POSTED IN Norsk politikk, Virkelighetsforståelse

«Profeten fra Ankenes»:

Den tidligere forsvarsunionen er blitt en angrepsunion.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Vi har mottatt dette innlegget og velger å publisere det selv om vi ikke er enige i alle de synspunktene som fremføres. Men innlegget forteller om den uroen som nå vokser frem i Norge blant stadig flere mennesker som følge av den politikken som føres, både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg må si at den uroen for det som skjer med landet vårt deler jeg med Garfors. Og han er ikke alene om dette.

Knut Lindtner
Redaktør

NOEN ADVARENDE ORD FRA «PROFETEN PÅ ANKENES»

Amund Garfors, Norgesdemokratene

Ja, det er nok mange som lurer på hvem han kan være, Profeten på Ankenes? Nei, det er ikke undertegnede som sjøl har gitt seg en slik tittel, men den kom for mange år siden fra ei dame som tilhørte Ap-toppen i Narvik. Der denne nå avdøde dama. Ellen Annexstad Trollie brukte denne beskrivelsen av meg i et leserinnlegg i avisa Fremover, når hun syntes jeg hadde gått for langt i mine advarsler om masseinnvandringen til Norge.

Jo, jeg møtte henne noen ganger der vi snakket politikk. Og vi blei gode venner, der på tomannshånd, mens vi bare hadde litt ulikt syn på diverse alvorlige ting og begivenhetens gang i landet. Og hun sto opp for arbeidsfolk og var en våken dame som forsvarte Ap i ei tid før blårussen, pengefolka og globalistene tok over…

Men nå, i denne tid der det ser ut som løpet er kjørt, der de fleste innafor de politiske partier er blitt fullstendig demonisert og styrt av «makta bak makta» – der de har gått fullstendig fra vett og forstand, da hadde vi nok trengt ei slik dama som Ellen Annexstad Trolie som hadde pondus og mot, og kunne slått i bordet når galningene i regjering og storting, bokstavelig talt spiller russisk rulett med både folk og land! Og der mitt eneste anliggende for igjen å ta penna fatt, enda jeg hadde tenkt å la den ligge, den klare ordren fikk jeg i går fra han som styrer over liv og død.Ja da jeg så på Dagsrevyen, og fikk se hva de sinnssyke i Washington og Pentagon nå tillater seg. Der Ukrainas president Zelensky nå har fått tillatelse til å bruke amerikansk-produserte missiler til å skyte langt inn, ja hundrevis av mil inn på russisk område. Der disse amerikanske missilene, drepte massakrerte og skadet intetanede  strandbesøkere i Sevastapol på Krim.

Russisk rulett er et sjansespill der deltakerne setter livet som innsats. Uttrykket brukes ofte i forbindelse med å ta sjanser der utfallet kan være fatalt. Wikipedia

Ja, fem mennesker ble drept momentant og 144 ble skadet nå sist søndag da ved at et amerikansk-produsert langtrekkende missil avfyrt fra Ukraina, slapp forbudte klasebomber over ei travelt besøkt sandstrand, der turister og fastboende ligger og soler seg, mens de føler fred og ingen fare.  For nå sier nemlig Biden at det er helt OK  at Ukraina kan bruke amerikanske våpen til å angripe «hvor som helst» i Russland. Og dersom ikke dette er begynnelsen på en atomkrig som snart bryter ut, så kan dere kalle meg for hva som helst! Jeg må bare si som den amerikanske flykapteinen Sully Sullenberg sa over høytaleranlegget, ombord på U.S. Airways flight 1549,  da han nødlandet på Hudson river 15.januar 2009: BRACE FOR IMPACT!

For har ikke russerne reagert tidligere, så kommer de i hvert fall nå, til å reagere på en slik måte som vi aldri vil glemme. For nå er helvete løs, og der jeg bare kan advare så sterkt jeg kan, der den vestlige verden er kommet til veis ende, dersom ikke dette snart ender i fullskala atomkrig. Vi lever i ei meget farlig tid, der Vestens folk  og vi nordmenn i særdeleshet må forstå hva som skjer.  Vi må fatte og begripe at all denne urett som våre ubrukelige og uansvarlige polititikere ikke fordømmer, denne terroren og krigen mot Russland, som vi finansierer og sender våpen til, den terroren og den krigen VIL SNART RAMME OSS SJØL!!  Og da nytter det ikke å rømme inn i drømmeand og sitte med drameglasset eller et glass øl å se på fotballkampene som ser ut til å være langt mer av interesse enn å stoppe disse pappskallene i regjering og storting som nå fullstendig har mistet det lille de har igjen av forstand!

Ja, sannheten er den at vi har en gjeng av totalt forvirrede politikere som ikke lenger tenker klart, der de er full av ondskap og hat mot vår store nabo i øst, verdens største atommakt, og som det ser ut som de ønsker krig med. Der de aktivt ser ut til å legge til rette for vår undergang. Ja, som inviterte denne kokainmisbrukeren, khazaren og komikeren Zelensky til å tale i Stortinget. Og der disse dårene gav han stående applaus for hans enorme hat og store vilje til å la USA drive sin livsfarlige proxykrig på Ukrainas område. En krig som startet allerde i 2014!  Der Ukraina nå mister mellom 1500-2000 soldater hver dag! Nei, vi vil heller ikke glemme at de to største partiene i Norge, Ap og H som er med på denne skammelige aktiviteten.

Ønsker våre politikere virkelig krig mot Russland, verdens største atommakt?

Og hvor er alle disse såkalte intellektuelle, alle disse radissene og venstrevridde, disse statslønnede bedreviterne som holder kjeft og støtter politikken til disse to undermålerne, pappskallene og krigshisserne Gahr Støre og Espen Barth Eide? Veit ikke disse dårene som holder kjeft, mens en gammel pensjonert sjømann må banke inn noe vett i disse tomskallene. Ja fortelle dem at en slik høyintensiv krig som nå foregår for tiden, med ei nedslakting av soldater og sivile,  har ikke har vært verre siden 1.verdenskrig. Og det beviser bare at tankeevnen hos disse arrogante bedreviterne, DE ER FOR EN NY VERDENSKRIG! Mens det sitter en puppet i NATO, denne tomsingen Jens Stoltenberg som er generalsekretær, der denne tidligere forsvarsunionen som nå er blitt en angrepsunion. Og der tosken forteller oss at våpen, penger og enda mere våpen er veien til fred! Der EU nå har bestemt at de skal konfiskere russiske midler i vestlige banker for å kjøpe våpen til Ukraina. Kan det bli verre galskap?

Ja, Jens Stoltenberg blir latterliggjort som kommer fra det landet som deler ut fredsprisen, men som aldri får nok blod på sine hender. Han blir hånet av en rekke land og sett på som den største idiot som har ledet NATO, ubegavet, uskolert og usannferdig, som ikke har peiling på hva krig er, og som tar ordre fra Illiminati og storkapitalen på Wall Street. Kjeltringer som finansierte både Hitler og Stalin, der det viktigste i EU-NATO-USA zonen nå er omlagt til ren krigsøkonomi. Og der Norge er en ledende pådriver, med litt for mye penger på bok, der vi sender støttepakker med hundretalls milliarder i cash og meget avanserte våpen til denne forbryteren Zelensky.  Eier de verken skamvett og ansvarlighet, disse som gambler med oss nordmenn og landet vårt? Et land full av amerikanske baser, helt i nærheten av Narvik som russerne kan blåse til himmels, dersom Putins vrede over dette totalt likegyldige folket. Og som ikke åpner kjeften mot et ragnarokk som er på vei!

I tillegg er hele den vestlige verden i fullt forfall. Der islam trolig vil ta over store områder i ei tid der Palestina-psykosen er den definitive avsvergelsen av hele den vestlige verden! Ja det handler rett og slett om Vest-Europa gidder å forsvare seg. Og foreløpig tyder lite på det. I hvert fall her på berget hvor NRK er med på å bære ved til bålet. Der galskapen, idiotiet, forræderiet og sviket aldri har vært verre noen gang. Der deres hjernevask og infiltrasjon fra inntengerne er samkjørt og blitt legio. Det mens hele landets befolkning nå er i strid med seg sjøl, grunnet en avsindig migrasjon og politisk hjernevask!

Omgjøres Norge til en bananrepublikk og hvor en stadig større del av befolkningen må leve på almisser?

Og for det tredje, i min lille avhandling, så kan jeg med min lille profetiske innsikt fortelle til et nedsløvet folk, at det blir ikke lenge til før hvermannsens økonomi vil totalkollapse! Byråkratiet og føydalelitene spiser nå opp for mye av resursene, der de detaljstyrer for mye. Ja det er bare å se hvordan fiskerne nå skal få små og begrensede kvoter som de ikke kan leve av. Denne ekstra omdreiningen av EUs og WEF-byråkratiet er ikke bærekraftig,  og vil  gjøre oss alle til tiggere! I en bananrepublikk uten ledelse av annet enn dårer, pappskaller og halvstuderte kjeltringer, slike oppkomlinger som har kuppet både AP og regjeringen. Sammen med denne tomsingen Espen Barth Eide som ikke virker særlig intelligent og oppegående. Ja der vi nå må be til Vår Herre at han får disse to vekk før russerne angriper oss, der Putin trolig da vil spare hovedstaden og vise litt mercy med folket!

Nei, dette vil neppe gå så greit. Det blir i beste fall balkanisering. For aldri før har det vært viktigere enn nå at elitene stemmes bort i 2025, før alt er for seint, noe det allerede trolig er. Derfor har jeg et innstendig ønske og ei bønn til Forsvarssjef Eirik Kristoffersen om at han handler bevisst og resolutt, der han avsetter denne gjengen som nå sitter ved makta. Der han regeltrett gjør et statskupp og får fjerenet denne ulykksalige gjengen i regjeringen som nå spiller et farlig og kynisk spill med liv og død for oss nordmenn!

For det er et spørsmål som presser på og blir vikrigere for hver dag; HVA ER DET GAHR STØRE OG EPEN BARTH EIDE FORSØKER Å FÅ TIL? For det eneste disse to gjør er å bære bensin til bålet i krigen mot Russland. Og hva er deres end-game i dreieboka som er skrevet av generalene i Pentagon? Og som de følger i tykt og tynt. Ja vi har god grunn til å undre oss over disse to som begge er kommet til makta ved løgn, juks, svindel og bedrag!  Jeg tror de er så høye på seg sjøl at de ikke forstår rekkevidden av hva de er med på, der Putin for tredje gang rasler med atomvåpna som gjøres klar, gang etter gang.  Nei disse to ser ikke ut til å bry seg noe nevneverdig.

For det eneste de har i hodet er internasjonal karriere og egen suksess, penger og enda mer makt. Trolig er de begge psykotiske og har en diagnose som jeg helst ikke vil sette på dem. Men i mine øyner er de muligens selvutnevnte «verdenskeisere» i den Peer Gynt-psykiske verden, noe som er svært iøynefallende for meg. Og de er begge til stor fare for Norge – som allerede deres like i flere tiår har ødelagt som følge av massiv innvandring av fiender som er fotsoldater i en krig mot alle vestlige land. Den krigen mot oss nordmenn har pågått lenge. Og ingen myndighets-personer i Norge har villet lytte til advarslene som det ikke har vært mangel på. Der vi nå ser hvordan tilstandene i landet er blitt med daglige kvivstikkinger, bilbranner, voldtekter og overfall, der vi ikke lenger reager på mord. Dette er villet politikk og en kurs mot undergangen for både folket og fedrelandet.

Og hvem orker å kjempe eller ofre en eneste kalori for å sloss for landet, Kongen, Støre Bart Eide, Solberg eller Jens i et land som ikke lenger er vårt? Det sa en unggutt til meg forleden og som ikke ville inn i kjøttkverna til Putin. Der altfor mange ukrainere har har havnet! Må Gud være med oss alle!

Ankenes, 25.juni 2024

Amund Garfors
Norgesdemokratene

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Olav Sæther
    27 juni 2024 12:29

    Profeten på Ankenes fikk rett i det han spådde om det flerkulturelle Norge i alle fall.
    For min del gikk det en stund før jeg forsto at det var med fullt overlegg våre styrende ville ha flerkultur med knivstikkinger ,ran, bilbranner og voldtekter ut i fra ren ondskap.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Utopi:

CICERO mener Norge bør bli som Albania og Etiopia.

Forrige innlegg

Nye funn etter Covid-19 vaksiner:

Fremmer vaksinene Alzheimers?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.