POSTED IN Coronavaksiner

Covid-19

Professor er skuffet over skandinavere; Vaksinen er farlig, hvor er hjernen din?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jesper Johansson
Oversatt av Northern Light

Professor emeritus Sucharit Bhakdi, en thailandsk mikrobiolog født i USA, planla å tilbringe sine siste år i Skandinavia, men har nå ombestemt seg, fordi han er så bittert skuffet over den vitenskapelige uvitenheten som ble vist blant skandinaver under covid-perioden. For guds skyld, ta tilbake din skandinaviske identitet og si nei! Uansett hvem som sier ja, kan du si nei, for du er suveren!, tordner professoren i en appell til det svenske folket på Swebbtv.

Professor emeritus Sucharit Bhakdi

Det var i forbindelse med konferansen Northern Light Convention i Malmö tidligere i år, at Swebbtvs reporter Jesper Johansson intervjuet professor Sucharit Bhakdi, en verdenskjent kritiker av covid-vaksinasjonen og den offisielle håndteringen av viruset.

Covid-19 er ikke et dødelig virus, ifølge Sucharit Bhakdi. Og han forsto tidlig at de såkalte vaksinene ikke ville virke. Sucharit Bhakdi viser til en ny studie publisert i Nature Medicine, der 36 personer mellom 18-30 år frivillig eksponerte seg for en tidlig variant av viruset. Testpersonene var ikke vaksinert eller hadde hatt covid tidligere.

– Denne studien kunne ha avblåst hele pandemien, sier han. 18 av de som deltok var smittet, de øvrige 18 var dermed ikke smittet, og ingen hadde alvorlige symptomer. Viruset har problemer med å angripe og formere seg, fordi den naturlige resistensen er så sterk at halvparten av personene som kommer i kontakt med viruset, ikke en gang ville vite at de kom i kontakt med det, og viruset ville heller ikke vite om det fordi det ikke klarte å formere seg, sier Sucharit Bhakdi.

– De andre 18 var smittet og PCR-testene viste dette veldig tydelig. To av de 18 infiserte testpersonene var totalt asymptotiske, dvs viste ingen symptomer i det hele tatt. Men at asymptomatiske mennesker smitter andre er en myte, og er basert på en uredelig tysk studie, ifølge Bhakdi. I tillegg klarte de 18 smittede å produsere beskyttende antistoffer i løpet av to uker. Kroppen kan gjenkjenne deler av viruset og slå tilbake.

Covid19-viruset dreper ikke mennesker under 70 år mer enn influensa, fortsetter han. – Det er ikke et dødelig virus. Jeg trenger ikke være en konspirasjonsteoretiker for å si dette. Det er ikke mine tall, dere svensker har disse tallene, og danskene har dem. Så man bør se på tallene og ta dem til seg i stedet for å snakke så mye tull, sier han. Men han er ikke helt imot vaksiner. Han tar rabies som et eksempel, som er 100 prosent dødelig. Folk som står i fare for å bli utsatt for rabies må absolutt vaksinere seg, påpeker han.

Samtidig er han svært kritisk til Verdens helseorganisasjon, WHO. – Verdens helseorganisasjon er en organisasjon av kjeltringer, uten kunnskap innen medisin eller immunologi. Hvis dere stolte skandinaver, som før var ledende innen medisinsk forskning følger dem, går dere i de kriminelles fotspor. Kriminelle som drepte så mange mennesker, og dere trodde på dem, noe som er enda mer urovekkende.

Ifølge Sucharit Bhakdi lager vaksinen ikke antistoffer som beskytter luftveiene. Og det fremgår også av studier. Tar du vaksinen er du ikke beskyttet mot smitte i det hele tatt. Tvert imot, smitten vil bli verre og virusnivåene vil bli høyere. Vaksinasjon har aldri fungert, kan ikke virke, vil ikke fungere og er helt unødvendig. Vaksinene er dødelig farlige og har drept så mange stakkars skandinaver, gamle, unge og barn.

Disse vaksinene er dødelige, sier professoren og mener at leger som for eksempel prøver å bagatellisere myokarditt (hjertemuskelbetennelse) som vaksinen kan gi, bør få inndratt medisinske lisens. Ifølge Sucharit Bhakdi reduseres den menneskelige befolkningen’s størrelse på grunn av vaksinen og andre såkalte covid-tiltak.

Vær våken og les om disse såkalte vaksinene. For guds skyld, ta tilbake din skandinaviske identitet og si nei! Uansett hvem som sier ja, kan du si nei, for du er suveren! Ellers vil du miste dine kjære, familier, venner og barn, og en dag vil barna spørre; «Hvordan kunne dere gjøre dette mot oss?». Reis deg opp!, tordner professoren fullstendig nådeløst.


Fra Swebbtv, publisert 12 juli 2022.
Oversatt fra svensk, noe forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Professorn BRUTALT besviken på svenskar: ”Vaccinet är dödligt farligt – var är era hjärnor?”1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 546 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Sucharit Bhakdi har helt rett: nordmenn ihvertfall må være et av verdens mest naive og godtroende folkeslag. De fleste tror så BLINDT på det staten og MSM sier at man nesten kan lure på om «folk flest» er med i en sekt: Statssekten. Under Sirkus Korona så var jeg vitne til at noen av de jeg trodde var oppadgående, reflekterte mennesker med evne til å se gjennom propaganda, det var de som slukte løgnene med hud og hår. Men på den annen side så var det flere som også overrasket motsatt vei, og som viste seg å være prinsippfaste mennesker med en helt utrolig evne til å stå i mot presset.

  Så det kan man ihvertfall si: dette sirkuset har virkelig klart å skille klinten fra hveten.

  Svar
  • la dustene dø, det er for slitsomt å redde de som ikke vil

   Svar
   • Korrekt. Kjenner til flere som det rett og slett ikke er håp for, og når de begynner å gulpe opp MSM-propagandaen så bare jatter jeg med… orker ikke bruke tid på de. De får gå rundt der i tornerosesøvnen sin og stole på Pfizer og at NATO er en forsvarspakt. Har sluttet å irritere meg over sånne hjernevaskede sauer.

    Svar
 • Det som MÅ presse seg fram nå, er en gjennomgang av ALLE sider ved denne ‘pandemien’ og det påførte hysteriet. OG hvordan er hel befolkning i Norge kunne bli med på hva som helst når makt og media ble satt i tospann.
  Trist. – Og selvfølgelig farlig.

  Skjønt. – Kan vi forvente et rop fra innbyggerne om edrulig gjennomgang når flesteparten oppdager at de har ravet rundt i fylla?
  Det blir vel like vanskelig som å tro at medlemmer avJehovas Vitner skal bli edrue. Greier folk å erkjenne uten å rødme?

  Og media, og politikere som satte i gang galskapen…….. 😉

  Svar
 • I 10 år har jeg prøvd å komme meg bort fra denne korrupte steinrøysa full av hjernevaskede idioter som tror de er verdens mestere i alt… Ingen er mer hjernevasket enn skandinaver, selv ikke i Nord Korea så er folket så indoktrinert som her.

  Svar
 • Takk til klok professor.
  Og husk vår helseminister som var i Geneve og hylla WHO og ga utvida fullmakter til denne korrupte organisasjonen. Og kva med vårt kriminelle Helsedirektorat? Og legemiddeltilsynet? FHI starta som ei gåve frå Rockefeller. Faenskap.

  Svar
 • Under en nylig EU høring måtte Pfizers direktør for internasjonal markedsutvikling, Janine Small, innrømmet at c-19 vaksinen som Pfizer utviklet og solgte aldri var blitt testet for om den virkelig utviklet beskyttelsen mot sykdommen. https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/human-rights-tribunals-begin-eu-mp-reveals-pfizer-no-evidence-vaccines-stopped-spread-covid19-arrest-fauci-arrest-pfizer-execs-now-video/

  Man har altså solgt et produkt hvis beskyttende effekt like gjerne kunne vært lik den hos saltvann pg mange har blitt tvunget til å ta den trass i at den følgelig heller ikke ble testet for skadevirkninger. Og nå fortsetter man bare som om ingenting har hendt, for innrømmelse av myndighetenes inkompetanse ville bety at der ikke eksisterer noe slikt som ansvarlig myndighet. Det gjør det jo faktisk heller ikke.

  Svar
 • Skandinaver er egentlig veldig konforme og liker autoritær styring der alt er «likt og rettferdig,» de fleste av oss er flasket opp med ting som jorden er overbefolket, C02 er farlig, blekkulf… Malthus, Club of Rome, men Bhakdi har rett i sin kritikk av oss….

  Svar
  • Selv er jeg av den typen som blir mer og mer vrang desto mer noen forsøker å presse meg til noen, skikkelig «kjærringa mot strømmen». Det er derfor jeg nok ikke har så mange venner: jeg klarer rett og slett ikke lenger forholde meg til hjernevaskede nordmenn.

   Svar
 • Norske myndigheters ansvarlighet avgikk offisielt med døden i det plandemien ble sluppet løs på folket i januar/februar 2020. Før den tid har vi levd i en godt inntullet løgn om at våre myndigheter vil sin befolkning det aller beste. Så langt det nå har kommet stoler jeg ikke en gang på mitt eget legekontor og tilhørende fastlege. Dermed har det aldri vært viktigere å holde seg frisk.
  Store deler av saueflokken ser jeg ingen redning for lenger, dessverre.

  Svar
 • Gjentar som tidligere skrevet !
  «Dersom vi hadde tatt hensyn til Generell Biologisk kunnskap om Virus, – hvordan de formerer seg, hvordan de gjør oss syke og hvordan de kan bekjempes med forholdsvis «enkle» kjente metoder, nemlig ved det å styrke vårt medfødte immunforsvar, – da kunne mye av denne plandemien vært unngått på et tidlig tidspunkt! – men noen ønsket seg det annerledes!»

  Ansvarlige helsemyndigheter i Norge burde på et tidlig stadie under denne plandemien studert hvorfor enkelte av oss ikke ble syke, selv om vi ble eksponert for sykdommen (kalles vitenskap), både i sykehusmiljø og i nære relasjoner til smittede -men det var ikke interessant nok !

  I stedet opphøyet de seg til medisinske bødler og førte til fleste av oss til kanten av stupet, noen ganger til «slaktebenken». – Dette var et medisinsk tvangseksperiment på mennesker og i strid med Nürnberg-koden, – da den var basert på uredelige påstander om at produktet var trygt og effektivt !

  Som Tor Larsen nevner – Pfizer innrømmer at vaksinen aldri ble testet for om den virkelig utviklet beskyttelsen mot sykdommen. – Dette var «mange» av «oss» klar over fra begynnelsen av «vaksineringen» da dette faktisk ikke kunne være mulig ut ifra biologisk viten !
  Det ble gjort utallige forsøk på å informere om dette på et tidlig stadie, men igjen ,– noen ønsket seg det annerledes!

  Det store spørsmålet er NÅ! –

  Ut ifra fakta om hva man visste om denne virussykdommen, skadevirkningene av vaksinen, – ignoreringen av advarslene fra forskere og ikke minst; de påviste skadevirkningene og dødsfall grunnet «vaksinen» – Hvordan vil ansvarlige Helsemyndigheter også Myndighetene forsvare måten de håndterte denne situasjonen på ? Hvorfor gjorde De det De gjorde – HVORFOR ? – Fakta er, – De jeg aldri vil møte igjen er de som fikk denne «vaksinen» !

  Dette både var og er en falsk og skitten mRNA «vaksine» – Det kan simpelthen ikke bli verre !

  Synn

  Svar
  • Det at vaksiner sjeldent eller aldri beskytter mot smitte er et velkjent biologisk fatum! – Det er da heller ikke hovedhensikten med en vaksine ! .- Derfor var dette med vaksinepass kun et falsum fra dag 1. Da denne Coronavaksinen i tillegg, – egentlig aldri var en virkelig vaksine blir påstandene om at den skulle forhindre smitte kun latterlig !

   Dette Coronaviruset er faktisk ganske så likt andre coronavirus, også det kjente influensaviruset og hovedforskjellen er hovedsakelig beskaffenheten til disse spikene som forårsaker en mer effektiv infeksjon gjennom membranproteinet kalt ACE2 for å kunne fusjonere med vertscellene !

   Biologisk sett er det de samme spillereglene som gjelder for dette viruset som for alle andre virus, ikke vaksiner under en epidemi for da kan du faktisk skape en pandemi !

   Når man i tillegg vet at den falske vaksinen ikke var i stand til å skape antistoffer som destruerte viruset, men kun til en viss grad «forkrøplet» det (ikke alle selvfølgelig) blir hele denne vaksineringen enda mer latterlig !

   Når virus oppdager at noget prøver å skade det, endrer det «formula» for å unnslippe «forfølgelse» og vil skape et mer stridig og smittsomt virus, – følgene blir da at et virus som i utgangspunktet ikke var dødelig fort kan endre karakter og blir både mer farlig og smittsomt !

   Vi vet at virus forårsaker at mennesker blir syke, men de har faktisk ikke til hensikt å drepe verten. Det er Big Pharma som etter min mening skape denne Plandemien for dette visste de, det gjorde også FHi og alle disse andre Dustene det Norske folk så blindt stoler på !

   Sukk !

   God Kveld …

   Svar
 • Northern Light.
  13 oktober 2022 14:33

  Pfizer-sjef innrømmer at vaksinen ikke ble testet for å stoppe spredningen av smitte.

  Av Markus Andersson.
  Janine Small innrømmer at Pfizer ikke hadde kunnskap om vaksinens effektivitet. Pfizer-sjef Janine Small innrømmer at farmasøytgiganten ikke testet covid-vaksinenes evne til til å forhindre spredning av smitte før vaksineringen startet.

  EU-parlamentariker Rob Roos kaller dette «kriminelt» og slår fast at argumentene for masse-vaksinasjoner og innføringen av vaksinepasset var fullstendig basert på løgner. «Ble Pfizers covid-vaksine testet for å hindre spredning av viruset før den ble lansert på markedet? Hvis ikke, vennligst si det tydelig. Hvis ja, er du villig til å dele disse fakta med denne komiteen? spurte politikerne Janine Small under en høring i EU-parlamentet».

  Pfizer-sjefen innrømmet at legemiddelgiganten overhodet ikke visste om vaksinen deres ville stoppe spredningen av sykdommen før vaksineringen startet, og at de var fokusert på å skynde seg å få vaksinen ut så raskt som mulig. «Nei, vi måtte rett og slett bevege oss i vitenskapens hastighet for å virkelig forstå hva som skjer i markedet. Fra det synspunktet måtte vi ta all risiko. Jeg tror Dr. Bourla, Pfizer-sjefen, selv om han ikke er her, ville si til deg: «Hvis ikke vi, hvem?».

  Den liberal-konservative politikeren Roos bemerker at Smalls innrømmelse betyr at argumentene for både vaksinepass, og at folk bør vaksinere «for å beskytte andre» er basert på løgner og formodninger; «Hvis du ikke vaksinerer, er du asosial. Det sa den nederlandske helseministeren og statsministeren til oss. Man vaksinerer ikke for sin egen skyld, men for andre – man gjør det for samfunnet, hevdet de. I dag viser dette seg å være fullstendig tull. I en covid-høring i EU-parlamentet innrømmet en av Pfizer-lederne nettopp overfor meg at Pfizers vaksine da den ble introdusert aldri ble testet for å stoppe spredningen av viruset», fortsetter han.

  Roos mener erkjennelsen betyr at hele det juridiske grunnlaget for vaksinepasset forsvinner, det samme vaksinepasset som ifølge EU-parlamentarikeren førte til «institusjonalisert diskriminering, når folk mistet tilgangen til nødvendige deler av samfunnet». Jeg synes dette er sjokkerende, til og med kriminelt, tordner han.

  Fra NyaDagbladet, publisert 13 oktober 2022. Skrevet av Markus Andersson.
  Oversatt fra svensk, link til Twitter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pfizer-chef erkänner att vaccinet inte testades för att stoppa smittspridning.

  Svar
  • «I dag viser dette seg å være fullstendig tull.»

   Ja, N.L.
   Det har vært så mye tull og løgner helt fra mars 2020 i denne ‘pandemien’, så man vet ikke hvor man hverken skal begynne eller slutte. Fra selve ‘pandemien’ ble fastslått med 3/4-flertall under kirkemøtet i WHO i 2020, til munnbind og Antibac mot virus. 😉
   Massegraver, antall ‘døde av Covid’ i Norge og w.w., bot hvis man reiste på hytta….
   Og to års helt & delvis nedstenging av samfunn, skole og næringsliv.

   Det verste/farligste er hva politikere og media finner på når de går i tospann. – Og hva befolkningen derfor tror på.
   Hysteri og blind autoritetstro er en farlig blanding i en nasjon.

   Svar
   • «Det verste/farligste er hva politikere og media finner på når de går i tospann. – Og hva befolkningen derfor tror på. Hysteri og blind autoritetstro er en farlig blanding i en nasjon.»

    Takk, Frikar … Kunne ikke ha sagt det bedre selv.

    Svar
 • Northern Light.
  13 oktober 2022 14:59

  EU holdt pressekonferanse etter at Pfizer direktør Albert Bourla nektet å møte for å svare i en høring i Europaparlamentet.

  Seks medlemmer av Europaparlamentet holdt en pressekonferanse 11. oktober 2022, en dag etter at Albert Bourla, Pfizer-sjef, nektet å delta i Covid-komiteen og svare på spørsmål.

  Se pressekonferansen på denne You Tube videoen, tallene til venstre er min:sek, når representantene taler i videoen.

  00:48 – MEP Francesca Donato, Italia.

  04:38 – MEP Cristian Terhes, Romania.

  12:56 – MEP Virginie Jeron, Frankrike.

  15:01 – MEP Sylvia Limmer, Tyskland.

  18:26 – MEP Ivan Sincic, Kroatia.

  22:41 – MEP Christine Anderson, Tyskland.

  Pressekonferansen ble holdt av representantene, for å kommentere Pfizer sjef Janine Smalls svar i høringen. Pfizer direktør Albert Bourla møtte ikke til høringen, men sendte Janine Small i stedet.

  Fra TapNews, publisert 11 Oktober, postet av Danceaway.
  Oversatt fra engelsk, linker til video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Press conference after Pfizer CEO Albert Bourla refused to answer in front of European Parliament.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vindkraft i Norge

Regjeringen prøver å vri seg unna FN’s beskyttelse av urfolk

Previous Post

Går fredsprisen til de som støtter fortsatt krig?

De som kjemper for fred både i Ukraina og Russland får ingen fredspris.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.