POSTED IN Sverige

Professor og muslimsk teolog:

Muslimer vil bli flertall i svenske byer i løpet av bare en generasjon.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Å gå gjennom gatene i Malmö er som å gå gjennom Bagdad», sier den amerikanske professoren og teologen Yasir Qadhi.

Av John Cody

Yasir Qadhi, en pakistanskfødt amerikansk teolog, spår at svensker vil bli en minoritet i Sveriges storbyer innen én generasjon. Svenske kvinner har aldri fått så få barn som i 2023, viser nye tall. På grunn av dette, spår Yasir Qadhi, en pakistanskfødt amerikansk teolog, at om bare én generasjon vil halvparten av Malmös befolkning være muslimer.

«Å gå gjennom gatene i Malmö er som å gå gjennom Bagdad, Iraks hovedstad, eller Damaskus, hovedstaden i Syria», sa Yasir Qadhi, sa den pakistanskfødte amerikanske teologen, som rapportert i den svenske avisen Samnytt. Qadhi, som har en doktorgrad i teologi fra Yale University, holdt foredrag om islam for unge muslimer i Stockholm og Malmö. Han sier han spurte seg selv under besøket i Malmö om han var i Sverige, ifølge en video han la ut på YouTube.

Han delte også sin teori med verden om at byene han nevnte ville bli muslimske byer fordi mens svensker har få barn, er det ikke uvanlig at en muslimsk familie har fem eller seks. Om en generasjons tid vil ikke Malmö være dominert av svensker, mener teologen.

Som Remix News tidligere rapporterte, er etniske svenske barn allerede en minoritet i skolesystemet i Malmö, med en svensk akademiker som reagerer på den massive demografiske transformasjonen kjent som «den store utskiftningen», ved å hevde at det bør undervises på arabisk på skolene, ettersom svensk nå er en minoritetsspråk. Førsteamanuensis i sosialt arbeid, Erica Righard, som jobber ved Malmö universitet, skrev i sin rapport for Vekstkommisjonen at de demografiske endringene gir «nye utfordringer for integrering».

Konservative i Sverige har lenge pekt på Malmø som en advarsel om en fremtid som flertallet av svenskene fortsatt er motstandere av, ettersom byen fullstendig har forvandlet seg fra en by hvor nesten alle var etniske svensker, til et flerkulturelt område preget av urbant forfall, no-go-soner kontrollert av migranter, klaner, og en by som er utrygg for kvinner på mange områder.

Statistiskken viser også at migranter og de med migrantbakgrunn, er ansvarlige for det store flertallet av drap, skyting, gruppevoldtekter og ran i Sverige. Ifølge de siste tallene fra Statistiska Centralbyrån, har fødselstallene for etnisk svenske i landet sunket til et rekordlavt nivå i 2023.

Righards rapport bekrefter også det som en gang ble avfeid som høyreretorikk og en konspirasjonsteori. I denne europeiske byen er «den store utskiftningen», som beskriver den demografiske utskiftningen av europeere med ikke-europeere i deres hjemland, statistisk ubestridelig og pågående.

Fra ReMix News, publisert 13 Mars.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Qadhi, PhD, er bosatt stipendiat ved Memphis Islamic Center, professor ved Rhodes College i Institutt for religiøse studier, dekan ved AlMaghrib Institute, dekan ved The Islamic Seminary of America og bosatt stipendiat ved East Plano Islamic Center i Plano, Texas.
Orginalartikkel: Muslimer vil bli flertall i svenske byer i løpet av bare 1 generasjon, skryter pakistanskfødt teolog.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Skandinaver arbeider iherdig for sin egen undergang, og alle som ytrer et ord i protest er onde. Helt i henhold til livslang indoktronering og Kalergi-planen. Målet er en befolkning som aldri kan gjøre opprør.

  Svar
 • Statistikker og prognoser, tar de i betraktning at de fleste injiserte nå er infertile, uansett hvilken gud de sverger til?
  Hvis muslimer innser at myndighetene gjorde deres folk sykt og ufruktbart kan det jo skje ting; at de er mer tilbøyelige enn oss til opptøyer og selvmordsbombing vet vi. Det kan bli interessant. Det reneste fyrverkeri.
  Noen har flyktet FRA islam for de ønsket seg vekk. Ayaan Hirsi Ali er ett eksempel. Hun kaller seg nå kristen. Sveriges Luai Ahmed fra Yemen er også imot islam.
  Så tafatte og tamme som skandinaver er muslimer ikke, så kanskje man kan finne en måte å samarbeide med dem for å velte landssviker-regjeringer i hele Europa?
  Fundamentalistisk, autoritær gudelighet er noe svineri uansett. Svenske muslimer har i det minste sett noe annet enn det de kom fra og kan velge hva de synes om to typer samfunn, særlig de som er blitt sendt til koranskoler.
  Vi får se om noen år, når de injiserte er gravlagt, hvem som blir født og ikke.
  Å melde seg ut av kirken er en enkel affære, men utmelding av islam eller jødedom kan gjøre deg til paria i egen krets. Eller du kan bli truet på livet. Kritikk og spørsmål angående islam eller jødedom er risikabelt for alle. Kanskje mange nå skjønner hva slags f@enskap religionene er? At vi ikke trenger hverken prest eller kirke som mellom-mann til Kilden?

  Svar
  • Det er rimelig å anta at ulike befolkningsgrupper har fått ulike batcher med vaksiner. Globalistene har altså full anledning til å bestemme hvem som får leve, og hvilken befolkningssammensetting de vil ha. Sikkert er det at de som ikke makter å fremmane det minste overlevelsesinstinkt, forsvinner.

   Svar
   • Du har rett, lysalv du, og vi vet hvem: OSS, jo mer maskuline og hvite: dårlig slave-material.
    Hvem ville forresten sette barn til verden i den verden vi er i?
    En annen greie er at vi/NATO ødelegger så de må flykte eter vårt skadeverk.
    De klarte seg bedre før vi kom.
    Heil Stoltenberg.

  • e.:
   » Å melde seg ut av kirken er en enkel affære, men utmelding av islam eller jødedom kan gjøre deg til paria i egen krets.»

   Nå er det også andre religiøse kristne grupperinger og/eller bygdesamfunn i Norge som gjør deg til en paria hvis du trekker deg ut av tullballet/galskapen. – Selv om ingen av disse er så gale at de påberoper seg å være en egen (religiøs) rase. ‘

   Men vi bør jo i mye større grad le hoderystende når (alle) disse forskjellige religiøse henviser til en (gude?) -skrevet ‘ hellig’ lærebok i sitt dypeste alvor. På samme måte som vi lett beklemmet ser bort når noen går rundt med rester av en dorull hengende ut fra bukselinningen, – også etter at vi har påpekt dette.
   Og vi kan jo ikke støtte slikt tullball med penger hentet fra alle skattebetalere. Det er jo tyveri. Og tyveri er vel forbudt i alle religioner?

   Men en ting hadde vært nyttig. Alle religioner ( bortsett fra jødedommen) har jo forbud mot å ta renter. Muslimer med sterkest forbud. ( Antagelig noe av grunnen til den sterke kampen mellom jøder og muslimer.)
   Dette samfunnsmessig ødeleggende våpenet/tyveriet bør vi ta opp til en nødvendig diskusjon.

   Så kan de som vil ellers ta på seg hva som helst av latterlige kraver, kjoler og hatter.
   Mens vi andre kan le.
   Og de kan klippe bort hva de vil av sine (VOKSNE!) kropper.
   Og vi bør selvfølgelig arrestere forbryterne hvis de gjør det med barn.

   Svar
   • Selveste Dalai Lama driver med noe ekle greier og stikker tunga i munnen på guttunger,
    eller vil ha dem til å gjøre det. Æsj.
    Vi lever kanskje i en tid hvor alle illusjoner går bort,
    for dem som har motet til å ta hodet opp fra sanden.
    Nå er seksuell lavalder i Europa 15, 16;
    hvem i «den siviliserte verden hadde den laveste?
    Vatikanstaten: 12.

 • Etter at de er i flertall, så kommer LIBANONINSERINGEN!
  ROFLMAO!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forakt for folk:

Som ellers i politikken,
så også med en lokal trapp

Forrige innlegg

Forsvinner insektene?

Hva kan det skyldes?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.