POSTED IN Helse, Mat/Landbruk

Bill Gates har et nytt prosjekt for kjempefortjeneste.

Hans genmodifisert mat skal tvinges på befolkningen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bill Gates presser verdens nasjoner til å tvinge befolkningene deres til å spise hans nye GMO-avlinger og GMO-husdyr.

Av Ethan Huff.

Milliardær eugeniker Bill Gates vil at verdens regjeringer skal tvinge deres befolkninger til å spise hans genmodifiserte (GMO) avlinger og husdyr.

Gjennom et selskap som heter «Breakthrough Energy», håper Gates å erstatte verdens matforsyning med kunstig frukt, grønnsaker og kjøttprodukter som han eier, og i bunn og grunn vil gi ham total kontroll over alt.

(Relatert: Italia er den første nasjonen som forbyr Gates’ falske kjøtt på grunn av «en alvorlig helserisiko»).

Bill Gates forgifter storfe med mRNA «vaksiner».

Breakthrough Energy-selskapet som Gates håper vil gi ham denne globale matovertakelsen, er en del av et kollektiv av organisasjoner som også ble grunnlagt av Gates tilbake i 2015, som har som mål å «eliminere klimagassutslipp for å stoppe klimaendringene».

Alle disse organisasjonene opererer under banneret Breakthrough Energy, og inkluderer forskjellige andre initiativer knyttet til global oppvarming. Det er også Breakthrough Energy Ventures (BEV), et risikokapitalfirma grunnlagt av Gates og knyttet til Breakthrough Energy.

Flere ultra-velstående ledere av teknologi-selskaper styrer BEV på vegne av Gates, og fokuserer sin tid og energi på å investere i oppstart-selskaper, som de sier har potensial til å redusere globale utslipp med minst én prosent ved å utvikle klimavennlige teknologier. BEV har også et «katalysator»-program som fokuserer på å finansiere unike, kommersielle prosjekter innen områder som bærekraftig flydrivstoff, geotermisk kraft og metanoldrevne brenselceller.

«Det overordnede målet til Breakthrough Energy er i tråd med et bredere, globalt initiativ for å utvikle kritiske klimaløsninger som er nødvendige for å oppnå netto-nullutslipp innen 2050», forklarer rapportene. «Denne ambisjonen gjenspeiler en voksende global bevissthet om det presserende behovet for å håndtere klimaendringer, og deres virkninger på en effektiv måte».

Gates arbeider også med å få injisert alt storfe med mRNA-«vaksiner» for covid og andre sykdommer. Mange begynner å mistenke at kanskje Gates også er involvert i den lange rekken av mystiske branner som har oppstått de siste årene på matfabrikker over hele landet (og i Europa).

«Jeg tror Gates og disse klimagalningene står bak eksplosjonene, brannene og terrorismen på mat-fabikker og energianlegg, for å tvinge deres veganske falske laboratoriemat, giftige elbiler og grønn energi på folk», skrev en kommentator på X. «Hvor er kongressens harme? Hvorfor er det ikke startet etterforskning? Dette er ikke tilfeldigheter! Dette er terrorisme! Justisdepartementet og FBI tier om saken, skrev en annen.

«Historien er full av egosentrikere som Gates, som er så ruset på seg selv at de tror verden trenger å bøye seg for dem og styres av dem», skrev en annen. «Noen med enorm rikdom og makt som gjør dem gale og gjør dem til en fare for andre».

Noen andre kommenterte at grunnen til at Gates fortsetter å prøve å gjenoppfinne og endre tingene Gud skapte, er «fordi han er av satans ætt og Satan har gjort dette siden Gud kastet ham ut av himmelen».

Fra Natural News, publisert 4 desember 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Madman Bill Gates pushing world governments to force his new GMO crops and livestock on their people.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Bill Gates forsøkte med Microsoft å få kontroll og enerett ved at hver PC som ble solgt skulle ha Windows og andre Microsoft produkter som standardprogram. («Billyboy» er middelmådig data-kyndig). Er ikke få konkurrenter som ble kjøpt opp.

  Nå forsøker Bill Gates på nytt og vil ha kontroll over hva hvert menneske i verden skal ha inn i kroppen.
  «Mat, medisiner og vaksiner».
  Utrolig hva Bill er «expert» på og talsmann for i dag, alt fra mat ,vaksiner/medisin, CO2, klima, har nøkkelen til å stoppe Alzheimers etc.
  For ikke å glemme, great reset, agenda 2030.

  https://www.weforum.org/agenda/authors/bill-gates/

  Svar
 • Det mest forunderlige med dette, er at det faktisk får «lov» til å fortsette. Mr Gates burde jo vært burt inne for lenge siden. Det neste er at våre MSM-media, politikere og «eksperter» ikke tar i dette.
  WHO, som for øvrig er gjennomkorrupt er jo en del av galskapen – og de skal Kjekhol og co gi enda mer myndighet. Er det mulig? Samtidig vil regjeringen med Høyres støtte gi myndighetene lokalt enda større makt til overgrep. Hvor er media? Finnes det ingen rene, ubesudlede politikere i dette landet?
  Det eneste som kan stoppe dette, er at «vanlige folk» sier nok er nok!

  Svar
 • Northern Light.
  18 juni 2024 21:11

  Bill Gates tidligere kokk sier at Gates og hans familie spiser ikke kunstig kjøtt selv.

  Av Baxter Dmitry.
  Bill Gates’ tidligere kokk har fortalt hva slags mat som ble servert til Gates og familien, og gjett hva – det var ikke en plantebasert hamburger med kunstig kjøtt eller syntetisk laboratoriedyrket biff. Det var heller ikke en gresshoppe eller melorm i nærheten av Gates-familiens middagsbord i hans palass kalt Xanadu 2 i Medina, staten Washington.

  Mens Gates fremmet sine giftige laboratoriedyrkede og plantebaserte ultra-bearbeidede produkter for folket, fikk hans egen familie forbud mot å spise dette, og på hans eget middagsbord er det organisk mat, og magert kjøtt fra gressmatet kveg, laks, og andre naturprodukter som Gates har lovet å gjøre for dyre vanlige folk som skal spise insekter og kunstig kjøtt.

  Syntetisk kjøtt har blitt sterkt fremmet av Bill Gates og de globalistiske elitene ved WEF som løsningen på såkalte klimaendringer. Da han solgte boken sin «How to Avoid a Climate Disaster» i 2021, sa Gates til MIT Technology Review at «alle rike land bør gå over til 100 % syntetisk storfekjøtt».

  Men ifølge en ny studie, øker Bill Gates syntetiske kjøttprodukter risikoen for alvorlig hjertesykdom og for tidlig død. Forskere fra University of São Paulo og Imperial College London vurderte kosten til mer enn 118 000 mennesker i alderen 40 til 69 år som bor i Storbritannia. Studien, publisert mandag i Lancet Regional Health, fant at de som spiste Bill Gates kunstige kjøttprodukter ble syke i løpet av få måneder.

  Forskere fant at for hver 10 % økning i plantebasert mat, falt risikoen for død av hjertesykdom med 20 %. Men når økningen i plantebasert mat kom fra Bill Gates ultrabearbeidede plantebaserte kjøtt, var det en økning på 12 % i hjertesykdoms-relaterte dødsfall. Bare et ondt geni som Bill Gates kan finne en måte å gjøre frukt og grønnsaker om gift.

  Dr. Eszter Vamos, medforfatter av studien, bemerket den villedende markedsføringen og folks oppfatning at alle plantebaserte produkter er sunne. «Mens ultraprosesserte matvarer ofte markedsføres som sunne matvarer, sier denne store studien at plantebasert ultrabearbeidet mat ikke har beskyttende helseeffekter», sa hun.

  Hvis Gates’ plantebaserte kjøtt ikke får deg til å dø av hjertesykdom, vil hans laboratoriedyrkede kjøtt nesten helt sikkert gi deg en aggressiv form for kreft. Gates laboratoriedyrkede kjøtt har vist seg å forårsake kreft med cellene som brukes til å produsere det. Som Dr. Shawn Baker forklarer, er laboratoriedyrket kjøtt i utgangspunktet «spiselig kreft». Til tross for mangelen på testing for det eksperimentelle produktet, har FDA gitt grønt lys til Gates’ kunstige matprodukter til amerikanske forbrukere.

  Men det blir enda verre. Vent til du hører hvordan de prøver å snike «Frankenstein mat» inn i kosten din uten at du selv er klar over det. Joe Rogan hadde rett om Ivermectin, og han har rett om Bill Gates falske plantebaserte kjøtt. Som Rogan forklarte, er de ultrabearbeidede produktene som blir presset på oss av globalistene forferdelig for landet og giftig for mennesker. Det faktum at «plantebasert kjøtt» ikke finnes i naturen forteller deg alt du trenger å vite.

  Dessverre bestemte FDA at ingen merking er påkrevd for Bill Gates sin laboratoriedyrkede kylling og kjøtt. Det er ikke bare insekter som blir smuglet inn i maten vår uten vårt samtykke. Det er laboratoriedyrket kjøtt, også kjent som spiselig kreft, og mRNA. Se på hvor komfortabel Gates ser ut når han skryter av å injisere mRNA i millioner av husdyr som skal på middagstallerkenen.

  Bill Gates elsker å leke Gud og tro at han kan eksperimentere med menneskeheten. I stedet for å ta vare på dyrene vi spiser, prøver Gates og eliten å gjenskape dem i laboratorier. Resultatene er Frankenstein-mat, og hvis myndighetene får viljen sin, kommer vi alle til å spise det til hvert måltid, og vi vil ikke engang vite det, siden det ikke kreves merking.

  Italia ble den første nasjonen som forbød syntetisk kjøtt. Her i USA har delstaten Florida fulgt etter, da guvernør De Santis har forbudt insektbasert mat og falskt kjøtt. «Florida tar grep for å stoppe World Economic Forums mål om å tvinge verden til å spise laboratoriedyrket kjøtt og insekter», kunngjorde guvernørens nettsted. De Santis’ pressemelding er ett stort problem for Bill Gates og hans globalistiske kumpaner. Vårt budskap har spredt seg vidt og bredt og blir nå implementert av guvernører i flere amerikanske stater.

  Folket våkner og takket være folk som deg som sprer ordet om elitens virkelige agenda, kan vi stoppe globalistene.

  Fra People’s Voice, publisert 18 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, video og X-meldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates’ Chef Says Billionaire Refused To Feed His Family Lab-Grown Fake Meat.

  Kommentar:
  Ingen link til en video hvor kokken sier dette, men likevel høyst sannsynlig, vi vet at det ikke er insektbasert mat som blir servert hos WEF i Davos.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den norske innsatsen under 2. verdenskrig:

Løgn og omskriving

Forrige innlegg

De kretser rundt Kina og håper på en åpning i den kinesiske muren.

Skyggeboksing i Sørkinahavet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.