POSTED IN Coronavaksiner

Senat-høring i Australia:

Pfizer-direktør innrømmer at deres ansatte fikk en «spesiell» vaksine.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jim Hoft

I en sjokkerende avsløring under en Senat-høring i Australia, avslørte en Pfizer-talsperson at den farmasøytiske giganten hadde importert en spesiell versjon av covid-vaksinen kun for deres ansatte, forskjellig fra den som ble gitt til befolkningen.

Innrømmelsen kom under en høring på onsdag, der Pfizers medisinske direktør i Australia, Dr. Krishan Thiru, og sjef for tilsynet, Dr. Brian Hewitt, talte for det australske senatets ‘Education and Employment Legislation Committee’ om de eksperimentelle covid-vaksinene.

Den australske senatoren Malcolm Roberts ledet avhøret med spørsmål angående Pfizers potensielle involvering i innføringen av vaksinemandater for ansatte i Australia. Senator Roberts påsto i sitt avhør, at det har blitt overført betydelige pengesummer fra det australske folket til Big Pharma på grunn av regjeringens dårlige håndtering av covid.

Han søkte klarhet i Pfizers rolle i implementeringen av vaksinemandater, og deres involvering i at det ble forbud fra helsemyndighetene mot alternative behandlinger som Ivermectin. «Pfizer har ikke vært involvert i innføringen av vaksinemandater. Pfizer har ikke vært involvert i forhold til Ivermectin», sa Dr. Thiru.

Undersøkelsen tok en vending da Roberts belyste Pfizers konfidensielle avtaler om ertstatninger med den australske regjeringen, og sa at skattebetalerne som finansierte vaksinen har rett til å se detaljene om hva de kjøpte. «Gjelder avtaler om rett til erstatning for skade fra myndighetene, erstatning i situasjoner der en ansatt blir tvunget av arbeidsgiveren sin til å ta vaksiner og deretter får vaksineskader? Og hvis en har rett til erstatning for vaksineskader vil jeg se det», spurte Roberts.

Dr. Thiru fastholdt at detaljene i disse avtalene forblir konfidensielle, i henhold til standard praksis for kontrakter mellom regjeringen og private organisasjoner. «Senator, eventuelle avtaler om erstatning for skade mellom Pfizer og den australske regjeringen er konfidensielle, og vi kan ikke snakke om det,» sa Thiru. «Hvorfor er de konfidensielle? For som skattebetaler betalte jeg for disse injeksjonene selv om jeg ikke tok noen. Hvorfor er de konfidensielle for 26 millioner australske skattebetalere. Hva skjuler du?» spurte Roberts.

Roberts spurte også om Pfizers vaksinasjonsprogram for egne ansatte, som Dr. Thiru bekreftet var aktivt og utført i tråd med veiledning for folkehelse, og tillater unntak for de med spesifikke medisinske eller religiøse grunner for ikke å bli vaksinert. Han erkjente imidlertid at et lite antall personell forlot selskapet på grunn av dette programmet.

Roberts stilte deretter spørsmålstegn ved at Pfizers bruk av et spesifikt parti av vaksiner for sine ansatte som ikke ble testet av Therapeutic Goods Administration (TGA) (Australias legemiddeltilsyn), som Dr. Hewitt hevdet ble gjort for å sikre at ingen vaksine ville bli tatt fra offentlige lagre.

«Vi har lest at vaksinemandatet tillot at eget parti med vaksiner, spesielt importert for Pfizer, som ikke ble testet av TGA. Er det riktig?» spurte Roberts. Dr. Hewitt svarte: «Pfizer forpliktet seg til å importere et parti med vaksiner spesifikt for ansatte, slik at ingen vaksiner skulle bli tatt fra statlige lagre».

Roberts spurte deretter: «Inkluderer kontrakten med myndighetene for levering av covid-injeksjoner en klausul som fritar deg for ansvar i tilfelle Pfizer begår en forbrytelse som uredelig behandling av rettssaksdata? Hva er svaret? Ja eller nei?» Dr. Thiru var ikke i stand til å gi et definitivt svar. «Senator Roberts, som jeg hadde nevnt tidligere, forblir innholdet i Pfizers kontrakt med den australske regjeringen konfidensielt, og jeg har ingen informasjon jeg kan gi komiteen i forhold til det,» sa Thiru.

I et Twitter-innlegg skrev Roberts: «Se på når jeg spør Pfizer-talsmenn i går kveld i en Senat-høring. Pfizer var svært motvillige til å delta på komitéhøringen og motvillige også til å gi et enkelt svar, og falt automatisk tilbake på deres «trygge og effektive» mantra, for å unngå å svare på spørsmålet. Denne senat-høringen viste at Pfizer omskriver historien om overføring av smitte.

De gjemmer seg bak kontrakten med regjeringen vår som unngår erstatningsansvar. ATAGI og myndighetene må slutte å presse folk til å ta disse utrygge og ineffektive injeksjonene og stoppe de destruktive mandatene nå.

Fra The Gateway Pundit, publisert 4. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og noe forkortet, linker og link til video på twitter i originalartikkelen.
Jim Hoft er grunnlegger og redaktør av Gateway Pundit, og prisvinnende journalist.
Originalartikkel: Bombshell: Spokesperson Admits During Australian Senate Hearing that Pfizer Employees Were Given Special Batch of Vaccine, Different from What was Distributed to Public

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • «Pfizer-ansatte! Dere gjør lurt i å skaffe dere en ring med cyanidkapsel; folket kommer for å ta dere.»

  Svar
  • wasan Totland
   6 august 2023 22:45

   Måtte være så vel. Ingen ting hadde gledet meg mere. Tok farvel med mannen til konas søster io et annet land i går. Han hadde fått blodkreft. For å redde barna ville jeg prøve å sponse stamcelle behandling. Han ble da overført fra et privat sykehus til et offentlig ettersom det var der det skulle skje. De hadde ikke den daglige blobehandlingen han trengte tilført blodet for å overleve helt til operasjonen skulle skje. Rutinesvikt til de grader og han døde av hjerneblødning.
   Det er vanskelig å kjøre saker fordi sykehusansatte dekker hverandre slik som her i Norge.

   Svar
  • Ja, det er nok mange som vil finne ut at denne kloden ikke er stor nok snart…Ikke at jeg skal true eller skade noen, men når man ser hva slags forbrytelse som er gjort er det ikke rart at raseriet kommer til å ta av for mange.

   Svar
 • Northern Light.
  6 august 2023 18:23

  CIA, DOD og Rockefeller Foundation står bak Deagels sjokkerende prognoser om avfolkningen i alle verdens land innen 2025.

  Av The Expose.
  Del 1. Det beviser at det er mål og ikke bare antagelser. I en verden der virkeligheten ofte overgår fantasien, kan intrigene bak globale hendelser være pakket inn i mystikk. Som Deagel com, et obskurt nettsted kjent for sine avfolkingsprognoser for alle land innen 2025.

  Vi kan avsløre at nylige funn ser ut til å knytte Deagel direkte til CIA, det amerikanske forsvarsdepartementet (DOD) og The Rockefeller Foundation. Tallene om overdødsfall i Vesten antyder sterkt at Deagels prognoser om avfolkning ikke bare er estimater, men faktisk er mål som er på vei til å bli nådd på grunn av de dødelige covid-vaksinene.

  Mannen bak Deagel:
  Dr. Edwin A. Deagle Jr., som gikk bort 16. februar 2021, er mannen som myndighetene vil at du skal tro står bak Deagel com. I løpet av livet var Deagle assistent for forsvarsministeren og viseforsvarsministeren. Han var også direktør for internasjonale relasjoner for The Rockefeller Foundation, en innflytelsesrik global filantropisk organisasjon. I 1993 ble Deagle utnevnt av president Bill Clinton til å være undersekretær for luftforsvaret. Avklassifiserte dokumenter, utgitt via Freedom of Information Act, avslører Deagles kontakter med USAs daværende direktør for CIA, Stansfield Turner, og antyder et forhold til CIA.

  Dette tyder sterkt på at Deagel com ikke bare er arbeidet til én mann, men også det militær- industrielle komplekset og av CIA, DOD og Rockefeller Foundation. Det gjør de apokalyptiske avfolkingsprognosene desto mer bekymringsfulle.

  Deagels prognoser og aktuelle hendelser:
  Deagels apokalyptiske avfolkningsprognoser for 2025 forutsier en betydelig befolkningsnedgang i mange land, noe som vekker uro på grunn av de nåværende tallene for overdødelighet som registreres rundt om i verden. Deagels 2025-prognose ble fjernet fra nettstedet deres i 2020. Takket være Wayback Machine/Internet Archive kan vi imidlertid se de originale prognosene.

  Deagel spådde i 2020 at Storbritannia ville se befolkningen synke med 77,1 % innen år 2025, USA ville se befolkningen synke med 68,5 % innen år 2025, Tyskland ville se en befolkningsnedgang med 65,1 % innen år 2025, at Australia ville se en befolkningsnedgang med 34,6 % innen år 2025. Samtidig med en enorm nedgang blant mange andre vestlige land. Dessverre tyder dagens hendelser at Deagels illevarslende anslag om avfolkning ikke bare er spekulative. Tall fra den virkelige verden ser ut til å stemme foruroligende med disse tallene, først og fremst på grunn av de dødelige konsekvensene av covid-vaksinene.

  DOD inngikk en covid-forsknings-kontrakt i Ukraina, tre måneder før covid-viruset offisielt ble påvist, og det reiser noen alvorlig foruroligende spørsmål. Spesielt når vi tenker på at DOD nå er kjent for å være knyttet til Deagel sammen med CIA og The Rockefeller Foundation. Imidlertid visste verden faktisk ikke om covid før i februar 2020, fordi det var først den 11 i den måneden at Verdens helseorganisasjon offisielt ga det nye koronaviruset et navn; Covid-19. Så hvorfor tildelte DOD en kontrakt 12 november 2019 til Labyrinth Global Health INC for ‘covid-forskning, minst en måned før det nye koronaviruset ble påvist, og tre måneder før det offisielt ble kalt Covid-19?

  Rockefeller-faktoren:
  Rockefeller Foundations historiske omgang med befolkningskontroll og eugeniske programmer er fortsatt et omstridt kapittel. Dens støtte til disse initiativene i løpet av det tidlige 20. århundre presenterer et foruroligende portrett av stiftelsens rolle i å manipulere menneskelig demografi.

  Deagels avfolkingsprognoser er mål.
  Avsløringene som knytter Deagel til Dr. Edwin A. Deagle Jr., CIA, DoD og The Rockefeller Foundation er en overbevisende fortelling. Disse forbindelsene viser et nivå av innflytelse som reiser spørsmål om motivasjonen bak Deagels apokalyptiske befolkningsprognoser. Spesielt når tall fra den virkelige verden for øyeblikket stemmer overens med Deagels 2025-spådommer. Offisielle rapporter fra flere regjeringer over hele verden har fått alarmklokkene til å ringe, ved å dokumentere stor overdødelighet siden massevaksineringen startet.

  Svar
  • Det spiller ingen rolle om Rockefeller etc driver slike suspekte prosjekter.. Det at de eier såpass mye er i seg selv en stor nok trussel til at folket bør gripe inn og frata disse folka 99% av det de eier.

   Svar
  • wasan Totland
   19 februar 2024 9:51

   Jeg prøver å se sport på tv. Utøverne prater bare om sykdommer? Alle er syke hele tiden. To av våre beste kvinnelige skiskyttere måtte legge opp. Echoff er bedre nå. Hun fikk ikke sove og er tatt inn i varmen som sportsreporter. Det er haugevis av eksempler. Robertsen, den halvt norske snookerproffen, er en av dem som sliter med konsentrasjonen. Denne artikkelen er fra 2021. Han fikk ikke nødvendig helsehjelp og jeg lurer på om han er i live?
   https://hemali.no/siste/flere-blodpropper-etter-vaksinering-men-legene-tror-ikke-pa-sammenheng/

   Svar
 • Northern Light.
  6 august 2023 18:28

  Del 2. Offisielle tall gitt til EuroMOMO av den britiske regjeringen og 26 andre regjeringer i hele Europa viser at det meste av kontinentet hadde 375 253 overdødsfall i 2021 og 404 6000 overdødsfall i 2022. Dette tilsvarer 779 853 flere dødsfall i løpet av de to årene. Tallene inkluderer ikke Ukraina, så den pågående krigen er ikke årsaken.

  Den offisielle fortellingen fremsatt av regjeringer og helsemyndigheter har vært at dødsfallene i 2020 økte på grunn av covid-pandemien. Denne fortellingen ble forsterket gjennom ulike propagandakampanjer og offisielle uttalelser, med budskapet om at vaksinen var «trygg og effektiv», og ville være «nøkkelen til å få slutt på pandemien». Imidlertid har tallene og offisielle rapporter utgitt av regjeringer i USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia og det meste av Europa vist at det motsatte har skjedd, med millioner av overdødsfall som er registrert siden massevaksineringen.

  Dødeligheten per 100 000 er lavest blant de uvaksinerte.
  Offisielle tall publisert av den britiske regjeringen antyder at covid-vaksiner kan ha vært den største bidragende faktoren til millioner av overdødsfall over det meste av Europa. Dobbeltvaksinerte 40-49-åringer hadde 61 % større sannsynlighet for å dø enn uvaksinerte 40-49-åringer. Innen mai 2022, fem måneder etter booster-kampanjen, hadde trippelvaksinerte 40-49-åringer 40 % større sannsynlighet for å dø enn uvaksinerte 40-49-åringer, med en dødelighet på 81,8 per 100 000 blant de trippelvaksinerte og en dødelighet på 58,4 blant uvaksinerte. Det er det samme i hver enkelt aldersgruppe.

  Hemmelige operasjoner?
  Når vi går dypere inn i denne materien, møter vi en trio av mektige enheter – CIA, DoD og The Rockefeller Foundation Når disse dukker opp bak sløret til Deagel, blir det som har blitt avvist som ville teorier, nå nøkterne vurderinger. DoD, nært knyttet til Deagel, har vært involvert i covid-forskningen måneder før virusets offisielt ble påvist.

  Rockefeller Foundation, en annen betydelig kraft bak Deagel, har en historisk merittliste når det gjelder engasjement i befolkningskontroll. Selv om disse bestrebelsene angivelig er henvist til fortiden, fortsetter implikasjonene deres å gi gjenklang, spesielt når de kombineres med Deagels urovekkende befolkningsprognoser for 2025.

  På samme måte står CIA, beryktet for sine hemmelige operasjoner, som en kraftig og gåtefull del av dette intrikate puslespillet. CIas engasjement med Deagel og forbindelsen med Dr. Edwin A. Deagle Jr., DoD og The Rockefeller Foundation, legger enda et lag med intriger til denne fortellingen. Disse bevisene og forbindelsene krever en gransking av aktørene som opererer bak teppet for globale anliggender. Mens vi dissekerer det intrikate nettet av relasjoner mellom disse enhetene og deres assosiasjoner til Deagels apokalyptiske avfolkingsprognoser, blir vi minnet om innflytelsen de har over vår felles fremtid.

  Fra The Expose, publisert 6 august 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, deklassifiserte dokumenter, oversikter og diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Dark Secrets Exposed: CIA is behind Deagel’s Shocking 2025 Depopulation Forecast & Official Excess Death Figures in the Millions prove it’s on Target & not just an Estimation.

  Svar
 • Studie: Hjerteskade av covid-vaksine mye vanligere enn tidligere kjent.

  Ifølge en ny studie vil den potensielt dødelige sykdommen myokardit ramme inntil en en av 35 personer som har fått mRNA covid-19-vaksinen.

  https://samnytt.se/studie-hjartskada-av-covid-vaccin-mycket-vanligare-an-tidigare-kant/

  Svar
 • Det at noen ennå er så idiotisk at de bruker konspirsjonsteoretiker som en fornermelse er så ufattelig latterlig. Trist å høre Wasan. GMG! Takk NL for utfyllende og opplysende kommentar.

  Svar
 • Northern Light.
  18 februar 2024 15:20

  Pfizers egne dokumenter beviser at covid kan overføres med pust og berøring.

  Av Marina Zhang.
  Temaet om covid—vaksine overføring med pust og berøring (shedding) har lenge vært kontroversielt, men nå sier flere leger at det er ekte.

  «Overføring med pust og berøring skjer dessverre», sa Dr. Pierre Kory på Front Line Covid Critical Care Alliance (FLCCC)-konferansen i Phoenix, Arizona, tidlig i februar. «FDA (U.S. Food and Drug Administration, USAs legemiddeltilsyn) vet det».

  Dr. Kory er en av grunnleggerne av FLCCC, en non-profit gruppe grunnlagt av leger for behandling av covid, langvarige covid- og vaksinebivirkninger. Han er også medgründer av Leading Edge Clinic, og har behandlet over tusen pasienter med langvarig covid- og ettervirkninger av vaksinen.

  Faktasjekkere har i stor grad benektet shedding på grunnlag av definisjonen. Den ofte siterte definisjonen kommer fra nettstedet til U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som definerer shedding som; frigjøring av virus, bakterier og deres komponenter fra levende vaksiner. Mens mRNA- og adenovirusvaksiner ikke er levende vaksiner, fungerer de på samme måte som genterapiprodukter. Alle genterapiprodukter utgjør en risiko for shedding, ifølge FDA.

  FDA-dokumenter.
  I et dokument fra 2015 med tittelen Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gen Therapy and Oncolytic Products, definerer FDA shedding som «frigjøring av virale eller bakterielle genterapiprodukter fra pasienten gjennom ett eller alle følgende måter: ekskrementer, sekret, urin, spytt andre væsker etc., eller gjennom hud med sår og skader.

  Noen genterapiprodukter som er kjent for å kunne overføres med berøring, er en øyebehandling merket som Luxturna. Luxturna bruker en adenovirusbærer for å overføre øyeprotein-DNA til netthinneceller hos pasienter. Luxturna-adenoviruset og dets DNA er funnet i pasientenes tårer, ifølge produktets pakningsvedlegg.

  Tilsvarende kan mRNA- og adenovirus covid-vaksiner føre til at vaksinerte pasienter shedder piggproteiner eller andre vaksinekomponenter, forklarte Dr. Kory. For eksempel er covid mRNA funnet i morsmelk til vaksinerte mødre, noe som indikerer at vaksinen overføres til spedbarn. En annen studie viste at piggprotein, produktet av covid-vaksinasjon, kan vare i minst et halvt år i blodet til vaksinerte individer. FDA avviste imidlertid at 2015-dokumentet gjelder covid-mRNA-vaksiner. «Covid-vaksiner er ikke regulert som genterapiprodukter av FDA, derfor er veiledningsdokumentet ikke aktuelt for covid-vaksinene, sa en talskvinne fra FDA til Epoch Times.

  Pfizer-forskere får beskjed om å rapportere «miljømessige» vaksineeksponeringer.
  Et annet bevis ligger i Pfizer-dokumenter, la Dr. Kory til. I Pfizers covid mRNA-vaksineprotokoll instruerer selskapet sine forskere om å rapportere «miljøeksponeringer», hvis forsøksdeltakere utsetter folk rundt seg for vaksinen gjennom innånding eller hudkontakt.

  Eksempler på slike miljøeksponeringer er notert som følger:
  «Et kvinnelig familiemedlem eller helsepersonell rapporterer at hun er gravid, og har blitt utsatt for vaksinen gjennom innånding eller hudkontakt». «Et eksempel på eksponering under amming», skriver Pfizer, «er et kvinnelig familiemedlem eller helsepersonell som rapporterer at hun ammer, og har blitt eksponert for vaksinen ved inhalering eller hudkontakt».

  Pfizers dokumenter som viser indirekte eksponeringer.
  Pfizer har dokumentert hundrevis av uønskede hendelser som oppsto som følge av å ha blitt indirekte eksponert av vaksinen, som for babyer under graviditet eller amming. I sin periodiske sikkerhetsrapport som ble sendt til EU, listet Pfizer opp flere uønskede hendelser de anså ikke å kunne tilskrives vaksinen, og som bør utelukkes fra diskusjon. Dokumentet listet opp 22 tilfeller av uønskede hendelser hos babyer som hadde fått «indirekte eksponering» for COVID-mRNA-boostere, antyder at de har fått covid på andre måter enn vaksinasjon.

  Fra Viligant News, publisert 17 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og X-melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccinated Hit by New Bombshell.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva blir det neste?

Bill Gates planlegger en oppfølger til pandemien, med nye vaksiner gitt fra «et lite plaster.»

Forrige innlegg

Bok: Vaksineskader, løgner og dødsfall.

Sykepleier forteller om overdødelighet på sykehjem etter vaksineringen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.