POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Pfizer-direktøren med drøye påstander:

De som advarer mot vaksinene er kriminelle!

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Disse utsagnene til Pfizerdirektøren forteller flere ting. For det første at motstanden mot de eksprimetelle vaksinene bekymrer de som lever av å selge legemidler til befolkningen. Pfizer har i den sammenheng en kriminal fortid med milliardbøter i USA for å pushe legemidler som har ført til helseskader for mange.

For det andre forteller dette  om en grenseløs mangel på innsikt i egne motiver for det en driver med. Svært mange forstår at Pfizer ikke driver med veldedighet, men prøver å tjene penger på folks helse. De som advarer mot denne virksomheten, slik vi her i derimot.no gjør, har ingen egne økonomiske motiver for det vi driver med.

For det tredje vitner utsagnet om et utrolig hykleri. Hvorfor skal Pfizer sikre seg mot erstatningskrav hvis vaksinen er så trygg som de hevder? Og hvorfor offentliggjør de ikke hva denne vaksinen inneholder? 

De kriminelle finner en nok helt andre steder enn i redaksjonslokalene i mindre nettaviser.

Vi finner dem nok nærmere og gjerne i palassene til de store legemiddelprodusentene.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Sjefen for Pfizer kaller de som sprer «desinformasjon» om vaksinen deres for kriminelle.

Albert Bourla er en gresk veterinær og styreleder og administrerende direktør i Pfizer, et amerikansk farmasøytisk selskap. (Wikipedia)

Administrerende direktør Albert Bourla i Pfizer har beskyldt personer som sprer «desinformasjon» om Covid 19-vaksinen for å være skyld i tapet av «millioner av liv», og han erklærer at tingene bare kan «gå tilbake til normalen» dersom disse personene tar vaksinen.

Han snakke til den NATO-støttede tenketanken Atlantic Council på tirsdag. Han sa at det er «en svært liten gruppe» mennesker som driver og sprer «desinformasjon» om Covid 19-vaksinen.  Det inkluderer selskapets egne vaksiner.

«Disse personene er kriminelle» fortalte han til administrerende direktør Frederick Kempe i Atlantic Council.

«De er ikke dårlige mennesker. De er kriminelle, for de har bokstavelig talt kostet millioner av mennesker livet».

Bourlas ord er som et ekko av USAs president Joe Biden som i løpet av sommeren har beskyldt sosiale medier for å «ta livet av mennesker» ved å gi de som er skeptiske og motstandere av vaksinen en plattform.

Selv om Biden senere har gått tilbake på sine kommentarer, insisterer han fortsatt på at «feil informasjon» kan være ansvarlig for dødsfall.

Samtidig som undersøkelser har vist at effekten av Pfizer-vaksinen svekkes etter en stund, og selv om de som har tatt vaksinen fortsatt kan bli syke av vaksinen, insisterer Bourla på at massevaksinasjon til slutt vil resultater i at det daglige livet vil «gå tilbake til normalen».

«Det er bare én ting som står mellom ett normalt dagligliv og livet er som det er akkurat nå, det er rett og slett personer somt er tvilsomme til vaksinasjon», sa han til Kempe, 

Men om det skulle dukke opp flere bivirkninger av Pfizer-vaksinen, vil ikke disse utviklerne bli beskyldt for å være kriminelle.

Farmasi-selskapene er beskyttet fra ansvar i tilfelle det oppstår skader eller dødsfall etter vaksinen. Det gjelder i USA, Storbritannia, EU og under utallige andre jurisdiksjoner.

Både Verdens Helseorganisasjon (WHO) og America´s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har erklært at Pfizers vaksine er «trygg og effektiv».

Oversatt Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Edwin Hooper

https://www.rt.com/news/539828-pfizer-ceo-anti-vaccine-criminals/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Til alle som er imot innføringen av medisinsk apartheid i Norge.

  Underskriftskampanje på opprop.net – Anmeldelse av eks- og statsminister, eks- og helseminister pva våre barn.

  https://www.opprop.net/anme

  Svar
  • Har mista trua på opprop.net
   Det virker å være sterkt manipulert og hver gang man signerer noe blir man nedringt av «polling» firmaer. Kampanjen mot vaksinering av unger f eks. Fra 0 til 5000 signaturer på 3-4 dager men så er det full stopp og kun økning på et par hundre på en mnd? Hvem står egentlig bak opprop.net? Noen som vet?

   Svar
   • Wasan Totland
    13 november 2021 11:32

    Det er godt observert. Har tenkt i lignende baner. Myndighetene får i tillegg her navnet på opposisjonelle de kan fengsle når det drar seg til

 • Dette forteller oss også hvorfor alle regjeringene ikke ønsker å undersøke bivirkninger og skader fra de såkalte covid «vaksinene» siden alle regjeringer har skrevet under på at produsentene av disse «vaksinene» skal være uten straffeansvar for skader , må regjeringene selv stå som ansvarlige i erstatningssøksmål. Selfølgelig har de da kraftig økonomisk og politisk incentiv for å fornekte og feie alle bivirkninger og skader/senskader under det proverbiale teppet.

  Svar
 • Kriminalisering begynte jo for lenge siden i Norge i forbindelse med «konspirasjonsteoretikaren», Hans Kristian Gaarder, han med låven i Gran, som så beleilig døde av viruset, ANGIVELIG, og ble hengt ut nådeløst og hensynsløst overfor de pårørende etter sin død av den skammelige statskanalen NRK.

  Svar
 • Albert Bourla har nok ingen manglende innsikt i egne motiver, men for vanlige folk som er noenlunde friske på sinnet og i sjela er det som foregår av pur ondskap tungt å fordøye, helt uspiselig, like uspiselig som de som iscenesetter «koronakrisen» fullt bevisst, med fullt overlegg, og enhver som kaller seg «filantrop», menneskevenn, bør få varsellampene til å lyse:
  stateofthenation.co/?p=67248
  En verdensomspennende mafia med røtter langt tilbake i tid er fullt klar over sine egne motiver, og denne mafiaen lever i beste velgående. Vi ser også at aktørene og lakeiene gir stadig mer blaffen i å skjule disse motivene, for de er veldig varme i trøya nå, med så mange statsledere de har til å gjennomføre planen for deres nye verdensorden.
  Dictator Dan Andrews, Yacinta Ardern, Alexander Schallenberg, ja, de er litt mer tydelige i sin maktsyke. Vår egen Solberg med innestemmen og reven Støre har en sluere presentasjon, inntil videre.
  Tilgang til opplysning om det faktiske innhold i injeksjonene vanskeligjøres helt bevisst.

  Svar
 • Det er faktisk flere som har startet opp sin kritiske alternativ media nå for tiden.
  Bindersinitiativet er ett av dem. https://binders.info/
  Ja det er binders som under wwII, de har skjønt det.

  Men vi trenger mange flere, den uopplyste flokken som bare ser på nrk trenger sårt annen info.
  Norge har mange aviser over landet og dem har gjerne kommentarfelt eller annet hvor man man levere ting. Om man skriver om en detalj ved Corona kan man få inn en link til ett godt nettsted og det kan være begynnelsen på holdningsendring hos dem som utelukkende har svelgt propaganda.

  viktigviten dot no er også konsentrert og saklig.

  Svar
 • Northern Light.
  13 november 2021 17:56

  Pfizer direktøren anklager de som advarer mot Pfizers mRNA-injeksjon kalt vaksine for å være kriminelle. Det har han intet grunnlag for å gjøre. For det første, ekte vaksiner beskytter de som er vaksinert mot viruset de er vaksinert mot. Når de som er vaksinert blir smittet av viruset vaksinen skulle beskytte mot, er det ikke en vaksine, eller den har ingen virkning.

  For folk som har fått Pfizers injeksjon, blir lettere smittet av Covid og andre coronavirus enn de som ikke har fått injeksjonen. Pfizers mRNA-injeksjon svekker altså det naturlige immunforsvaret i stedet for å styrke det. Dette bare får viruset til å mutere til andre varianter, noen av dem farligere enn det opprinnelige viruset. Det hadde vært bedre at så mange fikk det opprinnelige viruset, så flokkimmunitet ble oppnådd så tidlig som mulig.

  For det andre kan det bevises at Pfizers mRNA-injeksjon kalt vaksine, fører til skader og død i et antall som overhodet ikke har blitt akseptert for vaksiner tidligere. Innrapporteringsdatabasenes offisielle tall for bivirkninger og død etter Covid 19- «vaksinene» er underrapporterte, Center for Disease Control i USA sier at bare 1-10% har blitt registrert, sier sitt om farligheten til injeksjonene.

  EUs innrapporteringssystem for skader og død etter injeksjonene viser at over 24500 har dødd, og over 2,3 millioner har fått bivirkninger, 50% av disse er alvorlige bivirkninger, og EU har 450 millioner innbyggere. Pfizers injeksjon står for en stor del av disse tallene.

  De kriminelle her er ikke bare Pfizers direktør, men også redaktører og journalister i vestlig hovedstrøms presse og media, som har tilgang til samme informasjon som alternativpressen, men som unnlater å omtale dette. Hovedstrøms presse og media opptrer som et PR-byrå for den mektige farmasøytiske industrien, og så har de da også de samme finansielle eierne. De enormt rike kapitalforvaltnings-selskapene sørger for at pengene de investerer for verdens rikeste mennesker får maksimal avkastning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi har skiftet regjering, men ikke regime.

Første skritt mot helse-Apartheid er tatt av Støre-regjeringen.

Forrige innlegg

Mer klimakunnskap

Klimaet på jorden påvirkes utenfra

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.