POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Florida forbyr mRNA covid-vaksiner for menn i alderen 18-39.

Begrunnelse: Øker faren for hjerte-dødsfall.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Florida forbyr mRNA covid-vaksinasjon for mannlige tenåringer og unge voksne, på grunn av 84 % økning i hjerterelaterte dødsfall etter vaksinasjon.

Av Rhoda Wilson.

Fredag ga Florida Health, ut nye retningslinjer for mRNA Covid-injeksjoner som anbefaler at menn i alderen 18 til 39 IKKE må ta mRNA Covid-19 «vaksiner» av merkene Pfizer-BioNTech (eller Comirnaty) og Moderna (eller Spikevax).

Pressemeldingen fra Florida Health, lyder som følger:


«Statskirurg-general Dr. Joseph A. Ladapo med nye retningslinjer angående mRNA-vaksiner. Florida Department of Health utførte en analyse med en teknikk som opprinnelig ble utviklet for å evaluere vaksinesikkerhet. Denne analysen fant at det er en 84 % økning i den relative forekomsten av hjerterelatert død blant menn 18-39 år innen 28 dager etter mRNA-vaksinasjon. Med et høyt nivå av global immunitet mot COVID-19, er fordelen med vaksinasjon sannsynligvis oppveid av denne unormalt høye risikoen for hjerterelatert død blant menn i denne aldersgruppen. Ikke-mRNA-vaksiner ble ikke funnet å ha økt risiko.

Statskirurgen anbefaler at menn i alderen 18 til 39 ikke tar mRNA covid-19-vaksiner. De med eksisterende hjertesykdommer, som myokarditt og perikarditt, bør være spesielt forsiktige. Å studere sikkerheten og effekten til alle medisiner, inkludert vaksiner, er en viktig del av folke-helsen,» sa generalkirurg Dr. Joseph Ladapo. «Langt mindre oppmerksomhet har blitt viet til sikkerhet, og bekymringene til mange enkeltpersoner har blitt overhørt – dette er viktige funn som Floridas innbyggere må få vite om».

Fra the Expose, publisert 10 oktober 2022.


Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.


Orginalartikkel: Florida Health bans mRNA COVID Vaccination for Male Teens & Young Adults due to 84% increase in Cardiac-related Deaths following Vaccination.

Forsidebilde: Michel E

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  13 oktober 2022 15:58

  Vaksinefortellingen kollapser når en Harvard-studie viser at covid-vaksiner er farligere enn viruset.

  Av Jonas Vesterberg.
  Covid-vaksine boostere som ikke er testet på mennesker brukes over hele verden, men en ny studie viser at koronavaksinene er mye farligere enn sykdommen. CDC har gitt uriktig informasjon om byråets dokumentasjon av bivirkninger av vaksinene, skriver The Florida Standard.

  Helsemyndigheter og hovedstrømsmedia oppfordrer de vaksinerte til å injisere seg med en annen såkalt «bivalent» booster som sies å være rettet mot Omicron-varianten, men det viser seg at denne injeksjonen ikke er testet på mennesker, og de eneste dyreforsøkene som har blitt utført var på åtte mus.

  «Det har ikke blitt bevist i en klinisk utprøving, fordi vi ikke har tid til å gjøre en klinisk utprøving. Vi må få vaksinen ut nå, slik situasjonen er over hele verden, og i USA har vi med sikkerhet 400 dødsfall per dag og opptil 5000 sykehusinnleggelser om dagen,” forklarte NIAIDs Dr. Anthony Fauci i et intervju.

  CDC-direktør Rochelle Walensky har også sagt at det haster med å bruke boosterne for at skal fungere ordentlig. En forsinkelse vil potensielt gjøre disse «foreldet» ettersom nye varianter vil dannes, hevder Walensky.

  Sprøyten farligere enn viruset.
  En ny studie utført av forskere ved Harvard og Johns Hopkins universitetet, foreløpig i preprint, avslører at Covid-19-vaksinene var opptil 98 ganger farligere enn selve viruset. Studien er kritisk til kravet til booster-vaksiner for amerikanske universitetsstudenter.

  Uriktig informasjon.
  Som først rapportert i Epoch Times, har CDC gitt uriktig informasjon om deres undersøkelser av bivirkninger forårsaket av vaksinene. I mellomtiden innrømmer Rochelle Walensky, at det er en årsakssammenheng mellom mRNA-vaksinene og myokarditt (hjertemuskelbetennelse): I et brev datert 2 september fra CDC-direktør til senator Ron Johnson, skriver Walensky at:

  «CDC gjennomfører konsekvent en omfattende datainnsamling og analyse for å oppdage potensielle bivirkninger, og formidler deretter denne informasjonen til publikum. For eksempel gjennomførte VAERS-ansatte vurderinger som viste årsakssammenhenger mellom trombose med trombocytopeni-syndrom, og Janssens COVID-19-vaksine, og mellom myokarditt og mRNA-COVID-19-vaksiner». I det samme brevet uttalte Walensky også at CDC ikke analyserte visse typer bivirkninger i det hele tatt i 2021, selv om de tidligere hadde sagt at de startet undersøkelser av dette i februar samme år.

  Fra NewsVoice, publisert 12 oktober 2022. skrevet av Jonas Vesterberg, The Florida Standard.
  Oversatt fra svensk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccinnarrativet kollapsar när Harvard-studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vindkraft i Norge

Regjeringen prøver å vri seg unna FN’s beskyttelse av urfolk

Forrige innlegg

Går fredsprisen til de som støtter fortsatt krig?

De som kjemper for fred både i Ukraina og Russland får ingen fredspris.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.