POSTED IN Endring av politikken, Helse

Plutselig er det motsatt i New York:

Ikke gå med munnbind!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Heilomvending! Folk i New York får no beskjed om å SLUTTE å gå med munnbind i butikkar for å bekjempe kriminalitet

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

Etter fleire år med påtvinga munnbind-fascisme skiftar The Big Apple no side og blir ei munnbind-fri sone for å bekjempe kriminalitet.

Ordførar Eric Adams sa til lokale føretak i New York by denne veka at dei burde vurdere å forby munnbind inne i lokala for å stoppe kriminelle frå å skjule identiteten sin før dei utførde eit brotsverk.

Munnbindbruk i offentlegheita, innrømmer no statlege embetsfolk, har gjort det lettare enn nokosinne for kriminelle å sleppe unna alle slags brotsverk fordi ingen kan sjå kven dei er, verken fysisk eller på overvakingskamera.

«Vi sender ut ein tydeleg beskjed til alle butikkane våre, ikkje slepp folk inn i lokala utan at dei tek av seg munnbindet sitt,» sa Adams i eit nyleg radiointervju med 1010 WINS.

«Og so, når dei fyrst er inne, kan dei halde fram å gå med munnbindet om dei øsnkjer det. Men vi treng å bruke teknologien vi har tilgjengeleg for å identifisere dei som naskar og dei som utfører alvorlege brotsverk.»

(Relatert: I fjor sommar bad Adams newyorkerane om å «pakke ein sekk» og førebu seg på ein komande atomkatastrofe.)

Jeffrey Maddrey

Politisjefen i New York, Jeffrey Maddrey, seier at det å krevje av-maskering som «vilkår for å kome inn i ein butikk» vil hjelpe til med å stoppe eskalerande valdskriminalitet

Adams er knapt åleine i å kome med ei bønn til eigarane av føretak i New York om å krevje at kundar fjernar munnbindet før dei går inn i butikken. Politisjefen i New York, Jeffrey Maddrey, er einig.

På ein pressekonferanse 28.februar adresserte Maddrey eit nyleg ran i ein juvelbutikk der politiet seier at ein 78-årig butikkmedarbeidar vart brutalt slegen av fleire mistenkte, der ein av dei gjekk med eit Wuhan koronavirus (Covid-19)-ansiktssjal då brotsverket vart utført.

Maddrey seier at lokale butikkar kan unngå desse brotsverkstypane ved å krevje at munnbindet må takast av som eit «vilkår for å kome inn i butikken».

«New York-politiet er her for å samarbeide med føretaka våre, men eg må be føretaka våre om å vere like proaktive,» sa Maddrey. «Vi ser altfor ofte at folk kjem inn i føretaka våre, nokre gonger med munnbind, andre gonger med masker, hetter og lateks-hanskar… og deretter har vi eit ran eller tjuveri av ymse eigedom.»

Sjå videoen frå NYPD News.

På mange måtar kan av-maskering tene som eit «fredstilbod» for arbeidarar, sa Maddrey vidare.

«Som eit teikn på eit fredstilbod, eit tryggleiksteikn for desse butikkarbeidarane, når vi går inn, burde vi ta av oss munnbinda,» forklarte han. «Vi burde late dei vete at dei ikkje er i nokon fare, eller kan bli skadde – at vi er kundar.»

Minst tre andre ran fann stad nyleg der den/dei mistenkte var maskerte på brotsverkstidspunktet. I eitt av tilfella vart ein 67 år gammal bodega-arbeidar myrda av ein maskert gjerningsmann.

«Eg meiner at når alt kjem til alt, om du ikkje har noko å skjule, handlar det berre om å gjere det dei ber deg om for andre sin tryggleik,» sa Nestor Osiris, ein innbyggjar i [bydelen] Bronx, om bystyret i New York sitt forsøk på å få folk til å slutte å maskere seg for å betre offentleg tryggleik.

I kommentarfeltet skreiv nokon følgjande vers om tilstanden i verda vår når venstreekstreme sit med makta [bevart på originalspråket; oms.komm.]:

«Wear a mask, don’t wear a mask
Defund the police, fund the police
Have a brain, don’t have a brain
Leftism at work.»

Ein annan spurde kvifor New York by dreiv på med «munnbind-utskjemming», berre for no å be folk om å ikkje gå med munnbind. Alt er so forvirrande og klovnaktig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Alt er so forvirrande og klovnaktig.»

  Litt på siden, men:

  For en liten tid siden ville verden snart forgå, ikke på grunn av en virus- ‘pandemi’ (der færre enn tidligere døde), men av plantenæringstoffet CO2.

  Men nå er ( en forlengelse av) kriger og økonomiske sanksjoner,
  – ‘ for å knekke Russland økonomisk’ 😉 , viktigere enn CO2-masken ( som skal skjule den store agendaen om En verden, En leder, og En valuta. :

  16 Kullkraftverk skal startes opp .
  ‘De tre produksjonsblokkene Neurath C og Niederaussem E og F skal settes i drift igjen, ifølge en melding.
  Anleggene drives på brunkull, også kalt lignitt, som har lavere energitetthet og gir større utslipp enn vanlig kull.
  Tyskland har tidligere bestemt seg for å fase ut kullkraften innen 2038, og kraftbransjen hadde lagt sine planer ut fra dette.’
  e24.no/energi-og-klima/i/GM3a7Q/tyske-rwe-starter-opp-igjen-kullkraftverk

  Det er ikke forvirrende; det er bare politikk som vanlig.
  De som har ører de kan høre. De som har øyne de kan se.
  Det er bare klovnaktig.

  Svar
 • Nå skal som kjent FHI gjennomføre munnbindstudie. Selv om de vedgår at det allerede foreligger en rekke slike studier, som viser liten eller ingen effekt av munnbindbruk, «klager» de likevel på at studiene ikke gir helt entydige/overbevisende konklusjoner. Men nå skal altså FHI, iløpet av kun to uker, finne ut av dette en gang for alle….De erkjenner selvsagt ikke at det er så utrolig mange forhold som spiller inn- forhold som bl.a. alder, helsetilstand og bevegelsesmønster – at studier i seg selv kanskje vanskelig kan gi helt glassklare svar. Men at man istedet, langt på vei, må basere/supplere ens konklusjoner på/med slikt man allerede vet; at det ikke akkurat er helsefremmende å puste i en fuktig «bleie» hvor bakterier og sopp yngler….

  Om man foretar en slik studie, er det som sagt mange faktorer som spiller inn. Sett at person A, med munnbind, er den forsiktige typen som ikke er så mye ute blant folk og kun oppsøker steder hvor risikoen for smitte er lav. Mens person B, uten munnbind, er en svært sosial type som «menger» seg med alle og nærmest oppsøker smitte. Om person B da blir smittet, men ikke person A – er dette et bevis på at munnbind er effektivt? Videre spiller vaksinasjonsstatus mye inn. La si at Person A, med munnbind, er ung, frisk og uvaksinert – har et sterkt immunforsvar. Mens person B, uten munnbind, er eldre, har underliggende sykdom(mer) og er vaksinert fire ganger – og har altså et svekket immunforsvar. Om da sistnevnte blir smittet/syk, men ikke person A – kan man da konkludere med at det er munnbindet som har har æren for dette?

  Nei du, det er nok ingen «her på berget» som tjener nevneverdig på å gå med munnbind – ja, bortsett fra aksjpnær Nakstad, da….

  Svar
 • Ja,ja – så har også jeg fått invitasjon til å være med i munnbindstudien….Det virker som FHI sliter litt med rekrutteringen; hittil har kun 1600 deltatt, de trenger 5000. det lokkes med 5 gavekort a kr 5000 – og etter studieperioden skal jeg bare besvare et kort spørreskjema som det kun tar to minutter å fylle ut. Ja, her må man virkelig si det gås seriøst og vitenskapelig til verks….Tror jeg står over, jeg….

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Intervju med Scott Ritter:

Russlands nye luftkrig vil føre til den ukrainske regjeringens fall.

Forrige innlegg

Covid-fortellingen faller fra hverandre

Britisk avis vil at tidligere minister skal arresteres for forbrytelser mot menneskeheten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.