POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Pfizer visste tidlig i 2022:

Covid-vaksinering økte risikoen for myokarditt.

0
Print Friendly, PDF & Email

Prosject Veritas: Konfidensielle Pfizer-dokumenter avslører at den farmasøytiske giganten hadde bevis som tyder på «økt risiko for myokarditt» etter covid-vaksinasjon tidlig i 2022.

Av Project Veritas.


New York – 16. mars 2023, Project Veritas publiserte konfidensielle Pfizer-dokumenter i dag som viser at selskapet var klar over den potensielle risikoen for myokarditt for individer som ble injisert med covid-vaksinen.

Utdrag:
• «Det er bevis som tyder på at pasienter som får en covid-vaksine har økt risiko for myokarditt».

• «Symptomene starter vanligvis innen få dager etter covid-vaksinasjon (fra Pfizer eller Moderna), og tilfeller har forekommet oftere etter den andre dosen enn den første dosen».

• «Årsakene til en overvekt av menn i forekomsten av myokarditt og perikarditt etter covid-vaksinasjon er fortsatt ukjent».

• «Mønsteret av tilfeller samsvarer med et mønster av myokarditt-tilfeller som forekommer hos de fleste unge menn under 29 år i løpet av de to første ukene etter vaksinasjon».

• «Siden april 2021 har det vært rapportert et økende antall tilfeller av myokarditt og perikarditt i USA etter covid-vaksinasjon (Pfizer-BioNTech og Moderna), spesielt hos ungdom og unge voksne (CDC 2021)».

• «Tilfeller av myokarditt ble diagnostisert i samsvar med en ICD10-CM- eller SNOMED CT-kode for myokarditt innen to uker etter å ha mottatt vaksine 1, 2 eller 3 av Pfizer covid-vaksinen».

• «Antallet tilfeller av myokarditt ble målt for hver injeksjon ved at nevneren angir det totale antallet pasienter som mottar vaksinen, og telleren angir det totale antallet pasienter som har blitt diagnostisert med myokarditt etter vaksinen».

Fra Project Veritas’ nettsted, publisert 16. Mars 2023. Skrevet av Project Veritas.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker til Pfizers PDF dokumenter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: BREAKING: Confidential Pfizer Documents Reveal Pharmaceutical Giant Had ‘Evidence’ Suggesting ‘Increased Risk of Myocarditis’ Following COVID-19 Vaccinations in Early 2022.

Forsidebilde: laura adai

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

X-CIA Larry Johnson:

Krigen i Ukraina er i videste forstand også en kulturkrig.

Forrige innlegg

Andy Schectman forklarer;

Sluttspillet til bankkrisen er hyperinflasjon og valutakollaps

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.