POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Påskuddet til nye nedstengninger.

En super-mild Omicron nesten uten døde.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Omicron-svindelen – WHO sier nå at det er «supermildt»

Av prof Michel Chossudovsky

Global Research, 8. desember 2021

Det fins rikelig med bevis på direkte politisk svindel. En ny variant oppdaget i Sør-Afrika brukes for å rettferdiggjøre en ny bølge av restriksjoner og brudd på grunnleggende menneskerettigheter. Varianten

Omicron (B1.1.529)ble umiddelbart kategorisert av Verdens Helseorganisasjon WHOs “technical advisory group”  som et Virus of Concern (VOC) , dvs. en «svært smittsom» variant av SARS-CoV-2.

Det skjedde fredag 26. november i WHOs hovedkvarter i Genève. Dette er deres autoritative uttalelse: 

.

«De siste ukene har infeksjonene økt kraftig, sammenfallende med påvisningen av B.1.1.529-varianten. Den første kjente bekreftede B.1.1.529-infeksjonen var fra en prøve tatt 9. november 2021.

Denne varianten [omicron] har et stort antall mutasjoner, hvorav noen er bekymringsverdige. Foreløpige bevis tyder på økt risiko for reinfeksjon med denne varianten sammenlignet med andre VOC. Antall tilfeller av denne varianten ser ut til å øke i nesten alle provinser i Sør-Afrika.»

(uthevet av Chossudovsky)

TAG-VE (Technical Advisory Group on SARS-CoV-2 Virus Evolution, en «uavhengig ekspertgruppe» etablert av WHO i juni 2020)  består av håndplukkede eksperter fra medisinske skoler, stiftelser, FN-enheter osv. Den inkluderer ikke WHO-ansatte.

.

Etter all sannsynlighet spilte Gates Foundation (som utgjør en viktig finansieringskilde for WHO) en nøkkelrolle i utvelgelsen av TAG-VE-utnevnte.

.

TAG-VEs anbefalinger er «rådgivende». De gir ikke offisielle uttalelser på vegne av WHO.

.

Omicron-fryktkampanjen

Rådet fra TAG-VE i november ble deretter brukt av regjeringer og media for å rettferdiggjøre delvise nedstengninger og restriksjoner på flyreiser. Omicron-fryktkampanjen gikk på høygir. Den uttalte hensikten var å «redde liv».

Med Dr. Anthony Faucis ord:Omicron «er allerede i USA, men har ennå ikke blitt oppdaget». « Når du har et virus som viser denne graden av overførbarhet og du har reiserelaterte tilfeller de allerede har registrert andre steder, når du har et virus som dette, vil det nesten alltid gå over alt,»  (NBC, 26. november 2021)

I mellomtiden kollapset aksjemarkedene sammen med en økning i aksjene til Big Pharma-vaksinekonglomeratene.

WHOs TAG-VE-rådgivning bidro også til den pågående konkursen til flyindustrien over hele verden, og undergravde forretningstransaksjoner, internasjonal råvarehandel og produksjon.

På Wall Street er det manipulasjon, innsideinformasjon, forhåndskunnskap og spekulativ handel som råder. Omicron Virus of Concern (VOC) har bidratt til en kraftig økning av Big Pharma-aksjer. CNN Business .

Omicron kronologi 

Fredag 26. november.

TAG-VE-rådgivningen ble utgitt av WHO

Søndag 28. november

To dager etter TAG-VE-rådgivningen, søndag (28. november) i Genève, ga WHO en uttalelse med tittelen Update on Omicron   

(Oppdatering om Omicron. Den 26. november 2021 klassifiserte WHO varianten B.1.1.529 som en bekymringsverdig variant, VoC, med benevning Omicron, etter råd fra WHOs TAG-VE. Denne beslutningen var basert på bevisene presentert for TAG-VE for at Omicron har mange mutasjoner som kan påvirke virusets adferd, f.eks. hvor lett det spres eller hvor alvorlig sykdom det forårsaker. Her er en oppsummering av hva vi nå vet.)

Den ble hasteutarbeidet etter TAG-VE-rådgivningen på fredag. Den ble offentliggjort søndag.

Selv om den offisielle WHO- oppdateringen om Omicron passerte praktisk talt ubemerket, ugyldiggjør den den  tekniske rådgivingsgruppen TAG-VEs  råd den 26. november, samt «advarslene» til WHOs generaldirektør dr. Tedros Adhanom .

Den tilbakeviser også beslutningen til  TAG-VE  -gruppen om å kategorisere Omicron-varianten som et bekymringsvirus (VOC) .

Nedenfor er utdrag av oppdateringen. For å lese hele teksten klikk her

Sykdommens alvorlighetsgrad :

Det er ennå ikke klart om infeksjon med Omicron forårsaker mer alvorlig sykdom sammenlignet med infeksjoner med andre varianter, inkludert Delta.  

Foreløpige data tyder på at det er økende antall sykehusinnleggelser i Sør-Afrika, men dette kan skyldes et økende totalt antall mennesker som blir smittet, snarere enn et resultat av spesifikk infeksjon med Omicron.

Det er foreløpig ingen informasjon som tyder på at symptomer assosiert med Omicron er forskjellige fra de fra andre varianter . …. 

mandag 29. november 2021.  (uthevelse lagt til)

Rapporter fra leger i Sør-Afrika bekrefter utvetydig at TAG-VE-rådgivningen er falsk.

Den privatpraktiserende legen, og styreleder for South African Medical Association, dr. Angelique Coetzee sier:

«Det vi ser klinisk i Sør-Afrika – og husk at jeg er i episenteret av dette, hvor jeg praktiserer – er ekstremt milde tilfeller. Vi har ikke tatt inn noen; jeg har snakket med andre kolleger av meg, og de gir det samme bildet.» ( Se videointervju på CNBC )

Video m/Dr. Angelique Coetzee:

Til tross for TAG-VE-rådgivningen, har WHO-ansatte motsatt seg inngrep i flytrafikken.

«WHOs regionale direktør for Afrika, dr. Matshidiso Moeti , oppfordret landene til å «følge vitenskapen» og internasjonale helseforskrifter for å unngå å bruke reiserestriksjoner.

I en artikkel med tittelen «Sigh of Relief in South Africa as Omicron Variant Appears to be ‘Super Mild’  (Et lettelsens sukk i Sør-Afrika når Omicrok-varianten ser ut til å være ‘supermild’) uttaler forfatteren følgende:

WHO- og Coronavirus-ekspertene er stadig mer overbeviste om at den nye Omicron-varianten er « supermild « , og så langt ikke har ført til et hopp i Covid-dødsraten noe sted i Sør-Afrika.

WHO ber denne morgenen land om å droppe reiserestriksjoner og avslutte massehysteriet , og i stedet være forsiktig optimistiske ettersom flere og flere rapporter fra Sør-Afrika antyder at den nye Omicron-varianten ikke er mer dødelig enn den forrige, Delta-varianten.

Faktisk har det ikke kommet rapporter om sykehusinnleggelser eller dødsfall som følge av at noen har fått diagnosen Omicron.

De fleste pasienter opplever bare alvorlig hodepine, kvalme, svimmelhet og høy puls , ifølge sykehus og medisinere over hele Sør-Afrika. ( Michiel Williams, 6. desember 2021, uthevelse lagt til)

I følge dr. Catherine Smallwood, Senior Emergency Officer ved WHOs regionale kontor for Europa angående reiserestriksjoner:

«Denne typene ekstreme tiltak er ikke våre anbefalinger … » Denne typen inngrep er ikke bærekraftig». 

29. november 2021

WHOs generaldirektør dr. Tedros Adhanoms  standpunkt er politisk svindel, totalt i strid med hans egen stab.

Nedenfor er dr. Tedros Adhanoms «Advarsel» 29. november (video nedenfor),

tirsdag 1. desember 2021

WHOs generaldirektør holder deretter en pressekonferanse om Omicron-varianten .

«Fremveksten av Omicron-varianten har forståelig nok fanget global oppmerksomhet.

Minst 23 land fra fem av seks WHO-regioner har nå rapportert om tilfeller av Omicron, og vi forventer at antallet vil vokse.

WHO tar denne utviklingen ekstremt alvorlig, og det bør alle land også.

Men det burde ikke overraske oss. Dette er hva virus gjør.

Og det er det dette viruset vil fortsette å gjøre, så lenge vi lar det fortsette å spre seg.

Vi lærer mer hele tiden om Omicron, men det er fortsatt mer å lære om dets effekt på overføring, alvorlighetsgraden av sykdommen og effektiviteten til tester, terapi og vaksiner.»

(uthevelse lagt til)

Avsluttende kommentarer 

Uttalelsen til WHO-sponsede Technical Advisory Group (TAG-VE) er falsk. Den mangler vitenskapelig grunnlag.

Den tjener politiske interesser. Den skaper økonomisk og sosialt kaos. Den gjenspeiler ikke WHOs posisjon som et representativt mellomstatlig organ i FN.

Uttalelsen har bidratt til å gi næring til fryktkampanjen, i stor grad med sikte på å rettferdiggjøre en ny bølge av undertrykkende Covid-19-politiske tiltak, inkludert den brutale håndhevelsen av vaksinemandatet.

Ironisk nok ble TAG-VE-rådgivningen umiddelbart tilbakevist 2 dager senere av WHO-staben i en offisiell «oppdatering».

Korrupsjon i de øvre sjiktene av WHO.

Divisjoner innen WHO?

WHOs generaldirektør dr. Tedros Adhanom bør trekke seg.

***

Dette er en oppfølging av min tidligere artikkel med tittelen:

The Covid-19 Omicron Variant: Towards a Fourth Wave Lockdown? Påskudd for å innføre nye undertrykkende politiske tiltak

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global Research

Copyright © Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2021

Oversettelse: Google Translate/Monica Sortland

Forsidebilde: Joe Green

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Stopp korona hysteriet NÅ!!
  12 desember 2021 14:26

  «REDDE LIV»??? Alle bevis viser med ALL tydelighet at de som sitter med makten og fyrer opp under korona hysteriet og tvinger igjennom tvagsvaksinering overhode ikke bryr seg om å redde liv eller om våres helse og velvære…

  Svar
 • Wasan Totland
  12 desember 2021 23:05

  Antall sykehusinnleggelser øker i land etter land etter hvert som folk får sprøytene. Dette forsøkes skjult med en rekke prokuratorknep. Som at man er uvaksinert inntil 2 uker etter siste stikk. Det er innenfor den tiden at immunsreponsen tiltar (ADE) slik Sucharit Bahkdi viser oss så nøyaktig der han tegner opp. Du finner det på Rumble også:
  https://odysee.com/@OracleFilms:1/Dr.-Sucharit-Bhakdi-Oracle-Films-Message-HD:1?r=8PwXgu67QatfHzPzLC7JQLKCZb2mg6C6

  Svar
 • Ja det kunne duge: full splid i WHO og et massivt og velfortjent angrep på Tedros Adhanom BHEGREYESUS, som betyr Jesu tjener, ironisk nok. Gi den mannen sparken; det skulle jo vært gjort tidlig i 2020. Lirer av seg fraser som «together for a healthier world», mens blodet renner av fingrene hans. Stygge ting på rullebladet som helseminister i Etiopia, hvor han kalte kolerautbrudd «bare litt diare». Et ufyselig umenneske. Høyt oppe på lista for Nürnberg 2, definitivt, og det kommer til å bli en lang liste, med flere norske der hvis rettferdighet skjer fyllest. Kun folkets protester kan få det til å skje, sier en sliten Reiner Fuellmich, da rettsvesen for en stor del er korrupte overalt også.

  Svar
 • Vidar Johansen
  13 desember 2021 16:12

  Ja, dette er freske fraspark fra myndigheter verden over. Leste nettopp at de i England har hatt sitt første omikron-dødsfall. De snakker om at antall smittede dobler seg for hver tredje dag, som en eksplosjon av sykdom. De har snakket om denne angivelige varianten i ukesvis nå, og nå har det liksom dødd EN person av den. Hallo! Er det noen hjemme? I England dør anslagsvis 1000 mennesker hver eneste dag, av alle mulige årsaker. Og her hjemme snakkes det fra FHI om at vi snart vil kunne ha 90 000-300 000 smittede pr. dag. :-) Svært sannsynlig folkens. Sånn skremsel har vi hørt mange ganger før. I det tempoet vil hele Norge være «omikron-smittet» i løpet av noen uker. Det er jo fali det :)
  Så innmari sykt det som foregår at det er ikke bare bare for en stakkar å bevitne. Og å prøve å si noe til vaksinetilhengerne er jo som å snakke til veggen. De er fullstendig hypnotisert av media alle sammen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når venstre-maskene faller står en tilbake med hva?

Nato- og EU-tilhengere.

Forrige innlegg

Nekte noen å komme til ordet, fordi man kan….

Bergens Tidende frykter motstemmer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.