POSTED IN Klima

Professor og geolog Ian Plimer intervjues av Sky News Australia:

Politikerne dreper folk med sin grønne politikk – som er totalt falsk.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ian Plimer, professor emeritus fra Melbourne-Universitetet

Av Swebbtv

30 år med propaganda. Det er det som ligger bak politikernes klimaagenda. Men det klimaalarmistene hevder er det stikk motsatte av virkeligheten, sier den australske professoren og geologen Ian Plimer i et intervju med Sky News Australia. «Den grønne politikken» er basert på «totale løgner», hevder han bestemt.

FN og andre globalister som sprer klimapropaganda er ikke moralsk overlegne, selv om de sier det til seg selv. Snarere motsatt, sier geolog Ian Plimer. Tidligere kunne vanlige folk få billig energi. Det var moralsk. Nå er energisystemet ødelagt på grunn av «totale løgner» om klimaet, som Plimer uttrykker det.

– Vi hadde billig, pålitelig strøm. Nå har vi ikke det, sier han i Sky News. Hva som har skjedd? Vi har gått over til fornybar energi, det er umoralsk. Tvinge folk som sliter til å betale mye dyrere strømregninger. Jeg vil ikke la De Grønne eller FN spille det moralske kortet, for å prøve å si at de er moralsk overlegne.

– De dreper folk med politikken sin. Derfor kaller jeg min siste bok for «Grønt mord», fortsetter han. Fordi grønn politikk, som pålegges av FN, dreper mennesker. Og disse menneskene vet at de dreper.

Ifølge Ian Plimer er Australia egentlig et veldig rikt land, men har gjennom klimapropagandaen til politikerne og media valgt å ødelegge seg selv.

Det som skremmer meg er at hovedstrømspresse og media ukritisk aksepterer dette tullet. Det skremmer meg er at disse menneskene får en mikrofon og snakker løgner. Antallet orkaner øker ikke, vi har tallene for det. Havnivået stiger ikke, det synker noen steder, og øker andre steder. Skogbrannene øker ikke i antall, vi i har ingen økning i klimadødsfall.

Vi har mye tallmateriale som viser det stikk motsatte. Så det disse menneskene gjør er å spre det stikk motsatte av hva tallene sier. Media sier at vi er dødsdømte. Men hver eneste spådom de noen gang har gjort har vært feil, og dette har de gjort i 30 år.

Klimaalarmistene har fortsatt ikke klart å påvise selve grunnlaget for sin politikk, at menneskelige «utslipp» av karbondioksid fører til økte temperaturer, påpeker Plimer. Og da skulle alle deres argumenter falle sammen.

Fra Swebbtv, publisert 30. september 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker til YouTube, videointervju i orginalartikkelen.

Orginalartikkel: «Experten: Politikerna ”dödar människor” med sin ”gröna politik” – som är totalt lögnaktig.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • At mange nasjoner som har mulighet går over til fornybar energi, fra vann/foss/elv tidevann, vind, sol eller alger/bio, er bra. Dette vil antagelig gjøre hver nasjon (mer) selvforsynt , og ta makt fra internasjonale oljekarteller som i dag styrer for mye w.w.
  Og elektrisk drevne motorer er mer effektive enn forbrenningsmotorer , og også reduserer lokal forurensning, vet vi.

  Men at dette haster slik at folk får et dårligere liv er jo hverken effektivt, fornuftig eller rettferdig.
  Dette arbeidet /overgangen kunne foregå rolig, samtidig som olje/kull/gassbruken suksessivt ble redusert.
  Det er ikke penger, symbolpolitikk eller konstruert frykt som burde styre dette.

  Svar
 • Igjen til boken jeg anbefalte tidligere: Falsk alarm av Bjørn Lomborg. Kjøp, les og sorter. Ikke alt han skriver jeg er enig i, men i det store og hele har han mange gode og viktige poeng som det er vel verdt å sette av tid til å lese.

  Litt fra bokomtalen:
  «Dette er en svært viktig og fremragende begrunnet bok. Både de som er overbevist om at klimaendringer ikke skjer, og de som mener katastrofen er nært forestående, de burde lese den og vite at de kan stole på at Lomborgs omhyggelige analyser vil gi dem et korrekt syn. Resten av oss kan bli skremt av hans nådeløse avsløring av at verden bruker en formue på å gjøre de fattiges situasjon og miljøets tilstand enda verre med tåpelig og kostbar politikk.»
  – Matt Ridley, forfatter av: How Innowation Works –

  «Bjørn Lomborgs nye bok er et databasert, menneskesentrert motstykke til den ofte apokalyptiske diskusjonen som karakteriserer effekten av menneskelig aktivitet på det globale klimaet. Grundig, fengslende og først og fremst fornuftig og pragmatisk.
  – Jordan Peterson, forfatter av: 12 Rules for Life –

  Det globalistene/makteliten holder på med, er det glade vanvidd. Finnes ikke rot i virkeligheten i det hele tatt. Men når 95 % av folket stort sett svitsjer over til vår tvangsfinaniserte propaganda(k)anal og sluker omtrent alt de forteller, ja, da går det som det går.

  Vel verdt pengene. (koster ca. 3 pils på puben uten å tilsløre virkeligheten)

  Svar
  • Øyvind Aarsnes
   5 oktober 2023 8:15

   Efeserne 6:12 NB
   For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA mangler penger til å erstatte våpnene som er ødelagt i Ukraina.

De har heller ikke våpen på lager.

Forrige innlegg

Hva skjedde da Zelensky besøkte USA og FN?

Hele besøket endte med den politiske katastrofen i Canadas parlament.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.