POSTED IN Psykologi, Rasisme

Psykologisk undersøkelse i USA:

Å være hvit er en farlig pervers tilstand.

29 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg er egentlig ikke forbauset over det som fremkommer i denne artikkelen. Det er i tråd med tenkemåten om at menn med penis og testikler (og kromosomer) likevel kan erklære seg som kvinner fordi de føler seg slik. Slik prøver en å endre en biologisk realitet ved hjelp av den psykiske kategorien følelser.

Og det en forteller i artikkelen under begrunnes ved hjelp av hudfargen, altså mengden pigment i huden. I den forstand er den rasistisk fordi den sier rett ut at hudfargen fører til bestemte psykiske tilstander og egenskaper. Denne tilstanden, hvithet, er det mange i Norge som har og det finnes ikke kur for den.

man wearing red long-sleeved shirt standing beside wall
Han ser frisk ut, men ifølge denne typen tenkning lider han av «hvithet».

Det er lite pigment (hvithet) som gir negative psykiske egenskaper.

Denne type tenkning er i tråd med globalistenens (imperialistenes) identitetspolitikk. Det er ikke klasseforståelsen (rik/fattig, slave-eier/trell, lønnsarbeider/kapitalist) som er viktig. Det er hvordan du føler deg, kjønnsidentiteten og f.eks. hudfargen din som bestemmer hvem du er.

Rasismen har fått en ny omdreining. Nå skal «hvite» taes. Dette overrasker meg egentlig lite. Det har ligget lenge i kortene. Anti-rasismen ender opp i en høyere for for rasisme. Albinoer må ifølge denne antagelsen være de verst utsatte.

Det neste blir vel at hvis du føler at du har satt verdensrekord eller vært på månen så er det en psykologisk realitet og må taes på alvor. Tidligere ble slikt kalt vrangforestillinger og førte lett, hvis adferden også var avvikende, til innleggelse i en av våre helseinnretninger.

Knut Lindtner (red. derimot)

Medisinsk magasin publiserer en undersøkelse der de angriper «det å være hvit» som «en ondartet parasitt-lik tilstand».

Et framtredende medisinsk magasin fra psykoanalytikere i USA har publisert en undersøkelse der de demoniserer «det å være hvit» som en «ondartet pararasitt-lik tilstand der hvite mennesker er spesielt mottakelige for infeksjoner».

Undersøkelsen som kom ut forrige måned i Journal of the American Psycoalalytic Assosiation portretterer det å være hvit som en lidelse som det ikke finnes noen permanent kur for.

woman standing on top of a hill
Eksempel på parasittisk hvithet?

«Parasittisk hvithet fører til at vertens voldsomme apetitt og umettelighet er pervers» skriver forfatteren Donald Moss, en hvit newyorker som i mer enn fire tiår har drevet privat praksis.

«Disse unaturlige apetittene er noe man sjelden ser hos ikkehvite mennesker».

Siden det er «nesten umulig» å bli kvitt slik apetitt, sier Moss, kan de med effekt bli behandlet med en kombinasjon av «psykiske og sosialhistorisk inngrep».

Men profesjonelle medisinere kan bare håpe å kunne «omforme» slik apetitt til det bedre, som å redusere deres intensitet, endre dere mål, og i noen tilfeller «få deres mål til å arbeide for reparasjon».

Moss sine påstander var så oppsiktsvekkende at noen som så dette spekulerte på om denne artikkelen var ren fiksjon, og kanskje satirisk ment fra anti-hvite kretser.

Men fra faglig synspunkt er denne undersøkelsen reell, og den tidligere læreren ved New York University ser ut il å ha flere likesinnede i mental helse-sirkler.

person holding black and silver power tool
Denne personen ligger også dårlig an ifølge denne typen tenkning.

Sist oktober publiserte The American Journal of Community Psychology en artikkel der de etterlyste større oppmerksomhet og forståelse for «det å være hvit», og også inngrep for å «bryte ned det å være hvit».

Så sent som i forrige uke kom det fram at den New York-baserte psykiateren og psykoanalytikeren Aruna Khilanini hadde forelest ved Yale University i april om det  «psykopatiske problemet ved å være hvit».

«Jeg fantaserte om å fyre av en revolver i hodet på enhver hvit som jeg møtte, begrave kroppen deres og tørke av mine blodige hender mens jeg gikk min vei, uten noen skyldfølelse og med lette skritt», sa Khilanini til studentene og til fakultetet.

Hun sammenliknet hvite pasienter med «demente, voldelige rovdyr, som tror de er helgener eller superhelter».

Yale, et Ivy League-universitet var altså vert for denne forelesningen. Og opptak av forelesningen ble lagt ut på deres nettside, med begrenset tilgang.

Da kontroversene rundt forelesningen ble kjent, kom Yale med en uttalelse der de sa at tonen og innholdet i Khilaninis forelesning var «uetisk i forhold til skolens verdier».

Undersøkelsen rundt «det å være hvit» har blitt møtt med rasende protester i sosiale medier.

«Den totale virksomheten til mental helse er fullstendig ødelagt – absolutt angrepet med slik galskap», skriver podcast-verten Matt Walsh på twitter.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Almos Bechtold

https://www.rt.com/usa/526149-medical-journal-whiteness-malignant/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

29 kommentarer. Leave new

 • Når det i fullt alvor hevdes at det å ha lys/hvit
  hud er en form for sykdom,
  da må de individene som hevder dette snarest mulig bli mentalundersøkt. At normale oppegående mennesker ofrer slike hinsides og vanvittige
  utsagn lange avhandlinger er mildt sagt ufattelig og
  kan ikke bli tatt på alvor.
  Dette er det største Bullchitt
  som har blitt presentert for
  menneskeheten.

  Svar
  • Tor Larsen
   12 juni 2021 18:02

   Det er en kjent sak at visse mennesker har tatt psykologistudiet som en slags selvbehandling og i slike tilfeller har studiet bare gjort lidelsen verre. Kombinert med metoden om kritisk raseteori kan det bare bli -psykt, men det fungerte i det minste utmerket til å bryte ned det gamle Kina, innføre kulturrevolusjonen og dagens fascistiske massesamfunn.

   Svar
  • Desverre er det det motsatte som skjer… Hvis du kritiserer galskapen og den anti hvite nazistiske ideologien i form av CRT de sprer så er det DU som blir sperret inne.

   Svar
 • Man bruker her de samme psykologiske mekanismene som har vært brukt i mange år mot tyskere i forbindelse med Holocaust.

  I Tyskland blir det plassert ut ”snublesteiner” med påskrift av navn på jøder som har levd på disse stedene hvor snublesteinene er utplassert. I nær fremtid kan vi regne med at det kommer ”snublesteiner” i USA (eller Norge) med navn på svarte som har blitt drept (eks George Floyd eller Benjamin Hermansen). Denne psykologiske krigføringen som har blitt ført i mange år mot tyskere, har gjort tyskerne til et folk uten vilje til å overleve. Denne psykologiske krigføringen, perfeksjonert gjennom mange år med Holocaust-propaganda, blir nå satt inn alle steder hvor det bor hvite mennesker.

  Mer om dette her:

  https://www.unz.com/ghood/the-washington-post-treat-america-like-a-conquered-nation/

  Svar
  • Denne psykologiske krigføringen som har blitt ført i mange år mot tyskere, har gjort tyskerne til et folk uten vilje til å overleve.

   Venstrevridde har hjulpet jødene i å demonisere europeisk nasjonalisme helt siden andre verdenskrig. Mange ansvarlige…

   Litt komisk når marxister begynner å klage om dette; marxister har vært fiender av det kristne, konservative Europa fra dag 1, og har heiet på en identitetsløs verden styrt av jødisk maktkonsentrasjon.

   Kulturliberale mennesker er sjelelige forrædere av natur; de må holdes i sjakk, men i Vest-Europa har de fått herje fritt.

   Svar
 • Marie Rørvik
  10 juli 2021 12:05

  Sitat frå artikkelen: «Det er i tråd med tenkemåten om at menn med penis og testikler (og kromosomer) likevel kan erklære seg som kvinner fordi de føler seg slik. Slik prøver en å endre en biologisk realitet ved hjelp av den psykiske kategorien følelser.»
  Nei, det er ikkje fenomenet/egenskapen følelsar som prøver å endra ein biologisk realitet, det er fenomenet tankar. Men bak det heile eksisterer nokon eksistensielle behov. Kva for behov har blitt trigga når nokon vil endra sitt biologiske kjønn? Kan det vera behov for meining? For å forstå eksistensen? For å finna kontakt til den djupaste identiteten i seg sjølv? For meg er identiteten den indre, skapande drivkrafta vår. Den har alle, uavhengig av kjønn , alder og hudfarge. Følelsane er einmekanisme som varslar om behov er møtt eller ikkje. Kanskje kjenner dei som vil skifta kjønn på frustrasjon, fortvilelse, lengsel. Det kan vera ein nyttig prosess å dukka ned i desse følelsane for å finna ut kva som eigentleg står på spel. Dette lærer vi grundig om i metoden Ikkevoldskommunikasjon.

  Svar
 • Satanistiske frimurere, jøder, har ein agenda, å desimere kvite, både i Europa og USA. Dei administerer all innvandring, og bryt ned kristen kultur. Dei hatar Jesus, kanskje for at han jaga pengeutlånarane frå tempelet?

  Svar
  • Ja, og fordi han sa sannheten om dem.
   Les med en gang Johannes 8:44 hvis dere ikke har gjort det før!
   Dette er et av de viktigste budskapene fra kanskje den største profeten av alle, Jesus.
   Og det budskapet har de kontrollerte kirkene – ikke minst «Den Norske» – gjort til et tabu som aldri nevnes.

   Svar
  • «Dei hatar Jesus, kanskje for at han jaga pengeutlånarane frå tempelet?»

   Ja, men så bør vi slutte med penge-tenkningen, og feie for egen dør sjøl, også.
   Ellers blir det bare dobbeltmoral. Og ingenting er lært.
   Vår nasjon er jo styrt av pengetenking/pengetenkere.
   Det gjøres jo narr av muslimer som ikke blir med på renteløpet. Men både i kristendommen og Islam er det forbud mot renter. Og jøder har forbud mot å ta renter av andre jøder.
   Fordi ‘ Gud’ ikke liker renter?
   Nei, fordi pengetenkning, forveksling av penger og realverdier, ( ‘Si at disse stener er brød.’ ) og renter ødelegger et samfunn.

   Svar
   • Jan Arve Dyrnes
    3 september 2022 14:41

    Ikke tvil om at renter ødelegger samfunn. Det skaper rom for spekulanter og de av oss som ikke vinner i lotto og ikke har noe å investere i realgoder m.m blir gående i mindreverdi, utestengelse fra «det beste» og blir mildt sagt ofte forbannet av den grunn! Forståelig er det da at rikingene blir degradert av massene med noen sekel mellom slagene.

 • En lignende utvikling ser vi ved at hvite menn nå blir totalt visket ut av alle former for annonser. Det at den hvite mannen nå forsvvinner ut av media er en del av en brutal krig mot hvite. Dette har skjedd i løpet av de siste par årene, hvor hvite menn blir konsekvent erstattet med svarte. Svarte har imidlertid ingen interesser i denne krigen mot hvite, og blir åpenbart brukt som frontlinjens sjokktropper mot den hvite rase, som de har vært brukt siden den amerikanske borgerkrigen. De som er drivkraften i denne krigen mot hvite, er selvsagt den internasjonale jødedommen.

  Les mer her:

  https://www.unz.com/article/condition-red-revisited-white-male-erasure-in-advertising/

  Svar
  • Flott du skrev i klartekst hvem som står bak, thea. Noen er fortsatt i total fornektelse om dette. I stedet dyrker de disse satanistene.

   Svar
  • Jan Arve Dyrnes
   3 september 2022 14:46

   Det har du jammen rett i. Svarte menn/hvite jenter i alle reklamer…aldri omvendt. WTF:
   Men hvorfor har jødene interesse av å fremme afrikanere fremfor hvite europeere? Og jo, det er mange «svarte som er sammen med hvite jenter kun som hevn» sier de selv. Hvite jenter tenker ikke lengre enn sex, større lem i noen tilfeller og er høyst med på å slette den hvite rase selv! Det er «jentene som godtar» det og de som føder den nye lysebrune rasen som ikke blir godtatt hverken eller.

   Svar
 • Det er jo litt «morsomt» også. (?)
  Mye av dette har jo blitt proklamert om svarthudede mennesker tidligere opp igjennom historien.
  Og selvfølgelig er det forskjell på raser. Som det er forskjell på mann og kvinne.
  Men det er nok mest forskjell på kulturer.
  Så kan man spørre om høna og egget…

  Svar
  • En tanke som slo meg også.
   Vi har tidligere også klassifisert andre raser i mindre flatterende ordelag.
   Det vi her ser, er at andre raser angriper oss, og loxismen viser jo at sentimentene bak angrepene har vært der i årtusener.
   Så spørsmålet blir ikke om rasene er en realitet, eller om konkurransen mellom dem er en realitet. Å betvile dette mener jeg er på linje med å betvile effektene av gravitasjonskraften.
   Spørsmålet som må besvares er hvordan vi hvite nå takler denne kritikken? Overlever vi? Hever vi oss?

   Svar
 • Northern Light.
  19 desember 2021 16:17

  Microsoft må være en av selskapene som har disse påstandene om hvite høyst alvorlig. For i presentasjonen av deres nye operativsystem Windows 11 på Microsofts hjemmesider er alle personene på bildene fargede, ikke en eneste hvit person.

  Når en ikke ser på stats tv-kanalene, utgjør reklamen en rundt 20-25 minutter av en tv-time, og mange selskaper i reklameverdenen tar også dette på alvor, for mange selskaper som selger for eksempel klær i tv reklamen og online har nesten bare fargede modeller til å vise klærne. Den norske befolkningen utgjøres fremdeles av ca. 85 prosent hvite, men i reklameverdenen er det omvendt.

  Det samme fenomenet kan observeres på utendørs reklame-boards. Reklame har blitt en ikke ubetydelig del av media-boblen vi et omgitt av hele dagen, og har blitt en påvirker på oss i hverdagen. Ikke bare for hva de vil vi skal kjøpe, men også hva de vil vi skal mene.

  «Reklamefamilien» pappa/mamma med barn er nå ofte blitt pappa/pappa med barn, eller mamma/mamma med barn, og ofte med forskjellig etnisitet, spesielt i utenlandsk tv. Og barna i reklamen som på tv er politisk korrekt sammensatt av fargede og hvite, mest fargede.

  De store reklamebyråene som leverer reklame og reklamefilmer for tv og kino, Internett, aviser og blader er eiet av de enorme globalistiske kapitalforvaltningsselskapene BlackRock, StateStreet, Vanguard, Fidelity, JP Morgan Chase med flere. Det er en del av en globalistisk strategi at vi også skal påvirkes fra reklameverdenen.

  Globalistene vil at nasjonal identitet skal utviskes, og multikulturisme er best egnet for dette, for en multikulturell befolkning har også lettere for å akseptere «globale løsninger», som overnasjonale avtaler som EØS/EU, TTIP og ISDS, som driver landene til å bli deler av frihandelsområder styrt av kapitallovene, fri flyt av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester.

  Skal en styre verden, må en styre pengesystemet og narrativet, fortellingen vi blir fortalt. Og den globale Wall Street storkapitalen styrer begge deler, for det er deres presse og media som omgir oss i all vår våkne tid og gir oss fortellingen de vil vi skal tro på, og som mange dessverre også gjør.

  Svar
  • Ja, først skal nasjonalstatene oppløses, og «redningen» skal så være global styring.
   Og : En verden, En leder, – og En valuta vil bli innført.
   Papipenger skal bort, og rentene vil i enda høyere grad styres av klanen bak Fed.
   (Stoltenberg vil nok bli nyttig å ha som sentralbanksjef i Norge, da.)

   Svar
 • Disse angrepene på mennesker med lys hudfarve, er noe av det mest rasistiske jeg har lest om i den senere tid.

  Svar
 • Hatprat og rasisme er visst helt greit hvis det rettes mot hvite.
  Respekten for faget blir skadelidende ved at et fremtredende tidsskrift kommer med sånt.
  Massakren i Oslo i natt, var gjerningsmannen hvit? Og ved massakren i Orlando, 49 drepte? Idi Amin? Djengis Khan? Mao?
  Hvem skyter mest i USA, i forhold til hvor mange de er? Hvem er terrorister, igjen og igjen?
  I Thailand ble slavehold avskaffet i 1905. Saudiene driver med det fortsatt. Og ISIS.
  Ved å se på menneskenaturen, på vårt verste, uansett melanin-faktor,
  er ikke hvite verre enn andre.

  Svar
  • Idag er nasjonenes styresett ett liv i et fengsel uten murer.Du blir avlet til å tjene makten fra vugge til grav.
   Den dagen du forstår det,da kan vi arbeide for en forandring.
   Tredemölla er noe vi alle blir tvunget til å löpe på,hopper du av dör du,du mister alt,dine medmenneskers respekt,hus og hjem,familie og venner.
   Velferden,för kalt fattigkassa skammer man seg over å benytte,ikke er det mye til liv heller,alt er lagt til rette for at du skal akseptere og underkaste deg maktens suverenitet.
   Du er tvunget til å betale til makten hva makten behager.
   Det er tvang,tvang tvang.
   Så e,ikke snakk om gårsdagens slaveri,det vi idag gjennomlever kommer til å drepe fler enn noengang i slaveeiernes historie.
   Jeg ser også at endelig har folk våknet opp og forstått at vår gjeldsbaserte ökonomi har skylda for at «verden nå går under».Det har jeg forsökt advare mot ,men ingen tok det alvorlig,jeg har også forsökt å fortelle hvem driverne av denne galskapen er og jovisst,det er de gamle slavehandlerfamiliene.
   En av disse gamle slavehandlerfamiliene var en familie ved navn Bildt.
   En Carl Bildt som holder på idag ble for noen år siden foreslått som äresmedlem i den nyskapte regjeringen i Ukraina.
   Dnc,det demokratiske partiet i USA flyttet noen servere over til Ukraina,de måtte fjerne servern fra amerikansk kontroll,da den innholdt informasjon som ikke var bra,fru clinton et navn som forövrig er svensk sörget for det.Ett firma som heter Crowdstrike har värt involvert i Seth Rich saken,avlyttinger og til slutt Julian Assange.Crowdstrike er kontrollert av ett svensk selskap.
   Avslöringene kommer som perler på en snor nå e,igår meldte Gateway pundit at de ukrainske nazistene som ble fanget under 2ndre verdenskrig fikk drahjelp av den dagens pave til å gå i forbönn for de,istedet for å bli sendt til Sibir,ble de sendt til England og Canada.
   Vi vet jo at erkenazister ble sendt til alle verdens kanter i sluttfasen av krigen,de etablerte seg med god hjelp av det som er kjent som Stay behind.Globalistene under navnet nazister har aldri gitt opp,det er det vi ser nå,men tör vi kalle en spade for en spade eller skal vi kalle det ett skjebnens lune ?.
   Det er på tide å ta inn over seg hva globalister er og det er for meg ubegripelig at de få nordmenn som forsöker finne ut av ting hele tiden har blikket festet mot det de ikke kan gjöre noe med,det er våres globalister vi må rydde vekk,så får vi overlate de respektive lands befolkning å rydde vekk sine.
   Samtlige av de som sitter på stortinget er globalister,samtlige av våre milliardärer likeså,samtlige redaktörer i masemedia,samtlige topper innen domstol,politi og embedsverk.Samtlige kommunetopper,samtlige innen LO og NHO.

   Svar
 • Alle mennesker har gode egenskaper og mindre gode egenskaper. Det gjelder om hudfarven er hvit, rosa, gul, oransje, lysebrun, brun, mørkebrun, sort, eller blå.

  Håper jeg ikke glemte en farge. Jo, forresten – grønne menn (fra disse ufoene som av og til kommer på besøk til planeten).

  Her forresten til gode å se røde mennesker – bortsett fra briter som har oppholdt seg en uke på Gran Canaria da.

  Svar
 • Noen barn er rosa, og 2 av dem er døde, 21 skadede, plaffet ned med medbragt automatvåpen. Skremmende. Deprimerende. Garakhani bobler kledelig over av varme tanker og følelser som resten av gjengen, men forklarer oss på NRK, til tross for at gjerningspersonen roper allahuakbar, at dette har absolutt ingenting med rase eller religion å gjøre. Artikkelen forsvant fort. Kanskje selv NRK innser at det er for dumt til å la bli stående. Deres krigskommentator trodde først det var et luftgevær. Akkurat. Nå dures det løs med sørgegudstjenester og «glem aldri Utøya», som ble etterfulgt av gnålet om det norske folks «tankegods», og de livsfarlige høyreekstreme det angivelig vrimler av i landet. Har de noe smart å si om «tankegods» i dette tilfellet? Neppe. ABB vurderes ikke som gal selv om det lyser lang vei. Matapour erkjenner ikke straffeskyld; han diagnostiseres sikkert som psykisk syk. Elden har saken. Hele greia viser at både PST og norsk psykisk helsevesen er dysfunksjonelle; de fikser ikke jobben i det hele tatt.

  Svar
 • FRIHET !!!
  29 juni 2022 9:13

  «Critical Race Theory» (egentlig en form for nazisisisk ideologi) og woke hysteriet er klassisk måte å skape cognitiv dissonans som igjen er del av hjernevask og indoktrinsering av massene…

  Svar
 • Strange times are these in which we live when old and young are taught falsehoods in schools. And the person that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool.
  Plato
  Det er merkelige tider vi lever i når gamle og unge blir undervist i usannheter på norsk. Og den som våger å fortelle sannheten kalles umiddelbart en galning og entosk.
  Platon
  (litt frihet i oversettelsen:) )

  Gjennom Russland kommer verdens håp. Ikke i forhold til det som noen ganger kalles kommunisme eller bolsjevisme. – Nei! – Men frihet! At hvert menneske skal leve for sine medmennesker. Prinsippene er født der. Det vil ta år før det blir krystallisert, men ut av Russland kommer igjen verdens håp.
  Edgar Cayce

  Svar
 • PS: ..jeg var en gang «fanget» i en kvinnekropp (å du vidunderlige skapning),
  Men så ble jeg født …..
  med en penis.

  Svar
 • Kanye West og Candace Owens mener White Lives Matter, hvite menneskers liv er også av betydning, og det er kontroversielt! Wikipedias linker en så harmløs og menneskevennlig slogan til KyKluxKlan og Hvitt Brorskap og alt fælt de kan komme på. Heldigvis er mange fargede ikke så dumme som de herskende forsøker å gjøre dem, men noen er det, dessverre, og evergreen-studenter betaler i dyre dommer for å la seg fordumme på utdanningsinstitusjoner, og får sine sinn forskrudd til å tjene makthavernes splitt-og hersk-plan.
  I Mangfoldighetens navn er anti-hvit rasisme fine greier, mannediskriminering positivt, hærverk på verdifull kunst hjelper mot en innbilt global oppvarming. Stakkars ungdom som ledes av så dumme «voksne».

  Svar
 • Stakkars, Stakkars Sjaman Melanin Durex og Meghan Markle lider fælt, og Whoopi Goldberg mener å ha opplevd rasisme som får holocaust til å blekne. Urkomisk. HaHaHa. Å gjøre seg sånn til latter, så kontraproduktivt, faktisk egnet til å ØKE spenninger mellom hudfargene,
  og jeg tror det er tilsiktet, med formålet å splitte og herske, og skape avledning fra viktigere politiske hendelser.

  Svar
  • DET har du helt rett i e ! De vil at vi skal rive hverandre i filler. De skaper splid og kriger. Slik at vi dreper hverandre. Så slipper de å gjøre jobben! (Massevaksineringen vitner dog om at de alikevel forsøker å utrydde 3/4 av menneskeheten!) Dette er et sitat fra en av dem:
   «Vi vil alltid skjule den guddommelige sannheten for dem, at vi alle er ett. Det må de aldri få vite! De må aldri vite at farger er en illusjon, de må alltid tro at de ikke er like. Dråpe for dråpe, dråpe for dråpe vil vi fremme målet vårt. Vi vil ta over deres landområder, ressurser og rikdom for å utøve kontroll over dem. Vi vil lure dem til å godta lover som vil stjele den lille friheten de har. Vi vil sette opp et pengesystem som vil knuse dem for alltid, og holde dem og barna i gjeld.»
   John D. Rockefeller

   Det er ufattelig at slike individer med slike intensjoner finnes i denne verden!? De smører det like godt inn i trynet på oss.
   Hvordan forsvarer en seg mot dette?

   Svar
 • Northern Light.
  21 august 2023 15:23

  London: Offisielle retningslinjer fra ordførerens kontor avslører rasisme mot hvite.

  Av Toby Young.
  Et fotografi av en ung hvit familie ble sagt å ikke representere «ekte londonere» av et medlem av Sadiq Khans stab. Avisen The Times har mer.

  Borgermesteren i London Sadiq Khan har blitt oppfordret til å be om unnskyldning, etter at offisielle retningslinjer sa at et slikt bilde ikke skulle brukes når man promoterer Khan eller Greater London Authority. Bildet av en mor og far med sønnen og datteren deres ved siden av Themsen, dukket opp i Look Book til Borgermesteren i Londons side for retningslinjer, som ble publisert på det offisielle nettstedet til rådhuset. Bildet hadde underteksten: «Representerer ikke ekte londonere».

  Retningslinjene gir råd om hvordan vise ordføreren fra sin beste side, og sier at offisielle bilder «bør gjenspeile et gjenkjennelig, ekte og mangfoldig London». Dokumentet ble fjernet fra nettstedet etter at innholdet ble fremhevet i avisen Mail on Sunday.

  En tjenestemann for ordføreren sa: «Bildeteksten ble lagt til av en medarbeider ved en feiltakelse og gjenspeiler ikke synet til ordføreren eller Greater London Authority. Dokumentet blir gjennomgått for å sikre at språket og veiledningen er passende».

  Susan Hall, Tory-partiets ordførerkandidat, ba om en unnskyldning fra borgermester Sadiq Khan. Hun sa: «Alle londonere er ekte londonere, uansett etnisitet, og Sadiq Khan må be om unnskyldning og stoppe disse ville, politisk motiverte forsøkene på å splitte mennesker».

  Folketellingen for 2021 viste at London var den mest etnisk mangfoldige regionen i Storbritannia med 46,2 prosent av innbyggerne som identifiserte seg med asiatiske, svarte, blandede eller «andre» etniske grupper. Hvite britiske innbyggere utgjorde 36,8 prosent av befolkningen, og ytterligere 17 prosent sa at de var hvite etniske minoriteter.

  Fra The Daily Sceptic, publisert 21 august 2023.
  Oversatt fra engelsk, Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Official Guidelines Reveal Anti-White Racism of Sadiq Khan’s ‘Branding’ Campaign.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oppfinneren av mRNA-teknologien:

Ikke gi barna vaksinen!

Forrige innlegg

Kontantløst tyranni:

EU lanserer testing av biometriske betalinger fra digitale lommebøker

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.