POSTED IN Demokrati, Diplomati

Serbias innenriksminister ble truet av CIA:

«Vi vil fullstendig tilgrise deg politisk hvis du ikke gjør som vi sier!»

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mafiametodene er blitt ganske godt kjent blant mange og utsagnet: «Jeg ga han et tilbud han ikke kunne avslå» regnes som klassisk i utpressing – sammenheng. Det er dette den serbiske ministeren forteller om.

Det er sjokkerende nyheter for store deler av den norske befolkningen som ikke er oppdatert om metodene til USA-imperialismen, men dette er godt kjent fra før for de som følger med.

USAs senats tortur-rapport etter 9/11 er også ukjent for den norske opinionen. Der fremgikk det at ulike torturmetoder ble brukt på fangene i Guantanamo for å presse frem (falske) tilståelser. Siden befolkningen ikke informeres kan de tillate de seg det meste. Og de (globalistene som nå kontrollerer USAs regjering) kontrollerer de store mediene.

person wearing gray plaid notched lapel suit jacket and gray hat hiding face
CIA står for den lyssky virksomheten.

At USAs regjering har to store instrumenter for å fremme regime-endringer og en politikk de ser seg tjent med i andre land er heller ikke kjent. De fleste kjenner det ene instrumentet (CIA) som har spesialisert seg på lyssky virksomhet, ofte direkte kriminelle handlinger. Det andre instrumentet, NED, er det få i Norge som kjenner.

Det er en svær påvirknings-maskin som ble etablert på 1980-tallet av Ronald Reagans regjering. De arbeider gjennom NGO-er og på andre ikke ulovlige måter over stort sett hele verden for å påvirke store masse-organisasjoner som fagbevegelse, idrettsbevegelse, politiske partier osv. slik at de gradvis fjerner USA-kritiske personer.

Resultatet av NEDs virksomheter over tid er at vi til slutt sitter vi tilbake med «nikkere», folk som er karrierebevisste men som mangler evnen til kritisk tenkning om vår store allierte i vest. Resultatet ser vi nå når fruktene av denne utsilingen kommer: EU i full krise uten leder til å ta nødvendige beslutninger. Nikkerne (globalistene) gjør som de er instruert i og hele systemet beveger seg mot politisk kollaps. Det er ingen som har vilje eller evne til å justere den politiske kursen.

I artikkelen under får vi et lite innblikk i CIAs foretrukne metoder. NED sine er langt vanskeligere å oppdage. De er skjulte og formelt lovlige.

Knut Lindtner
Redaktør 

Spioner prøvde å tvinge meg til å innta anti-russiske holdninger – sier serbisk minister.

Den serbiske innenriksministeren påstår at utenlandske spioner har prøvd å presse han til å innta anti-russiske holdninger.

En større utenlands etterretningstjeneste har presset den serbiske innenriksministeren Aleksandar Vulin om hans holdning overfor Russland og Kina.

Aleksandar Vulin
Serbias innenriksminister

Det avslørte han på lørdag.

Ministeren venter at det vil komme en større media-kampanje mot han neste uke. 

«En av verdens største etterretningstjenester, om ikke den største, fortalte meg at min holdning var uakseptabel. 

Og om jeg ikke forlater den politikken jeg følger – så vil jeg ikke fortsette som medlem av regjeringen, og de vil gjøre absolutt alt for å sverte meg», forteller Vulin til nyhetskanalen Pink.

En media-kampanje mot han er ventet å starte neste uke, påstår Vulin.

Til tross for presset, sier ministeren at han har nektet å samarbeide med de utenlandske spionene på noen måte. 

«Jeg har aldri arbeidet, og kommer ikke til å arbeide for andre enn det serbiske folket og den serbiske staten. Jeg kommer ikke til å være lojal mot noen bortsett fra presidenten for alle serbere» sier ministeren.

«Betingelsen var at jeg skulle begynne å arbeide for denne utenlandske etterretningstjenesten. Men det vil jeg ikke, selv om det kan koste meg livet».

Ministeren bønnfaller landet president å beholde Serbia nøytralt, men også beholde de gode forholdene til Russland og Kina. Uansett ytre press.

Toppfolkene i Serbia har gjentatte ganger sagt at landet møter sterkt utenlandsk press på grunn av konflikten mellom Russland og Ukraina. 

Men Beograd har nektet å slutte seg til noen av de anti-russiske sanksjonene eller andre fiendtlige tiltak fra det kollektive Vesten. De holder fast på at Serbia vil fortsette å holde på sine egne interesser, samtidig som de vil opprettholde sine bånd til Moskva.

Vulin har inntatt en spesielt sterk holdning midt i den pågående krisen. Tidlig i juni fortalte han at USA og EU helt åpent har presset Serbia til å «bli en av NATOs fotsoldater» for å kunne bli «noen som vil engasjere seg i konflikten mot Russland».

«Men det er helt klart. Vi vil ikke engasjere oss i en konflikt overfor Russland. Vi vil ikke engasjere oss i andre folks kriger. Vi vil ikke bli noen fotsoldater», er svaret hans.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/559571-serbia-foreign-spy-campaign/

Forsidebilde: Alireza Esmaeeli

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Så bør vi spekulere i hva slags opptak det ble gjort på Espsteins øy.
  Og hva disse bakmennene, som beviselig har avlyttet hele verdens digitale kommunikasjon- mens de beskylder Kina og Russland for det samme ;-) , har på våre egne politikere., Espstein eller ikke.

  Det kan ikke BARE være ukyndighet og idioti som har gjort at våre politikere, trojanske hester, har forådt Norge.

  Svar
  • The gateway pundit går nå rettens vei for at navnene på bakmennene som kom til Epsteins «öyparadis» skal offentliggjöres.Fru justitia arbeider seg langsomt men metodisk oppover i rettssystemet og överst sitter beskytterne av konstitusjonen.

   Svar
 • En europeisk politiker med ryggrad nok til å stå opp mot mafiaen! Ikke verst. Lykke til!
  Norske folkevalgte gjør bare som de får beskjed om, som resten av EUs ledere;
  ambisjoner og karrierebevissthet er deres talent, og lite annet, ikke nødvendigvis skarpeste kniven i skuffen, f.eks. helseministrene, forrige og nåværende. Ukvalifiserte, men kjepp-Høie og flink pike i who; og de har en forbløffende selvtillit, av en eller annen ubegripelig grunn.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima som påskudd!

Hvorfor kalles «Det grønne skiftet» grønt?

Forrige innlegg

Verden deles mer og mer i to:

Russland forlater samarbeidet om utforskningen av kosmos.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.