POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Skyldes det vaksinene?

Sterk økning i barnedødelighet.

1 kommentar

Barn blir drept – åtte ganger økning av barnedødeligheten etter at vaksinene er rullet ut

Av red. PSt -14. september 2022

Offisiell dødstall for Europa viser at det har vært en sjokkerende økning på 691 % i overdødsfall blant barn siden det europeiske legemiddelbyrået utvidet nødbrukstillatelsen av Pfizer Covid-19-vaksinen for bruk hos barn i alderen 12 til 15 år i mai. Dette skriver The Exposé.

Før denne beslutninga fra European Medicines Agency var dødsfall blant barn i 2021 under forventet rate. Men etter autorisasjonen for nødbruk hadde overskytende dødsfall blant barn ved slutten av året økt med dypt urovekkende 1 599 % sammenlignet med gjennomsnittet for 2017 til 2020.

Dessverre har denne trenden fortsatt inn i 2022, med Europa som offisielt har registrert en 381 % økning i overdødelighet blant barn i år så langt, sammenlignet med gjennomsnittet for 2018 til 2021.

EuroMOMO er en europeisk mortalitetsovervåkingsaktivitet. Organisasjonen uttaler at målet er å «oppdage og måle overflødige dødsfall relatert til sesonginfluensa, pandemier og andre folkehelsetrusler».

Offisiell nasjonal dødelighetsstatistikk leveres ukentlig fra de 29 europeiske landene eller subnasjonale regionene i EuroMOMO-samarbeidsnettverket, støttet av European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) og Verdens helseorganisasjon (WHO), og er vert for Statens Serum Institut, Danmark.

Følgende diagram viser de ukentlige overdødsfallene gjennom 2020 og 2021 blant barn i alderen 0 til 14 år over hele Europa. Grafen er hentet fra EuroMOMO-nettstedet og finnes her.

Les hele artikkelen i The Exposé her.

Innlegget er hentet fra Steigan.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 428 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Nødbruk», «Hastegodkjennelse» av et produkt Pfizers papirer viser at de handlet bvisst angående effekten; Erna og fhi stemplet folkehelseavgjørelser hemmelig. Hun er i GAVI. Høyst kriminelle, samtlige i FHI-toppen. Internasjonal domstol og hoderulling. Håper jeg. Pris seg lykkelig den som i kommende tider får et friskt barn! De inokulerte spontanaborterer, hvis de i det hele tatt er fruktbare. Om få år vil et nyfødt og velskapt barn få de heldige til å synge halleluja. Og velkommen til Zombieland.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

Previous Post

Før Pfizer-vaksinen ble godkjent ble den testet på barn.

Denne historien forteller at vaksineskadene skulle skjules før godkjenning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.