POSTED IN Krig-fred, Ukraina

På slagmarken i Ukraina:

Russisk rekognoseringsteam slår ut en tysk Leopard stridsvogn med tysk mannskap.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Sputnik Internationals nyhetsdesk

Et russisk rekognoseringsteam har ødelagt en tysk-levert Leopard-tank fra det ukrainske militæret med et mannskap bestående av Bunderswehr-soldater, i retning av Zaporozhye, fortalte teamlederen med navnet Legend til Sputnik lørdag.

«Da vi stoppet et annet angrep og ødela Leopard stridsvognen med et anti-tank missil, gikk vi frem til den ødelagte stridsvognen i håp om å pågripe mannskapet. Da så vi at mannskapets sjåfør var alvorlig skadet og de andre var døde. Da han våknet, begynte sjåføren å rope ‘nicht schießen’ «ikke skyt» på tysk», sa lederen for rekognoseringsteamet.

«Sjåføren uttalte gjentatte ganger at han ikke var en leiesoldat, men en Bundeswehr-soldat, og at han og resten av mannskapet var medlemmer av den samme enheten i den tyske hæren», sa den russiske offiseren. Han la til at mens sjåføren av stridsvognen mottok medisinsk hjelp, navnga den tyske soldaten brigaden hans og dens base. Stridsvognens sjåfør døde av skadene minutter etter at han ble funnet, til tross for forsøk på å redde ham.

Kommentar fra oversetteren:

At tyske stridsvogner med tysk mannskap er i krig på Ukrainsk jord, kommer i tillegg til at den russiske utenriksministen Sergej Lavrov sier at amerikanske soldater allerede er på bakken i Ukraina. Det er nok for Kreml til å påstå at NATO i hemmelighet har begynt å ta over krigføringen fra en desimert og utslått Kiev-hær, som skal være redusert med opptil 85 prosent av mannskapene. Det vil si at en åpen krig mellom NATO og Russland som USA/NATO provoserer frem, kan starte når som helst.

«Lavrov: Hundrevis av amerikanske tropper er i Ukraina».
Moskvas øverste diplomat har sagt at det «kollektive Vesten», ledet av USA, allerede er i krig med Russland. Russlands utenriksminister Sergej Lavrov har påstått at opptil «hundrevis» amerikanske tjenestemenn er utplassert til Ukraina. Lavrov hevdet at amerikanske soldater, militærrådgivere og etterretningsoffiserer lenge har vært direkte deltakere i konflikten. Kilde: RT.

Da kan norske militære flyplasser, radaranlegg, og forhåndslagret amerikansk militær-materiell for en angrepskrig mot Russland, bli utslettet i et russisk gjengjeldelsesangrep. Wall Street finansfolkets norske politikere har satt det norske folk og land i en overhengende fare for å bli dratt inn i en ødeleggende krig for Norge.


Fra Sputnik International, publisert 23. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Russian Reconnaissance Team Destroys Leopard Tank in Special Op Zone With Fully-German Crew.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  26 september 2023 8:50

  Takk til omsetjaren! Nato-landa er nok glade for å skada Russland i Ukraina, men kor lenge kan Russland vera so tilbakehaldne mot Baltikum, Tyskland, England (Storm Shadow og uranammunisjon) og Noreg (Nammo, KongsbergGruppen og F-16) til dømes?

  Svar
 • Russland: De holder tilbake mye kampkraft for å anvende det seinere, eller de er merkbart svekket….De også.
  NATO bidrar i krigen på alle nivåer, også med folk på bakken og i kontrollrommene.
  Mye tyder på at vi er i forstadiet til tredje verdenskrig.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 september 2023 18:54

  Noreg blandar seg inn i mange land. No støttar Noreg Bosnia sitt cyberangrep. Krigsminister Gram er på utanlandstur med sjekkhefte og krigsutstyr til fleire land i området, blant andre Nord-Makedonia. Typisk norsk.

  Ministrane våre har svært avgrensa ordforråd. Tre fraser dekkjer det meste: russisk brutalitet, uprovosert angrep og fullskala invasjon. Hakk i plata.

  Det er ei intellektuell himmelferd å høyr talane til Lavrov i samanlikning. Om du er samd eller usamd med han, so får du i det minste samanhangande tankerekkjer som du kan ta stilling til.

  Svar
  • Det er så sant. Logisk tenkning. Jeg er ikke overrasket over Norges feige medløper virksomhet. De menger seg med «de store gutta». Jeg er redd dette utvikler seg til å bli skikkelig tragisk for Norge.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    27 september 2023 10:15

    Ja, Noreg er på ville vegar. Russarhat har øydelagt Ukraina. Noreg er på veg inn i same blindgate.

    Kor desperat regjeringa er, ser me når dei må kjøpa seg velvillig omtale for 170 millionar i Pulitzer Center.

    Hadde Noreg vore i stand til å oppføra seg sjølvstendig og med normal folkeskikk, hadde me fått ein solid nabo i Russland.

    Når me vel konfrontasjon, vert me meir utrygge for kvar milliard me legg på militærbudsjettet. På tide med ei anna tilnærming! Bruk våpenmilliardane på å styrkja kulturutveksling og personleg kontakt med russarar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kortnyheter fra hele verden:

Biden risikerer 25 års fengsel, Kinas chip-industri er svært avansert osv.

Forrige innlegg

Propagandamaskinen om Ukrainsk seier går fortsatt.

Seymour Hersh: I USA vet de at krigen er tapt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.