POSTED IN Covid-19, Diverse

Ny undersøkelse:

Stor økning i FIFA-spillere som dør av plutselig hjertestans.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

500% økning i tallet på FIFA-spillere som døde av plutselig hjerteinfarkt i 2021 

Av Stephen Conolly og Dr. Yaffa Shir-Raz

Israelske Real-Time News rapporterer: «Breaking news: 500% increase in deaths – SCD/SUD of FIFA players in 2021»

Ikke 24 idrettsfolk, ikke 30 eller  75 – Siden desember i fjor så har 183 profesjonelle idrettsutøvere og trenere plutselig kollapset.108 av dem døde. Iht faglitteraturen, så er det sjeldent at idrettsutøvere bare kollapser uten at dette er relatert til en eller annen skade. 

Hva er det så som forårsaker denne plutselige epidemien? 

Undersøkelsen som ble utført av Real-Time News resulterte i en liste over idrettsutøvere som ble skadet eller døde. Da den ble analysert fant man følgende:  

 • Flesteparten var menn, bare 15 var kvinner.
 • Det store flertallet var mellom 17 og 40 år. Bare 21 av dem var eldre. 5 var i gruppen 42-45, 6 var i gruppen 46-49, 7 var i gruppen 51-54 og 3 andre var i gruppen 60-64.
 • 23 er tenåringer i aldersgruppen 12-17, hvorav 16 av disse døde
 • Ved over 80 av tilfellene, slik som hos fotballspillerne Sergio Aguero og Christian Eriksen, så kollapset spillerne når de spilte, løp eller trente, eller umiddelbart etter slike aktiviteter
 • I de fleste tilfellene så ble det rapportert at årsaken til kollapsen var hjerterelatert, inkludert myokarditt, perikarditt, hjerteattakk eller hjertestans. 
 • En annen rapportert årsak er blodpropp i forskjellige former. 

Vi understreker at listen er enda lengre, men av forsiktighetshensyn så fjernet vi flere saker fordi vi ikke hadde alle detaljene og informasjonen rundt dem. Det er bare de sakene der vi kjenner alle detaljer som er inkludert. 

I tillegg ble det fjernet tilfeller der det var bevis for tilstedeværende risikofaktorer som hjertesykdom og diabetes. 

For å få en bedre forståelse av tilgjengelige data sammenlignet med tidligere år, så fokuserte vi utelukkende på informasjon om dødsfall som relaterte seg til spillere registrert hos FIFA og vi sammenlignet data om SCD (sudden cardiac arrest=plutselig hjertestans)  og SUD (sudden unexplained death=plutselig uforklarlig dødsfall) blant spillere i tidligere år med de data som gjelder for 2021. 

For å finne ut hvor mange dødsfall som faktisk skjedde blant FIFA-spillere i løpet av de to siste tiår, så brukte vi Wikipedia – «List of association footballers who died while playing«. For å finne ut tallet på tilfeller i 2021, så brukte vi informasjonen samlet av Real-Time News, som inkluderer tilfellene Wikipedia nevner for 2021. 

Dr. Josh Guetzkow, en seniorforeleser ved Fakultetet for sosiologi og antropologi ved Hebrew University analyserte dataene.

 «En artikkel publisert i British Medical Journal viser at risikoen for SCD er 1 av 50 000 (der spennet er fra 1 av 30 000 til 1 av 80 000), forklarer Guetzkow. «I henhold til FIFAs data,  så var det i år 2000 242,000 registrerte spillere og i 2006 var det 265,000 spillere registrert. Når man antar at FIFA ikke har endret seg signifikant på disse tyve årene, så kan man forvente om lag 5 dødsfall årlig.»

I henhold til Wikipedia, i «List of association footballers who died while playing«, var det i 2001-2020 et gjennomsnitt på 4,2 dødsfall hvert år som ble knyttet til SCD og SUD. Majoriteten var SCD. I kontrast til dette, så var det i 2021 21 tilfeller av SCD/SUD blant FIFA-spillere. Med andre ord, i stedet for 4 til 5 dødsfall hvert år, så har 21 spillere dødd så langt i 2021. Det er om lag 5 ganger så mange som det årlige gjennomsnittet.

Figuren over viser seg å være statistisk signifikant. Sannheten er at det ikke i noe annet år siden 2001 har vært noen signifikant forskjell mellom det reelle antallet tilfeller og det forventede antallet tilfeller av SCD/SUD. I 2021er denne sterkt signifikant og sannsynligheten for at dette skal skje er helt tilfeldig, dvs. i 2 av 1000 tilfeller

KILDER:

Yaffas notat:

Stephens notat:

 • En rask statistisk analyse (ikke grundig, men god nok for en realitetssjekk av påstanden om at «figuren over viser seg å være statistisk signifikant».

  Når man teller slike ting som SCD, så forventer man en viss grunnlagsrate. Det som da følger er hva man kaller en Poisson-distribusjon. En av egenskapene ved denne er at standardavviket (et mål på variasjon med grunnlag i tilfeldigheter) er kvadratroten av grunnlagsraten. 

Dersom vi ser typisk 4 hendelser i året, så vi standardavviket være 2 og 95% av tiden vil vi se noe som er innenfor denne standardvariasjonen. 

Dersom vi ser 20 hendelser i året, er det det samme som 8 standardavvik fra gjennomsnittet, så 20 slike hendelser er svært, svært uvanlig. 

Oversatt av Væringen

https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

Forsidebilde: Omar Ram

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Der kom den takk!!! Alle kjenner jo til Christian Eriksen, «det værste jeg har sett på en fotballbane noen gang, og jeg så Dafinn Enerly brekke nakken» Egil Drillo Olsen. Det var en ung kar på Vestlandet som faldt om med hjertefeil på Vestlandet for ikke lenge siden. Uken etter Christian Eriksen fallt om kjøpte DBU (dansk boldunion) inn en drøss med hjertestartere for å plassere de ut på baner i det danske land…

  Svar
 • Tårene mine renner

  Svar
 • mRNA – vaksiner (Covid – Vaksinen) øker betennelser i endotelet og T-celle-infiltrasjonen av hjertemuskelen ! .. ( Endotelet er et «monolag» av endotelceller som utgjør den indre cellulære slimhinnen i blodårene (arterier, vener og kapillærer) og lymfesystemet – og er derfor i direkte kontakt med blodet/lymfene og de sirkulerende cellene – og selv om du «sannsynligvis» ikke vet at de eksisterer er epitelet ditt viktig for å holde deg i live !!!!!!!
  Dette forklarer økte tilfeller av trombose, – kardiomyopati og andre vaskulære hendelser i etterkant av «»»vaksinen»»» . – Ganske enkelt ; mRNA-vaksinene forårsaker utbredt vaskulær betennelse som meget sannsynlig kan føre til død via hjerteinfarkt, – blodpropp, – hjerneslag og så videre ! – Hvorfor idrettsfolk er mer plaget er selvfølgelig en større belastning av hjertet ! Det kunne være ønskelig at Nakken og våre «»fantastiske»» «helsemyndigheter» fattet sammenhengen – men … nå vet jeg ikke hva jeg skal si og håpe på lenger ! (Kroppen vår og hvordan den fungerer har de så absolutt ikke peiling på … sukk! )’
  Enig me e … Jeg Gråter ! – God Natt

  Svar
 • Northern Light.
  7 juni 2022 13:03

  Det har også vært en stor økning i trafikkulykker siden masseinjiseringen av mRNA-injeksjoner kalt vaksiner startet. Dette i hele den vestlige verden, også her i Norge. Folk får illebefinnende bak rattet, på tråsykkel, elsykkel, moped, scooter og motorsykkel. Dette er ikke tilfeldigheter, like lite som det er tilfeldigheter at idrettsutøvere faller om under trening, og på sportsarenaer.

  Hadde de såkalte journalistene i presse og media drevet journalistikk, så kunne de ha funnet ut vaksinasjonsstatus for de overlevende og døde idrettsutøverne. Den israelske rapporten er sammenfallende med flere andre som har undersøkt saken, og under andre omstendigheter hadde helsemyndighetene beordret full etterforskning.

  Men MSM og helsemyndighetene har vært medskyldige i plandemien fra begynnelsen, og mRNA-injeksjonen kalt vaksiners egenskaper som biovåpen for depopulasjon underslås, og forklares som naturlige årsaker av storkapitalens medløpere.

  Som vi vet, etter masseinjiseringen startet, faller mange turgåere døde om også her i Norge. Det er etter hvert et fjell av omstendighets-bevis på at injeksjonene er dødelige for mange. Men i mange land er obduksjon forbudt på de som har fått injeksjonen, de blir kremert. En gruppe obdusenter og balsamerere i Frankrike trosset dette, og fant ekstremt store blodpropper hos ofrene, men dette har kun blitt gjengitt i alternativpressen.

  Grafen-nanopartiklene i mRNA-injeksjonene er skarpere enn barberblader, og sliter på hjerte og karsystem spesielt under fysiske anstrengelser av varighet. Når skal befolkningene starte å ane uråd? Ikke de 95 prosent av befolkningene som kun informerer og orienterer seg med hovedstrømspressen, som har samme eiere som den farmasøytiske industrien, MSM fungerer som PR-byrå for Big Pharma.

  Svar
  • «Det har også vært en stor økning i trafikkulykker siden masseinjiseringen av mRNA-injeksjoner kalt vaksiner startet. Dette i hele den vestlige verden, også her i Norge. Folk får illebefinnende bak rattet, på tråsykkel, elsykkel, moped, scooter og motorsykkel. »

   Og:
   «500% økning i tallet på FIFA-spillere som døde»
   Økningen er ikke 500, – men altså 1000 %, når det gjelder i trafikkulykker i Norge
   Men myndigheter/media undres på ‘ om folk er mindre opptatt av sikkerhet nå enn før pandemien. ;-)

   Vaksineskadde, selvmord etter 2 års økonomisk krisetid, eller….
   … kjører folk fortere og er mindre oppmerksomme nå enn før pandemien ?

   ’21 personar omkom i trafikken i mai. Det er ti gonger så mange som i mai i fjor. ‘

   nrk.no/norge/auken-i-trafikkulykker_-_-kan-henda-folk-er-mindre-opptekne-av-risiko-1.15991307

   Svar
 • Northern Light.
  7 juni 2022 14:15

  Fremstående patolog og obdusent fikk munnkurv: Blir dødsfall etter vaksinering dekket over?

  Hvis vi skal komme til bunns i om og i hvilken grad vaksiner bidrar til at vaksinerte dør, er obduksjoner et avgjørende verktøy. Så hvor er alle obduksjonsrapportene for å hjelpe oss med å svare på disse spørsmålene?

  I fjor sommer ivret sjefpatologen ved Universitetet i Heidelberg, Dr. Peter Schirmacher, for mange flere obduksjoner av vaksinerte personer. Teamet hans hadde nettopp fullført 40 obduksjoner av mennesker som hadde dødd innen to uker etter vaksinasjon og konkluderte med at 30-40 prosent av dem døde av vaksinen.

  Dr. Schirmacher advarte mot et høyt antall urapporterte dødsfall fra vaksinasjonene og beklaget at patologer ikke oppdager at de fleste pasientene som dør av en vaksinasjon. Problemet, forklarte han, er at vaksinerte mennesker vanligvis ikke dør under klinisk observasjon.

  Legen som undersøker likene finner ingen sammenheng med vaksinasjonen og bekrefter et naturlig dødsfall og pasienten begraves. Eller han attesterer på en ukjent dødsårsak, men statsadvokaten ser ingen tredjepart som årsak og godkjenner at liket blir begravet.

  Dr. Schirmachers påstander ble avvist på den tiden av forskere fra statlige institutt, men han holdt ved sine påstander. «Kollegene tar definitivt feil fordi de ikke kan bedømme dette spesifikke spørsmålet kompetent,» sa han. Han presiserte at han er for vaksinene for å bekjempe Covid og har blitt vaksinert selv, men sier at fordelene og risikoene må vurderes for hver person. Han argumenterte for «individuelle beskyttelseshensyn» i stedet for å vaksinere alle med en gang.

  På den tiden ivret også Federal Association of German Pathologists for flere obduksjoner av vaksinerte personer. Johannes Friemann, leder for obduksjonsarbeidsgruppen i foreningen, sa at dette var den eneste måten å utelukke eller bevise sammenhenger mellom dødsfall og vaksinasjoner. Foreningen hadde allerede i mars 2021 sendt et brev til helseminister Jens Spahn der de ba om at tyske delstatsregjeringer instruerte helsemyndighetene om å beordre obduksjoner på stedet. Fem måneder senere, i August, er dette brevet fremdeles ubesvart.

  Etter medieoppslagene om hans kommentarer, ble Dr. Schirmacher merkelig taus. I dag, ti måneder senere, er det ikke rapportert om ytterligere obduksjoner fra hans gruppe, og ingen har hørt flere oppfordringer fra dem om dette.

  Det er heller ingen rapporter om obduksjoner som ble utført av de som døde kort tid etter Covid-vaksinasjon i noen andre land, bortsett fra de 15 som ble utført av Dr. Arne Burkhardt mot slutten av 2021, som fant «klare bevis på vaksine-indusert autoimmunliknende patologi i flere organer» i 14 av 15 tilfeller, men det ble ignorert av alle helsemyndigheter og hovedstrømsmedia.

  Hvor er alle obduksjonene for å undersøke vaksinenes rolle i dødsfall etter vaksinering, og hvorfor tier nå Dr. Schirmacher og hans kolleger, etter å ha vært så ettertrykkelig klare på risiko og behov? Dette ser veldig ut som en sak som dekkes over og at noen har fått munnkurv. Hvis det ikke er det, hvorfor beordrer da ikke regjeringer at det skal utføres obduksjoner? Hva har de å skjule?

  Fra Principa Scentific, publisert 7. juni 2022. Skrevet av The Daily Skeptic.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Fears Of Post-Vax Death Cover-Up After Pathologist Goes Oddly Silent.

  Svar
 • «Siden desember i fjor så har 183 profesjonelle idrettsutøvere og trenere plutselig kollapset.108 av dem døde»

  «Morsomt» å tenke på hvilke oppstyr/oppslag i media det hadde blitt med slike tall, hvis dette kunne relateres til viruset; – da hysteriet var på sitt verste.

  Svar
 • Kaspar Gram
  7 juni 2022 18:16

  Det er stor økning av akutt død og tromboemboliske hendelser. Tilbakemeldingene fra de som arbeider i helsebransjen er at legene avviser bryskt at det har noe med C19- eksperiment-vaksinene å gjøre. Sykefraværet er enomt høyt flere steder, mens andre arbeidsplasser ser ikke ut til å være berørt. Men i omgangskretsen hører man om turbokreft og flere som sliter alvorlig gjentagne infekjsjoner ++. I skjæringspunktet mellom økonomisk krise, matmangel og sult, og mulig storkrig, vil C19-injeksjonenes masseskade lett bli kamuflert. Designet massedød blir vanskelig å hindre.
  https://www.vaccines.news/

  Svar
 • Alex Berenson rapporterer sterk økning i dødeligheten etter corona-vaksinering:

  I Australia en overdødelighet på 21%

  https://alexberenson.substack.com/p/overall-deaths-in-australia-where?utm_source=%2Fprofile%2F12729762-alex-berenson&utm_medium=reader2&s=r

  I England og Wales en økning på 16%, i Nederland 15%, i Spania 12%.

  https://alexberenson.substack.com/p/urgent-death-rates-are-soaring-again?utm_source=%2Fprofile%2F12729762-alex-berenson&utm_medium=reader2&s=r

  Her i Norge planlegger man nå en fjerde vaksineringsdose, i første omgang for de over 65.

  Svar
 • Naomi Wolf kunngjør at Covid-Vaksinen er folkemord.

  Hvordan regjerrngene, kontrollert av Big Pharma, gjennomførte folkemordet.

  https://www.globalresearch.ca/dear-friends-sorry-announce-genocide/5782022

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når klassekampen reduseres til parlamentarisk virksomhet:

Resultatet er politisk kretinisme.

Forrige innlegg
Pussig sammentreff: Apekopp-pandemi ble øvet på nøyaktig ett år før de første meldingene om utbrudd dukket opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.