POSTED IN Helse, Vaksiner

Pfizer kjøpte Arena Pharmaceuticals:

De tilbyr kardiovaskulære behandlinger som er etterspurt etter covid-vaksinene.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av S.D. Wells

Pfizer, som utviklet den mest dødelige «vaksinen» noensinne, fullførte nettopp kjøpet av Arena Pharmaceuticals for 6,7 milliarder dollar, og fikk med det dominerende kontroll over markedet for kardiovaskulære «behandlinger» for blodpropp, en forferdelig virkning av covid-vaksinene Pfizer selv produserer.

Arena Pharma fremstiller medisiner som angivelig «behandler» immun-inflammatoriske sykdommer fra vaksiner. Pfizer og det kriminelle kartellkonglomeratet Big Pharma fremstiller produkter som skader, og selger deretter medisiner for å «behandle» disse skadene. Dette er også kjent som problem-reaksjon-løsning, en frembrakt krise av det medisinske-industrielle komplekset.

Pfizers sjef for forretningsinnovasjon sa om fusjonen: «Vi tror dette oppkjøpet representerer det beste neste steg for både pasienter og aksjonærer». Dette er fordi fusjonen betyr at investorer finansierer den vaskulære blodkoaguleringen Pfizer covid-vaksinen forårsaker med sine piggproteiner, og nå kan selskapet profittere på behandlingen av de sammensatte helseproblemene de gir i karsystemene.

For eksempel er en medisin kalt Etrasimod, som behandler inflammatoriske tilstander i fokus for Pfizers oppkjøp av Arena Pharmaceuticals, fordi piggproteiner forårsaker kronisk betennelse. Så er det Temanogrel, et medikament som brukes til å behandle mikrovaskulære hindringer i blodsirkulasjonen. Det er hovedproblemet forårsaket av Pfizer-vaksinene, derav alle myokarditt-tilfellene som blusset opp over hele verden etter massevaksineringene. Det er forretningsmodellen: problem-reaksjon-løsning. Temanogrel brukes til behandling av blodpropp.

Pfizer vil nå også «behandle» de kardiovaskulære problemene de forårsaket med sine covid-vaksiner.

Bivirkningene som følger massevaksinasjonen med covid-vaksiner, og en systematisk gjennomgang av «kardiovaskulær komplikasjoner og tromboser», er dokumentert av kliniske studier, og publisert i mars 2023 av National Institutes of Health, National Library of Medicine og National Center for Biotechnology Information.

Mange rapporter viser kardiovaskulære komplikasjoner som oppstår etter den første eller andre dosen av covid-vaksiner, som «perikarditt/myoperikarditt, myokarditt, hypotensjon, hypertensjon, arytmi, kardiogent sjokk, hjerneslag, hjerteinfarkt/STEMI. Blodpropper, som dyp venetrombose, cerebral venetrombose, arterielle eller venøse trombotiske hendelser, portalvenetrombose, koronar trombose, mikrovaskulær tynntarmstrombose og lungeemboli».

En arteriell trombose er dannelsen av blodpropp i en arterie som begrenser eller blokkerer blodstrømmen, og kan resultere i akutt koronar-syndrom eller hjerneslag, som det vi ser i nyhetene med idrettsutøvere, militære og kjendiser som får covid-vaksinene og «dør plutselig». Det er en av de viktigste grunnene til at Pfizer nettopp kjøpte Arena Pharmaceuticals, følg pengene.

Chris Cabell, MD, Arenas senior visepresident, sa nettopp: «Med omtrent 10 millioner pasienter som en forventer må på sykehus i USA innen 2025 for behandling, tror vi at Temanogrel vil ha en betydelig virkning for disse pasientene”. De tror at minst 10 millioner nye pasienter vil lide av kardiovaskulære sirkulasjonshindringer.

Temanogrel fikk hurtiggodkjenning av FDA (legemiddeltilsynet) i 2020, noe som betyr at de hoppet over kliniske studier og gikk rett ut på markedet. I henhold til oppkjøpsvilkårene ble Arena Pharma verdsatt til $100 per aksje, og Arena er nå et heleid datterselskap av Pfizer.


Fra Natural News, publisert 2. August 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Pfizer just purchased Arena Pharmaceuticals to gain control of cardiovascular “treatments” that are in high demand after the COVID jabs.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Enda finnes det leger i Norge som tror mRNA injeksjonen var til det beste mot covid19. De ignorerer totalt den massive innrapportering av bivirkninger. Jeg er forundret over væat relativt høyt utdannede mennesker ensidige tror på covid19 narrativet. Er analytisk tenking nedprioritert på universitetet?

  Svar
  • Jeg har lurt på akkurat det samme. Man skulle jo tro at høyt utdannende mennesker var ekstra gode på analytisk/kritisk tenkning. Men det later ikke til at dette er tilfelle.

   Svar
  • Freeeedooom
   7 august 2023 7:27

   De du omtaler her er ikke leger, de er kvakksalvere og idioter. Jeg har tidligere sagt at man blir ikke automatisk smart, reflektert, edel eller moralsk kun fordi at man har en hvit frakk… noe de siste års hendelser har bevist så til de grader. Min tillit til legestanden har for lang tid fremover fått en alvorlig knekk, de må jobbe hardt for å få tilbake tilliten til folket.

   Men det SKAL være sagt at det har og vært mange leger som har husket den hippokratiske ed, som husket at pasienten sitt velvære alltid skulle være fremst. Disse vil gå ned i historien som helter.

   Svar
  • Medisinstudiet er kanskje det minst «kreative» studiet som finnes. Dette i motsetning til f eks siv.ing-studiet, hvor man lærer å tenke kreativt og finne nye løsninger. Medisinstudiet er et puggestudie, hvor fasiten er satt på alle områder, og hvor man kun skal tilegne seg mest mulig av denne.

   Svar
 • Northern Light.
  5 august 2023 15:10

  Senat-høring i Australia: Pfizer-direktør innrømmer at deres ansatte fikk en «spesiell» vaksine.

  Av Jim Holt.
  I en sjokkerende avsløring under en Senat-høring i Australia, avslørte en Pfizer-talsperson at den farmasøytiske giganten hadde importert en spesiell versjon av covid-vaksinen kun for deres ansatte, forskjellig fra den som ble gitt til befolkningen.

  Innrømmelsen kom under en høring på onsdag, der Pfizers medisinske direktør i Australia, Dr. Krishan Thiru, og sjef for tilsynet, Dr. Brian Hewitt, talte for det australske senatets ‘Education and Employment Legislation Committee’ om de eksperimentelle covid-vaksinene.

  Den australske senatoren Malcolm Roberts ledet avhøret med spørsmål angående Pfizers potensielle involvering i innføringen av vaksinemandater for ansatte i Australia. Senator Roberts påsto i sitt avhør, at det har blitt overført betydelige pengesummer fra det australske folket til Big Pharma på grunn av regjeringens dårlige håndtering av covid.

  Han søkte klarhet i Pfizers rolle i implementeringen av vaksinemandater, og deres involvering i at det ble forbud fra helsemyndighetene mot alternative behandlinger som Ivermectin. «Pfizer har ikke vært involvert i innføringen av vaksinemandater. Pfizer har ikke vært involvert i forhold til Ivermectin», sa Dr. Thiru.

  Undersøkelsen tok en vending da Roberts belyste Pfizers konfidensielle avtaler om ertstatninger med den australske regjeringen, og sa at skattebetalerne som finansierte vaksinen har rett til å se detaljene om hva de kjøpte. «Gjelder avtaler om rett til erstatning for skade fra myndighetene, erstatning i situasjoner der en ansatt blir tvunget av arbeidsgiveren sin til å ta vaksiner og deretter får vaksineskader? Og hvis en har rett til erstatning for vaksineskader vil jeg se det», spurte Roberts.

  Dr. Thiru fastholdt at detaljene i disse avtalene forblir konfidensielle, i henhold til standard praksis for kontrakter mellom regjeringen og private organisasjoner. «Senator, eventuelle avtaler om erstatning for skade mellom Pfizer og den australske regjeringen er konfidensielle, og vi kan ikke snakke om det,» sa Thiru. «Hvorfor er de konfidensielle? For som skattebetaler betalte jeg for disse injeksjonene selv om jeg ikke tok noen. Hvorfor er de konfidensielle for 26 millioner australske skattebetalere. Hva skjuler du?» spurte Roberts.

  Roberts spurte også om Pfizers vaksinasjonsprogram for egne ansatte, som Dr. Thiru bekreftet var aktivt og utført i tråd med veiledning for folkehelse, og tillater unntak for de med spesifikke medisinske eller religiøse grunner for ikke å bli vaksinert. Han erkjente imidlertid at et lite antall personell forlot selskapet på grunn av dette programmet.

  Roberts stilte deretter spørsmålstegn ved at Pfizers bruk av et spesifikt parti av vaksiner for sine ansatte som ikke ble testet av Therapeutic Goods Administration (TGA) (Australias legemiddeltilsyn), som Dr. Hewitt hevdet ble gjort for å sikre at ingen vaksine ville bli tatt fra offentlige lagre.

  «Vi har lest at vaksinemandatet tillot at eget parti med vaksiner, spesielt importert for Pfizer, som ikke ble testet av TGA. Er det riktig?» spurte Roberts. Dr. Hewitt svarte: «Pfizer forpliktet seg til å importere et parti med vaksiner spesifikt for ansatte, slik at ingen vaksiner skulle bli tatt fra statlige lagre».

  Roberts spurte deretter: «Inkluderer kontrakten med myndighetene for levering av covid-injeksjoner en klausul som fritar deg for ansvar i tilfelle Pfizer begår en forbrytelse som uredelig behandling av rettssaksdata? Hva er svaret? Ja eller nei?» Dr. Thiru var ikke i stand til å gi et definitivt svar. «Senator Roberts, som jeg hadde nevnt tidligere, forblir innholdet i Pfizers kontrakt med den australske regjeringen konfidensielt, og jeg har ingen informasjon jeg kan gi komiteen i forhold til det,» sa Thiru.

  I et Twitter-innlegg skrev Roberts: «Se på når jeg spør Pfizer-talsmenn i går kveld i en Senat-høring. Pfizer var svært motvillige til å delta på komitéhøringen og motvillige også til å gi et rett svar, og falt automatisk tilbake på deres «trygge og effektive» mantra, for å unngå å svare på spørsmålet. Denne senat-høringen viste at Pfizer omskriver historien om overføring av smitte.

  De gjemmer seg bak kontrakten med regjeringen vår som unngår erstatningsansvar. ATAGI og myndighetene må slutte å presse folk til å ta disse utrygge og ineffektive injeksjonene og stoppe de destruktive mandatene nå.

  Fra The Gateway Pundit, publisert 5 august 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet, linker og link til video på twitter i orginalartikkelen.
  Holt er grunnlegger og redaktør av Gateway Pundit, og prisvinnende journalist.
  Orginalartikkel: Bombshell: Spokesperson Admits During Australian Senate Hearing that Pfizer Employees Were Given Special Batch of Vaccine, Different from What was Distributed to Public (VIDEO).

  Svar
 • wasan Totland
  5 august 2023 17:55

  Hvorfor skal disse som har forårsaket dette få lov til å tjene penger på det?

  Svar
  • Freeeedooom
   7 august 2023 7:28

   Fordi folket tillater det. Inntil flertallet av folk våkner så vil dette fortsette.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Haukene vil ha krig, uansett hvor hen i verden:

Biden vil invadere og erobre Kina.

Forrige innlegg

Fører betaling i USA til feilbehandling av Covid-19 pasienter?

Stor bonus for å plassere syke i respirator.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.