POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Paradokser under koronaen:

Når politikken hverken har hode eller hale.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Å VÆRE ELLER IKKE VÆRE MANIPULERT ER NOE MAN VELGER

Hva er det som gjør at svært mange ikke klarer å se at logikken er totalt fraværende når det gjelder denne såkalte pandemien? 

Odd Inge Storli skriver:

“Først så stenger man grensen ut, men ikke inn. Så stenger man begge veier etter at flere har reist inn og er potensiellt smittebærere.

____________________________________________________________________
Dette innlegget er hentet fra Ole-John Sagas blogg olehartattordet
____________________________________________________________________

Så nekter man folk å isolere seg på hytta for å tvinge folk tilbake til storbyen hvor det er avstandsregler, som ikke blir overholdt.

Skål for alle mennesker som kan skifte oppfatning når de får informasjon som motstrider deres oppfatninger.

Deretter tillater man forretninger å bryte loven ved å nekte kontanter til tross for at penger ikke er betydelig mer smittekilde enn handlevogner, dørhåndtak, og betjening i butikken osv.

Fakta som blir nevnt lite er at viruset er ikke farlig for folk flest, men behandles som en pandemi og verdens farligste sykdom.

Statsministeren nekter å teste seg fordi hun føler seg ikke syk eller ei har symptomer. Deretter blir det anbefalt å teste seg fordi du kan være smittebærer uten at du har symptomer.
Så bør man begynne å røyke fordi røyking reduserer sjansen for å bli smittet.

Det stopper ikke der. Flere og flere tar nå egne initiativ til nye måter å stoppe virus på. Det er kø utenfor polet og folk står tett i tett fordi det er begrenset hvor mange som kan være inne i lokalet. Noen steder blir du automatisk sprayet i hendene før du går inn. Antibakken skyter prisen i været og apoteket går tom for mentolatum fra produsenten.

Det legges begrensninger på hvor mange som kan samles på et sted, i møter og turgåere. Bortsett fra hvis det er demonstrasjon. Da kan man samles 15000 mennesker fordi saken er viktigere en corona.

Så avtar smitten. Men Bill gates lover ny runde med virus slik han predikerte forutsett at corona ville komme. Viruset har mutert til noe nytt, men vi tester og kaller det for det gamle viruset fortsatt.

Dette ødelegger økonomien. Men forretninger får pengehjelp.. Bortsett fra småbedrifter som regjeringen lenge har ønsket vekk.

Renslighet er påkrevet. Og mange går så langt at de blir bakteriefrie. Noe som ikke er så bra for immunforsvaret. JA for regjeringen råder ikke folk til sunne matvaner eller måter å immunisere seg på naturlig. For det er vaksine planlagt i fremtiden.

Bill gates som ikke er lege, ikke har fullført skole og har stort sett tjent penger på å lage virus og solgt antivirus er omtalt som doktor. Og myndighetene gir han masse penger til sitt vaksineprosjekt. Som nå viser seg at man trenger sannsynlig (uten at det er testet) multiple doser..

De aller fleste jeg kjenner og har snakket med sier at politikere lyver og meler sin egen kake. Så derfor må vi stole 100% på dem nå. Det er tross alt en usynlig fiende som ikke er farlig for de fleste av oss.

Hvorfor skal vi stole på politikere og medier som er tatt i løgn?

Misforstå meg ikke. Vi må ta forhåndsregler mot svake grupper med underliggende sykdommer. Men det er ikke noe nytt. Kreftpasienter og andre kan ikke gå blant folk i visse situasjoner grunnet at de kan dø av det minste virus. Og dette tas hensyn til uavhengig av corona.

Det dør ca 900 til 1500 personer hvert år av forkjølelsesvirus. Det er ganske sikkert at mange av disse ville overlevd hvis vi stengte ned Norge i tilfelle av annen smitte.

Og så kommer det til artikler hvor leger sier det jukses med tall, folk som dør naturlig blir tillagt coronadød selv om de døde av annet.

Det er mye rare beskjeder og info der ute som skaper frykt og forvirring. For min del fører dette til at jeg tror ikke på noe av det myndighetene sier lenger. For i tillegg til alt som forvirrer, så skrives grunnloven om.

Dine rettigheter blir dårligere. Og det som bekymrer meg er at loven som sier at de ikke kan bruke militærmakt mot folket er fjernet. Skal de kunne sette inn militæret mot folk som ikke lar seg skremme eller har andre meninger enn regjeringen. Når vil sannheten komme ut?

Når oppdager vi at vi er frarøvet og stukket i ryggen av våre egne folkevalgte? Og atpå til sier folk at regjeringen gjør en god jobb. Når de i realiteten bygger ned landet til fordel for en verdensorden..”

Forsidebilde: Christine Sandu

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • “Først så stenger man grensen ut, men ikke inn. Så ….er potensiellt smittebærere.»
  På Torp flyplass var det full informasjon og restriksjoner for utenlands-pasasjerer. På Gardermoen var det ingenting, så norske tilreisende fra utlandet, f.eks. Østerrike, måtte ettespørre tiltak. Folk vil altså tenke sjøl, men myndighetene vil at folk skal gå i flokk og ikke tenke. En opplæring? Til hva? Idioti? Følg lederen?
  Og når folk etterhvert skjønner at hele «pandemien» ikke henger på greip. Slik at selv begravesesbyråene får «Korona-støtte» fordi det er for få døde, får vi «tidsvitner» i media som forteller om pustevansker og alskens symptomer som likner på ME og fibromyalgi, som selvfølgelig får lite oppmerksomhet for tiden. Og ‘ ikke tro det er ufarlig selv om du ikke har symptomer, det kan angripe hjernen i mange år etterpå .’ Eller: «Det er massegraver i utlandet», uten å fortelle at dette er massegraver for folk uten pårørende, slik det alltid har vært.

  Svar
 • Paragraf 101 i grunnloven ble omskrevet i 2014. Fra å ha naringsfrihet i landet beskyttet av staten (hva???!) ble den omgjort til en lengre trade om fagorganiserte og deres retter samt at staten har gitt seg selv lov til å bruke militær makt mot folket… Noe de også gjorde i våres for å jage hyttefolket tilbake til svettebrakkene i byene.
  Hvis du tar deg bryet med å sjekke ut paragrafen, merk også hvor vanskelig det har blitt å finne paragraf 101 med 1814 formuleringen (det er en kort setning!)
  Vit også at det er absolutt mulighet til å sette den tilbake i effekt

  Svar
 • «Det er tross alt en usynlig fiende som ikke er farlig for de fleste av oss.»

  Men barn kan smitte de eldre og syke……. ?

  ‘ En studie viste for eksempel at barn nesten aldri tok med seg korona-virus hjem og smittet familien. En annen studie viste at barn som hadde fått korona nesten aldri smittet andre barn på skolen.’
  https://ung.forskning.no/epidemier-sykdommer/barn-far-sjelden-korona/1728776

  Svar
 • Wasan Totland
  16 februar 2021 10:27

  Veldig bra og skrevet av noen som har bena på jord. Jeg vil legge til noe:
  «Bill gates som ikke er lege, ikke har fullført skole og har stort sett tjent penger på å lage virus og solgt antivirus er omtalt som doktor. Og myndighetene gir han masse penger til sitt vaksineprosjekt. Som nå viser seg at man trenger sannsynlig (uten at det er testet) multiple doser..»
  Hvorfor skal Gates tjene en masse pen ger på 15 milliarder som han får gratsi fra Norge. Hvis USA hadde gitt tilsvarende vilel beløpet deres vært tusen milliarder. Hvorfor går staten ikke heller inn som in vestor og får utbytte og fortjenste av aksjer? I stedet har vi en taper som ikke kan regne som leder som fører oss inn i et tapsprosjekt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

F-35:

Problemene bare fortsetter. Når stanses prosjektet?

Forrige innlegg

Mens verden faller sammen rundt dem:

«Venstresiden» drømmer fortsatt søtt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.