POSTED IN Sanksjoner

Skreller vi bort retorikken blir bildet tydelig.

De fleste land i verden har ikke innført sanksjoner mot Russland.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det brukes uttrykk som verdensopinionen, en hel verden osv. Men dette er falsk retorikk. Under presenterer vi kart over hvilke stater som har innført sanksjoner overfor Russland. Det forteller at «verden» ikke har gjort det, bare Nato-«verden» m/tilbehør.

Noen ganger kan det være greit å undersøke de faktiske forholdene og ikke bare tro på alle løgnene og omskrivningene som våre store medier nå produserer på løpende bånd. Vi glemmer at det akkurat nå er et geopolitisk jordskjelv som bringer alliansen Kina/Russland gjennom SCO (Shanghai Cooperation Organization) i det globale førersetet. Vest-Europa er i ferd med å havne i den globale bakevjen og det må folk for enhver pris ikke få vite.

Men her er kartet over alle som har innført sanksjoner mot Russland:

Forsidebilde: Maria Lupan1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 388 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • FRIHET !!!!
  6 april 2022 8:59

  Sanksjoenene mot Russland rammer i liten grad Russland men er ødeleggende for versten og Europa. Sanskjonene handler egentlig om «the great reset» hvor økonomien kjøres i grøfta slik at de senere kan redde oss med sitt nye økonomiske system og verdens regjering hvor «du vil eie ingenting og være lykkelig» som World Economic Forum sier det… WEF er en organisasjon som har ifølge lederen Klaus Schwab selv infiltrert de fleste regjeringene i verden og nå slått set sammen med FN slik at WEF og FN er nå det samme i realiteten… WEF / FN er nå den største trusselen mot menneskers frihet i hele menneskets historie.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  7 april 2022 8:13

  Irak og Libya ville selja olje i annan valuta enn dollar. Det enda med vestlege åtak og presidentmord. No sel Russland gass mot rubel. Putin er ein motig mann. (Kommentaren er inspirert av ein artikkel på Steigan.no i dag.)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA sentralbank forbereder en global depresjon.

Russland skal få skylden.

Previous Post

Statistikk som opplyser

Coronavaksiner har ikke en påviselig effekt for å unngå corona-dødsfall

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.