POSTED IN Globalisering

Kontantløst tyranni:

EU lanserer testing av biometriske betalinger fra digitale lommebøker

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff
Oversatt an Northern Light

Den globalist-kontrollerte EU-kommisjonen gir store pengebeløp til selskaper som har fått oppgaven med å innføre en ny biometrisk betalingsordning for innbyggerne i EU. I stedet for å betale med kontanter, vil testdeltakere i programmet bruke fingeravtrykkene sine, til å overføre penger for betaling fra en digital lommebok –sedler eller mynter vil ikke lenger være nødvendig.

NOBID (Nordic-Baltic eID Project) ble valgt til å lede det multinasjonale konsortiet, som inkluderer som Thales og iProov som medlemmer. Disse to, sammen med andre, vil lansere ett av fire planlagte EU-pilotprogrammer for digital identitet i mars 2023. «iProov er glad for at NOBID-konsortiet har blitt tildelt finansiering og valgt for å fortsette med piloten,» kunngjorde Andrew Bud, grunnlegger og administrerende direktør i iProov.

«Dette prosjektet vil bevise at biometrisk verifiserbar legitimasjon kan møte de nye utfordringene i den stadig mer komplekse betalingsverdenen.» Relatert: Verdens helseorganisasjon (WHO) fikk ballen til å rulle med introduksjonen av en «digital lommebok» for å lagre covid-«vaksine»-sertifikater.

Andre teknologiske partnere som vil bidra til ordningen inkluderer Signicat, RB, Auðkenni, IPZS, Poste Italiane, Intesi Group, InfoCert, FBK og Latvian State Radio og Television Center. NOBID selv består av følgende land: Danmark, Estland, Finland, Island, Latvia, Litauen, Norge og Sverige. Følgende seks stater utgjør konsortiet: Danmark, Tyskland, Island, Italia, Latvia og Norge.

Innen 2024 vil en fullt fungerende digital ID være klar for Europa (og sannsynligvis hele verden). EU-kommisjonen har betrodd alle disse landene og selskapene, å forme fremtiden til EUs planlagte kontantløse samfunn i alle de 27 medlemslandene. Finansieringen kommer fra EU-kommisjonens digitale Europa-program. Banker, som du kanskje forventer, deltar også i forsøksordningen. Disse er blant annet DSGV, DNB og BankID, Nets, Intesa Sanpaolo, PagoPA, ABILab og Greiðsluveitan.

Representanter fra NOBID hevder at de allerede har erfaringen som er nødvendig for en vellykket pilotordning for digital betaling i stor skala, som EU har beskrevet som sin topp-prioritet og «visjon» for en digital, kontantløs fremtid. Eksisterende infrastruktur vil bli tilpasset for utstedelse av betalinger, konto-til-konto-overføringer og betalingsaksept både på nett og i butikker. Planen er å ha alt fullt klart innen år 2024. Alle EU-innbyggere vil få alle identitets-dokumenter i plattformen, sammen med førerkort og bankkontoer. Alt om en person vil med andre ord bli lagret i en enkelt brikke som kan skannes.

Personvernforkjempere som European Digital Rights (EDRI) uttaler seg mot planen, det samme gjør menneskerettighetsgrupper. De sier at digitale ID-programmer som de som blir testet bryter med mange lover og grunnlover i hele EU, og i Tyskland, Østerrike og Nederland. Mange selskaper bekymrer seg også for at kostnadene ved overgangen til et kontantløst samfunn vil være uoverkommelige, noe som vil få dem til å kollapse under vekten av denne tvungne totalitære undertrykkelsen som snart kommer. En kommentator skrev at covid-«vaksiner» også sannsynligvis vil bli inkludert i ordningen, ettersom de uvaksinerte kanskje ikke gis de samme privilegiene som de fullvaksinerte, når det kommer til den generelle funksjonaliteten til deres digitale ID-lommebøker. Globalt tyranni under en liten regjerende «elite» er hva det ender med.


Kommentar:

En link til NOBID Consortiums hjemmeside er ikke i artikkelen, den er nobidconsortium.com – med bilder av hvordan de tenker seg dette vil se ut på smarttelefonen. Pilotserie i vareproduksjon betyr finpussing av et produkt før produksjonen starter. I den globale finansverdenen er pilotprosjekt bare en eufemisme for oppstart. For det blir nok ingen høringer, hvor befolkningen får nøytral og balansert informasjon fra NRK og deretter folkeavstemning, det bare kjøres i gang uten advarsler fra storkapitalens hovedstrøms presse og media.

Når det først er i bruk, er det ingen vei tilbake, og dette må stoppes før det tas i bruk. I følge artikkelen skal det startes opp allerede neste år, for herskerklassen kan ikke vente med et digitalt fengsel for slaveklassen. Norges største bank DNB er med, det betyr et stort antall mennesker. Funksjonaliteten til digital betaling blir avhengig av «sosiale poeng» for de lavere samfunnsklassene, mens de over slaveklassen får full funksjonalitet uansett er det grunn til å tro. Den nye verdensordningen blir ikke klasseløs, tvert i mot, som vi kan se tydelig den dag i dag, det blir en herskerklasse og en slaveklasse.


Fra Natural News, publisert 23 desember 2022.
Oversatt fra engelsk, linker og kilder i orginalartikkelen.
Orginlartikkel: CASHLESS TYRANNY: EU launches testing of biometric payments from digital wallets

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Svar
  • Bruker du Facebook, Microsoft, Instagram, Twitter, Google – kanskje til og med overlater alle mailene dine til gmail.com, som eies av Google, o.l., må du se siste sending fra TruNews i 2022.

   Har du problemer med det religiøse stoffet deres, bør du hoppe over de 4 siste minuttene av videoen.

   trunews.com/stream/socialized-media-hundreds-of-israel-s-unit-8200-ex-spies-work-for-facebook-google-microsoft
   Socialized Media: Hundreds of Israel’s Unit 8200 Ex-spies Work for Facebook, Google, Microsoft

   Hundreds of people previously employed by Israel’s Unit 8200 intelligence operation now work for Facebook, Google, Microsoft and other big American social media and technology companies according to a report by Mint Press.

   De som ikke skjønner betydningen av dette, og gjør de de kan for å unngå disse spionasjesentralene og påvirkningsinstitusjoner, er håpløse tullinger, og svikere av alle frihetselskende folk. Beklager å måtte si det.

   Svar
 • «Det er jo så lettvint!» «Det for å gjøre hverdagen lettere for oss!» 5 øyne – five eyes!! Hvis du mukker mot «systemet» ja, da skrur de bare av knappen til deg. Vi så det under kjempedemonstrasjonen i Canada. De stengte kontoer i hytt og pine! De som støttet aksjonen ble stoppet av pay pal. Vi blir lurt trill rundt til å gi fra oss alle rettigheter.
  Cicero fra det gamle romerske imperiet skrev:
  1. De fattige- arbeider&arbeider.
  2. De rike- utnytter de fattige.
  3. Millitæret beskytter begge.
  4. Skattebetalerne- Betaler gildet for alle tre.
  5. Bankmennene- røver fra alle fire.
  6. Advokatene- villeder alle fem.
  7. Doktoren- krever betaling av alle seks.
  8. De gale- skremmer alle syv.
  9. Politikerne- lever lykkelig på bekostning av
  alle åtte.
  Skrevet i 43 BC, men dette gjelder selv i dag.

  Svar
 • Og når folk ikke vet hva penger egentlig er/gjør i et samfunn, men tror de har en egenverdi, så blir trylleri-trykking av penger og redusering/ økning av deres verdi enda mer hokuspokus.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Psykologisk undersøkelse i USA:

Å være hvit er en farlig pervers tilstand.

Forrige innlegg

Korrekt vaksine-informasjon må kveles (sensureres).

Sensuren på sosiale medier er kontrollert av Biden-administrasjonen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.