POSTED IN Helse, Vaksiner

Big Pharma vil fortsette å komme med nye mRNA-vaksiner

Selv om det er bevist at «covid-vaksiner» er fiasko, vil Big Pharma aldri stoppe!

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. William Makis

«Tenk deg å besøke legen din for en rutinemessig sjekk, og i tillegg til de vanlige injeksjonene, den årlige influensa-eller covid-vaksinen, så spør legen din om du vil vaksineres for kreft. Alle typer kreft, lunge, hud, tykktarm, bare med ett stikk i armen». Slik starter en New York Post-artikkel fra 25 mars 2023.

«Det scenariet, som høres ut som noe fra science fiction, kan være nærmere enn du tror. Og det er mest på grunn av covid-vaksinen, som i løpet av noen få år har fått høyest profil av den stadig mer innflytelsesrike familien av mRNA-vaksiner». Anna Blakney, en RNA-forsker ved University of British Columbia, sier at vi for øyeblikket er midt i en «mRNA-renessanse». Disse medisinene «vil endre spillet i årene som kommer,» sier hun.

Ingen vil ha de farlige mRNA-vaksiner lenger

Folk kan være ferdige med covid og de farlige Pfizer og Moderna covid-vaksinene, men eliten er ikke ferdig med oss. Bare 22,4 % av kanadierne tror fortsatt på disse giftige produktene og tar dem, etter å ha tatt en booster-sprøyte de siste 6 månedene. Det til tross for økende bevis på at disse farmasøytiske produktene har skadet millioner av mennesker.

Det betyr at 8,7 millioner kanadiere fortsatt er fullstendig hjernevasket. Men dette er ikke mange nok for Big Pharma til å opprettholde mRNA som en levedyktig farmasøytisk plattform, i Canada eller noe annet land.

1 milliard doser mRNA kommer

Da Moderna-sjef Stephane Bancel var i Davos, Sveits i januar 2023, holdt han intervjuer hvor han hevdet at han ønsket å produsere over en milliard doser mRNA. De har ingen intensjon om å stoppe.

Hvordan lansere nye mRNA-vaksiner ingen vil ha

Milliarder av dollar har blitt investert i en fullstendig giftig farmasøytisk plattform. Når de snakker om «suksessen» til covid-vaksiner, snakker de om at de har hatt suksess med å lure mesteparten av befolkningene til å ta et giftig og skadelig produkt. Før de kan lansere nye mRNA-vaksiner for influensa, RSV eller CMV, som jeg tror de desperat ønsker å introdusere i 2023, må de enten skremme befolkningen eller rehabilitere mRNA-plattformen.

Jeg tror de vil prøve å skremme befolkningen med en H5N1-influensapandemi som har en dødelighet på rundt 50 %. De vil da prøve å raskt rulle ut en mRNA H5N1 influensavaksine. Dette er allerede foreslått av GAVI, som mottok 1,55 milliarder dollar fra Bill og Melinda Gates Foundation.

Fra en artikkel 15 februar 2023 av GAVI, med tittelen: «Hvorfor vi snarest trenger forskning og utvikling på fugleinfluensa-vaksiner». «Vi har ennå ikke prøvd mRNA-vaksiner med disse virusene, vi vet at de fungerer til en viss grad, men hvor godt de ville fungere og hvilket beskyttelsesnivå de vil ha er fortsatt et åpent spørsmål».

«To-dose-vaksinen vil bruke den samme mRNA-teknologien som brukes til å fremstille covid-vaksiner, bortsett fra at denne gangen vil små partikler som inneholder instruksjonene for å lage hemagglutinin-proteinene som finnes på overflaten av influensaviruset, komme inn i cellene. Cellene begynner å produsere disse proteinene, og utløser en immunrespons».
«Det virkelige spørsmålet nå er hvor raskt slike vaksiner kan masseproduseres i tilfelle en pandemi».

Skremselstaktikk

En H5N1-influensapandemi med en påstått dødelighet på opptil 50 %, ville være den ideelle nye pandemien for å skremme folk til å akseptere en ny H5N1 mRNA-vaksine som vil bli beskrevet som «trygg og effektiv», og vil være et forsøk på å godskrive mRNA-plattformen. Modernas CEO har allerede hevdet at han kan produsere en hvilken som helst ny mRNA-vaksine på mindre enn 6 måneder. Hvis de lurer nok folk, kan de raskt lansere andre mRNA-vaksiner: RSV, CMV, HIV og så videre. De har investert altfor mye penger i mRNA til å i det hele tatt vurdere å slutte nå.


Fra Global Research, publisert 29 Mars 2023. Skrevet av Dr. William Makis, spesialist innen radiologi, onkologi og immunologi.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og oversikter i originalartikkelen.
Orpginalartikkel: “How mRNA vaccines could target everything from cancer to the plague”: They Will Never Stop, Even If Pfizer & Moderna COVID-19 mRNA Vaccines Were a Complete Failure.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • 22,4 % canadiere tror fortsatt. Tror på sin psykopatiske president.

  Det stemmer nesten med regnestykket, hvor
  20 % ser løgnen med en gang
  60 % har potensiale, mens
  20 % komplett kunnskapsresidente
  bretter opp ermet til de stuper, uten spørsmål, eller kanskje disse er de med så lav intelligens at noen andre må ta seg av tenkingen, eventuelt kan det være at hver sprøyte zombifiserer og fordummer, jo flere stikk desto verre.

  Ellers er der en folkegruppe som for sin egen del snarest bør gå i seg selv og fjerne en god del råtne epler fra sin egen kurv, så ikke alle skjæres over en kam og ønskes utryddet og jaget i pogromer igjen, i og med at flere lever opp til gruppens internasjonalt dårlige rykte så godt de bare kan: Pfizers Albert Bourla, Modernas Stephane Bancel, Zelensky, Harari, Victoria Nuland og dessverre uforholdsmessig mange andre av verstingene i verdensmafiaen. I forhold til hvor mange de utgjør på kloden.

  Svar
 • mRNA-injeksjoner bør kunne brukes i forhold til kreft , når det er påvist. Og en (ellers frisk) kropp ikke bryter disse cellene ned sjøl; – som den ofte gjør uten at vi registrerer det. Altså et direkte angrep på kreftcellene uten å bruke kjemoterapi ‘bredspektret’ på hele kroppen.

  På relativt ufarlige sykdommer, virus, blir dette for eksperimentielt og er antagelig potensielt farlig.

  Svar
 • > De har investert altfor mye penger i mRNA til å i det hele tatt vurdere å slutte nå.

  Uenig. Det handler ikke om penger for globalistene som Bill Gates. Det handler om makt og da er penger kun et middel for å oppnå makt.

  Svar
 • Northern Light.
  3 april 2023 17:33

  CDC: Covid-vaksinering reduserer levealderen med opptil 25 år.

  Av The Exposé.
  For et år siden hadde dobbeltvaksinerte australiere 10,72 ganger større sannsynlighet for å smittes av Omicron enn uvaksinerte. Nå er de 20 ganger mer sannsynlig, og for tredobbelt vaksinerte 35 ganger mer sannsynlig, som den siste New South Wales Health-statistikken viser.

  I mellomtiden viser de siste Cleveland Clinic-dataene og de siste amerikanske tallene analysert av Josh Stirling, en anerkjent forsikrings-analytiker, en virkelig urovekkende trend. Helseskadene forårsaket av hver vaksinedose blir ikke mindre over tid, de fortsetter i det uendelige.

  Faktisk viser CDCs tall for dødelighet av alle årsaker at hver vaksinedose økte dødeligheten med 7 % i år 2022 sammenlignet med 2021. Med 5 doser, var det 35 % større sannsynlighet for å dø i 2022 enn i 2021. Med 1 dose, var det 7 % større sannsynlighet for å dø i 2022 enn i 2021. Uvaksinerte hadde ikke større sannsynlighet for å dø i 2022 enn i 2021.

  Cleveland Clinic-dataene.
  Her er Covid-infeksjons ratene for de første 98 dagene fra 12 september 2022, da vaksinen først ble tilbudt Cleveland Clinic-ansatte. 12 september 2022, var 6199 ansatte uvaksinerte, 2359 var vaksinert 1 gang, 13804 var vaksinert 2 ganger, 20798 var vaksinert 3 ganger, og 3538 var vaksinert 4 ganger. Studien viser at jo flere doser av vaksinen de tok, desto større sannsynlighet var det for å få covid. Med andre ord er covid-vaksinen ikke bare ineffektiv mot Omicron, den er faktisk det motsatte.

  Det er derfor ikke en vaksine mot den nåværende stammen av covid, det er en antivaksine. Det skader immunsystemet avhengig av hvor mange vaksiner de har tatt. Ikke bare det, men de har også alvorlige bivirkninger på kardiovaskulære, nevrologiske og reproduktive systemer. De er intet annet enn obligatorisk progressiv dødshjelp.

  CDCs tall for dødelighet av alle årsaker viser at for hvert år vil hver vaksinerte person blir mer og mer sannsynlig dø med en rate på 7% per injeksjon per år. Det er en saktevirkende genetisk gift. Dette er det langsiktige problemet, folk kommer seg ikke etter skadene som ble gjort av injeksjonene.

  Vi kan beregne tapet i forventet levealder for en 30 år gammel person på følgende måte: Forventet levealder for en 30 år gammel uvaksinert i Storbritannia er rundt 80 år. Så han kan forvente ytterligere 50 leveår. Forventet levealder for en 30 år gammel person med 5 vaksiner i Storbritannia blir 56 år.

  En person på 30 år med 1 vaksine, får redusert levealderen med 13 år, med to vaksiner 18 år, med 3 vaksiner 20 år, med 4 vaksiner 23 år, og med 5 vaksiner 24 år (80 år – 24 = 56år). Det er bevis på at immunsystemet ødelegges av injeksjonens piggproteiner. Jo flere injeksjoner, jo svakere blir immunforsvaret. Det er prisen en betaler for å stole på NHS, regjeringen og pressen.

  1. De med 1 eller 2 vaksiner har 20 ganger større sannsynlighet for å bli innlagt på sykehus med Covid enn de uvaksinerte.
  2. De med 3 eller 4 eller flere doser har 35 ganger større sannsynlighet for å bli innlagt på sykehus med Covid enn de uvaksinerte.
  3. Å være uvaksinert gir 100 % beskyttelse mot å bli innlagt på intensiven. Å bli vaksinert gir deg en sjanse på 6 av 100 000 for å bli innlagt.
  4. Vaksiner er utrygge og ekstremt lite effektive.
  5. Covid-vaksinasjon legger et uholdbart trykk på sykehus og intensivavdelinger over hele verden.
  6. Helsevesenet i Storbritannia vil bli ødelagt med mindre vaksinasjoner blir forbudt umiddelbart. Det kan allerede være for sent.
  7. Flokkimmunitet vil aldri bli nådd i vaksinerte. Det er allerede nådd i uvaksinerte.
  8. Fortsettelsen av pandemien er utelukkende forårsaket av «vaksinene».

  Så immunsystemet ødelegges som jeg spådde i oktober 2021, dette er vaksine-overført AIDS. Slik jeg forstår det kommer den australske regjeringen nå til å slutte å klassifisere sykehusdata etter vaksineasjons-status. Det disse tallene viser er en akselererende immunologisk katastrofe.

  Dataene vi har analysert er for covid som vaksinene skal beskytte oss mot. De viser ikke kardiovaskulære, nevrologiske, immunologiske, reproduktive og systemiske bivirkninger av disse mRNA-injeksjonene som forårsaker ytterligere sykehusinnleggelser.

  Vi har gitt kontroll over helsetjenestene våre til Big Pharma, og de har ødelagt disse tjenestene. Den dagen kommer, da 50 % av pasientene på våre sykehus lider av vaksine-forårsaket patologi. Og hvor mange andre i tillegg til vaksinen, lider av skader av andre Big Pharma ‘medisiner’?Troverdigheten til helsevesenet over hele verden er derfor helt avhengig av at mRNA- vaksineringen umiddelbart opphører.

  Fra The Exposé, publisert 1 April 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Covid Vaccination knocks up to 2.5 Decades off a Man’s life according to CDC.

  Svar
 • wasan Totland
  5 april 2023 10:01

  Kom nå videre. Covid er kun påvist artefistisk og patentert i 2009. Du husker politikeren i England som lekket at de skulle komme med en ny variant for å skremme. Hverken covid eller noen av disse variantene eksisterer. Løgner alt sammen og jeg tror du vet det.

  Svar
 • Naivt å tro covid-»vaksinene» er fiasko. De fungerer utmerket. De er død med tilbakevirkende kraft. Covid-sprøytene annulerer 25 år av ditt naive, hjernevaskede liv. De neste vaksinene fjerner resten. Tar man i tillegg med i beregningen andre sykdoms -og dødsfremmende midler, etablert i matvarer, drikke, kosttilskudd, slikkerier, is, brus osv. for mange år siden, går operasjonen med å drepe 4 -5 milliarder «useless eaters» etter planen. De samme kreftene som står bak dette står også bak den sporadiske «kontrollerte opposisjon» i «alternative» media, som skal gi tåpene et håp om at «the great reset» står i fare og at det finnes «opposisjon». Glem det. Alt er timet og tilrettelagt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU vil ha full kontroll over økonomien til innbyggerne.

Kontanter skal vekk.

Forrige innlegg

Økonomiprofessor Michael Hudson:

«Verdensbanken og IMF er verdens ondeste organisasjoner»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.