POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Media

Plutselig ser de store mediene det:

Biden er uskikket.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det er nå tydelig at de store mediene har en helt ny agenda: Biden skal ikke lenger beskyttes, men fjernes. Det er litt av et skuespill vi nå er vitne til hvor «sannhetssøkerne» (de store mediene) plutselig må finne seg en motsatt sannhet enn den de har liret av seg i 4 år.

Knut Lindtner
Redaktør

Britiske media: Presidentskapen til Biden er ein konspirasjon mot verda

Jack Montgomery på nettstaden The National Pulse melder:

Ei leiande britisk avis skildrar presidentskapen til Joe Biden som ein «konspirasjon mot verda». Timothy Stanley, ein artikkelforfattar og leiande skribent for The Telegraph, seier at konsernmedia har inngått samarbeid med regimet i å dekkje over det faktum at ein «zombie» styrer USA.

Biden, skriv Stanley, er «ein mann i total fornekting, mogleggjort av eit system med beina godt planta i ein paranoid fantasi». Det amerikanske media, legg han til, «slutta seg til administrasjonen i å danne beskyttelse» rundt «narsissisten som ikkje kan sjå sine eigne grenser» – og har gjort dette sidan 2020-kampanjen hans.

«Journalistar villeier USA,» held Stanley fram, og viser til MSNBC-programleiar Joe Scarborough si Pravda-liknande skildring av Biden som «langt ifrå overtydande» og sanneleg «betre enn han nokosinne har vore, intellektuelt og analytisk».

Etter ein debatt «svidd inn i hukommelsen vår som eit symbol på nasjonal tilbakegang», observerer briten, har Scarborough slutta seg til Demokrat-artikkelforfattar-klassen som plutseleg sit og lirer av seg «eit tusentals artiklar» mot Bidens kandidatur ved å krevje at han trekkjer seg.

Jill Tracy Jacobs Biden er en amerikansk engelsklærer, gift med USAs 46. president Joe Biden. (Fra Wikipedia)

Fyrstedame Jill Biden blir òg gjenstand for kritikk, der Stanley samanliknar ho med «Edith Wilson, kona til president Woodrow Wilson som, då Woodrow fekk slag, stengde ektemannen inne på soverommet, lest som han var i orden, og tok over styringa av landet».

Medan The Telegraph i det minste på papiret er ein høgreorientert britisk nyheitsformidlar, har britiske venstreorienterte media òg vendt seg mot Biden.

The Guardian har sagt at Demokrat-partiet «ikkje kan halde fram slik som dette» i ein redaktørartikkel om ståstaden deira, og har byrja å vise til Demokrat-kommentatorane og dei som sit med makta som har vendt seg mot han.

Omsett av redaksjonen i Saksyndig.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde er KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

NATO 75 år, gir mer til Ukraina:

Milliardløfter, F-16 fra Norge, flere Patriots og ‘irreversibel’ vei til medlemskap.

Forrige innlegg

CIA-analytiker:

Ukrainsk missil traff barnehospitalet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.