POSTED IN Covid-19, Helse

På skjult kamera fra et USA-sykehus:

Personalet reagerer på vaksinen: «Sprøytene er fulle av dritt!»

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For de som forstår engelsk legger jeg ut denne videoen. Den er tatt opp i skjul og forteller hvordan personale reagerer på dødsfall og alvorlig sykdom i etterkant av vaksinering. Særlig graverende er at det rapporteres om en rekke dødsfall og alvorlige bivirkninger ved dette sykehuset. Men disse rapportene bringes ikke videre av ulike grunner.

Det betyr i praksis for landet (USA) som helhet at det foregår en grov underrapportering av vaksine-dødsfall og vaksine-skader. Til tross for dette er antallet rapporterte vaksine-døde og -skadde allerede nå 30 ganger høyere enn det samlete antallet vaksine-skader og -døde for alle andre vaksiner fra 1990 frem til i dag.

Selv om det er et halvt år siden vi publiserte den er den fortsatt aktuell, ikke minst fordi vi nå har en overdødelighet i Norge sammenlignet med tidligere år på samme tidspunkt.

Videoen er delvis tekstet på engelsk.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Forsidebilde: Mufid Majnun

https://www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Så hvorfor foregår det :
  1. En (grov) under-rapportering av vaksine- skader?
  2. Manglende data/opplysninger om tidligere års influensasyke så vi lettere kunne se/sammenligne om Covid er en farlig epidemi, og om det er grunnlag for vaksine- tvang?

  Hva er det som foregår?
  KUN idioti og Stockholm-syndrom?

  Svar
  • Når det gjelder tidligere års influensaforekomst, er den bare registrert sporadisk og overfladisk. Det har aldri eksistert noen brei, systematisk registrering av hvor mange som har dødd av influensa i Norge. Det er i beste fall en myte.
   Årsaken er selvsagt at ingen dør av verken influensa eller covid-19. Folk dør av komplikasjonene. Som regel er det lungebetennelse. Ut over dette har leger kunnet registrert at dødsfallet kom etter «influensalignende sykdom». Hvilket av de 15 sirkulerende luftveisvirusene våre det var som forårsaket den influensalignende sykdommen har sjelden blitt dokumentert, rett og slett fordi det er komplett uinteressant.

   Svar
   • «Hvilket av de 15 sirkulerende luftveisvirusene våre det var som forårsaket den influensalignende sykdommen har sjelden blitt dokumentert, rett og slett fordi det er komplett uinteressant.»

    En slags statistikk/oversikt har man antagelig. Men det er som du skriver, relativt uinteressant.
    Bortsett fra fra mars 2020, da det gikk politikk i det. Godt organisert/regissert w.w.
    Noen skulle telle, – hvor mange sauer det er i hvert land.

 • Sannheheten kommer alltid frem tilslutt...
  14 oktober 2021 8:47

  Korona Vaksinene og hele korona hysteriet er sannsynligvis satt i verk for å redusere befolkningen og later til å være nøye planlat på forhånd… Virker som nå bare prøver de å kjøpe seg mest mulig tid for å drepe flest mulig får det hele blir tydelig for alle.

  Svar
 • Alexx Berensson rapporterer på substack at i Skottland, hvor 87% av den voksne befolkningen er vaksinert, har man nå en overdødelighet på 30%. I Skottland har man nå hatt overdødelighet de siste 20 ukene.

  https://alexberenson.substack.com/p/scotland-is-87-adult-vaccinated-weekly/comments

  Svar
 • Stefan Homburg rapporterer at dødeligheten i Tyskland også øker. Dødeligheten hittil i 2021 er vesentlig høyere enn i 2020, og også høyere enn i influensaåret 2018.

  https://twitter.com/SHomburg/status/1448306871920648200

  Stefan Homburg rapporterer også at dødeligheten øker i Østerrike:

  https://twitter.com/SHomburg/status/1448326625507033089

  Svar
 • Denne videoen fikk jeg tilgang til rette etter at den ble publisert. Den er bar en av 1293 andre grunner til at jeg nekter å ta imot giftcoctailen fra våre «velmenende» «helse»myndigheter. Og til dere som allerede har latt dere injisere med dette ukjente stoffet, min dypeste medfølelse – der ble lurt, grundig LURT, men gjorde det i beste mening etter å ha blitt påvirket, nærmest fra barnsben av, til å stole på legevitenskapen. Og til dere som ennå ikke har takket ja til tilbudet – IKKE gjør det.
  Dr. Fauschi har sagt at: Jeg er ikke vaksinert, jeg er en altfor viktig mann til å la meg eksperimenter med. Sier lit om hva og hvem vi har med å gjøre. (finner ikke link til den videoen der han sa dette, men den skal ligge tilgjengelig på nett) om den ikke er fjernet da … ingenting er sikkert lengre. Kun en ting er sikkert, og det er at alt er usikkert.

  Svar
 • Wasan Totland
  17 april 2022 10:45

  Mens jeg kjøret traktor i går fikk jeg med meg deler av et radioprogram. Det handlet om en ung dame som hadde tatt to jaber. Hun ble svært syk, angivelig av corona, klarte ikke å spise, kastet opp og fikk over førti i feber. Hun ble kjørt til sykehus og etter hvert langt i respirator. De trodde først det var tarmslyng. Det viste seg å være hjerteposebetennelse. Hun var borte flere ganger på vei til sykehuset andre gang og det var såvidt hun overlevde. Helsevesenet familien og programlederen var selvsagt overbeviste om at det var coronaen som hadde gjort det selv om eksperter, også i det offentlige, advarer mot betennelse i hjerteregionen (perioditt/myokarditt) på grunn av covid sprøytene. Nå var hun heldigvis på bedringens vei men det vil nok ikke vare lenge med spikes som produseres i kroppen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medisiner finnes, men er forbudt å bruke mot Covid.

Nå viser et annet gammelt medikament seg som effektivt.

Forrige innlegg

Sanksjonspolitikken mot Russland vil få store globale konsekvenser:

Dieselmangel og transportproblemer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.