POSTED IN Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Tidligere Trump-rådgiver Birx innrømmer juks:

Fauci og jeg fant på alt sammen: Munnbind, nedstengninger, sosial avstand.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Trumps tidlegare Covid-19-rådgjevar innrømmer at ho og Fauci dikta opp «vitskapen» bak sosial avstand og nedstengingar

Av Ethan Huff, Natural News, 25.juli 2022. Omsett av og henta frå saksyndig.

Omtrent alt som vart tvinga på amerikanarane gjennom Wuhan koronavirus (Covid-19)-plandemien kom frå «vitskap» som Deborah Birx [president Donald Trumps tidlegare Covid-19-rådgjevar frå 2020 til 2021; oms.an.] seier at ho og Tony Fauci dikta opp ut av lause lufta.

Birx skreiv nyleg ei bok som inneheld talrike innrømmingar om brotsverka som ho utførde medan ho jobba som Donald Trumps Covid-19 «Task Force»-rådgjevar, der ei av dei var at sosial avstand og nedstengingar berre trong «to veker for å stoppe spreiinga».

Deborah Birx

Birx og Fauci trekte desse ideane ut av baken, ikkje frå nokon faktisk vitskap slik som duoen opphavleg hevda. Vidare innrømmer Birx no at ho laug til den tidlegare presidenten om kva som var naudsynt for å «flate ut kurven».

«Ikkje før hadde vi overtyda Trump-administrasjonen om å innføre vår versjon av tovekers-nedstenginga, før eg prøvde å tenkje ut korleis vi skulle forlenge den,» skryter Birx i sine memoarar, som fullt ut inkriminerer ho.

Sidan ho veit at der ikkje lenger finst rettferd og justis i USA, er Birx tydelegvis ikkje det spor uroa over sine innrømmingar. Trass alt, når skjedde det sist at ein statleg tenesteperson vart halden ansvarleg for å ha utført brotsverk mot menneskeheita?

«So desse 15 dagane for å stoppe spreiinga var berre ein utspekulert måte å få festa krokane deira i oss slik at dei kunne stengje oss ned lenger,» sa Fox News’ Jesse Watters i eit nyleg innslag om Birx og Fauci sine brotsverk mot menneskeheita.

«Og dersom du våga å forlate huset ditt, fortalde Birx oss, var sosial avstand den einaste måten å halde deg trygg.»

Watters sitt innslag kan sjåast her:

Dr. Peter McCullough seier at «skjerfdama» Birx utførde vitskapleg bedrag og villeia presidenten

Birx og Fauci spann ei rekkje løgner gjennom plandemien som kosta folk jobbane sine, levebrødet og i mange tilfelle livet deira, noko som gjer dei to skuldige i massemord.

Det amerikanske folket leid enormt under den vilkårlege politikken til Birx og Fauci, som ikkje stolte på vitskap, men på sine eigne vrangførestillingar og fantasiar rundt det å forme politikk gjennom den fabrikkerte krisa.

«Eg hadde enda opp på 10 fot [rundt 3 meter; oms.an.], vel vetande om at det var for mykje, men eg fann ut at 10 i det minste ville bli godteke av dei fleste amerikanarar,» skriv Birx nonchalant i boka si om korleis ho fann på sitt sosiale avstandstal.

På Twitter skreiv dr. Peter McCullough, legen som har vore ope motstandar til alle restriksjonane gjennom heile plandemien, at Birx, som han og mange andre kallar «skjerfdama», utførde alvorleg vitskapleg bedrag og villeia president Trump gjennom heile hans embete.

McCullough seier at amerikanarar vart tvinga av Birx og Fauci «inn i unaudsynte nedstengingar og restriksjonar basert på den falske trua at viruset spreidde seg blant friske menneske (asymptomatisk spreiing),» eit konsept som vart motbevist av reelle vitskapsfolk som gjorde uavhengige undersøkingar av temaet.

«Dei kosta landet vårt billionar av dollar og dei dikta det opp?» spurde nokon som les Zero Hedge om den økonomiske verknaden av Birx og Fauci sine pålegg.

«Vel, i det minste har tilliten blitt ugjenkalleleg øydelagt no,» svarte ein annan om korleis ingen lenger stoler på den amerikanske regjeringa. «Det er ingen veg tilbake.»

«Dei få hjernedaude folka som framleis friviljug går med munnbind, er anten hinsides all hjelp eller gjer det som eit åndssvakt politisk uttrykk… Hugs alltid at det heile tida handla om å få den ‘vaksinen’ pumpa inn i so mange som mogleg. No ser vi effektane av det.»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • En ting er det nå på tide å få svaret på !
  Hvor kommer alle disse falske «profetene» fra og hvorfor ?

  God helg :)

  Svar
 • Og Norge trengte ikke engang noen Birx og Fauci .
  Bare en autoritetstro ( NordKorea/Russland kommer langt ned på lista) befolkning og et betalt media som ikke gjorde jobben sin , og ikke kunne regne.

  Svar
 • Northern Light.
  29 juli 2022 14:42

  «Hugs alltid at det heile tida handla om å få den ‘vaksinen’ pumpa inn i so mange som mogleg. No ser vi effektane av det».

  Munnbind, nedstengninger og sosial avstand var påfunn for å få befolkningene i en tilstand av panikk, slik at de ukritisk rullet opp ermet for å la seg injisere av et biovåpen for befolknings-reduksjon av gamle, sykelige og andre herskerklassen ikke vil ha i sin nye verdensordning. Og for befolkningskontroll, de som overlever injeksjonene får et svekket immunforsvar, som gjør at de ikke kan rømme fra nye vaksiner og medisiner som vil holde dem i live i slaveklassen i New World Order.

  Fem milliarder mennesker i stort sett i den industrialiserte verden har nå blitt lurt, presset og tvunget til å ta en eller flere av injeksjonene, som ødelegger kroppen på en måte som ikke kan reverseres med den teknologien vi har i dag. Finansfolket som står bak og som Birx og Fauci er en del av, kan nå bare lene seg tilbake og vente på kaoset av langtidsbivirkningene, redslene med korttids-bivirkningene er allerede godt dokumentert.

  Etter at 5 milliarder har fått en injeksjon med virkninger som ikke kan reverseres, skriver Birx sannheten i sin nye bok. For finansfolket har bare en svakhet, de kan ikke la være å skryte, spesielt når de er på oppløpssiden og ser målsnoren. Det er derfor nå Birx sprekkeferdig buser ut med sannheten, akkurat som en annen av finansfolket, Stoltenberg, måtte si at krigen mellom USA/NATO og Russland på ukrainsk jord var noe de hadde planlagt i mange år i forveien.

  Birx vet selvfølgelig også at injeksjonene ikke er vaksiner men det motsatte, som hun sa til Fox News i et videointervju: «Jeg visste at disse vaksinene ikke ville beskytte mot smitte, og jeg tror vi overdrev vaksinen». Hennes bok blir derfor en skriftlig tilståelse på den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne, og en tilståelse på at den farmasøytiske industrien med forsett har utviklet et biovåpen, som deres pr-byrå vestlig presse og media har fremstilt som en vaksine for en godtroende befolkning i en panikktilstand.

  Boken kan bli en maktdemonstrasjon, for noen særlig fare for at hun blir stilt for retten og anklaget for forbrytelser mot menneskeheten er det ikke. MSM vil holde boken og innholdet utenom førstesidene. Først skal dette gå opp for en for de flestes del intetanende og godtroende vestlige befolkninger, og det tar tid. Da har langtidsbivirkningene svekket og desimert dem så mye at de ikke makter å stille Birx, Fauci og de andre av finansfolket for retten. Dessuten har finansfolket korrumpert det vestlige rettssystemet, de har sine folk i dommerstanden, blant høyesterettsdommere og statsadvokater.

  De vestlige befolkningene blir også svekket og desimert av finansfokets kommende orkestrerte matforsyningskrise og energikrise, et av flere angrep på menneskeheten som de kjører parallellt med plandemien. Som også den planlagte og uunngåelige kollapsen av de vestlige lands økonomier, som posisjonerer dem til å innføre en digital sentralbankvaluta som vil holde befolkningene i et digitalt fengsel, for en total kontroll av innbyggerne.

  Dette må sees samlet, og befolkningene i landene som er USAs satellitter og vasaller, er nå fanget i et garn med en maskevidde som gjør at de ikke kan unnslippe den nye verdensordningen Claus Schwab, og de andre i herskerklassens offisielle organisasjon World Economic Forum har planlagt. Noe som skal gjennomføres og iverksettes av deres administrasjoner av landenes befolkninger.

  Her i Norge regjeringen, for det er det samme hvordan partiene på Stortinget settes sammen til en regjering, dens politiske beslutninger kommer alltid finansfolket til gode. Det er resultatet når det parlamentariske systemet har blitt korrumpert og det representative demokratiet bare er et spill, noe det Norske folk vil forstå når det er for sent.

  Svar
  • «Det er derfor nå Birx sprekkeferdig buser ut med sannheten, akkurat som en annen av finansfolket, Stoltenberg, måtte si at krigen mellom USA/NATO og Russland på ukrainsk jord var noe de hadde planlagt i mange år i forveien.»
   – På samme måte som Libya-angrepet antagelig. – Eller andre land som våger å utfordre deres makt, og vil bygge nasjonal velferd, ikke globalisme.

   Jeg tror heller at folk vil forstå, omsider. Det er gæringene som ikke skjønner at det kommer en dag, som vil få større problemer enn de aner. Hvor skal de flykte? Opp i nærmeste lyktestolpe?
   Javel, folk vil hjelpe dem.

   Svar
 • Dette er svada. Og en typisk sell out. Hun har blitt betalt for å påta seg skylda, for slik å villede folk. Det er bare enda ett forsøk på å skjule sporene etter Rockefellers report. Fauci er skyldig så det holder, men han er jo så langt fra alene.

  Det er også typisk å skylde på WEF i disse dager og det er jo forsåvidt en av de ledende organisasjoner i forjævligseringa, men dem kommer ikke ut i fra løse lufta. Les denne, som omhandler noe av bakgrunnen for Klaus Schwab og WEF. Schwab ble vervet av Henry Kissinger i sine universitetsdager på Harvard til ett CIA program. Etter det kunne noe slikt oppstå. Og ikke tro noe annet, enn at når WEF er skandalisert og utskjemt og har oppnådd sterk motstand, så står det nye program og organisasjoner på plass.
  (Linken må fikses)
  https://greatrejectDOTorg/the-creation-and-activities-of-the-wef-with-us-support-and-leadership/

  Svar
 • MEdlem av Europaparlamentet sier at COVID vaksinen er den verste forbrytelse som noen gang er begått mot menneskeheten.

  https://www.globalresearch.ca/member-european-parliament-labels-covid-vaccine-coercion-worst-crime-ever-committed-humanity/5788094

  Svar
 • Vaksinerte faller døde om iuten at det blir rapportert eller etterforsket.

  https://markcrispinmiller.substack.com/p/whats-goin-on-50-great-soul-music?utm_source=email

  Svar
 • Pressen rapporterer ikke vaksineskadene fordi de ikke vil at vi skal vite om dem.

  https://stevekirsch.substack.com/p/my-email-to-the-san-jose-mercury?utm_source=email

  Svar
 • Svar
 • UK studie viser at vaksinerte barn har 4423% større sjanse til å dø og 13633% større sjanse til å dø av covid, enn uvaksinerte.

  https://www.globalresearch.ca/shocking-uk-government-admits-covid-vaccinated-children-4423-more-likely-die-any-cause-13633-more-likely-die-covid-19-than-unvaccinated-children/5788225

  Svar
 • At dette får et rettsoppgjør så korrupt som alt er, det kan en neppe lite på. Cliff High anser det som sannsynlig at sånne som Birx og Fauci vil bli fritt vilt når folkets raseri nødvendigvis vil komme, når mange nok har mistet livsledsagere, barn, søsken, foreldre, venner. Ideellt sett har noen såpass helse at de bruker sine siste krefter på hevn. De som har mistet det meste har lite å tape. Fullt kaos. Råskap. Mot de som fortjener det. Omringe disses privatboliger og antenne luksusboligen med eierne tilstede, f.eks.. Et oppgjør vil folket selv måtte gjøre, sveket av alle samfunnsinstitusjoner, inkludert politiet. De bør også begynne å tenke på om de vil leve eller bli lynsjet. Og skifte side og støtte folket. Umiddelbart.
  Kan det skje på Sri Lanka kan det skje andre steder, at overgriperne flykter i yachten sin til et hemmelig sted, der de bør frykte for sitt liv inntil de blir funnet og drept av sinte borgere. Med min fulle støtte.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima som påskudd!

Hvorfor kalles «Det grønne skiftet» grønt?

Forrige innlegg

Verden deles mer og mer i to:

Russland forlater samarbeidet om utforskningen av kosmos.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.