POSTED IN Virkelighetsforståelse

Pride-måned, barn er en del av målgruppen

Kjønnsidentitet og påvirkning av barn

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Redd Barna skulle avholde et Pride-arrangement i Bergen førstkommende søndag, men avlyser på grunn av trusler.

Her kan man si noe om trusler som har kommet. Trusler er ikke bra uansett hva man mener om saker som gjør en opprørt. Men det mer presserende spørsmålet i denne saker er dette: Hvorfor skal en organisasjon som nettopp Redd Barna i det hele tatt ha Pride-arrangement rettet mot barn?

Vi republiserer derfor en artikkel vi hadde i fjor, siden dette temaet blir mer aktuelt nå hvor hele juni måned skal være en Pride-måned, også med aktiviteter rettet mot barn.

Redaksjonen, Derimot.no

Av Northern Light

LGBTQ-bevegelsen henvender seg til barn og unge på deres sosiale medier, noe som de fleste reagerer på når de får vite det. Det skulle få flere politikere til å ta opp dette, for det skulle vært forbudt å prøve å gi barn ideer om kjønn og seksualitet flere år før de er mentalt og fysisk modne til det. Her i Norge går vi i taket over slike ting, men i USA blir nå dragqueens invitert til elementær-skoler for å informere og opptre, også i klasserommene:

Det er et helt nytt pensum for New York Citys barn: ABCs, 123s og he-to-shes. Byens departement for skole og utdanning har gitt barn i målområdet 3 til 7 år en overraskende «drag queen story hour» i et fjernundervisningsprogram det anbefaler som tilleggsmateriale for skoleelever som satt hjemme under COVID-19-pandemien.

Lil Miss Hot Mess, en drag-artist San Francisco, leser med drama gjennom bildeboken hennes «The Hips on the Drag Queen Go Swish, Swish, Swish» i en fersk episode av «Let’s Learn», en DOE produksjon opprettet med det offentlig fjernsynet WNET.

Med glitrende sminke, en stor parykk og en polstret barm som matcher, veileder cross-dressing-forfatteren barna til å vrikke på skuldrene, hvordan de skal sminke seg og flashe imaginært bling, alt til tonene av «The Wheels on the Bus Go Round og rund».
Kilde: New York Post, publisert 22 Mai 2021, skrevet av Mary Kai Linge, artikkel: DOE treats NYC’s youngest students to virtual drag queen story hour.

LGBTQ-bevegelsen får utelukkende positiv omtale og mye spalteplass i hovedstrømspresse og media, og kritikere henges aggressivt ut som homo-og transfobe. Er det homofobt og transfobt å påpeke at barn, som er lett påvirkelige, lette å lede og forlede, godtroende og styres lett av voksne, ikke skal påvirkes når det gjelder kjønn og legning før de er mentalt og fysisk modne for det?

Skal det tillates at tv-kanaler viser barn i drag-opptredener på scenen, iført tung sminke, høye hæler og nettingstrømper, noe som for voksne er uttrykk for seksuell tilgjengelighet? Selvfølgelig ikke. Hva har barn å gjøre på lasteplanet til lastebiler i Pride-parader, sammen med voksne med seksualisert oppførsel?

Hvorfor er Pride bevegelsen ute etter å få så mange barn og unge til å bli tvilende til sitt kjønn og legning? Som fagpersoner innen emnet har sagt, vil en stor prosentandel av barn som vil skifte kjønn ombestemme seg når de blir 12-14 år. Når en da vet at hormonbehandling sammen med kirurgi for et kjønnsskifte ikke kan reverseres med dagens teknologi, skulle det ikke være vanskelig å bli enige om at kjønnsskifte ikke bør tillates før en person er voksen, og helt bevisst på hva det innebærer.

Det kan være nyttig å se barne-tv på NRK Super sammen med barnebarna noen ganger. NRK Super viser den animerte serien «Regnbue Ruby» med målgruppe 4-7 år. Selv om en ikke kan sette fingeren på noe i programmet, er det opplagt at tittelen ikke er tilfeldig valgt i en tid der LGBTQ-bevegelsen er til stede i barns sosiale media.

Det er selvfølgelig for å påvirke, en kan spekulere om det er et ledd i finansfolkets depopulasjons-plan for vestlige land, for å få fødselsraten ned i den etnisk opprinnelige befolkningen som står for skattegrunnlaget. De vestlige økonomiene må ødelegges for at storkapitalen kan kjøpe opp alt, innføre nyliberal markedsøkonomi og privatisere alle sosiale rettigheter. Finansfolket angriper den etnisk opprinnelige vestlige befolkningen på alle plan, som kjernefamilien – og når det gjelder menneskelige relasjoner. For Word Economic Forum er partner med den globale LGBTQ bevegelsen, og er en del av WEF Strategic Intelligence, global isssue LGBTI Inclusion:
«Et initiativ fra World Economic Forum, Partnership for Global LGBTI Equality (PGLE) utnytter organisasjonens kraft for å fremme LGBTI-likhet og inkludering på arbeidsplassen og ta et bredere ansvar, ikke bare for innvirkningen de har på deres ansattes liv, men også på bredere samfunn de opererer i».

Hva med denne «revolusjonerende» tanken: Hva med å la barn være barn på deres premisser?


Skjermbilde fra Facebook 1.juni 2023. Man kan undres – Hvis hensynet til barna veier tyngst så burde vel de skjermes for Pride-arrangementer?

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Jeg anser det som et politisk triks for å skape kaos og hause opp motsetninger, som BLM er også LGBTetc sponset av storkonsern og ikke organisk oppstått som en grasrotbevegelse, men uniformerte som de teatralske extinction rebellion. Når skoleledelser godtar et nytt pensum som de fleste uansett legning ser som skadelig får det selvfølgelig motreaksjoner, og dessverre ganske ekstreme. Nå ble nettopp 31 anti-pride-demonstranter arrestert i USA. Etter å ha brukt BLM til å skape opptøyer står nå LGBT for tur, og de skal tidlig krøkes. «Rosa kompetanse» vil visst begynn forkynnelsen i barnehagen, og samtidig som kristne omvendelseskurer for homser forbys innfører Trettebergstuen fordekt konversjonsterapi i motsatt retning. Alle fornuftige inklusive LGBTpluss bør reagere.

  Svar
 • Og graver man i dritthaugen for å finne hvor denne galskapen og ondskapen startet i moderne tid?
  https://canadianliberty.com/the-children-of-table-34-alfred-kinseys-pedophile-based-research/
  Alfred Kinsey – populært hyllet som sexologiens far… denne mannen forsket på insattes sexvaner i amerikanske fengsler, sponset av rockefeller foundation, og skrev en bok der han fremsatte disse «normale amerikaneres sexvaner» som egentlig var fengselsfugler og kriminelles sexvaner og fantasier.. denne mannen arrangerte sex eksperimenter med småbarn for å måle hyppighet av «orgasmer hos barn» research som idag ligger i bunnen for såkalt sexologi og tydeligvis nå pushes fra organisasjoner som FN. (Kinsey institute har de sennere år hemmeligstemplet denne researchen fra offentligheten.) utrolig hva slags sinnsykdom som idag presenteres som vitenskap av våre (anti)helsemyndigheter

  Svar
 • Kjønnslemlestinga på friske barn og ungdommer har vel også med Klaus Schwab og transhumanismen å gjøre samt selvfølgelig inntjeninga til BigPharma. Kjønnsforvirring lønner seg absolutt for oligarkenes visjoner.

  Svar
  • Set er satanisme i fri utfoldelse vi har med å gjøre.
   Det kan ikke forklares på noen annen måte.

   Svar
  • Det er satanisme i fri utfoldelse vi har med å gjøre.
   Det kan ikke forklares på noen annen måte.

   Svar
 • Omskjæring er også de voksnes og presteskapets perverse tukling med barnas friske organ, og noen ganger går det galt, som ved et tvillingpar hvor en ene fikk svidd av penis, helt unødig ødelagt, av religiøst-kulturelle grunner, så mens legen som stod for løsningen å gjøre den ene til jente mente dette var en banebrytende suksess, syntes ikke «jenta» det var det minste stas, følte seg ikke hjemme i kroppen, begikk selvmord, og tvillingbroren døde kort tid etter av overdose.

  Svar
 • Britiske helsemyndigheter sier at 99% av apekopper-tilfeller skjer hos homoseksuelle menn.

  Dette burde vel en gang for alle slå hull på myten om at homoseksuell kjærlighet bare handler om KJÆÆÆÆRLIGHET, og at alle må få lov til å elske hvem man vil. Homoseksuelle kjærlighet handler også om apekopper, og hvor hurtig disse spres i samfunnet.

  https://www.zerohedge.com/medical/uk-health-agency-99-monkeypox-cases-are-gay-men

  Svar
 • Signaturen @tullipR skriver på twitter: (Beklager at jeg ikke har kapasitet til å oversette).

  I want to tell everyone what they took from us, what irreversible really means, and what that reality looks like for us. No one told me any of what I’m going to tell you now.

  I have no sensation in my crotch region at all. You could stab me with a knife and I wouldn’t know. The entire area is numb, like it’s shell shocked and unable to comprehend what happened, even 4 years on.

  I tore a sutra 4 days post recovery, they promised to address it, i begged them in emails to fix it, they scorned me instead. Years later, I have what looks like a chunk of missing flesh next to my neo-vagina, it literally looks like someone hacked at me. They still wont fix it.

  No one told me that the base area of your penis is left, it can’t be removed – meaning you’re left with a literal stump inside that twitches. When you take Testosterone and your libido returns, you wake up with morning wood, without the tree. I wish this was a joke.

  And if you do take testosterone after being post op, you run the risk of internal hair in the neo-vagina. Imagine dealing with internal hair growth after everything? What a choice… be healthy on Testosterone and a freak, or remain a sexless eunuch.

  And thats something that will never come back and one of the reason why i got surgery. My sex drive died about 6 months on HRT and at the time I was glad to be rid of it, but now 10 years later, Im realising what im missing out on and what I won’t get back.

  Any pleasure I do get comes from the Prostate that was moved forward and wrapped in glands from the penis, meaning anal sex isnt possible and can risk further damage.

  Then theres the dreams. I dream often, that I have both sets of genitals, in the dream I’m distressed I have both, why both I think? I tell myself to wake up because I know its just a dream. And I awaken into a living nightmare.

  In those moments of amnesia as I would wake, I would reach down to my crotch area expecting something that was there for 3 decades, and it’s not. My heart skips a beat, every single damn time.

  Then theres the act of going to the toilet. It takes me about 10 minutes to empty my bladder, it’s extremely slow, painful and because it dribbles no matter how much i relax, it will then just go all over that entire area, leaving me soaken.

  So after cleaning myself up, I will find moments later that my underwear is wet – no matter how much I wiped, it slowly drips out for the best part of an hour. I never knew at 35 I ran the risk like smelling like piss everywhere I went.

  Now i get to the point where im detransitioned and the realisation that this is permanent is catching up with me. During transition, I was obsessive and deeply unwell, I cannot believe they were allowed to do this to me, even after all the red flags.

  https://archive.ph/dA1wn

  Svar
 • Gays Against Groomers er en organisasjon som har oppstått som motreaksjon i USA.
  Jeg, som gammal homo, er, som mange med meg, fly forbanna over det som foregår, «PRIDE» gjør mer skade en gagn for oss som ikke vil ha noe oppstyr om oss selv, bare ha de fleste rettigheter som alle andre har.
  La de militante transene starte for seg sjøl og la dem møte den motstanden de fortjener.
  Ikke assosier meg med den gjengen! De fremstår som klin sprø.
  Jeg ville antagelig bli lynsjet hvis jeg sa min mening til rosa-kompetanse-gjengen, for eksempel:
  La Barn Være Barn,
  hvis de spør om ting kan de få svar, men EN ting kunne de gjerne få lov til å nevne,
  og det er at barn har lov til å si nei hvis de synes kiling og kyssing og klemming er ekkelt.
  Å flagge EN HEL MÅNED?
  Ja, REDD BARNA fra denne faenskapen.

  Svar
  • Takk. Dessverre er dette politisk import frå usa av ukritiske nordmenn. La barna vere i fred for sexfokusert aktivisme. Blir litt kvalm. Desse sexfolka har stor makt. Regnbueflagget har flott namn, men ser stygt ut. Skrikande, glorete, påtrengende, uskjønt. Overeksponert til det ufordragelege. Eg har fått sansen for forbodet mot flagget i konservative land, sjølv om eg respekterer likekjønna kjærleik.

   Svar
 • Nja. Noen punkter:
  1. Det er neppe sikkert de mottok veldig alvorlige trusler. Det er mye offerposering for tiden, der man får oppmerksomhet rundt noe ved å spille offer, evt. overdrive en situasjon.
  2. Blant de «anti-woke» har det blitt litt vel mye konservatisme for min smak. At unge får vite om temaer knyttet til seksualitet er bare bra, at det undervises om det på barneskolen er kanskje for tidlig. Men viktig å skille mellom barn og ungdom,
  3. Fokuset på LGBTQ og transseksualitet hos herskersklassen er merkelig og virker regissert og distraherende.
  4. LGBTQ- og transpersoner trenger støtte. Det er også et klasseperspektiv her, der man stort sett hører om økonomisk privilegerte skeive.
  5. Denne bloggen tiltrekker seg mye rart, noe som er synd, for det er mye bra innhold her.

  Svar
 • Selvfølgelig har det ikke vært lett å være (tilpasse seg) et miljø med sterke grenser mellom hun og han. ( Religiøst/politisk begrunnet?)
  Vi er forskjellige. Og hvem vi forelsker oss i , tykke, tynne, bryrstfagre eller flate, stor eller liten penis/clitoris, uansett ‘kjønn’ burde være mindre vesentlig. Også hvilke hull vi har lyst til å penetrere.
  Det viktigste burde være at vi finner vår ‘soul-mate’ i en forunderlig verden.
  Den politisk-religiøse motstanden mot homo/lesbiske er vel fordi en seksuel forening som ikke gir avkom er negativt for en stamme som gjerne vil bli større/sterkere, med mange avkom.
  Derfor dette seksuelle tabuet.
  Kjærlighet er kjærlighet.
  Men/og når kjærlighet blir sidestilt eller brukt som politikk, – bør vi velge kjærlighet.
  Og den er i første rekke privat.
  Hverken en stat eller naboen bør ha noen bestemmelse her.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

X-CIA-analytiker Larry Johnson:

En ukrainsk offensiv kan fort bli til et påtvunget selvmord.

Forrige innlegg

Kronikk:

Grovt sett skjønner jeg ingen ting…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.