POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hun fikk hjerteposebetennelse.

Det er forbudt å nevne en mulig årsak: Vaksineskade.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etter to doser: Sykehuset mistenkte hjerteposebetennelse, men det fikk ikke Julie vite

Av Julia Schreiner Benito

Innlegget er hentet fra Hemali

kvinne sitter ute i bymiljø, hun smiler, har på seg lue, jakke og skjerf, lang lyst hår

Hjerteposebetennelse: Først da fastlegevikaren bladde i journalen fra sykehuset, forstod Julie (39) hvorfor hun i måneder hadde vært plaget av smerter og kramper rundt hjertet. – Jeg lever hver dag som om det var min siste.

Hjerteposebetennelse, perikarditt: Når krampene og smertene kniper, snur hun seg vekk fra sine to barn. Julie Foss vil ikke blottstille plagene for dem. Ja, svarer hun når de spør; går det bra, mamma? Barna er ti og elleve år, Julie er skilt og bor alene med dem i Skien.

Håpet er at jeg ikke dør av dette. Julie (39)

Det skulle gå tid før Julie forstod at det som startet som kramper og smerter et par måneder etter andre dose av koronavaksinen ble dokumentert som klare symptomer på perikarditt, hjerteposebetennelse.
Sykehuset Telemark informerte ikke om dette etter at hun ble undersøkt der med CT, forteller Julie. Hemali har ikke fått svar fra sykehuset på våre spørsmål om hvorfor det ikke ble gjort.

Tilfeldig oppdagelse da Julie var hos fastlegen

Våren 2022, etter innleggelsen, ber Julie fastlegevikaren om å sjekke når hun første gang meldte sykehuset om plagene i hjertet.
– Han blar i journalen fra sykehuset mens han leser fort og lavt, plutselig hører jeg ham si «hjerteposebetennelse». Hva? sier jeg, gå tilbake, se én gang til. Ganske riktig. Siden sjekket jeg på Helsenorge, med liten skrift står det: «grov veggforkalkninger (gjennomgått betennelse?):

Utdrag av journalen på Helsenorge etter undersøkelser ved Sykehuset Telemark viser «grov veggforkalkninger»

– Da jeg tok det opp med sykehuset, var de vage og ga meg ingen forklaring på hvorfor jeg ikke hadde fått den informasjonen.
Hemali har i e-post stilt en rekke spørsmål til Sykehuset Telemark, men ikke fått svar. Blant annet spurte vi om hvorfor ikke Julie fikk informasjon om hennes klare symptomer på hjerteposebetennelse. Uten den informasjonen har jo Julie heller ikke fått noen råd, behandling eller oppfølging.

Jeg fikk strålinger fra hjertet til venstre arm og smerter i nakken. Jeg var alene med barna.

Smerter og kramper etter Moderna og Pfizer

Julies hjertekramper og -smerter startet et par måneder etter andre dose, hun fikk først Moderna, så Pfizer.      

– Jeg var skeptisk til vaksinene fordi de var lite utprøvd, men presset var sterkt: «Vi kan aldri sees om du ikke vaksinerer deg …»

– Krampene ble hyppigere og mer intense, men jeg knyttet dem ikke til vaksinene da. Våren -22 fikk jeg strålinger fra hjertet til venstre arm og smerter i nakken. Jeg var alene med barna, jeg tenkte på slag og ringte mamma. Til da hadde jeg trodd om hjertekrampene at «det sikkert ikke er noe.»
– Mens jeg pratet med mamma, begynte jeg å svette i håndflaten. Nå skjer det noe, tenkte jeg. Mamma ringte 113, jeg hadde puls ned mot 42.

–Nei da, du har bare lav puls. Imidlertid kunne ingen på sykehuset fortelle meg hvorfor jeg hadde lav puls, hjertekramper og -smerter.

Rar stemning i ambulansen

Først da Julie ble hentet i ambulanse, knyttet hun hjertekrampene, smertene og sin farlig lave puls til koronavaksinene.
– Har dere mange sånne turer, eller? spurte jeg ambulansepersonellet. Det ble så merkelig stille.

– Stille og beklemt ble det også da jeg på sykehuset spurte om mulig sammenheng mellom min lave puls, mine hjertekramper og -smerter og vaksinene. Også da jeg var innlagt hadde jeg voldsomme og smertefulle hjertekramper, men ingen nevnte noe om mulig sammenheng med vaksinen.
– Nei da, du har bare lav puls, sa en av sykepleierne da jeg antydet koblingen. Imidlertid kunne ingen på sykehuset fortelle meg hvorfor jeg hadde lav puls, hjertekramper og -smerter. Dessuten fikk jeg bare bli der én natt, det syntes jeg var altfor kort med tanke på alvoret.  

Helt stille når hun antyder bivirkninger av vaksinene


Tidligere jobbet Julie som lærer, men hun ble uføretrygdet etter år med alvorlig cøliaki og en prolaps. I 2019 startet hun bloggen Happilyeverafternoon der hun først skrev om dating.
– Jeg er evig singel, det er bare udugelige menn der ute, ler hun.
Responsen var heftig så lenge Julie skrev om sjekking og sånn. Da hun kritisk begynte å antyde at helseproblemene hennes kunne ha sammenheng med koronavaksinene, derimot …

Ingen vil høre om vaksineskader, de utgjør elefanten i rommet.

– Ingen vil høre om vaksineskader

– I stedet for interesse og omsorg ble det helt stille, selv fra venner og familie. Det var sårt, det ligger som en skygge over meg. Ingen vil høre om vaksineskader, de utgjør elefanten i rommet.
På bloggen og som fast frilanser for Telemarksavisa, TA, har Julie også skrevet mer overordnet og samfunnskritisk om pandemien og vaksinene.
– Innenfor den uuttalte, stramme rammen om hva vi kan omtale i hovedstrømsmedia. Jeg kunne skrevet en bok om å skrive tekster i den tiden vi lever i nå.

Tilbake til Sykehuset Telemark: Etter én natt med EKG sier legene at undersøkelsen «ikke viste noe». Når hun senere sover med EKG hjemme én natt og får et heftig anfall, tenker Julie at det er bra fordi legene vil registrere det.

– Men på sykehuset sa legen at han ikke fant noe, han omtalte svingningene i puls og hjerterytme som «uregelmessigheter alle kan ha.»

Kroniske plager, ingen oppfølging

– Etter at jeg ble utskrevet var plagene nærmest kroniske, og pulsen var konstant lav. Jeg fikk ingen oppfølging, og da jeg ringte sykehuset med puls på 45 og smerter svarte de at de «ikke kunne gjøre noe og at jeg kunne ringe 113 om anfallene ble ille.» De var ille!

– Jeg satt der alene med to små barn og fryktet for livet mitt. Fra sykehuset fikk jeg ingen råd eller informasjon, jeg ønsket jo å vite om det var behandling å få. Den fikk jeg tilfeldigvis vite om på et «alternativt» seminar. Terapeut Silje Tangen driver med kvantemedisin, jeg ringte henne desperat. Jeg har blitt bedre i løpet av de to månedene etter behandling hos henne. Men bra er jeg ikke, hjerteplagene er nærmest konstante.

– Håpet er at jeg ikke dør av dette.  

Julie har klare symptomer på hjerteposebetennelse, perikarditt, det opplyste ikke sykehuset
Til tross for symptomer på perikarditt, utelukker sykehuset «alvorlig hjertesykdom» og hun ble ikke frarådet å trene.

Per 27. 2. 2023 er det meldt om 326 tilfeller av perikdarditt til Legemiddelverket

 • De fleste er menn (186 menn 140 kvinner)
 • I tillegg er det meldt om 84 tilfeller av myokarditt (hjertemuskelbetennelse) (54 menn, 30 kvinner)
 • Det er også meldt om 73 tilfeller av myoperikarditt – en kombinasjon – (61 menn, 12 kvinner)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  13 mars 2023 9:01

  I lys av sykehus og helsepersonells behandling av de med hjerpeposebetennelse kan man med hånden på hjertet si at disse tallene er så lave st de nok er rundt en prosent av de reelle. Det er mange der ute som ikke klarer å sette disse plagene i sammenheng med kvaksinene. Jeh hørte en historie om en ung jente i tenårene som fikk denne diagnosen og såvidt ble reddet. Hun går nok rundt å tror at det er andre årsaker den dag i dag. Vi må huske på at disse unge pasientene med evige skader i hjertet ikke lever så lenge. Og det er mange av dem ifølge thailandske undersøkelser.

  Svar
 • hans m nord
  13 mars 2023 11:05

  Kriminell handling utført av Sykehuset Telemark.

  Svar
 • Northern Light.
  13 mars 2023 15:32

  Det er foruroligende å lese om pasientenes samtaler med helsepersonell, fra ambulansepersonell til sykesøstre og leger. De er i fornektelse, tier og unngår emnet når pasienten nevner mRNA-injeksjonen kalt covid-vaksiner som årsak. Det er også rapporter om pasienter som har blitt overhøvlet av leger når de har nevnt at de tror det kan være «vaksinen».

  Almenpraktiserende og sykehusleger skulle en egentlig forvente var «kanarifuglene i gruven». Fordi de fører pasientjournaler som skulle si klart i fra at mange av pasientene får helseproblemer etter de har fått injeksjonen. Med hederlige unntak, har de fleste leger stilt opp for farmasigigantene, og med det vist at de er bare salgspersonale av produkter i den farmasøytiske industriens organisasjon. De skal skrive så mange resepter som mulig, og gi pasientene så mange vaksiner som mulig av alle slag, for maksimal profitt for farmasiselskapene.

  De som har meldt i fra, som den norske legen som gjorde sin plikt etter den hippokratiske eden: «Jeg skal ikke gi noe dødelig legemiddel til noen eller gi råd om noe slikt. På samme måte skal jeg heller ikke gi noen kvinne fosterfordrivende middel» (et utdrag), mistet lisensen etter å ha skrevet en medisinsk og vitenskapelig rapport, om bivirkningene han hadde observert hos pasientene etter de fikk injeksjonen. Slikt legges merke til av unge leger med ektefelle, barn og millioner i gjeld, og tilpasser raskt sine meninger til hva nemnder, legemiddeltilsyn, folkehelse-institutt og helsetopper i myndigheter mener.

  Dette viser makten til den Rockefeller grunnlagte verdenomspennende farmasøytiske industrien, grunnlagt for å profitere på sykdom og gjøre folk syke, dens nettverks tentakler strekker seg helt ned til ambulansepersonell og sykesøstre. Et fryktregime, hvor de som sier i fra blir straffet med avskjed eller utestengelse.

  Det er nå et fjell av bevis fra mange fagfellevurderte rapporter med stort tallgrunnlag, og databaser for registrering av vaksine-bivirkninger som VAERS og Eudura Viligance, på at mRNA-injeksjonene kalt covid-vaksiner, heller skulle vært kalt et biovåpen for depopulasjon og befolkningskontroll. Mye tyder på at uforholdsmessig mange fra lavere samfunnslag blir alvorlig syke og dør, sammenlignet med øvre middelklasse og oppover.

  Ett unntak er milliardæren Elon Musk, som sa at han har hatt ubehag etter å ha fått sin andre injeksjon. Så har han også vært «brysom» for etablissementet. Eierne og familiene til sentralbankkartellet, eierne av de farmasøytiske selskapene og deres familier, kapitalforvaltningsselskapenes eiere og deres familier deres politikere, deres frontsoldater nyhetsankerne, og nøkkelpersonell de trenger har lite å frykte fra vaksinene. De får saltoppløsninger og blir registrert som vaksinerte, eller får vaksinesertifikater.

  Det er fortvilet at over fire milliarder mennesker bare i den vestlige har blitt lurt, presset og truet til å ta en eller flere injeksjoner av heksebrygget kalt vaksiner av hovedstrømpressen fra første dag. Så har også MSM samme eiere som den farmasøytiske industrien, de enormt mektige kapital-forvaltningsselskapene som igjen er eiet av bankkartellet. Billionærkabalen som også kalles den globale storkapitalen, herskerklassen, den finansielle eliten og finansfolket.

  Det er per i dag ingen motgift til de irreversible skadene mRNA-injeksjonene gjør i kroppen. Immunforsvaret svekkes, og offeret blir lettere smittet av virus, sykdomsforløp blir mer alvorlig, og latente sykdommer og sykdommer offeret er disponert for blusser opp, som det naturlige immunforsvaret bekjempet før injeksjonene. Langtidsbivirkningen av «vaksinene» er død etter et liv med redusert livskvalitet, medisinert av Big Pharma som ga dem «vaksinene».

  Med over fire milliarder injisert i den industrialiserte verden, kan det bare bli verre. Produksjon av mat, industriproduksjon og drift av infrastruktur vil stoppe opp når så mange blir alvorlig syke og dør. De utvalgte som overlever, får leve i mega-smartbyer i den nye verdensordningen, etter å ha bygget dem for billionærkabalen. Dette hvis det går som kabalen har planlagt, og de klarer å erobre og underlegge seg Russland og Kina.

  Da får kabalen som har orkestrert det hele sin nye verdensordning med mega-smartbyer. med en herskerklasse og en forvaltet slaveklasse av mer bio-roboter enn mennesker, som Claus Schwab og Noah Harari ønsker seg. Klarer de ikke dette, har de allikevel klart å injisere over fem milliarder mennesker verden over med et biovåpen. Finner en ikke en motgift til dette, er det ingen fremtid for dagens unge mennesker. Det bekymrer ikke de som står bak plandemien, de er umennesker.

  Svar
 • Brevet hun har fått fra «Politiets Sikkerhets-Tjeneste», PST, på bloggen «happilyeverafternoon», hvor hun er regfistrert som ekstremist og statsfiende, for å ha uttrykt skepsis til injeksjonene og dens utstedere, det sier alt vi trenger å vite om politiet, som til slutt i brevet vil hente henne «inn til samtale, se hvordan hun bor (?) eller (verst av alt) få et ønske om å medisinere deg.»

  Da politiet fikk i oppdrag å jage jøder ut av huset og om bord i båt til Tyskland og konsentrasjonsleirene var det kun to av landets politidistrikter som sa nei. yrkesgruppen er tydeligvis ikke kommet særlig mye lengre i sin utvikling siden den gang.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Intervju med Scott Ritter:

Russlands nye luftkrig vil føre til den ukrainske regjeringens fall.

Forrige innlegg

Covid-fortellingen faller fra hverandre

Britisk avis vil at tidligere minister skal arresteres for forbrytelser mot menneskeheten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.