POSTED IN Coronavaksiner

Monkey Business

Pfizers forretningsmodell er å spre sykdom og selge «kuren».

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff
Oversatt av Northern Light

For å sikre et overskudd på flere milliarder dollar langt inn i fremtiden, gjør legemiddelgiganten Pfizer med vilje mennesker syke for å gjøre dem til livstids farmasøytiske narkomane, som stadig trenger å bli «kurert» for sine plager forårsaket med Pfizer-medisiner.

Pfizers mRNA -«vaksine» er sykdomsfremkallende og dreper millioner. De som overlever blir fortalt at for å fortsette å leve, må de fortsette å få injisert nye «boostere» med jevne mellomrom, omtrent som sesonginfluensavaksiner eller influensasprøyter.

Siden to injeksjoner med mRNA-vaksinene fra Pfizer får en persons immunsystem til å svekkes og angripe isteden, råder det multinasjonale selskapet sine kunder til å fortsette å bli injisert for å føle seg akkurat bra nok til å fortsette å jobbe, men aldri friske nok å faktisk leve med et normalt, sunt og robust immunsystem som de uvaksinerte har.

På samme måte som heroin-narkomane, må covid-sprøytemisbrukere fortsette å få sin injeksjon for å unngå for tidlig død. Dette betyr en endeløs strøm av penger til Pfizer, som fortsetter med rekord-overskudd kvartal etter kvartal. Relatert: Pfizer bastardiserte Ivermectin ved å gjøre det farligere og gi det nytt navn, «Paxlovid», for nye milliarder i fortjeneste.

Pfizer gjør covid-injeksjoner til en abonnement-modell: injeksjoner for livstid

Pfizer er så trygg på sin sykdom-for-profitt-modell at de nå introduserer en slags abonnements-tjeneste, som lar kundene få sine medisiner og injeksjoner på en rutinemessig tidsplan. Når disse booster-injeksjonene forårsaker flere helseproblemer, er Pfizer klar til å produsere enda flere medikamenter som nye «kurer», og når disse «kurene» forårsaker enda flere helseproblemer, har Pfizer enda flere medisiner klare – og så videre og så videre, for alltid.

I tillegg til Paxlovid, som selskapet nå markedsfører som et «slå tilbake»-medikament for sine «fullvaksinerte» kunder for å unngå å kontinuerlig teste «positiv» for covid, har Pfizer også andre medisiner tilgjengelig for å behandle de dødelige bivirkningene av sine covid-vaksiner. Vyndaqel, for eksempel, er et Pfizer-medikament som behandler kardiomyopati, en hjertesykdom forårsaket av myokarditt, en av de mest kjente bivirkningene av Pfizers covid-vaksiner. Forrige kvartal hentet Pfizer inn 602 millioner dollar fra Vyndaqel, hvorav salget gikk opp 29 prosent sammenlignet med fjoråret. «Hvorfor er det så mange flere som kjøper dette medikamentet?» spør Jordan Schachtel på sin The Dossier Substack-blogg. «Det spørsmålet alene burde vekke noen øyenbryn».

Så har vi Eliquis, et Pfizer-medikament som markedsføres for å behandle blodpropp, som tilfeldigvis er en annen vanlig bivirkning av selskapets covid-vaksiner. Salget av denne antikoagulasjons-medisinen gikk opp 15 prosent sammenlignet med fjoråret, etter å ha gitt 1,46 milliarder dollar til selskapet i siste kvartal.

«Pfizer er det perfekte eksempelet på et selskap som har blitt gjort fullstendig uansvarlig, takket være partnerskapet med den amerikanske regjeringen,» advarer Schachtel. «Direktørene lyver rutinemessig og ustraffet, og vet at de ikke vil bli holdt ansvarlige for de utallige vaksineskadene som produktene deres har forårsaket».

Det er klart at Pfizer ikke kunne bry seg mindre om folks helse. Faktisk vil selskapet foretrekke at vi alle bare blir syke nok til å ønske oss flere av legemidlene deres, men aldri friske nok til å faktisk kjempe tilbake mot dets nådeløse farmasøytiske tyranni. «De er mafiaen,» skrev en kommentator om både farmasøytiske selskaper som Pfizer og regjeringen, «bare «lovlige» og «valgt».


Fra Natural News, publisert 5 november 2022.
Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pfizer’s business model is to create the sickness and sell the “cure”

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Vi ser det samme med bilprodusenter osv.
  De selger biler med åpenbare feil som fremtrer etter noe tid. Selvfølgelig etter garantien er foreldet. Å så må man fortsette å bytte ut deler i all evighet for å holde bilen på veien! Selvfølgelig for å generere penger til selskapet og aksjeeiere.
  Men det kan ikke sies å være på langt nær like alvorlig som å gjøre folk alvorlig syke for å selge medisiner for å holde «dem på veien»!
  Når man samtidig ikke bare er en av eierene av legemiddelindustrien, men også er medeier i omtrent alt annet som produseres (som våpen). Ja så kan man altså (viser det seg), skape en krise som gjør at man ved å velge de mest passende selskapene å eie, genererer så mye penger til seg selv og sine medsammensvorne så verdens befolkning blir fattige og sulter.
  Faktisk kan man tydeligvis med sånne enorme verdier og pengesekker kjøpe seg alt fra politikere og leger/forskere! Og således skape en verden å herske over hvor 99,5% av verdens befolkning er totalt avhengig av akkurat de produktene denne «herskeren» kontrollerer gjennom alt han/henne eier!
  Men. Vi er 8 milliarder (nesten) som faktisk kan gjøre noe med alt dette, bare ved å ikke følge strømmen av håpefulle som har kjøpt løgnene deres. Ved å takke nei, og gjøre det vi burde gjøre, nemlig bruke huet!, så kan vi sette en stopp for det hele og restarte verden som den burde restartes. Ikke som Bill Gates og WEF, eller Erna vil!!
  Alle som tar avstand fra dette er en del av løsningen. Og vi begynner å bli mange!! Og veldig snart kan vi være så mange, så en løsning tvinger seg fram i folket. De som allerede er ødelagt av vaksinene er vel dessverre nettopp det, ødelagt! Men alle oss andre har muligheten til å overta kontrollen, og restarte verden som 99,5% av oss vil ha den. Vi må bare skape tydelige regler og strafferammer for sånt som gjøres mot oss nå.
  Fengsle alle disse som driver menneskeslakt for å berike seg selv og sine. For når man ser på det med åpne øyne, så er det nettopp menneskeslakt vi ser. Ett enormt apparat som slakter mennesker, og gjør resten avhengig av å følge deres formaninger for å overleve.
  Ved å spre løgner om klima, co2, sykdommer og økonomi! Ved å starte kriger, ved å starte sultkatastrofer, og ved å kjøpe opp demokratiet og legge det under sin makt.
  Det hjelper ikke å vende det andre kinnet til! Vi må vende dem ryggen!, begynne på nytt uten dem!
  Vi må avsette alt av politikere og ledere som beviselig ikke har oss 99,5% av befolkningen i sine tanker når de lager avtaler, lover og regler!
  Vi må sette de en etter en bak lås og slå. Rydde opp i kaoset og lidelsene de har skapt. Lære av våre feil, og gjøre alt vi kan for å ikke havne i globalistenes grep igjen!

  Svar
  • Herregud så mange konspirerende idioter det finnes

   Svar
   • Hva mener du egentlig med det? For ja, her er det mange konspirasjoner som sammenfaller så perfekt at det umulig kan være tilfeldigheter!
    Men dumme er de ikke. Umenneskelige, ja!! Men slett ikke dumme.
    Er vel egentlig så gjennomsiktig og tydelig det kan bli? Men likevel går alle vi «virkelig dumme» på løgnene.
    Når man velger å «hemmeligstemple» dokumentene rundt «vaksinen» du tar fram, frem til 2096!! Og disse dokumentene tydelig viser at «vaksinen» er den farligste vaksinen, kanskje det farligste som har kommet av medisin noen gang, ettersom den har blitt satt i så uhyggelig mange armer. For vi har absolutt ingen garanti for at hva enn det er i disse «vaksinene» ikke smitter, og/eller skaper en genetisk feil som arves av alle som kommer etter oss. Om vi i det hele tatt er i stand til å forøke oss etter dette!

   • Ja, du har så rett så rett, Johan Rod

    Men for oss selvtenkende med evne til å prøve å forstå hva som skjer og våger å stille kritiske spørsmål der den konforme delen av folket stort sett følger ledersauen rett i avgrunnen, kan vi leve godt med denkarakteristikken … Var det noe speiselt du tenkte på ? Vi konspirernde idioter er klar over at dere ikke konspirende idioter bruker denne benevnelsen på meningsmotstandere når dere mangler morargumenter i en samtale/diskusjon. (det blir kalt en billig herskteknikk)

    Ellers er det kjekt å se at du er med oss og leser Derimot.no Ps, vi skal nok få folk av deg også. Velkomen skal du være 😉

   • Hehe. Godt skrevet Sveinung.
    Og viktig å skille på benevnelsene konspirasjon (hvilket vi jo ser nå i alt som foregår, og strengt tatt må være en konspirasjon for å kunne få en sånn størrelse) og konspirasjonsteoretiker eller konspirasjonsteori. (Som jo kun er en teori om at det foregår en konspirasjon. Hvilket vi våkne har sett mye av de siste årene)
    Jada, vi får nok folk av alle disse. Hva er ellers alternativet.

   • Angående Konspirerende IDIOTER !

    Kontroll av mennesker, – deres tanker og meninger er faktisk den mest vanlige konspirasjonen disse dager. – Disse Gen Baserte Covid vaksinene bryter med grunnleggende immunologiske prinsipper og vil derfor uten tvil være mislykkede !

    De som tror og mener noe annet er mennesker som konspirerer mot sin egen fornuft og forstand, – FHI inkludert !

    Synn

   • Beskyttende antistoffer kan nok avverge et virus angrep i liten skala, men den vil bli overstyrt ved høyere virusbelastning og dette er grunnen til at infeksjoner med luftbårne virus oppstår gjentatte ganger gjennom hele livet!. – De fleste virus / patogener forårsaker heller sjeldent alvorlige skader på indre organer via spredning i blodet. – Det er det faktisk denne falske vaksinen som forårsaker ! Har vi forstått dette nå ??

   • Ineffektiviteten til disse falske Corona – vaksinene (og de påfølgende skadene) kan brytes ned i sine enkelte faktorer basert på kjent biologi, – men hvorfor holder vi fremdeles på med dette sirkuset da ? – Jeg tror mange forstår, men vi må nok være konspirasjonsteoretikere for å kunne forstå 😉

    Synn

   • En konspirasjonsteori er ingenting annet enn en spoiler alert.

 • Northern Light.
  7 november 2022 17:46

  Video: Pfizers «hemmelige» rapport om Covid-vaksinen. Folkemord, og bevisene er overveldende. Vaksinen må stoppes over hele verden.

  Av professor Michel Chossudovsky.
  Rapporten er en bombe. Vaksinen ble lansert i midten av desember 2020. Ved utgangen av februar 2021 hadde Pfizer allerede mottatt mer enn 1200 rapporter om dødsfall forårsaket av vaksinen, og titusenvis av rapporterte bivirkninger, inkludert 23 tilfeller av spontanaborter fra 270 graviditeter og mer enn 2000 rapporter om hjertesykdommer». Denne konfidensielle Pfizer-rapporten gir data om dødsfall og bivirkninger registrert av Pfizer, fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, en svært kort periode, høyst to og en halv måned.

  Det som er innholdet i Pfizers «konfidensielle» rapport er detaljerte bevis på virkningene av «vaksinen» på dødelighet og sykelighet. Disse tallene som kommer fra Pfizer selv kan nå brukes til å konfrontere og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media. Blant alle store Big Pharma-selskaper har Pfizer et kriminelt rulleblad i USA. Kan vi stole på et Big Pharma vaksine-konglomerat som erklærte seg skyldig i anklager om kriminalitet fra det amerikanske justisdepartementet (DoJ), også markedsføringssvindel» og forbrytelse mot mat-, narkotika- og kosmetikklovene»?

  Helsemyndighetene hevder at «vaksinen» mot Covid-19 vil redde liv. Det er en løgn. Det er en verdensomspennende stigende trend av vaksinedødsfall og -skader. De siste offisielle tallene (3 april 2022) viser: 69 053 Covid-19-injeksjonsrelaterte dødsfall og 10 997 085 vaksineskader for EU, USA og Storbritannia til sammen, for en befolkning på 830 millioner mennesker og basert på rapporterte tilfeller.

  Bare en liten brøkdel av ofrene eller familiene til den avdøde, vil gå gjennom prosessen med å rapportere vaksinerelaterte dødsfall og uønskede bivirkninger til de nasjonale helsemyndighetene. «Bivirkninger fra legemidler og vaksiner er vanlige men underrapportert, mindre enn 0,3 % av alle bivirkninger og 1-13 % av alvorlige hendelser rapporteres til Food and Drug Administration (FDA). Likeledes er færre enn 1 % av vaksinebivirkningene rapportert».

  Ironisk nok motbeviser tallene som er avslørt i denne «innsiderapporten» den offisielle vaksine-narrativet fra myndigheter og WHO. Det bekrefter også analysen til en rekke leger og forskere, som har avslørt de ødeleggende konsekvensene av mRNA-«vaksinen». Det som er innholdet i Pfizers «konfidensielle» rapport er detaljerte bevis på virkningene av «vaksinen» på dødelighet og sykelighet.

  I en domstol er bevisene i denne Big Pharma konfidensielle rapporten, sammen med dataene om dødsfall og uønskede hendelser samlet av nasjonale myndigheter i EU, Storbritannia og USA ugjendrivelige; fordi det er deres data og estimater og ikke våre. Og husk: det er data som er basert på rapporterte og registrerte tilfeller, som bare utgjør en liten prosentandel av det faktiske antallet vaksinerelaterte dødsfall og bivirkninger.

  Pfizer var fullstendig klar over at mRNA-vaksinen som de markedsfører over hele verden, ville resultere i en bølge av dødelighet og sykelighet. Dette er ensbetydende med en forbrytelse mot menneskeheten fra Big Pharmas side. Pfizer visste fra begynnelsen at det var en dødelig vaksine. Det er også forræderi fra korrupte nasjonale myndigheter verden over, som blir truet og bestukket av Big Pharma. Det er ikke gjort noen forsøk fra myndighetene på å kreve at den dødelige vaksinen trekkes tilbake, folk blir fortsatt fortalt at vaksinen er ment å redde liv.

  Fra Global Research, publisert 6 november 2022. Skrevet av professor Michel Chossudovsky.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker, link til rapport og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Video: Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide.

  Svar
  • Og, det finnes ingen formildende omstendigheter å ta hensyn til, ovenfor politikere osv som har direkte eller indirekte har medvirket til drapsbølgen som for alt vi vet vil vare i årevis, kanskje generasjoner.
   Når man har valgt bort vanlig standard-godkjenning av medisin, for å få den raskt på markedet. Når man har unnlatt å diskutere avgjørelsene med regjering og storting. Når man har valgt å overhøre erfarne leger og forskere, og isteden «stolt blindt på andres utsagn». Når man har unnlatt å bruke sunn fornuft, eller vanlig bondevett! Da har man gjort seg skyldig.
   Når man i tillegg har valgt bort, og forhindret alle andre alternativ og muligheter! Da har man gjort seg skyldig. Og om noen (hvilket ingen av dem er) er så naive at de har kjøpt alle disse røverhistoriene, eller løgnene! Ja så har de gjort seg skyldige. Bare det å innføre «smittevernlov» som gir dem rett til å diktere!!! er en forbrytelse de i regjering og storting må straffes for.
   Det å unnlate å fortelle sannheten når noe så alvorlig begås, er også grunnlag for straffeutmåling.

   Svar
 • Denne offisielle informasjonen fra det britisk helsesystemet avslører massive overdødsfall som ffølge av covid-vaksinering.

  Norske presstituerte arbeider sammen med Big Pharma for å holde denne informassjonen skjult.

  https://www.globalresearch.ca/pfizergate-official-government-reports-prove-hundreds-thousands-people-dying-every-single-week-due-covid-19-vaccination/5790262

  Svar
 • Pfizer Crimes against our Children: Cardiac Arrest of Two Month Old Baby an Hour after Experimental Vaccine

  Det er ikke bare Big Pharma og de hjernevaskede doktorer og sykepleiersker som er ansvarlige for mord på spebarn med covid-vaksine, det er også stutdumme foreldre.

  2 måneder gammel baby døde etter covid vaksine.

  https://www.globalresearch.ca/breaking-58-babies-who-received-mrna-covid-19-vaccines-suffered-life-threatening-adverse-events/5785765

  Svar
 • Dr. James A. Thorp MD – Obstetrikk og gynekologi / – 43 år som fødselslege og gynekolog !

  Han risikerer karrieren ved å si sannheten om hva som skjer, men har valgt å respektere sin plikt overfor sine pasienter og fortelle dem sannheten om sikkerheten til COVID-vaksinene !

  «Jeg har sett død og ødeleggelse jeg aldri har sett før »
  (Nok en konspirasjonsteoretiker altså)

  https://rumble.com/v1oz5ob-died-suddenly-coming-november-2022.html

  Svar
  • Det er bare så synd at nesten alt av leger har valgt å ikke uttale seg. Hadde leger sagt som de burde ville ingen vært «vaksinert»
   De har blitt legemiddel-pushere hele bunten.
   Neida. Noen få har valgt å fortelle sannheten. Noen få har turt å stå imot.
   Men hadde det vært en ærlig og redelig bunt, så ville alle og enhver sagt ifra. Og det ville gjort seg hørt. For hvem bedre til å fortelle rett og galt om medisin, enn de som jobber med det.
   Folk burde forstå at noe er riv ruskande galt, når regjeringer bryter inn og overstyrer!! Og legers fravær er ekstremt tydelig.

   Svar
 • Kriminell etterforskning vedrørende Covid-korrupsjon er på gang i EU !
  Dette ifølge Christine Anderson som er medlem av Europaparlamentet.

  Det er igangsatt kriminell etterforskning på grunn Covid korrupsjon, – giftig vaksinasjon , – korrupsjon i den farmasøytiske industrien etc.

  Se hennes pressekonferanse …
  https://www.youtube.com/watch?v=qiDYhV0j_Oc

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Politiske midler

Den endelige løsninga igjen: «Ingen nazister».

Forrige innlegg

Klimapolitikkens fallitt?

Utslette vesten for å redde kloden?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.