POSTED IN Helse, Norge
Pussig sammentreff: Apekopp-pandemi ble øvet på nøyaktig ett år før de første meldingene om utbrudd dukket opp.
1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Meldingene om apekopper kommer altså ikke ut av det blå. Tvert imot er det god grunn å mistenke at de er del av en overordnet plan, selv om vi mangel bekreftelse på at det faktiske er slik. Men det er mer enn påfallende at en året før meldinger om apekopper-utbrudd har avholdt øvelser om akkurat denne typen utbrudd.

Men de som vet noe om dette benekter naturligvis at det er noen sammenhenger her. De som tenker i slike baner, slik som oss, er paranoide, altså konspirasjonsteoretikere. Som om konspirasjoner aldri har eksistert, selv om vi vet fra historien at den er stappfull av akkurat det. Noen er blinde selv om bevisene biter dem i nesen.

Knut Lindtner
Redaktør

Allerede i mars 2021 ble det simulert øvelser med apekopper.

Fra Voltaire Network.

En test som simulerte et verdensutbrudd av apekopper ble organisert i mars 2021 av Nuclear Threat Initiative og sikkerhetskonferansen i München.

Siden det årlige møtet i München ikke kunne holdes på grunn av koronavirus-pandemien, så var det i stedet en video-diskusjon i februar.

Apekopper dukket opp i Europa og Nord-Amerika i mai 2022. The Nuclear Threat Initiative hadde organisert sammenlignbare øvelser i 2020 og 2019. De var ko-ordinert med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og Verdensbanken.

Det er ikke kommet ut noen informasjon etter møtet i 2022.

Disse øvelsene er ikke de samme som de som ble organisert av Davos Forum ved Johns Hopkins Center for Health Security og Bill og Melinda Gates Foundation.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde:
Armand Khoury

https://www.voltairenet.org/article217144.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 424 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • fhi.no har svaret på hvorfor vi har apekopper i omløp:
    «Det har trolig sammenheng med at en stadig mindre del er vaksinert mot kopper, en vaksine som også gir beskyttelse mot apekopper.» Diagnostikk med PCR.
    «Folkehelseinstituttet vurderer fortløpende råd for bruk av denne vaksinen mot apekopper», som er godkjent i USA, men foreløpig ikke i Europa..
    FHI har ekspertisen fra WHO og på lager har de visst både hiv-medisin til de immunsviktede og koppemedisin til de lettskremte. Ingen fare. Stol på FHI. Og på VITENSKAPEN og farmamafiaens gudfar, Fauci. Det var ironisk ment i tilfelle noen ikke skjønte det.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Ny undersøkelse:

Stor økning i FIFA-spillere som dør av plutselig hjertestans.

Previous Post

Boligpolitikk og nettverksbygging

OBOS som politisk parti

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.