POSTED IN Covid-19

Fører betaling i USA til feilbehandling av Covid-19 pasienter?

Stor bonus for å plassere syke i respirator.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi publiserer denne artikkelen på nytt for å minne folk om det som faktisk skjedde, i dette tilfellet i USA. De privatdrevne sykehusene fikk stor betaling for å sette «Covid» på dødsattesten og de fikk også svært godt betalt for å legge folk i respirator.

Knut Lindtner
Redaktør

Dr. Elizabeth Lee Vliet sier Covid-19 sykehuspasienter i USA «faktisk blir behandlet verre enn innsatte i amerikanske fengsler».

(Natural News)

Den kjente forfatter og praktiserende legen Dr. Elizabeth Lee Vliet, tidligere leder av «the Association of American Physicians and Surgeons» (AAPS), har for noen dager siden uttalt i et forbløffende intervju at hun mener amerikanske Covid-19 pasienter «faktisk blir behandlet verre enn innsatte i amerikanske fengsler.»

Sent i forrige måned sa Vliet i et video-intervju at årsaken til dette i all hovedsak er penger, og at alt henger sammen med hvordan sykehusene blir kompensert av regjeringen og forsikringsselskapene for Covid-19 behandling.

Intervjuet kan sees ved å klikke på denne lenken.

Dr. Peter R. Breggin, MD, sammenfattet intervjuet slik:

Etter å ha startet «Truth for Health Foundation», med Peter McCullough, MD MPH, som ledende medisinsk rådgiver, har Vliet nå blitt konfrontert med den tragiske og fryktinngytende sannheten om Covid -19 pasienter som dør på grunn av forsømmelser og feilbehandling i sykehus over hele USA og andre steder. Mange av disse behandling-sentrene virker å være så innstilt på å myrde sine pasienter at de nekter å etterkomme domstolers vedtak om behandling med vanlige antivirale terapier som steroider så vel som bruk av spesifikke legemidler som Hydroxyklorokin og Ivermektin. 

Motivert av store kompensasjons-utbetalinger for pleie av terminale Covid-pasienter, og ved bruk av potensielt dødelige behandlinger som respirator og Remdesivir, har leger og sykehus sunket ned i en uetisk og korrupt medisinsk praksis.

«Covid-19 pasienter i amerikanske sykehus blir i dag faktisk behandlet verre enn fanger i amerikanske fengsler», sier Vliet, og legger til at «de blir holdt som gisler og adskilt fra sine kjære…og grunnen til dette er penger.»

Hun sier at sykehus, på grunn av høye kompensasjons-rater, blir motivert til å pleie døende Covid-19 pasienter med høyrisiko metoder som gir dårlig resultat, inklusive respirator og Remdesivir. Leger og sykehus er på denne måten blitt dominert av penger, og velger i økende grad uetisk medisinsk praksis i stedet for det som faktisk er best for disse pasientene.

«De (sykehusene) blir betalt av regjeringen for å ta en PCR-test av hver eneste pasient som kommer inn døren… Så får de en ekstra 20% bonus-betaling på hele sykehus-regningen dersom sykehuset BARE benytter Remdesivir for å behandle pasienten», sier Vliet. 

«Og så, dersom pasienten settes på respirator, på grunn av noe av giftstoffene i Remdesivir og begrenset tilførsel av væske og næring som de også benytter, og når pasienten så er på respirator, kommer det enda en bonus-betaling til sykehusene. Hvis pasienten dør på sykehuset, vanker det en ny bonus», la hun til.

Den tidligere AAPS-direktøren uttalte også at sykehus har fått insentiver, nesten helt fra begynnelsen av pandemien, for å diagnostisere pasienter med Covid (som forklarer den ekstremt høye «infeksjons» raten). Deretter blir de gitt et insentiv på 39.000 dollar per pasient, dersom denne pasienten i ettertid settes på respirator. 

Dr. Elizabeth Lee Vliet

Hun sier det er enda verre at sykehusene fikk et enda større tilskudd hvis respirator-pasienten døde av «Covid». Det betyr at det fantes en motivasjon for å «finne» Covid-pasienter og deretter sørge for at de kom på respirator og døde.

I en op-ed fra november som ble publisert på nettstedet til AAPS under overskriften: «Bidens skuddpremie på livet ditt; sykehusenes bonus-betalinger for Covid-19», omtalte Vliet denne forferdelige ordningen.

«Som dokumentert i lydopptak, har sykehusledere i Arizona erkjent å ha møttes flere ganger i uken for å senke standarden på pleie, samordnet med restriksjoner på retten til besøk. De fleste pårørende til Covid-pasienter blir bevisst holdt uvitende om hva som skjer med deres kjære», avslører hun.

«Dette tragiske og unngåelige tapet av hundretusener liv er muliggjort ved kombinasjonen av 

  1. CARES-loven, som gir bonus-betalinger til sykehusene for alt som er Covid-relatert (testing, diagnostisering, innleggelser, bruk av Remdesivir og respirator, rapportering av Covid dødsfall, og vaksinasjoner) og 
  2. frafallelse av langvarig praksis for etablerte pasient-rettigheter fra Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS),” tilføyde hun.

Vi må innse at landet vårt blir revet i filler av venstreorienterte politiske opportunister som bruker denne pandemien til å endre Amerika for alltid.

Oversatt av Henning Nielsen

Forsidebilde: Matthew Ansley

https://www.naturalnews.com/2022-01-04-dr-elizabeth-lee-vliet-hospitalized-covid-19-patients-treated-worse-than-prisoners.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 423 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Covid-«vaksiner» har trolig skadet hjerter

Hvorfor er EKG-kravene forandret i det stille for piloter?

Previous Post

Selv om krigen er tapt.

USA eskalerer Ukraina-konflikten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.