POSTED IN Militære/våpen/teknologi

Selg aksjene i Raytheon!

Russland ødela nylig USAs militære troverdighet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En prat med Chris Farrell i Judicial Watch.

Judicial Watch er en amerikansk konservativ stiftelse som kjemper for ansvarlighet og integritet når det gjelder lover, politikk og regjering. Ingen bør stå over loven (overs,)

Av Larry Johnson.

L. Johnson er x-CIA

Dersom du har Raytheon- aksjer – selg unna. Russland har nå bevist at Patriot-rakettene er en fiasko når de blir møtt av sammenlignbare våpen. Det er et av emnene som blir tatt opp når jeg snakker med Chris Farrell i Judicial Watch.

Jeg har kjent og respektert Chris en god stund. Jeg har kommet med noen tips til Judicial Watch om saker som bør undersøker nærmere. Og de har fulgt på. Det er diskusjon om min reaksjon på Durham-rapporten (som avslører en elite som ikke vil stå til ansvar overfor noen, overs.), etterfulgt av mine oppdateringer om Ukraina og Jack Teixeira. (20-åringen som er anklaget for å lekke hemmelige dokumenter, red.)

Patriot-missil-systemet produseres av USAs våpenprodusent Raytheon Missiles & Defense.

Dersom du ikke har sett videoene av Patriot-batterier som russerne har truffet med iallfall to Kinzhal-raketter, så ta iallfall en titt på dem, og tell opp hvor mange Patriot-raketter som ble skutt opp. Ukraina, og mange vestlige medier lyver om «suksessen» når Patriotene skyter ned Kinzhals-rakettene.

Patriot-systemet mislyktes, og da mener jeg fullstendig. Når du ser på videoen kan du se 16 raketter som blir skutt opp fra en posisjon med bokstaven «e» på videoen. Så kan du se noen Patriot-raketter avfyrt fra en posisjon litt til venstre for det første stedet (det ser ut til å være et punkt nær bokstaven «B»).

Til slutt kan du ser eksplosjoner 2 minutter og 14 sekunder inn i videoen. Da blir to av utskytnings-stedene til Patriot-batteriene ødelagt.

Du må forstå at dette ikke er noe isolert engangs-angrep. Russland satte den 6. mai  i gang sin egen luft-offensiv. De har ødelagt ukrainske militære forsyningsbaser, tanks, artilleri og tropper. Jeg kan ikke forstå hvordan Ukraina skal være i stand til å få i gang en troverdig motoffensiv for å fjerne Russland fra de ukrainske områdene de har erobret.

For fra nå av vil Russland gjennomføre ødeleggende luftangrep.

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 393 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Kongsberggruppen er sterkt involvert i Raytheon, bør en kvitte seg med aksjer i Kongsberg også?

  Svar
  • Tja, kanskje vente litt? Heile Vesten ønskjer jo meir krig og det får vi, så det kan vere meir å tene på våpen.
   Men betalingsevnen vil avta med krigsødeleggingane, og folk vil kanskje bytte ut sine svikefulle politikarar som sløser bort skattepengene på krig?

   Tidspunktet for å veksle dollar til kroner er no. Eller dollar til kinesisk valuta. Dollar vil sjølvsagt falle snart, og truleg ha svært lav verdi om åtte år?
   Husk kvar einaste dollar er jødisk eigedom, slik som Federal Reserve er jødisk eigedom.
   USA er eit privateigd kriminelt føretak, jødisk eigd, og å snakke om korrupsjon i eit statssystem bygd på kriminell korrupsjon blir nesten komisk og anakronistisk.
   (Det splitta og korrupte Kreml har tross alt sterke nasjonalistiske motkrefter.)

   Dersom Norges Bank sluttar å selje norske kroner i enorme mengder, vil krona stige, men kanskje til problematiske høgder?

   Svar
 • Northern Light.
  21 mai 2023 16:31

  USA har blitt ødelagt av sine regjerende eliter.

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Del 1. På bakgrunn av at USAs befolkning gjennomskuer etterforskningen mot Donald Trump som politisk motivert, strukturelle og ideologiske kontroverser, og bekymring for at den amerikanske økonomien vil gå inn i en resesjon, spurte GEOFOR-redaksjonen Dr. Paul Craig Roberts, styreleder for Institute for Political Economy, doktorgrad i økonomi og USAs finansminister i Reagan-administrasjonen, for å dele hans syn på USAs fremtid.

  GEOFOR: Spesialadvokat John Durham «frikjente» Donald Trump i den såkalte «Russiagate», og skrev i sin rapport at FBI-etterforskningen var politisk motivert. Hvordan vil denne nyheten påvirke demokratenes kamp mot Trump?

  Dr. Paul Craig Roberts: Spesialadvokatens frikjennelse av Donald Trump og fordømmelse av FBI for å ha utført en politisk motivert etterforskning uten bevis, bør få det like uredelige Biden-regimets etterforskning av Trump, på anklager om falske dokumenter og på påståtte feiloppførte utgifter, til å falle sammen. Det har vært klart i lang tid at listen over falske anklager mot Trump, støttet av media, er propaganda for å forhindre at Trump igjen stiller som president, og for å vise alle fremtidige presidentkandidater at de vil bli ødelagt, hvis de prøver å representere folket interesser i stedet for det ikke-valgte regjerende oligarkiet.

  Det demokratiske partiet har imidlertid ingen som helst respekt for sannheten. Fakta spiller rett og slett ingen rolle for dem. Dette gjelder også amerikanske universiteter, CIA, FBI, NSA, utenriksdepartementet, tilsynene som NIH, CDC, FDA, de store selskapene og mange etablerte republikanske medlemmer av kongressen, og senatet som tjener de økonomiske interessene som betaler dem. Det er også tilfelle med mange av demokratenes velgere som er blitt hjernevasket av propaganda til å hate Trump. For demokrater er det ikke fakta som betyr noe, men å felle Trump.

  Følgelig beveger USA seg mot en fatal splittelse i samfunnet som det er umulig å komme seg fra. Trump representerer vanlige amerikanere som foretrekker fred fremfor de neo-konservatives kriger, som vil ha jobbene sine tilbake som de profittdrevne kapitalistiske globale selskapene flagget ut til Kina og Asia, som vil at barna deres skal få utdanning i stedet for å bli indoktrinert med seksuell perversjon, satanisme, og bli fortalt at de er rasister.

  I motsetning til dette er demokratene i økende grad woke-folk som tror at sannhet er et undertrykkende verktøy for hvit overherredømme, at Kristen moral er tyrannisk og diskriminerende mot pedofile og andre seksuelt perverse, og at, som «president» Biden selv har sagt, hvite mennesker er den største trusselen mot Amerika.

  Nå som offisielle undersøkelser har brakt korrupsjonen til Biden og sønnen hans frem i lyset, er demokratene, det farlige og korrupte militær-/sikkerhetskomplekset, og den medskyldige amerikanske pressen desperate, for de er alle avslørt. Så i stedet for å be om unnskyldning for deres mishandling av Trump og hans støttespillere, tusener av dem har demokratene ulovlig fengslet, vil de sannsynligvis slå til mens de fortsatt styrer senatet, CIA, FBI, NSA og føderale byråer som skattemyndighetene som nå har blitt bevæpnet og militarisert.

  Alternativt kan de korrupte demokratene gå til krig mot Russland, Iran, eller Kina i håp om at en krig vil forene til og med Trump-tilhengere, spesielt superpatriotene blant dem, rundt «presidenten» mot «utenlandske fiender».

  Svar
 • Northern Light.
  21 mai 2023 16:36

  Del 2. GEOFOR: Nylig kom det rapporter om at tidligere visepresident Mike Pence seriøst har til hensikt å konkurrere med Donald Trump i presidentvalget i 2024. Hvordan vurderer du sjansene hans og hvorfor bestemte han seg for å ta et slikt skritt?

  Dr. Paul Craig Roberts: Spence har ingen sjanse not Donald Trump. Pence tjener det regjerende etablissementet. Spence er en falsk Kristenevangelisk. Evangeliske motsetter seg ikke Armageddon, fordi de tror de vil bli løftet opp til himmelen, mens de som fortsatt er på jorden blir fortært i ild. Det regjerende oligarkiet håper at Spence vil få de Kristenevangeliske fra å stemme på Trump, slik at demokratene igjen kan stjele presidentvalget. Pence ville selvfølgelig ikke bli president.

  GEOFOR: Vi kan ikke la være å spørre om migrasjonsproblemet. Etter avskaffelsen av artikkel-42 spår analytikere en ny tilstrømning av flyktninger fra Mexico og Latin-Amerika. Hva vil slike problemer føre til og vil de påvirke valget av lederen av Det hvite hus neste år?

  Dr. Paul Craig Roberts: Biden-regimet bruker milliarder av dollar «for å forsvare Ukrainas grenser», men vil ikke bruke en penny på å forsvare USAs grenser. Demokratene vil ha de latinamerikanske og svarte immigrantene som vil stemme på dem, og fordi immigrantene utvanner den hvite majoritetsbefolkningen og ødelegger USAs etniske grunnlag. I stedet for en samlet nasjon, blir det et Babelstårn.

  Ettersom demokratene styrer de store byene i de fleste stater og dermed valgreglene og stemmetellingen, spiller det ingen rolle hvordan folk stemmer. Som Stalin sa, det eneste som betyr noe er hvem som teller stemmene. Bare tosker tror at demokratene teller opp stemmer som gir seier til republikanerne.

  GEOFOR: Bekymringene om den amerikanske statsgjelden, inflasjonen, arbeidsplasser og mulige nye kollapser av amerikanske banker bare vokser. Fortell oss hva som venter den amerikanske økonomien i overskuelig fremtid? Tross alt vil resesjonen i USA ha en innvirkning på hele verden på en eller annen måte?

  Dr. Paul Craig Roberts: USA har blitt ødelagt av sine regjerende eliter på grunn av kortsiktig profitt og kortsiktig maktutøvelse over folket. Ved å flagge ut arbeidsplasser innen produksjon, ødela de globale selskapene den amerikanske middelklassen, og mulighetene for sosial mobilitet som hadde gjort Amerika til «mulighetssamfunnet». I dag ser mange tidligere amerikanske produksjons- og industribyer ut som bombede byer.

  Ettersom amerikanske selskaper produserer varene i utlandet som de markedsfører til amerikanere, kommer varene inn i USA som import. Dermed forverrer utflaggingen av produksjon for hjemmemarkedet handelsunderskuddet. Handelsunderskuddet må finansieres. Dette er ikke noe problem for USA så lenge dollaren er etterspurt som reservevaluta av alle land for å betale for sine internasjonale transaksjoner, og land med handelsoverskudd beholder sine pengeoverskudd i amerikanske statsobligasjoner, og finansierer dermed både USA handels- og budsjettunderskudd.

  Washington har utrolig dumt dolket den amerikanske dollaren som verdens reservevaluta, og dermed ødela Washingtons mulighetene til å betale regningene sine ved å trykke penger. Dolken var Biden-regimets russiske og andre sanksjoner og beslagleggelsen av Russlands valutareserver utenlands. Dette overbeviste til slutt resten av verden om at det å ha dollar utsatte et land for en risiko for ekspropriasjon eller kontroll fra Washington.

  Konsekvensen er at verden beveger seg bort fra bruken av dollar, og i stedet gjør opp handelsbalansen i egen eller annen valuta. Derfor synker etterspørselen etter dollar, men tilbudet øker på grunn av USAs handels- og budsjettunderskudd. Før eller siden vil den amerikanske dollarens vekslingsverdi falle, og utløse høy inflasjon i USA som er utenfor sentralbankens kontroll. Amerikansk levestandard vil falle, og USA vil begynne å se ut som India i 1900. De svarte og innvandreres hat mot hvite mennesker som demokratene har forårsaket, vil resultere i borgerkrig. Spørsmålet er bare om hvite amerikanere har blitt så indoktrinert med skyld at de ikke er i stand til å forsvare seg.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The United States Has Been Destroyed by Its Ruling Elites.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Når situasjon blir gjort verre;

Løsningen er enkel – Vi bør bli mer selvhjulpne

Previous Post

Den norske innsatsen under 2. verdenskrig:

Løgn og omskriving

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.