POSTED IN Endring av politikken, USA

Politistyrken i USA svekkes nå kritisk.

I Seattle risikerer en at 40% av politiet får sparken fordi de ikke vil ta vaksinen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er ganske utrolig det som skjer i USA når det gjelder offentlige ansatte. Det går over alle støvleskaft. Hele det offentlige korpset uansett hvilke jobber de har skal tvangsvaksineres. Hvis de nekter mister de jobben. Her finnes ingen ansettelsesbetingelser, arbeidsmiljølov eller beskyttelse mot at arbeidsgivere krever at en skal sprøytes med en vaksine de ikke vil ha.

Frivilligheten er forlatt. Nå er det tvang eller arbeidsledighet som alternativet for mange.

Det er åpenbart religiøse unntak. Har du har en tro som forteller deg at du ikke har lov til dette, da slipper du. Men virus bryr seg ikke om tro. Enten er det farlig eller så er det ikke det uansett hva du tror.

Men hvis du tror at vaksinen er farlig holder ikke den troen. Det minner meg om vilkårene for å slippe det militæret i Norge. Hvis du mente det var galt å drepe eller hadde religiøse grunner kunne du bli fritatt. Det var høyverdige grunner.

man in brown and green camouflage jacket standing near tree during daytime
Da militærtjeneste var obligatorisk for de fleste kunne du slippe hvis du var pasifist eller hadde religiøse grunner. De som ikke ville bli drept slapp ikke unna. Nå er det bare for de som er villige og lystne på å drepe i andre land. Det å ville forsvare Norge er ikke så viktig.

Men hvis du mente det var farlig og at du kunne risikerer å bli drept, var ikke det god nok grunn. Enda verre var det hvis du sa at det var vondt å bli truffet av en kule eller granatsplint. Det måtte altså være høyverdig og de to siste grunnene var ikke det.

At myndigheten i mange land (også Norge) har løyet om vaksinen før programmet startet er glemt. At to sprøyter skulle beskytte befolkningen hvis alle tok dem, viser seg nå å være bløff. Sprøyten beskytter bare en kort periode og de kan smitte andre selv om de er vaksinert. Noen hevder nå at hele vaksineringen kan føre til at det oppstår nye og langt farligere mutasjoner fordi viruset alltid vil prøve å overleve. I Israel er de i gang med tredje eller den fjerde runden med vaksiner.

Nå risikerer de i USA at politietaten faller sammen. Uten en organisasjon som sikrer at reglene i samfunnet overholdes kan en risikere at hele samfunnet går i oppløsning eller glir over i reint anarki. Det vil ikke være lett å forbli politi i Seattle eller i en rekke andre steder i USA fremover. Og befolkningen vil i økende grad bli utsatt for de kriminelle gjengenes krav og represalier.

Det nærmer seg revolusjonære tilstander i USA. Spørsmålet er hvor lenge befolkningen finner seg i det som skjer.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Seattle er klare til å si opp 40 prosent av den gjenværende politistyrken fordi de mangler vaksine.

Fristen for å rette opp i dette er 18. oktober.

Av Kerry J. Byrne

Seattles allerede utarmede politistyrke må nå se fram til nok et tilbakeslag.

Byen er klar til å si opp så mange som 403 politimenn, rundt 40 prosent av en politistyrke på 1000 mann. Det skyldes at de ikke har tatt Covid-19-vaksinen. Fristen for å ordne opp i dette er 18. oktober, ifølge lokale rapporter.

«Forholdet har vært ganske giftig og negativt», fortale en anonym politimann til Fox 13 News.

«ikke bare fordi dette nå er obligatorisk, men også før dette. Jeg er sikker på at dette vil være et godt sted for meg å arbeide for min mentale helse på lang sikt. Det har vært svært stressende».

Totalt 292 politimenn har så langt ennå ikke bevist at de har tatt vaksinen innen 6. oktober, rapporterer stasjonen.

I tillegg venter 111 politimenn på resultatet av søknaden om unntak, sier talsmannen for Seattles politidirektorat sersjant Randy Huserik.

Politidirektoratet i Seattle har allerede mistet mer enn 300 politimenn etter Black Lives Matter-opprøret og «mindre penger til politiet»-bevegelsen som herjet byen i 2020. Dette satte politiet i søkelyset for politisk og offentlig raseri.

selective focus photography of policeman
Det er viktigere å være vaksinert enn å gi innbyggerne trygghet.

Som svar på den overhengende mannskapskrisen rådet politisjef Adrian Diaz departementet til å komme med «mobilisering av fase 3» som skulle være effektiv den 13. oktober.

Det betydde at alt tilgjengelig personell må være klar til innsats som svar på oppkallinger fra 911, rapporterer Fox 1 News.

«Vi setter pris på dere alle sammen, og vi vil ikke miste dere som ansatte» sa borgermester Jenny Durkan i en e-post, de hun også forsvarer vaksinepåbudet som byen har sendt til sine ansatte denne uken.

«Men befolkningen regner med at dere, framfor alt, vil være de som tar vaksinen».

Fra Seattle Times:

Seattles borgermester Jenny Durkan sier at hun fortsatt håper at politimennene vil ta vaksinen. Og om de ikke gjør det «så er det deres eget valg».

«Enhver av dere er i stand til selv å avgjøre hva som kreves av dere for å kunne beholde jobben dere har», sier Durkan.

«Om det er religiøse eller medisinske unntak, så er vi i stand til å avgjøre om vi kan gi dere andre jobber der de ikke utgjør en fare for andre», sier hun,

«Og om vi ikke kan det, så kan de ikke fortsatt være ansatt hos oss».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Wynand van Poortvliet

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedooooom
  13 oktober 2021 6:59

  Det er planlagt: myndighetene VIL ha kaos. De kan og ansette nye, hjernevaskede politifolk når de gamle slutter.

  Svar
 • ORDO AB CHAO, «frimurernes» motto gjelder til «evig tid» (som skal være 2030 i følge «innsidere»). Hvis man er religiøs vet man et av navnene på satan, nemlig Lucifer, og hva finnes i «vaksinen» i følge forskere? Jo da, stoffet Luciferase, kunne det vært noe annet? «Luciferase er en generisk betegnelse for klassen av oksidative enzymer som produserer bioluminescence» – altså «biologisk lys», og hva er Lucifer annet enn «lysets engel» Kunne ikke passet bedre spør du meg. Satanistene lager «vaksine» og den må selvfølgelig inneholde noe «satanisk», så Luciferase! Hva brukes dette til? Muligens til å lyse opp og vise på (5G) overvåkningen om du er injisert (en sau med «dyrets merke») eller ikke. Kan dermed brukes til å jage oss som tror på menneskets egenverdi og nekter å underkaste seg NWO.

  Svar
 • https://www.youtube.com/watch?v=9GtFonvZsj4
  Ca. fem minutter ut her snakker Georg Johannesen om noe av det du nevner om høyverdige og ikke-høyverdige grunner.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina er Russlands store naboland i vest.

Kan Russland la Ukraina seile mot avgrunnen?

Forrige innlegg

Hvor går grensene mellom vennetjenester og korrupsjon?

Er dette korrupsjon på norsk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.