POSTED IN Endring av politikken, Konspirasjoner / Sammensvergelser, Økonomi

Pandemien er den politiske gåsa som legger gulleggene.

Den gir begrunnelsen for å fjerne demokratiske friheter og rettigheter.

0
Print Friendly, PDF & Email

                    Enhetlig front mot globalistene

For globalister er den såkalte pandemien gåsa som legger gulleggene. De vil – og kan – rettferdiggjøre alt med den: fra mer overvåkning og forbud mot kontanter til mer innvandring og klimahysteri.

Av Alfons Kluibenschädl, Wochenblick (Østerrike)

De hevder at det handler om sikkerhet, et humanitært behov eller det å forhindre en angivelig ulykke. Folk bør venne seg til å være fratatt sine rettigheter, forstå at det er helt uunngåelig om man skal kunne redde verden, rett og slett tørste etter sin egen ufrihet. Hvordan en verden ser ut hvor små eliter blir stadig rikere og mektigere, og den snart gjennomsiktige og eiendomsløse borgeren betaler regningen for alle planspillene, kan man lese om hos Klaus Schwab& Co.

                 Divide et impera: Splitt og hersk

Dette nettverket drar også fordel av at mange politiske strømninger hilser enkelte delaspekter velkommen. Pampene fra forskjellige leire i politikk og næringsliv arbeider alle mot samme mål i Alpbach, Davos, etc. Og dermed vil kritikerne bare ha en realistisk sjanse mot denne klikken, som nå styrer utviklingen i verden, om også de klarer å opptre samlet og komme fram til helhetlige løsninger. Små protestgrupper er dårlig rustet til å påta seg slike gigantiske oppgaver: De samles for å kjempe for én sak, kritiserer delaspekter ved planen og er iblant mer enige med elitene enn med hverandre på andre punkter. 

Når et parlamentsmedlem kritiserer Den store omstarten (The Great Reset) i sin helhet i nasjonalforsamlingen, så inngir det større tillit enn når nye krefter vel gjennomskuer koronabløffen, men kanskje strides innbyrdes når noen av dem finner at en EU-superstat, kjønnsvanvidd eller asyl for alle kanskje likevel kan være en kul idé.

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Evangeline Shaw

https://www.wochenblick.at/einigkeit-gegen-die-globalisten/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Selektiv hukommelse.

Bernt Hagtvet «glemmer» forfølgelsen av norske kommunister.

Forrige innlegg

Når vaksine-skadene og -dødsfallene øker, da øker samtidig sensuren.

Vi skal ikke få vite det som skjer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.