POSTED IN Falske Flagg, Terrorisme

Seymour Hersh sin avsløring må avledes.

Hvis USA avsløres som ansvarlig revner Nato.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Falsk flagg om Nord Stream sabotasjen

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

I motsetning til Seymour Hersh sin historie som ble totalt fortiet, har flere medier samtidig hevet seg på en false flag historie som frikjenner USA – en smule påfallende.

Denne historien sier at seks dykkere leide en Bavaria C50 yacht, en 15 meters luksus motorseiler med førsteklasses bekvemmeligheter til 10 – 12 personer. Dette er IKKE en dykker-båt selv om den har en liten badeplattform akter.

Et 5 minutters dykk til 80 meter krever 4 timers dekompresjon, enten ved langsom oppstigning eller bruk av avansert dykkerklokke som kan kobles til et trykk-kammer. Bavaria har ikke kran for å sette ut dykkerklokke, heller ikke kran som kan brukes til å senke ned 500 kilo sprengstoff til hver av de 4 rørledningene, tilsammen 2 tonn. Båten har ikke plass til kompressorer for avansert dykking og er ikke designet for å lagre og vedlikeholde dykkerutstyr til 6 mann.

Dersom et mannskap på 6 reiste på tur til Bornholm med en Bavaria, har det vært en avledning fra virkeligheten, en litt mislykket false flag operasjon, for å trekke oppmerksomheten vekk fra USA og Norge, ledet av falske medier. Det er all grunn til å tro at USA brukte en båt fra egen eller alliert marine med avansert dykkerutstyr og med anledning til dekompresjon i trykk-kammer. Denne røverhistorien så villig publisert flere steder bekrefter at Seymour Hersh har rett i sin reportasje.

Divers used chartered yacht to sabotage Nord Stream pipelines (guardian)

Kilde for dekompresjon 4 min 40 sek. ut i denne videoen

Forsidebilde: Pablo Rebolledo

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  18 mars 2023 9:04

  Av Og Til Treffer NRK Blink:

  «Han er på mange måter en av oss», glapp det ut av NRK/Øyvind Nyborg om Jens Stoltenberg i går.

  Kaj Skagen skriv godt om bakgrunnen for NordStream-sprengjinga i Dag og Tid 17.3., men overser empiri og er truleg for rask med å frikjenna Noreg. Noreg har lang tradisjon for å delta i USA sine fantestrekar.

  Svar
 • Northern Light.
  18 mars 2023 14:46

  Hvordan kan en 15 meter seilbåt ligge stille over dykkerstedet, i Østersjøens strømmer? Hvis den har baugpropeller, er de ikke sterke nok og side propeller for å stoppe avdrift i Østersjøen, bare til bruk i en marina, og bare ett anker. Den må ha minst to tunge og store ankere, og tromler for å vinde opp kjetting eller kabler på mer enn 80 meter, kanskje 120 meter. Kabler eller kjetting veier også en del kilo per meter. Disse tar mye plass i det smale skroget på en motorseiler.

  De fire dykkerne må også kanskje ha hatt sikrings-liner og kommunikasjons-kabler, det blir 4X2 kabeltromler bare for disse, og da er all plass på det flate akterdekket alt oppbrukt. Som innlegget nevner må en også ha dekompresjons-kammer med kompressor, og kran med motor og trommel for vaieren, og hvordan skal en tung kran som skal vinsje ned og opp flere hundre kilo kunne få plass, og festes på en sikker måte i et glassfiberskrog på en 15 meter yacht?

  Hver seksjon av North Stream gassrørene er av stål med fire cm tykkelse, omgitt av en helsveiset strømpe av stålarmerings-netting, innstøpt i betong. De er bygget for å kunne tåle å bli direkte truffet av et anker på et tankskip, som har de tyngste ankrene på 20-25 tonn, og bli truffet av et synkende skip. Det er ikke sikkert at det var nok å plassere ladningene på toppen av rørene. For å rette trykket fra eksplosjonen maksimalt mot rørene, kan det hende at de de ble plassert delvis under eller helt under rørene, og da måtte eksplosivene kanskje ha blitt gravet ned.

  Nære land og den delen av strekningen hvor dypet er 15 meter og mindre er rørene gravd ned, ellers ligger de på havbunnen som utenfor utenfor Bornholm, og ladningene kunne plasseres eller graves delvis eller helt på undersiden av rørene. Dette måtte de ha tatt høyde for, og med utstyr for dette i tillegg, er all plass på en 15 meter yacht for lengst oppbrukt, og vekten av alt utstyret sammenlagt, vil langt overstige hva en motorseiler på 15 meter kan frakte.

  Det er helt usannsynlig at de ville velge en havseiler på 15 meter for en slik operasjon. Lite av alt det tunge utstyret ville kunne blitt båret igjennom kabinens smale døråpning for å få lavt tyngdepunkt på båten. Bare vakten av alt utstyret på dekk vil gjøre at båten lett kan kantre, og motoren vil ikke være sterk nok til drive båten så overlastet i Østersjøens strømmer og bølger.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  18 mars 2023 16:45

  Ikke bare usannsynlig at de ville valgt en havseiler, men helt umulig. Her har vært et skip med avansert utstyr for dypdykking, dekompresjonskammer, løfteutstyr, automatisk GPS-navigering osv.

  Jeg anser det som mulig at Seymour Hersh har tatt feil av hvilken klasse skipet var, eller hvilken nasjonalitet, men det var definitivt enten amerikansk eller fra en NATO alliert.

  Når man ser på reaksjonene fra Tyskland, kan det se ut som hele aksjonen var klarert med tyskerne på forhånd, det er i så fall litt spesielt.

  Samtidig er det morsomt å se at media kommer på banen med åpenbart falske nyheter, spesielt kanskje New York Times. Det må være flaut å være journalist i slike tider.

  Det norske forsvaret skal ha sagt at det ikke var noe skip der under øvelsen, men har ikke svart på om det var noe skip der ETTER øvelsen som kan ha utplassert eksplosivene.

  Svar
 • konsekvensene av at 2-to natoland har utført en terroraksjon mot Tyskland som og er medlem i alliansen, vil føre til at Nato revner fullstendig. Dette blir jo forsøkt skjult med alle midler. I hvert land kloden over finnes det dypstatlakeier som er impregnert med globalistenes agenda. Det var smertefullt og identifisere meg som nordmann under sønderbombingen av Jugoslavia og Libya. Og nå evt. at Norge sammen med USA står bak terrorhandlingen mot Nordstream 2 gjør det ikke lettere. Men det som skjer og åpenbarer seg i denne tiden, er at dypstat lakeiene avslører seg mer og mer. De eksponeres. Og folket er statister i dette grufulle drama. Det er ikke lett å svelge uttalelser fra f.eks.Klaus, Bill,Bourla, Biden eller Nuland. De to sistnevnte har begge uttalt at hvis Russland går inn i Ukraina finnes Nord Stream ledningen ikke lenger! Som sagt så gjort! Schwab, Gates og Bourla har rett ut sagt at jordens befolkning skal reduseres med 50% innen 2030!!? Hallo-de sier hva de skal gjøre. Ingen tror det er sant!? Ergo « den som tier samtykker!» Bourla sier rett ut at han betrakter Covid scenarioet som en forøvelse på det som kommer! Gates har allerede innledet øvelse til neste pandemi! Russland skal erobres med alle midler. Og Nato er tydligvis brekkstangen. Soros store våte drøm er å splintre Russland og innlemme det i globalistenes rike. Nigeria er det tredje mest oljerike landet. IMF har «lånt» bort papipenger mot at de eier alt av realverdier i landet! Slik knekker de land etter land. Som barn leste jeg om «de siviliserte» som byttet gull med de såkalte innfødte mot verdiløse glasskuler/klinkekuler. Det er nå på det rene at vaksinen er et biovåpen som har til hensikt og ta livet av folk flest. De sier det rett ut i fleisen på oss! Men vi tror ikke på det!??? Gro og Jonas solgte oss ut med snikinnmelding i EU. En kvinne nordfra Synnøve Taftø ropte alt hun kunne for å advare det norske folk om hva som var i ferd med å skje. Hun endte med tvangsinnleggelse og …..utfrysnig fra jobben i Bryssel. Modige kvinne vi svek deg! Nå har Erna og Støre gitt fra OSS elforsyningen! Det neste er drikkevannet! Det skal privatiseres! Snart får du bevilget en livskvote på antall åndedrag. De kan måle hvordan du puster med smartdingsene og mrna vaksinen. De ønsker å hacke biologien. Harare har sagt det! Gud er død! Teknologien er den nye gud! …for dem! Dette kalles fremskritt! Klokken er tolv!
  Det er på tide! Pssst, hallo våkne. Hold hodet over vannet! Se hvem som er rundt deg! Hold dem kjær! Gi slipp på elvebredden og ikke se deg om etter en leder utenfor deg selv! Floden har løsnet! Strømmen er sterk og mektig. Hold deg midt ute i strømmen. Floden kjenner sitt mål. Det er ingen vei tilbake!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

Forrige innlegg

WEF sitt ønske for oss:

You Will Own Nothing And You Will Be Happy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.