POSTED IN Intervju

Scott Ritter tilbake etter Russland-reise:

Mange russere opplever nå en økonomisk boom: «Takk, Joe Biden!»

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Scott Ritter har vært i Russland i noen uker og er tilbake. Han blir i dette videoklippet intervjuet om sine observasjoner og erfaringer fra reisen i landet. Det han forteller er helt motsatt av hva våre medier sier. Vanlige russere sier i dag: «Takk, Joe Biden, for sanksjonene mot oss!» Ifølge Ritter har de ført til en økonomisk boom av investeringer, ikke fra vesten, men fra det globale sør hvor flertallet menneskene på jorden lever. Russlands posisjon i denne delen av verden er styrket på alle måter: diplomatisk, politisk og økonomisk.

Han gir en rekke andre betraktninger om det som nå skjer i Russland. Politisk er oppslutningen om Putin styrket som følge av krigen. Det er vestlig illusjonstenkning å tro og håpe på at Putin faller. Tvert imot. Da Putin åpnet grensene i fjor høst for at alle som ikke ville delta i mobiliseringen kunne få dra, da kvittet han seg samtidig med den siste resten av aktiv opposisjon mot ukrinapolitikken i landet.

Mange russere anser i dag disse som dro til vesten som svikere og har bare forakt til overs for dem, selv mange av de som fortsatt er kritisk til Putins politikk.

Scott Ritter gir også noen betraktninger om krigen som pågår. Ukrainas dilemma er i dag at setter de inn en offensiv med styrker som er trent i vest og som ikke kan samordne virksomhetene sine på grunn av ulik trening og utstyr, da risikerer landet fullstendig sammenbrudd etter at disse styrkene går i oppløsning.

En kan naturligvis la være å tro hva en opprømt Ritter her forteller, men at oppholdet i Russland har gitt han nye betraktninger og styrket det han tidligere har hevdet er det ikke tvil om.

Forsidebilde: Niklas Ohlrogge1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 068 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • » Den der graver en grav for andre faller selv i den»
  (ordsprogene 26.25)
  og Putin blir stadig mer elsket av sitt folk.
  Mens Vesten skyter seg selv i foten med maskingevær.
  Jeg ble ganske imponert over Putin da han inviterte mødre til falne soldater på kaker og te,
  og beklaget og ba om tilgivelse for å ha stolt på Vestens løgner og falskhet.
  Attentat mot Putin er uklokt, for de nestkommanderende er ikke så stoiske og sindige som ham.

  Hele verden er for tiden et absurdteater:
  Biden er ikke Biden, men en lookalike,
  den ekte Biden er enten død eller grønnsak,
  og jeg er slett ikke sikker på om Putin er Putin heller.
  Folk eldes, ja visst, men en yngre Putin og den vi ser nå, er det samme fyr?
  Ikke bare er ansiktet mer anderledes enn det som rimer, men personligheten også.

  Svar
  • Har du ikke fulgt med på nyhetene? Er helt tydelig for alle med litt ovbervasjonsevne et Biden er totalt borte vekk senil og således ER en grønnsak som bare blind leser opp det som står på teleprompteren, og ofte klarer han ikke å gjøre det heller riktig…

   Svar
   • Bidens LOOKALIKE er senil, den ekte Biden er borte, hjernedød eller helt død. Googler man Biden, foto, så er det lett å se at det ikke er samme person. Forskjellige øreflipper, feil øyne, etc..

    Svar
 • Stand ins har vært vanlig lenge. Stalin og Hitler ble begge kjent for å ha det.

  Svar
  • Opptil flere Justin Trudeau også; og så er de så fornøyelig klossete å presentere to foto fra samme dag, og de to er helt forskjellige på sveisen. Og lookaliken har lagt på seg. Komisk, rett og slett.

   Svar
 • Scott Ritter framstår som ein enkel fyr som forteller gamle nyheter. Han er opplært til å drepe russerar og no venn? Ein annan establishment amerikanar er Jeffrey Sachs, utsendt for å plyndre Russland og no angrende(?) venn.
  Putin sin vilje til å ofre russiske liv er kanskje nødvendig i krig, men det er slavarar som døyr, ikkje jødar som eig russiske media. Ukrainarane sin vilje til å ofre livet for sine jødiske herskarar framstår ubegripelig.

  Svar
 • Mange Russere opplever økonomisk boom? Det er rett å slett ren løng… Noen UTTERST få tjener seg rike mens 99%+++ blir bare enda mer fattig.

  Svar
  • Da taler du mot bedre viten. Har informasjon fra folk som har vært der det siste året, økonomien blomstrer og ingen mangel på noen varer. Folk generelt har det godt og klager ikke.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Klimaendringer er det hele tiden.

Hvorfor så redd sola som den viktigste varmekilde?

Previous Post

NED:

CIAs lovlige virksomhet for å korrumpere demokratiet og for regimeendring (2)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.