinerne seg til væpnet kamp mot Israel.

Kan det bli enda verre?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.