POSTED IN Vaksiner

Hva blir det neste?

Bill Gates planlegger en oppfølger til pandemien, med nye vaksiner gitt fra «et lite plaster.»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Svindelen med covid-vaksiner mister momentum, så milliardæren eugeniker Bill Gates har kommet opp med et nytt design for vaksiner, som innebærer at «et lite plaster» settes på huden. I en nylig opptreden på CNBC TV18 i India, ble Gates spurt om fremtiden for vaksineproduksjon sett med hans øyne, basert på nåværende teknologiske og helsemessige fremskritt. Her er hva han sa: «Vi sørger for, at det er nok kapasitet for alle disse vaksinene, og at det er konkurranse, slik at prisene fortsetter å gå ned, og vi vil ha nye vaksiner. Vi vil ha en tuberkulosevaksine, malariavaksine og HIV-vaksiner».

Gates fortsatte med å snakke om Wuhan-koronaviruset, covid-«vaksiner» som ble introdusert gjennom Operation Warp Speed (under Trump), og forklarte at for neste pandemi, «må vi få dem til å ha lengre virkning , og til å nå flere folk». «Og vi kommer til å i stedet for å bruke en sprøyte, bruke et lite plaster,» la Gates til om den nye teknologien.

Enten fra en nål eller fra et plaster, er gift fortsatt gift, det er viktig å merke seg. Injisert gift er uten tvil verre ettersom den omgår kroppens naturlige forsvarsmekanismer, men Gates har sikkert tenkt på det også, og vil gjøre vaksine-plastrene like giftige, eller kanskje mer, giftige enn sprøytene deres.

(Relatert: Sent i fjor gikk organisasjoner drevet og påvirket av Bill Gates sammen med et bioteknologiselskap, for å utvikle nålefrie, oblatlignende mRNA-vaksiner, «små skiver» som legges under tungen og oppløses).

Gates ønsker å endre maten også.
Gates ønsker også i fremtiden å frata bøndene muligheten til å kunne dyrke sin egen mat. På det nylige COP28-møtet med elitære globalister, presenterte Gates en strategi som involverer bruken av «innovasjon for å absolutt å kunne løse det problemet».

På et tidspunkt brukte Gates faktisk begrepet «Pandemic 2», for å beskrive en annen fremtidig covid-lignende hendelse som han og partnerne hans allerede forbereder seg på å utnytte med deres siste bioteknologiske innovasjoner.

Visste du forresten at den latinske oversettelsen av «Cor (hjerte)»(spansk: corazón) og «ona», de to delene av ordet «corona» for koronavirus, betyr «hjerteinfarkt?» Dette er absolutt ikke en tilfeldighet, da mange av de som tok korona-vaksinene fikk hjerteinfarkt eller annen form for hjertesykdom.

Fauci, Gates og Dr. Francis Colling i 2018.

I følge nettstedet 100percentfedupcoms M. Winger er Gates «som en enda verre versjon av Anthony Fauci». «Jeg antar at vi vil kalle ham USAs mest upålitelige ikke-lege», la Winger til. «Uansett, Gates er i gang igjen». «For det første; Bill Gates bør arresteres for forbrytelser mot menneskeheten», skrev en sint kommentator om denne siste utviklingen.

«Hold deg unna ‘Big Pharma-medisin’,» skrev en annen om hvordan den vestlige «helsevesen»-modellen er en Big Pharma-farse, som propaganderer for giftstoffer laget av slike som Gates og hans kumpaner.

Fra Natural News, publisert 9 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger med videoer i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Bill Gates planning for “Pandemic 2,” complete with new vaccines administered from “a little patch”.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  18 februar 2024 16:49

  Frankrike: Ny lov med et eget «Pfizer-tillegg», vil gjøre mRNA- vaksisne kritikere til kriminelle.

  Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen innsigelser, kan gi fengselsstraff til alle som fraråder bruk av terapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi).

  Av Sonia Elijah.
  Onsdag 14 februar ble en svært kontroversiell lov presset gjennom i nasjonalforsamlingen i Frankrike, som potensielt gjør en kritiker av mRNA-behandling til en kriminell. Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen debatt om den, kan gi alle som fraråder bruk av genterapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi), fengsel i opptil 3 år, og må også betale en bot på 45 000 euro.

  Den franske regjeringens begrunnelse for dette tiltaket, er at de håper det vil bidra til å dømme pseudoterapeuter, og beskytte ofre for sekteriske overgrep.

  Tkp, en blogg for vitenskap og politikk, rapporterte om nyhetsbomben, med spesielt fokus på artikkel 4 i den nye loven. Rapporten lyder: «Det var en hardt tilkjempet sak, men Macron-regimet fikk viljen sin til slutt. Artikkel 4 er sentral i den nye loven, som først ble slettet, men deretter gjeninnført. Dette gir en ny straffbar handling, og kriminaliserer «anmodningen om å stoppe eller avstå fra genterapeutisk eller profylaktisk medisinsk behandling». Dette betyr at enhver motstand mot mRNA-behandling, og andre medisinske metoder av farmasøytiske selskaper, kan kriminaliseres i fremtiden».

  På samme dag som den nye loven ble presset gjennom Frankrikes nasjonalforsamling, tok kritikere av den til sosiale medier for å gi uttrykk for bekymringene sine. Politisk filosof, David Thunder, skrev: «Så trist å se at undertrykkelsen av medisinsk dissens, under det kritikere kaller «Pfizer-artikkelen», har blitt vedtatt av det franske parlamentet. Dette er antivitenskap og presser Frankrike stadig lenger i retning av totalitarisme. Selv Frankrikes Conseil d’Etat fordømte loven som et uforholdsmessig og uberettiget angrep på friheten, til å uttrykke avvikende vitenskapelige og medisinske meninger.

  Florian Philippot, partilederen for «Les Patriots», et Le Pen-støtteparti, kalte artikkel 4, «Pfizer-tillegget».

  Vi minner om at det var Emmanuel Macrons regjering som innførte det medisinske apartheidsystemet med vaksinepass sommeren 2021, og tvang alle som ønsker å besøke en kino, butikk eller restaurant til å vise bevis på sin covid-vaksinasjonsstatus, eller en nylig negativ test.

  Det var også Macron som skapte oppstyr da han uttalte i et intervju med Le Parisien, «Jeg handler ikke om å irritere det franske folket. Men når det gjelder de ikke-vaksinerte, vil jeg virkelig gjøre dem opprørte, og vi vil fortsette å gjøre dette, til siste slutt. Dette er strategien».

  Men i fremtiden, når en ny pandemi blir kunngjort, ville strategien gått videre fra å gjøre de ikke-vaksinerte i Frankrike «opprørte», og til å potensielt fengsle dem.

  Fra The Viligant News, publisert 15 februar.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, offisielle lovtekster og X-melding i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: France’s «Pfizer Amendment» Could Turn mRNA Critics into Criminals.

  Svar
 • Northern Light.
  18 februar 2024 16:53

  Pfizers egne dokumenter beviser at covid kan overføres med pust og berøring.

  Av Marina Zhang.
  Temaet om covid—vaksine overføring med pust og berøring (shedding) har lenge vært kontroversielt, men nå sier flere leger at det er ekte.

  «Overføring med pust og berøring skjer dessverre», sa Dr. Pierre Kory på Front Line Covid Critical Care Alliance (FLCCC)-konferansen i Phoenix, Arizona, tidlig i februar. «FDA (U.S. Food and Drug Administration, USAs legemiddeltilsyn) vet det».

  Dr. Kory er en av grunnleggerne av FLCCC, en non-profit gruppe grunnlagt av leger for behandling av covid, langvarige covid- og vaksinebivirkninger. Han er også medgründer av Leading Edge Clinic, og har behandlet over tusen pasienter med langvarig covid- og ettervirkninger av vaksinen.

  Faktasjekkere har i stor grad benektet shedding på grunnlag av definisjonen. Den ofte siterte definisjonen kommer fra nettstedet til U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som definerer shedding som; frigjøring av virus, bakterier og deres komponenter fra levende vaksiner. Mens mRNA- og adenovirusvaksiner ikke er levende vaksiner, fungerer de på samme måte som genterapiprodukter. Alle genterapiprodukter utgjør en risiko for shedding, ifølge FDA.

  FDA-dokumenter.
  I et dokument fra 2015 med tittelen Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gen Therapy and Oncolytic Products, definerer FDA shedding som «frigjøring av virale eller bakterielle genterapiprodukter fra pasienten gjennom ett eller alle følgende måter: ekskrementer, sekret, urin, spytt andre væsker etc., eller gjennom hud med sår og skader.

  Noen genterapiprodukter som er kjent for å kunne overføres med berøring, er en øyebehandling merket som Luxturna. Luxturna bruker en adenovirusbærer for å overføre øyeprotein-DNA til netthinneceller hos pasienter. Luxturna-adenoviruset og dets DNA er funnet i pasientenes tårer, ifølge produktets pakningsvedlegg.

  Tilsvarende kan mRNA- og adenovirus covid-vaksiner føre til at vaksinerte pasienter shedder piggproteiner eller andre vaksinekomponenter, forklarte Dr. Kory. For eksempel er covid mRNA funnet i morsmelk til vaksinerte mødre, noe som indikerer at vaksinen overføres til spedbarn. En annen studie viste at piggprotein, produktet av covid-vaksinasjon, kan vare i minst et halvt år i blodet til vaksinerte individer. FDA avviste imidlertid at 2015-dokumentet gjelder covid-mRNA-vaksiner. «Covid-vaksiner er ikke regulert som genterapiprodukter av FDA, derfor er veiledningsdokumentet ikke aktuelt for covid-vaksinene, sa en talskvinne fra FDA til Epoch Times.

  Pfizer-forskere får beskjed om å rapportere «miljømessige» vaksineeksponeringer.
  Et annet bevis ligger i Pfizer-dokumenter, la Dr. Kory til. I Pfizers covid mRNA-vaksineprotokoll instruerer selskapet sine forskere om å rapportere «miljøeksponeringer», hvis forsøksdeltakere utsetter folk rundt seg for vaksinen gjennom innånding eller hudkontakt.

  Eksempler på slike miljøeksponeringer er notert som følger:
  «Et kvinnelig familiemedlem eller helsepersonell rapporterer at hun er gravid, og har blitt utsatt for vaksinen gjennom innånding eller hudkontakt». «Et eksempel på eksponering under amming», skriver Pfizer, «er et kvinnelig familiemedlem eller helsepersonell som rapporterer at hun ammer, og har blitt eksponert for vaksinen ved inhalering eller hudkontakt».

  Pfizers dokumenter som viser indirekte eksponeringer.
  Pfizer har dokumentert hundrevis av uønskede hendelser som oppsto som følge av å ha blitt indirekte eksponert av vaksinen, som for babyer under graviditet eller amming. I sin periodiske sikkerhetsrapport som ble sendt til EU, listet Pfizer opp flere uønskede hendelser de anså ikke å kunne tilskrives vaksinen, og som bør utelukkes fra diskusjon. Dokumentet listet opp 22 tilfeller av uønskede hendelser hos babyer som hadde fått «indirekte eksponering» for covid-mRNA-boostere, antyder at de har fått covid på andre måter enn vaksinasjon.

  Fra Viligant News, publisert 17 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og X-melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccinated Hit by New Bombshell.

  Svar
 • wasan Totland
  19 februar 2024 0:04

  Det må da være mulig å samle inn penger og ruste opp noen som kan ta livet ac denne Gates? Han har stått alt for lenge på tronen.

  Svar
 • Northern Light.
  1 mars 2024 16:47

  Denguefeber øker med 400 % i Brasil etter at Gates’ finansierte genredigerte mygg ble sluppet ut.

  Den dramatiske økningen i denguefeber har fått Brasil til å kjøpe millioner av doser av dengue-vaksinen, Qdenga, fremstilt av legemiddelprodusenten Takeda, som har fått millioner av dollar i tilskudd fra Gates Foundation.

  Av Jamie White.
  Denguefeber har firedoblet seg i Brasil i 2024 etter at det ble sluppet ut millioner av genredigerte mygg av FNs World Mosquito Program. I løpet av de første fem ukene av 2024 er det rapportert over 364 000 tilfeller av dengue ifølge landets helsedepartement, som er 4 ganger flere enn i samme periode i 2023. Den dramatiske økningen i denguefeber har fått Brasil til å kjøpe millioner av doser av dengue-vaksinen.

  Fra The Guardian: Den raske spredningen av dengue har forårsaket 40 dødsfall sa departementet, og ytterligere 265 blir etterforsket. Brasil har kjøpt 5,2 millioner doser av dengue-vaksinen Qdenga, utviklet av den japanske legemiddelprodusenten Takeda, med ytterligere 1,32 millioner doser gitt uten kostnad for regjeringen, heter det i en uttalelse fra departementet.

  Tre brasilianske stater har erklært at de er i en nødsituasjon, inkludert den nest mest folkerike staten, Minas Gerais, og det føderale distriktet, som har hovedstaden Brasília, og står overfor en enorm økning i smitte. Brasilia vil begynne å vaksinere barn i alderen 10-14 på fredag med Qdenga, sa den lokale regjeringen onsdag. Smittetilfeller av dengue i Brasília siden starten av året har oversteget totalen for hele 2023, med en smitterate på 1 625 tilfeller per 100 000 innbyggere, sammenlignet med landsgjennomsnittet på bare 170.

  FNs World Mosquito Program kunngjorde i 2023 en plan for å slippe ut milliarder av genmodifiserte mygg i Brasil over en 10-årsperiode i et forsøk på å utrydde denguefeber i landet. «Brasilianske helsemyndigheter i fem byer har sluppet ut skyer av laboratoriedyrkede Aedes aegypti-mygg infisert med Wolbachia-bakterier, som forhindrer overføring av denguevirus til mennesker», rapporterte Harvard Public Health i august 2023.

  «Landet vil være det første som lanserer et landsomfattende program for å slippe ut Wolbachia-modifiserte mygg, som forventes å beskytte opptil 70 millioner mennesker mot denguefeber i løpet av de neste 10 årene. Og de bygger en fabrikk for å skalere opp myggproduksjonen: Fra og med 2024 vil fabrikken masseprodusere fem milliarder mygg i året».

  Nå et år etter at initiativet mot mygg startet, har dengue-tilfellene økt kraftig snarere enn falt. World Mosquito Program mottok et stipend på 50 millioner dollar fra Bill & Melinda Gates Foundation. Bill & Melinda Gates Foundation finansierer også forskning på vaksinen mot denguefeber. Den brasilianske regjeringen kjøpte over 5 millioner doser av Qdenga denguefeber-vaksinen, produsert av den japanske legemiddelprodusenten Takeda, som også mottok millioner av dollar i tilskudd fra Bill & Melinda Gates Foundation.

  Med andre ord er penger fra Bill Gates Foundation involvert i alle sider av situasjonen, fra genredigerte mygg – som tydeligvis har forverret dengue-krisen – til å finansiere selskaper som leverer den etterspurte denguefebervaksinen til Brasil. Til hvilket formål?

  Fra Global Research, publisert 1 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Money and Weaponized Mosquitos: Dengue Fever Surges by 400% in Brazil After Bill Gates-Backed Gene-Edited Mosquitos Released.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det finnes krefter i Israel som er enda mer ekstreme enn den israelske regjeringen.

«Profetiene må oppfylles».

Forrige innlegg

Senat-høring i Australia:

Pfizer-direktør innrømmer at deres ansatte fikk en «spesiell» vaksine.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.