POSTED IN Krig-fred, Russland, Ukraina

Seymour Hersh:

Ukraina kan aldri vinne krigen mot Russland.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Å vedde på ukrainsk seier er «som et selvmord» – mener Seymour Hersh

Vesten vil ikke en gang ha Kiev med i NATO på grunn av bekymringene rundt korrupsjon, sier denne Pulitzer-vinnende journalisten.

USA og deres allierte burde ha forsøkt å komme til enighet med Moskva, siden deres tro på at Ukraina kan vinne i konflikten er helt «selvmorderisk». Dette påstår den ikoniske gravejournalisten Seymour Hersh.

I et you-tube-intervju med Consortium News på fredag beskylder Hersh Biden-administrasjonen for «å begå masse grunnleggende feil», og la til at «det er helt umulig å tro det  når man ser hvor idiotisk hans lederskap er».

«Det er helt selvmorderisk å tro at dere kan vinne den krigen, at Ukraina kan vinne krigen mot Russland, Det er altfor mye korrupsjon i det landet. 

Å blande seg inn i dette var en svært, svært dårlig beslutning. Vi burde heller ha trykket på for å få til fred, vi burde ha gått inn for en avtale», insisterer den tidligere Pulitzer-vinneren. 

«USAs president Joe Biden har faktisk ‘ødelagt  hele NATO i Europa’ ved å be dem støtte Ukraina  med deres totalt korrupte regjering», legger Hersh til. 

Journalisten sier også at Kiev glorifiserer Stepan Bandera ,»den største pro-nazi ukraineren, som drepte jøder som en gal under andre verdenskrig».

Seymour Hersh kaller også Nord Stream-sabotasjen «det dummeste» USA har gjort på mange år.

«Det er jo idiotisk ikke å forsikre den russiske regjeringen at vi ikke er interesserte i at Ukraina skal bli et NATO-medlem», slår Hersh fast, og refererer til en langvarig bekymring i Moskva.

«NATO vil ikke ha Ukraina med likevel, landet er altfor korrupt.».

Hersh har nylig publisert en bombeskrell-rapport, der han beskylder USA for å ha sabotert Nord Stream-rørlednngene i fjor. Han siterer en informert kilde som forteller at eksplosivene ble plassert på bunnen av Østersjøen av dykkere fra USA  under dekke av en NATO-øvelse som fant sted i juni 2022.

Å sprenge den russiske rørledningen er det dummeste USA kan ha gjort.

De ble detonert sist september, og det førte til at  rørledningen ble ødelagt, rørledningen som var lagt der for å levere russisk billig gass til Europa gjennom Tyskland.

USAs utenriksminister Antony Blinken, og også undersekretær for politiske affærer Victoria Nuland og den nasjonale rådgiveren Jake Sullivan er alle svært «haukaktige» ifølge journalisten. 

Denne trioen «presset Biden hardt» for å gjennomføre sabotasjen fordi «de hadde et langvarig hat mot den russiske presidenten Vladimir Putin. Det er nesten personlig, gjetter jeg på», påstår Hersh.

Talskvinnen for USAs nasjonale sikkerhetsråd, Adrienne Watson, fordømmer Hersh sin bombeskrell-rapport som «totalt falsk og fullstendig oppdiktet».

Hersh har lovet å komme med flere avsløringer om hvordan rørledningen ble sprengt.

Oversatt Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/571532-new-nord-stream-report-hersh/

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Må si meg enig med Hersh, det er selvmord «de vanlige mistenkte» nå driver med.
    Resultatet ser uvergerlig ut til å bli et oppløst NATO, et farvel til «verdens-valutaen» dollar og et konkurs Amerika.
    «Klanen» kan dermed også vifte farvel til sitt imperie og drømmen om å sette anti-krist på tronen i Jerusalem.
    Men som jeg tidligere har sagt er jeg svært usikker på om de vil «godta» det, eller om deres fall vil ende i en soppsky.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Putin og Biden skal tale.

Den kommende uken blir viktig i krigen.

Forrige innlegg

EU-leder: «Navnet på EUs sykdom er inflasjon.

Viruset som utløser inflasjonen er EUs sanksjoner mot Russland.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.