POSTED IN Norge

Presidentens sønn:

En tikkende politisk bombe.

0
Print Friendly, PDF & Email

Vi fremhever det som skjer i rettsvesenet med USAs president sin sønn, Hunter Biden. Han har deltatt i ganske vidløftige virksomheter, bl.a som styremedlem Ukraina i et ukrainsk energiselskap med skyhøye honorarer. Posisjonen, med skyhøye honorarer, fikk han etter at faren som visepresident hadde vært medvirkende til statskuppet i landet (I vest kalt Maidan-opprøret) hvor den folkevalgte presidenten ble avsatt Dette kuppet utløste borgerkrigen (2014/15) og i etterkant seinere den russiske invasjonen.(2022)

Hunter Biden

At han gjenglemte lap-toppen sin i en datamaskinforretning og at deler av innholdet seinere er blitt kjent bidrar til at han nå har blitt tiltalt for en rekke straffbare forhold. Men det som skjer rundt han trekker også farens hans, den sittende presidenten, ned i gjørma.

Rettssaken og politiske høringer går nå hele tiden. Men i NRK og i de store mediene hører du ingen ting om dette fordi de prøver frenetisk å skape et bilde for den norske opinionen om at det som skjer på toppene i USA er en kamp mellom de onde og de gode. Den onde er Donald Trump mens Joe Biden er den hvite ridderen. Derfor kan ikke sakene mot sønnen hans omtales for det betyr ulyd i harmonien og da kan folk våkne av tornerosesøvnen sin.

Det dreier seg ikke lenger om informasjon og sannhet. Det dreier seg om manipulering av opinionen.

Knut Lindtner
Redaktør

Hunter Biden møtte opp i kongressen og i retten.

Fra Voltaire Network.

De demokratiske medlemmene i Oversight Committee i den amerikanske kongressen ble lange i ansiktet da de så Hunter Biden og hans advokater hadde møtt opp i et møte 10. januar. Komiteen skulle behandle et vedtak om presidentens sønn hadde vist forakt for kongressen.

Hunter Biden satt helt fremst i lokalet og stirret iskaldt på lovgiverne da de kom inn. Vedtaket skal gå videre til selve kongressen der det skal stemmes over, antakelig i neste uke.

Hunter Biden har to ganger nektet å møte i et lukket møte for å vitne om den rollen hans far, Joe Biden, spilte i hans forretninger i utlandet.

Dagen etter, den 11. januar, dukket Hunter Biden opp i Los Angeles føderale rett. Den  skulle behandle anklager om skatteunndragelse og at han hadde oppgitt falske skatteopplysninger i fire år.

Rettssakene er politikken og politiske konflikter flyttet inn i rettssalen slik Demokratene også har forsøkt gjøre med Donald Trump.Det handler om politikk hvor politikken er flyttet over til rettsapparatet.

Anklagene rundt skatten – tre straffesaker og seks forelegg – kan koste han 17 år i fengsel. Rettssaken skal gå den 20. januar.

I tiltalen heter det:

«Den anklagede har fått mer enn 1,2 millioner dollar i finans-støtte som ble brukt til å betale forskjellige personers utgifter.

Dette inkluderer at noen av denne støtten skulle brukes til å betale skattegjeld fra årene 2016 – 2019.

Mellom 2016 og 15. oktober 2020 har den anklagede brukt disse pengene på narkotika, livvakter, damebekjentskaper, luksushoteller, utgifter til leie av eiendommer, eksotiske biler og andre personlige saker.

Kort sagt, han brukte pengene på alt mulig annet enn å betale skatten.»

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article220250.html

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke bare Israel som tiltales.

Det er vesten som sitter på tiltalebenken.

Forrige innlegg

Nå gjør Iran det samme som USA og Israel har drevet med i åresvis.

Slår til med høypresise missiler mot terrorgrupper i nabolandene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.