POSTED IN Overvåkning, Ytringsfrihet

Overvåkning av egne innbyggere ikke bare i Norge.

I USA krenkes borgernes rett til privatliv massivt.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mange tror at overvåkning er noe kinesere og russere driver med. De driver også med dette, naturligvis. Men den ledende kraften til en slik virksomhet er i dag USA slik Edward Snowden påviste og ble med den avsløringen en flyktning fra USAs myndigheter. Dette var noe som ikke skulle være kjent. Snowden har fått russisk asyl og statsborgerskap fordi han var ærlig og gjorde oss oppmerksom på forholdet.

5-eyes-anlegget i Cheltenham, Gloucestershire, UK

Gjennom systemet 5-eyes (fem øyner) overvåker USA i dag all elektronisk signaltrafikk på kloden. Dette systemet er massivt, men det er svært få som vet om det. Hvorfor informeres vi ikke om det av våre medier? Svaret er enkelt og skremmende:

Våre medier eies av de samme kreftene som eier, legemiddelindustrien, krigsindustrien, de enorme kapitalfondene osv. Dette er en samlet og sammenvokset kapital-organisme som forsyner oss med det vi trenger – også den informasjonen de mener vi har godt av. Vi får bare vite det disse kreftene vil at vi skal vite. Alternativ informasjon er en trussel – ikke minst informasjon som få folk til å tvile på om at det de lar oss få vite er sant.

Et av tiltakene for å ha oversikt og kontroll på det som skjer er å spionere på innbyggerne i eget land. Norsk etterretningstjeneste drev ulovlig med dette i alle år etter krigen helt frem til Lund-kommisjonen sine avsløringer. Vi tror denne ulovlige virksomheten fortsetter i dag, men i nye former. Den er en alvorlig trussel mot demokratiet. Det er naivt å tro at den ikke gjør det.

Artikkelen under forteller at dette også foregår i USA og i mere aggressive former. Ingen trenger egentlig å forbauses over dette, for dette har foregått i alle år fra før 2. verdenskrig i USA. USA Kommunistiske Parti har i alle år vært oversvømmet av etterretnings-agenter, men alle større massebevegelser har fått gleden av hemmelige besøk og overvåkning av etterretningstjenestene i landet.

Artikkelen under et et eksempel på at dette fortsetter. Og det skulle bare mangle. Når verden og ikke minst USA beveger seg mot krig og forverrete levekår, da intensiveres overvåkningen av misfornøyde medborgere. Det er ingen grunn til å tro at ikke Norge beveger seg i den samme retningen. Vi trekkes som haleheng til USA stadig dypere ned i avgrunnen.

Knut Lindtner
Redaktør

De Forente Stater krenker massivt borgernes rett til privatliv.

Fra Voltaire Network.

En statistisk rapport fra Office of the US National Director of Intelligence ved April Haines peker på at fordi de kan sjekke alt som foregår på internett bryter de de amerikanske borgernes rett til privatliv.

Alle etterretnings-byråene har anledning til å kreve å få tilgang til internett-selskapene og dermed få adgang til all personlig informasjon  hos dem. 

Det skal egentlig gjelde for utenlandske og hjemlige data og for brukere som kan mistenkes for forbrytelser. Men Edward Snowden har avslørt at dette er data som omfatter alle e-poster, videoer, chats og samtaler, fotografier, fil-overføringer, detaljer fra sosiale medier og enda mer.

Ifølge Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) kan det gis grønt lys til slik «graving».

Det gjelder ikke bare for de som administrerer disse byråene eller USAs riksadvokat, men også direktører i etterretningsbyråene, og andre tjenestemenn der.

I 2021 gjennomført CIA rundt 4000 personlige søk, mens FBI gjennomført 3 394 053 slike søk.

Dataene som blir samlet inn slik kan til syvende og sist bli brukt til alt annet enn det som var den opprinnelige hensikten.

https://www.voltairenet.org/article219415.html

Forsidebilde: Valérie Ungerer1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 291 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Viktig, ja. Og bør spres og gjentas:

  » Våre medier eies av de samme kreftene som eier, legemiddelindustrien, krigsindustrien, de enorme kapitalfondene osv. Dette er en samlet og sammenvokset kapital-organisme som forsyner oss med det vi trenger – også den informasjonen de mener vi har godt av. Vi får bare vite det disse kreftene vil at vi skal vite. Alternativ informasjon er en trussel – ikke minst informasjon som få folk til å tvile på om at det de lar oss få vite er sant.
  Et av tiltakene for å ha oversikt og kontroll på det som skjer er å spionere på innbyggerne i eget land. »

  Viktig å ha i mente når media latterliggjør & demoniserer Russland, Kina og Nord-Korea, når det gjelder overvåking.
  Den verste overvåkingen er jo den skjulte overvåkingen.
  – Av en befolkning som innbiller seg frie.

  Svar
 • Northern Light.
  8 juni 2023 20:28

  G. Edward Griffin: Verden styres nå helt av bankkartellet.

  Av Rhoda Wilson.
  Del 1. «Verden er nå i hendene på bankinstitusjonene,» sier G. Edward Griffin, forfatter av Creature fra Jekyll Island og grunnlegger av Red Pill University. Han sier at store banker har blitt så mektige at de nå «regulerer myndighetene».

  Under et intervju forrige måned konkluderte han med at investorer til slutt vil miste valgfriheten i markedet, fordi vi beveger oss mot et kontantløst samfunn. Det nye systemet som er planlagt er sammenlignbart med et militært system der livsnødvendigheter leveres til befolkningen og ikke eies, og tildeles i henhold til rang i et system.

  G. Edward Griffin er forfatter, dokumentarfilmprodusent og grunnlegger av Freedom Force International. Oppført i Who’s Who i Amerika, er han godt kjent på grunn av sitt talent for å forske på vanskelige emner og presentere dem i klare ord som alle kan forstå. Han intervjues av Daniela Cambone fra Stansberry Research, en amerikansk uavhengig finansiell forskningsplattform. Griffin snakket om den siste bankkrisen, sentralbankers digitale valuta, og hvem som er på toppen av banksystemet.

  Sentralbankenes digital valuta.
  Det er nå 114 land som aktivt utprøver pilotprosjekter til en sentralbank digital valuta («CBDC»). Disse landene utgjør 95 % av verdens BNP. Seksten av de 20 landene som utgjør G20-gruppen er allerede i utviklings- eller pilotfasen av CBDC. Atlantic Council beskriver det som et kappløp om pengenes fremtid.

  Hvilken nasjons digitale valuta som oppnår utbredt bruk først er viktig, fordi den regjeringen vil være i stand til å sette globale regler for de fleste andre, ifølge Lou Steinberg, tidligere Ameritrade CTO og administrerende partner i CTM Insights. «Den som etablerer store internasjonale betalingssystemer først, vil ha en de-facto standard, en som de som kommer etter må bruke», sa han.

  Men Griffin er uenig. Hele verden beveger seg samstemt, sa Griffin. «Det ser ikke ut til å gjøre noen forskjell om du er i et i-land eller et u-land, alle gjør det samme, og det minner meg på en måte om hva vi så med covid».

  Nyheter om CBDC-er øker plutselig i hovedstrømpressen. Betydningen av dette faktum er alvorlig, og at vi må innse at bankkartellet eller kabalen, er virkelig globalt og de virker sammen på en svært koordinert måte», sa Griffin. «Beslutningene som implementeres i dag ble tatt for flere tiår siden, og har vært planlagt i lang tid».

  Den nåværende såkalte bankkrisen startet for flere tiår siden, sa Griffin. «Det startet stort sett med opprettelsen av sentralbanker». Når en privat sentralbank går inn i partnerskap med en regjering som har lovens makt og midler, blir det «en ganske farlig skapning».

  Dette privat-offentlige partnerskapet gjør det mulig for folk som kontrollerer pengemengden å skape et hvilket som helst beløp de ønsker. «Og med den enorme mengden av penger kan de kjøpe politikere». «Og de fleste av dem, dessverre, må jeg si, er til salgs. Verden er nå i hendene på bankkartellet. I stedet for at regjeringene regulerer bankene, regulerer nå bankene regjeringene».

  Kabalen har snakket om sitt mål om et kontantløst samfunn i mange tiår. Denne såkalte bankkrisen vi ser nå er det siste og mest synlige tegnet på at de beveger seg mot det målet, og vi begynner å se hva som ser ut som sluttfasen av krisen som begynte for flere tiår siden.

  I et kontantløst samfunn vil borgere ikke lenger ha penger. Vi har digitale penger nå, men i tillegg til digitale penger har vi en valuta som vi kan vurdere som vår egen. Vi kan legge dem under madrassen hvis vi ønsker det. Men «hvor er vi på vei, og du kan se det veldig tydelig, er at ingen vil lenger inneha kontante penger, det blir ikke noe som heter kontanter». «Det betyr at det ikke er våre penger, vi vil ikke eie dem».

  Svar
 • Northern Light.
  8 juni 2023 20:31

  Del 2. I det kontantløse samfunnet «vil det vi har bli tildelt oss basert på sosiale poeng og våre politiske holdninger. De som gjør som kabalen sier vil leve ganske bra, og de som ikke gjør det kommer ikke til leve godt.” sa han.

  The Internet of Things og 5G-teknologi vil i stor grad forbedre deres evne til å spore oss. De vil for eksempel kunne spore hjerterytmen vår eller når vi blunker. De vil kjenne humøret vårt, hva vi tenker eller når vi ikke snakker sannheten. «Så, det er den ultimate formen for sporing,» sa Griffin, Det kan ganske enkelt ikke sammenlignes med å spore oss som ved bruk våre nåværende kreditt- og debetkort.

  «Så lenge du ikke er brysom og gjør motstand mot regimet til den regjerende eliten, vil du klare deg bra. Men i det øyeblikket AI oppdager noe eller mønstre fra din side som alarmerer dem, da vil de se veldig nøye på deg og bestemme om du fortjener å fortsette å eksistere. «De er ute etter kontroll over mennesker og penger er bare et middel for å oppnå det. Vi vil leve, slik jeg ser det i det vi kan kalle et militært samfunn».

  I april ble en internasjonal CBDC lansert av Det Internasjonale Pengefondet. Etter hans mening, sa Griffin, ut ifra hva de har gjort tidligere, vil de ta forskjellige CBDC-er og arbeide for å «harmonisere» dem til en, ved gradvis å endre lover, kultur og folks tenkning til at kabalen kan hevde: «Vel, dette er universelle penger». De bygger dem nedenfra og opp. Så selv om land kan lansere sin egen CBDC nå, vil den til slutt bli en universell CBDC.

  «De snakker om at hvert land har sin egen digitale valuta. Da må de bytte den ene mot den andre gjennom den universelle pengeenheten. Dette gir etter hvert et vekslingsforhold ser jeg for meg, mellom den lokale nasjonale valutaen og internasjonal valuta. Og til slutt sier de: «Nei, vi kvitter oss blir fullstendig med de nasjonale valutaene, og innfører en internasjonal valuta». Og det blir bare en. Jeg tror det er målet deres, sa Griffin.

  Hvem er på toppen av bankkabalen?
  Griffin kan ikke definitivt å si hvem som er på toppen av kabalen. Men «vi kan ganske godt gjette», sa han. «Makten, slik jeg ser det, kommer fra de som er mest innflytelsesrike i internasjonal bankvirksomhet, det er der pengene kommer fra. Så de med mest penger har mest makt, mest innflytelse over lovgivende organer i alle land, mest innflytelse i sosiale kretser og private institusjoner og fagforeninger, kirkelige organisasjoner og så videre.

  «Nå, hvilke som er helt øverst og hvilke som er litt under, vet jeg egentlig ikke. Men vi kan gjette at Rothschilds og Rockefellers sannsynligvis er det, og da har vi navngitt to familiedynastier som må være i den gruppen.

  «Folk med mye penger som George Soros, for eksempel, styrer ved å alltid bruke enorme mengder penger på å finansiere evolusjonære grupper rundt om i verden for å styrte regjeringer». Men undersøker du litt nærmere , finner du ut at det ser ut som Soros får pengene sine fra Rothschilds. JP Morgan ble ansett for å være en av de mest velstående og mektigste skikkelsene i Amerika, men egentlig var JP Morgans penger Rothschild penger.

  «Dette gjør det vanskelig for slike som meg å finne ut hvem som egentlig står bak dette fordi det er mye bedrag og det er veldig profesjonelt orkestrert. Vi må bare vite at mekanismene de bruker – som sentralbankvirksomhet og fraksjonsbanksystemet, det må avskaffes. Og da spiller det ingen rolle hvem som har pengene, for da vil de ikke kunne fortsette svindelen sin lenger».

  Fra The Expose, publisert 8 juni 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: G. Edward Griffin: The world is now in the hands of the banking institutions.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Kafka og fiskekrokene:

En utforskning av angst og byråkrati

Previous Post

Kakhovka-demningen:

Propagandakanalen NRK har kunngjort at Russland stod bak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.