POSTED IN Endring av politikken, Klima

Klimapolitikkens fallitt?

Utslette vesten for å redde kloden?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Greta Thunberg vil tilinkjegjere Vesten for å redde verda

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Greta Thunberg var ei 16 år gammal skulejente i Sverige då ho vart gjort om til ei global superstjerne av den globalistiske eliten og PR-departementet deira, hovudstraumsmedia.

Hysteri rundt Thunberg sprengde alle skjema. Tidsskriftet Time stemte ho til årets person.

Ein kyrkjelyd i den svenske kyrkja har til og med helgenkåra ho som «Kristi etterfølgjar».

Og Rowan Williams, erkebiskopen i Canterbury, erklærte at Thunberg er ein bibelsk profet: «Gud har fostra ein profet i Greta Thunberg på ein måte som ingen kunne føreseie. Ho har sagt ting som ingen andre kunne ha sagt. Takk Gud for ho!» erklærte erkebiskopen.

Ho vart nominert til Nobels fredspris tre gonger og hovudstraumsmedia gjekk i harnisk då ho ikkje fekk prisen.

En nobelprisvinner? En helgen?

Og World Economic Forum krona ho som ein offisiell agenda-bidragsytar. Noko som får oss til å stille spørsmålet: kva er agendaen hennar eigentleg?

Fordi globalisteliten kan ikkje få nok av ho. Ho har snakka til Frankrikes nasjonalforsamling og Den europeiske union. Ho belærte FNs generalsekretær. Ho tala på World Economic Forum og FNs klimatoppmøte.

Full av sinne, besett av dommedag, tom for nokon som helst praktiske løysingar, fremja av globalisteliten og skoten i katapult til global superstjernestatus i ein alder av 16.

Underleg nok var ikkje Thunberg slik ein fengslande figur når ho ikkje hadde eit manus å lese frå.

Ikkje mistenkjeleg i det heile.

Bilete som dette reiser spørsmålet om kven som skriv manusa til Thunberg og kven ho jobbar for. Kva er eigentleg agendaen hennar?

Det ser ut som om vi er i ferd med å finne det ut.

Sundag kveld [30.oktober 2022] tok Thunberg heilt av seg maska og bad om styrtinga av «heile det kapitalistiske systemet».

Det høyrest akkurat ut som noko henta frå hallane i Davos i Sveits. So merkeleg.

Høres ikke det Greta sier ut som målsettingen til Agenda 2030 fra FN?

Thunberg kom med dei ekstremistiske kommentarane då ho dukka opp sundag kveld i Londons Royal Festival Hall for å promotere si nye «klimabok».

Nicholas Harris frå Unherd var der for å sjå Thunberg leggje fram sitt forskrudde manifest. Han skriv:

«Tidlegare selde ho seg sjølv som ei 150 centimeter høg menneskeleg alarmklokke, ei klimaets Kassandra. Rolla hennar var å åtvare, ikkje instruere: hennar mest virale augneblink involverte at ho skjelte ut politiske leiarar, ikkje at ho prøvde å erstatte dei. Ho strevde hardt med å unngå programmatisk detalj, og sa at noko slikt hadde «ingenting med meg å gjere». Men no, på scena og i denne boka, har ho funne sine politiske føter, spesifikt den venstreorienterte ideologien om antikapitalisme og veksthemming.

Spreidd blant dei vanlege direktiva om behovet for å leggje press på politiske leiarar, var bodskapen hennar meir radikalt og meir militant enn den har vore i fortida. Der finst ikkje noko «tilbake til normalen», fortalde ho oss. «Normal» var «systemet» som gav oss klimakrisa, eit system av «kolonialisme, imperialisme, undertrykking, folkemord», av «rasistisk, undertrykkjande ekstraksjonisme». Klimarettferd er del av all rettferd; du kan ikkje ha éin utan resten.»

Med maska av krev Thunberg den fullstendige tilinkjegjeringa av den vestlege halvkula for å «redde verda».

Dette burde ikkje kome som ei overrasking. Som vi tidlegare har dokumentert, er klimaendringsagendaen berre radikal venstreideologi kledd i eit meir smakfullt format.

Kongen av grøn energi, Bill Gates, vart til og med teken i å innrømme at klimaendringsagendaen er ein gedigen bløff for Den nye verdsordenen i ein nyleg oppdukka video der han skryter over at frasen «grøn energi» har «føkka opp hovuda til folk».

Ifølgje Gates, som snakka til eit publikum av sin indre sirkel i 2018, kan vindkraft, solkraft, batteriteknologi og andre fornybare energikjelder vere moteriktige, men dei er ikkje i stand til å løyse klimaendring.

Det er ikkje berre Gates og Thunberg. Med-grunnleggjaren av Extinction Rebellion og avleggjaren Just Stop Oil innrømte med sine eigne ord at rørsla hans «ikkje handlar om klimaet». Just Stop Oil driv for tida og forstyrrar sportsarrangement, øydelegg kunstverk og blokkerer vegar i London.

I 2019 avslørte Stuart Basden dei sanne måla til den venstreekstreme miljøhandlingsgruppa i ein lengre artikkel publisert på Medium.

Why Militaries Must Destroy Cities to Save Them - Modern War Institute
USA ødela hele byer i Midt-Østen for å redde dem.

Basden slo fast at kva enn slags klimaproblem som eksisterer, kan ikkje bli fiksa og at rørsla i staden burde fokusere på å rive ned heile systemet til vestleg kapitalisme (Kina, verdas største forureinar, er ikkje nemnt ein einaste gong).

Dette høyrest kjent ut, ikkje sant? Basden er definitivt på same sida som Thunberg og Gates.

Han påstod deretter at «europeisk sivilisasjon» har skulda for spreiing av «vondskap» og «vald» over kloden dei siste 600 åra, og for å føre «tortur, folkemord, blodbad og liding heilt til verdas ende».

Basden kom deretter med talrike «vrangførestillingar» som har skulda for denne situasjonen, inkludert «kvitt overherredømme», «patriarki» og «klassehierarki» (ei merkeleg ei, sidan dei fleste demonstrantane tilknytt Extinction Rebellion er overklassesnobbar som gjer lite anna enn å ubeleilige og skade arbeidarklassen).

«Vrangførestillingane til hetero-sexisme/hetero-normativitet spreier ideen om at heterofili er ‘normalt’ og at andre seksualitetsuttrykk er avvikande,» skriv Basden.

So der har du det, rett frå kjeften på hesten. Det handlar ikkje om klima, det handlar om å øydeleggje Vesten og erstatte alt den står for med ei marerittaktig, venstreekstrem, autoritær form for WEF-tilpassa totalitarisme.

Forsidebilde: Simon Berger

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Klima hysteriet er REN svindel akkurat som corona hysteriet over en ufarlig influensa… Dette handler om å gi ENDA mer makt og penger til de 0.1% mest rike og mektige.

  Svar
 • Extinction Rebellion og Just Stop Oil har mektige krefter bak seg, som ønsker avindustrialiseringen vi ser idag. Medlemmene av gruppene i seg selv, er litt som medlemmer av Hare Krishna, Jones Town Sekten, Fremtiden i våre hender etc…

  Svar
 • «Ein kyrkjelyd i den svenske kyrkja har til og med helgenkåra ho som «Kristi etterfølgjar».»

  Religion er det jo, så… ‘Når pengene i kista klinger,….’
  Men Nakstad, Guldvåg, Høie og FHI blir nok litt vonbråtne, …skjønt det er jo et annet politisk departement.

  Tenk om det var snakk om en VIRKELIG klimakrise? At det ble kaldere!
  Slik at man i Nord/Skandinavia måtte ha på seg beskyttelsesklær for å ikke dø om man gikk ut, og ingen matproduksjon var mulig halve året.
  Åja, det er sant, det BLE kaldere. Før det nå (forhåpentligvis) blir like varmt som i de gode periodene tidligere i historien, der alt liv blomstret.
  Solenergi var/er jo ikke mulig å hente/benytte i denne kalde årstiden til oppvarming, i motsetning til i varmere land der den nå kan brukes til å kjøle når det er for varmt. (Så greide vi oss, selv om det var tøffe tak, og mye frysing og død & sult. )

  Havet stiger visst (?) med 1 mm. i året, da er det jo umulig å forberede seg?

  Nei, klima burde vært stabilt. ;-)
  Skjønt, hva skulle man så finne på av kriser og hysteri?
  En ‘pandemi’ kanskje’?
  Eller ‘økonomikrise’ ?

  Svar
 • Utrolig at dette fremlegges på en kommunistisk blogg. Dette er helt i tråd med kristen og konservativ tenkning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Monkey Business

Pfizers forretningsmodell er å spre sykdom og selge «kuren».

Forrige innlegg

Sosialisme?

Rødt som Enhetslisten: Systembevarende forandringer?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.