POSTED IN Covid-19, Helse

Østerriksk lege:

Injeksjonene virker helt motsatt enn tilsiktet.

34 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

mRNA-injeksjonene og nedbrytningen av menneskekroppen

Av Nicolay Stang

Den østerrikske legen Christian Fiala beskriver i en artikkel hvordan mRNA-injeksjoner får immunforsvaret til å angripe cellene i kroppen. Et vesentlig kjennetegn ved immunforsvaret er at det skiller mellom fremmede organismer og vår egen kropp. Når bakterier, virus og andre patogener trenger inn i kroppen, gjenkjennes og ødelegges disse.

Det er dette prinsippet som benyttes ved vaksinasjon. Et ufarliggjort patogen med et bestemt kjennetegn (antigen) injiseres og gjenkjennes som fremmed av immunforsvaret som deretter tilintetgjør inntrengeren.

MRNA-injeksjonene som nå brukes til å dempe symptomene på covid-19, baseres på et annet prinsipp. En slik injeksjon inneholder rundt 2 billioner fettklumper med kjemisk beskjed til kroppens omlag 37 billioner friske celler om å produsere piggproteiner. Fettklumpene spres raskt med blodet til kroppens celler. Dyreforsøk har påvist slike fettklumper i alle organer etter injeksjoner. Dette kan forklare mangfoldet av bivirkninger og skader som observeres.

Piggproteinet er også et kjennetegn på koronavirus. Når immunforsvaret oppdager piggproteiner på celleoverflater i kroppen, vil immunforsvarets antistoffer ødelegge cellene selv om disse ikke er infisert av virus. Med mRNA-injeksjoner lures immunforsvaret til å angripe og tilintetgjøre ellers friske celler. Skillet mellom det fremmede og oss selv oppheves. Dette minner om selvutslettelse.

Selv om immunforsvaret oppfatter et patogen som fremmed, vil det ved første møte bruke tid på å nedkjempe inntrengeren. Vi blir syke. Neste gang det dukker opp er immunforsvaret bedre rustet og kan tilintetgjøre inntrengeren mer effektivt. Immunforsvaret har altså hukommelse. Den samme mekanismen gjelder også etter nye mRNA-injeksjoner, men nå rettes den forsterkede reaksjonen mot kroppens egne celler som er merket med piggproteiner.

Immunforsvarets hukommelse blir et farlig våpen mot oss selv. Ettersom mRNA-injeksjonene har en kortvarig virkning, må disse gjentas med jevne mellomrom. Stadig flere av våre ellers friske celler ødelegges. Derfor observeres flere komplikasjoner ved oppfølgende injeksjoner. Håpet må imidlertid være at vi får øynene opp for hva som er i ferd med å skje, og at fortsatt frie mennesker hopper av injeksjonskarusellen.

Forsidebilde: Sergio Capuzzimati

Tidligere publisert i derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

34 kommentarer. Leave new

 • Djevelsk utspekulert, som man måtte kunne forvente..

  Svar
 • En opplysende artikkel. Uten mye fagprat som bare helse- personell skjønner.

  Svar
 • Denne artikkelen er regelrett bare noe forbannet sprøyt som en skoleelev med litt overfladisk kunnskap kunne diktet opp. Null sannhetsgehalt i kjernepoenget og ren oppdiktning, ingen vitenskapelig belegg for påstandene, og en tarvelig vits av en simpel konspirasjonsteoretiker.

  Svar
  • Nicolay Stang
   25 november 2021 22:13

   Fint om du også kunne tilbakevise påstandene med gyldige argumenter

   Svar
  • Kåre Pedersen
   25 november 2021 23:27

   Og ditt grunnlag som motbeviser hans påstand er???????

   Svar
  • Sier en som har tydelig peiling….
   «tarvelig vits», «ren oppdiktning», «overflatisk kunnskap» og «forbannet sprøyt» .
   Dette vitner om at du har satt deg nøye inn i dette… bør jeg vel forstå??

   Svar
  • Har DU studert dette…. ?

   Svar
  • Hei Harald, Fint om du kunne være litt mer konkret på HVA i artikkeen som du mener er sprøyt- gjerne med referanse til korrekt informasjon

   Svar
  • Gratulerer, du klarte å skrive tre fulle linjer med ad hominem og usaklige beskyldninger og uten å fremføre eller påpeke et eneste motargument mot det du karakteriserer som feil ei heller en eneste underbygning av dine påstander med verifiserbar dokumentasjon fra adekvate kilder. Fantastisk! Det kan jo nesten virke som om «konsensus-vitenskap» faktisk ikke har noe som helst vitenskapelig grunnlag for sine påstander

   Svar
   • Renny Toftegaard
    21 desember 2023 7:25

    Harald er nok en som ha klokketro på en menneskeskapt klimakatastrofe og at migranter fra MENA er en berikelse for landet. Han er kanskje leder i en av fritidsklubbene som hindrer oss å få svenske tilstander?

  • Neida, hvis du hadde fulgt litt bedre med, ville du ha oppdaget at det som skrives her bare er en gjentakelse av det flere studier har vist. Han forteller kort og godt det mange forskere har oppdaget i sine arbeider med vaksinen og vaksinerte.

   Svar
  • Ja, og du motbeviser jo alle påstandene i artikkelen? Ha ha, din klovn.

   Svar
  • Svar
 • Nicolay Stang
  25 november 2021 23:36

  Se innlegget over

  Svar
 • Kanskje vi etterhvert skal begynne å høre på de som har studert dette både denne legen,forskere etc. I stedet for ukritisk følge WHO’s direktiver. Organisasjonen som i 2016 da de ble kjøpt opp av en viss mr.Gates og er blitt et gigant legemiddelfirma med et lavt syn på mennesket. Mange forskere og leger er blitt sagt opp nettopp i eks.WHO. Er det lov å stille spørsmål eller holder vi på å få et totalitær regime. Stømlinjemedia driver med skremselspropaganda og snakker bare om smittetall og nevner sjelden innleggelse tall som jo er det viktigste visst vi tenker å beskytte de gamle. Etter det nye viruset fra Afrika sprer seg (som har en mildere form enn covid19,men sprer seg fortere) er ‘spesialistene’ i tenkeboksen og skal på 3 måneder utvikle vaksinen…….hvordan vil det gå med immunforsvaret, slik den Østerrikske legen nevner?

  Svar
 • Luddite Hippie
  3 juni 2022 7:39

  Tror folk bør se denne korte videoen (~40 sekunder) der Pfizer CEO-en snakker om et møte i 2019 han deltok i hvor det ble planlagt å redusere verdensbefolkningen 50% innen slutten av 2023. Mener derfor (og for mange andre grunner) at injeksjonene virker AKKURAT som ønsket – bare ikke slik vi ble fortalt de ville.

  https://youtu.be/-srH8sMKZ_Q

  Svar
  • Northern Light.
   3 juni 2022 11:44

   Denne videoen ble avslørt som en meget dyktig utført dubbing, det ser ekte ut med synkronisering av lepper og tale, meldte nettstedet Tap News og kunne stoppe historien før andre alternativnettsteder publiserte saken. Bra, så ikke alternativnettstedene gikk fem på, det kunne MSM brukt mot alternativpressen.

   Svar
   • «Bra, så ikke alternativnettstedene gikk fem på, det kunne MSM brukt mot alternativpressen. »

    Ja, det er viktig å være kritisk, ikke bare mot MSM som blir mer & mer engstelig for alternativpressen, men mot alt. Like viktig er det å holde kommentarmuligheter åpne i alternativpressen nå som MSM ikke tør å få leser- arrestasjoner lengre på sine dårlige/usannferdige artikler.

 • Marie Antoinette
  4 juni 2022 0:49

  Det er ikke helt riktig. Uvaksinerte meg fikk covid noen uker før påske. Kan sammenlignes med verdens verste influensa. Var helt ute i nesten 14 dager. Har hatt tinnitus i tre år, dette ble mye verre etterpå. Har også mistet nærmere 50% av håret mitt i etterkant! På forhånd fulgte jeg forebyggende protokoll m sink, c, d, quercetin etc. Da jeg var syk tok jeg det samme+Fabiflu. Fikk bekreftet at jeg har antistoffer via blodprøve. Fornøyd med det, ikke så fornøyd med tap av halve manken.

  Svar
  • Marie Antoinette mista mer enn bare manken,så tross alt «Marie»,det kan fort bli verre for de vaksinerte når influenssesongen går igang.

   Svar
  • Hans M Nordberg
   4 desember 2022 14:46

   Da hadde du uflaks. 95% prosent av de – uvaksinerte- som får korona blir ikke veldig syke. Bra du overlevde da. ;-).

   Svar
  • Hei. Beklager at du fikk en dårlig reaksjon på covid. Jeg har akkurat hatt det selv, er uvaksinert, nesten 67 og var akkurat ferdig med en langvarig infeksjonssykdom da jeg fikk covid, så var veldig sliten. Trodde derfor jeg ville bli temmelig syk av covid siden immunforsvaret mitt hadde slitt i lengre tid og derfor ikke var på topp. Men nei, det gikk over all forventning. Litt gørr i brystet noen dager men ikke værre enn under en vanlig forkjølelse. Ikke tungpustet. En kveld med 39.4 i feber, de påfølgende tre dager holdt den seg på 38.5, deretter sank den til knapt over 37 den siste uken. Jeg følte meg skral i halvannen uke, men ikke syk den siste uken. Det verste ved covid var trettheten og utmattetheten. Jeg fikk covid den 15 nov. og har vært helt fin i noen dager nå. Jeg har tatt vit D3, C og Sink siden starten av pandemien og liker å tro at det har hjulpet. To uvaksinerte bekjente av meg fikk også covid lett. Jeg vet dette bare er anekdoter, men det viser at sykdommen treffer oss veldig forskjellig. Jeg har rheumatisme men ellers ingen underliggende sykdommer.

   Svar
   • «Jeg vet dette bare er anekdoter, men det viser at sykdommen treffer oss veldig forskjellig.»

    Ja, det er nok mange forskjelligheter som gjør om , og på hvilke måte, vi blir syke.
    Jeg har i den siste tiden stusset over hvor mange i min omgangskreft som har fått oppblussing av kreft i det siste, etter å ha vært friskmeldt i ti år. Og også blodpropper i hjernen.
    Og når statistikk også kan misbrukes, så vil det ikke være lett å gi det ene eller andre skyld. Covid-virus? ‘Long-Covid’ ? Eller injeksjonene?
    Det vi vet at våre myndigheter og FHI har sitt eget å forsvare, også grunnlovsbrudd. Og er ikke til å stole på; – og vil putte det i den store sekken ‘LongCovid’ for å slippe å analysere etterettelig.

   • Så er det kanskje smart å la både virus og bakterier få besøke vår mage/tarm?

    Interessant om tarm bakterier/virus og helse:

    »En ny studie gjennomført av blant andre danske forskere, viser ved hjelp av en ny metode at mennesker som er over 100 år gamle, har spesielt mange ulike bakterier, men også virus, i tarmene sine.’
    forskning.no/aldring-bakterier-menneskekroppen/100-aringer-lever-kanskje-lenge-takket-vaere-virus-i-tarmen/2206540

 • De tilsiktede virkningene er befolkningsreduksjon, samt å gjøre de injiserte til «hackable animals», som Harari sier, vandrende elektromagnetiske enheter som kan motta signaler, kanskje også sende signaler, og å gjøre bibel-lesernes «dyrets tegn», «social credit system» til realitet. Systemet testes nå i Wien. Trudeau sperrer trailersjåførenes konto. Samt utmattelseskrigen mot folket så vi bukker under i angst og avhengighet. Av staten. Som trumfer over grunnloven med smittevernsloven. Hvis pandemitraktaten iverksettes blir maktovergrepet og verdenskuppet tydelig for selv de mest naive, får jeg håpe. Da får vi se hvor fredelig det vil gå for seg. Norsk rettsvesen vil måtte vise hva det er verdt; jeg frykter det også er korrupt.

  Svar
 • Northern Light.
  5 juni 2022 13:52

  Dr. Naomi Wolf om Pfizers «Konfidensielle rapport»: Det er virkelig sant, de vet at de dreper barn.

  Sannheten er: Jeg er nesten målløs, fordi jeg nylig har hatt den lite misunnelsesverdige oppgaven å prøve å kunngjøre for verden at det faktisk er et folkemord på barn som er i gang.
  WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers (WPDR), en gruppe på 3000 høyt kvalifiserte leger, RN-er, biostatistikere, medisinsk svindeletterforskere, laboratorieteknikere og forskere, har levert rapport etter rapport, for å fortelle verden hva som er i de 55 000 interne Pfizer-dokumentene som FDA hadde bedt en domstol om å holde skjult i 75 år.

  Ved en rettskjennelse ble disse dokumentene tvangsutlevert. Ekspertene våre tjener menneskeheten ved å lese gjennom disse dokumentene og forklare dem så uinnvidde kan forstå dem. Alle WPDRs rapporter finnes på på DailyClout io. Løgnene som avsløres er utrolige. Pfizer, og dermed FDA visste innen desember 2020 at MRNA-vaksinene ikke virket, at de «avtok i effektivitet» og viste «vaksinesvikt». En bivirkning av å bli vaksinert, som de visste en måned etter massevaksineringen i 2020, var «COVID».

  Pfizer visste i mai 2021 at hjertet til 35 barn hadde blitt skadet en uke etter MRNA-injeksjonen, men FDA startet vaksineringen for tenåringer en måned senere uansett, og foreldre fikk ikke en pressemelding fra den amerikanske regjeringen om hjerteskader før august 2021, etter at tusenvis av tenåringer ble vaksinert. Pfizer og dermed også FDA, for mange av dokumentene er merket «FDA: konfidensiell», visste i motsetning til hva de høyt betalte talsmennene og de kjøpte legene forsikret folk om, at mRNA, piggproteinet og lipidnanopartikler ikke ble på injeksjonsstedet i deltamuskelen, men gikk innen 48 timer inn i blodet, og derfra for å sette seg fast i leveren, milten, binyrene, lymfeknuter og i eggstokkene.

  Pfizer og dermed FDA visste at Moderna-vaksinen hadde 100 mcg mRNA, lipid-nanopartikler og piggproteiner, som var mer enn tre ganger 30 mcg av Pfizer-dosen for voksne, og selskapets interne dokumenter viser en høyere forekomst av uønskede virkninger med dosen på 100 mcg, så de sluttet å eksperimentere med den mengden internt på grunn av dens «reaktogenisitet». Pfizers ord, men ingen fortalte dette til alle de millioner av amerikanere som alle fikk den første og andre 100 mcg Moderna-dosen og boosterne.

  Pfizer endret gruppen av forsøkspersonene slik at nesten tre fjerdedeler var kvinner, som er mindre utsatt for skader på hjertet. Pfizer «mistet» registrene over hva som ble av hundrevis av forsøks-personene deres. I de interne forsøkene var det over 42 000 bivirkninger og mer enn 1200 mennesker døde. Fire personer som døde, døde den dagen de ble injisert.

  Det ser ut til at det faktisk kan være et tilfeldig folkemord. Forplantningsorganene er målet for mRNA-vaksinene, med intensjon eller ikke. Og hvis du vet at forplantningen er skadet og babyer og fostre blir skadet, og når du vet at dette er i en stor skala, og noe som alle hos Pfizer og FDA som leste disse dokumentene visste, blir ikke dette da et folkemord?

  WPDR har bekreftet at lipid-nanopartikler, de bittesmå harde fetthylstrene som inneholder MRNA, går igjennom fostervanns-membranen. Det betyr at de kommer inn i fosterets miljø. De går også igjennom blod-hjerne-barrieren, noe som kan bidra til å forklare slagene etter MRNA-vaksinasjon og kognitive problemer. WPDR har studert Pfizer-dokumentenes rapporter om graviditet og funnet ut at forsikringen om at vaksinen er «trygg og effektiv» for gravide kvinner, var basert på en studie av 44 franske rotter i 42 dager, og forskerne som gjorde studien er aksjonærer eller ansatte i BioNTech.

  WDPR fant at mens gravide kvinner ble utelukket fra de interne studiene, på grunnlag av at alle gravide kvinner ble forsikret om at vaksinen var «trygg og effektiv», ble likevel rundt 270 kvinner gravide i løpet av studien. Mer enn 230 av dem ble borte på en eller annen måte i rapportene. Men av de 36 gravide kvinnene som ble fulgt opp, mistet 28 babyene sine.

  WDPR fant at en baby døde etter amming fra den vaksinerte moren, og ble funnet å ha en betent lever. Mange babyer som ammet fra vaksinerte mødre viste agitasjon, fordøyelses plager, vokste ikke og var utrøstelige. Jeg hører anekdotiske rapporter om disse symptomene hos babyer som ammer fra vaksinerte mødre nå fra hele landet. Pfizer-dokumentene viser også at noen vaksinerte mødre ikke kunne produsere melk i det hele tatt.

  Fra Global Research, publisert 4 Juni 2022. Skrevet av Dr. Naomi Wolf.
  Oversatt fra engelsk, redigerte og forkortede utdrag fra en lengre artikkel med linker.
  Orginalartikkel: Dear Friends, Sorry to Announce a Genocide: Dr. Naomi Wolf on the Pfizer “Confidential Report”.

  Svar
  • Hans M Nordberg
   4 desember 2022 14:50

   Rart å tenke på at Erna måtte ha visst dette når hun ba om 100 års hemmelighold. Heldigvis ble det bare 75…..;-). Ikke rart hun har forandret ansiktsuttrykk de siste årene. Skal være ganske kynisk for å kunne bære på slikt.

   Svar
 • Problemet med mRNA vaksiner er faktisk at alvorlige skadevirkninger av disse kan forklares med «overflatisk» biologisk kunnskap ! ;)

  God Helg

  Svar
  • Hans M Nordberg
   4 desember 2022 14:52

   Som feks en økning i testikkelkreft med 800% i det amerikanske forsvaret, blant vaksinerte…;-).
   Ref amerikanske forsvarets egne statistikker.

   Glad jeg stod over giftsprøyta.

   Svar
 • H.M. Nordberg:
  Og vi mange er ganske så traumatiserte, jeg overveldes hver gang det gjentas og utfylles, disse overgrepene. Og nå løftes man opp på et nytt nivå i tillegg: Tukling med føden.
  WEF entusiastene i regjering og storting er flere enn som sunt er, de som tror seg beskyttet under WEF/FN/WHO fanen «sustainable»/bærekraftig. Ynkelige, til de grader ekle KRYP er deres framferd, etset fram i samstemmighet i små fora over mange tiår, foredlet for så via deres igjen «ledere» å slippes løs på verdens befolkning – et eksperiment via oppkomlinger som mener seg ha løsninger, begrensede via deres iboende ondskap – som krever utløsning.
  Vi kjenner dem nå, både lederne og etterplaprerne – disse siste finner vi ofte blant de yngste som ikke vet bedre, griper bare tak i emnet som gir status, og tar seg hjernevaske.

  Fortsatt ikke vekt på matlagre for en befolkning rundt 5 millioner? Ikke bærekraftig – skulle være mulig om viljen var der, selv på overtid.

  La oss være tidlig ute med alarm, før det er for sent for grasrota å reagere. Om den er kapabel til det.

  William Engdahl og N.L: stor takk for innføring i lagt til galskap her og på Steigan.

  Svar
 • Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I USA fremstiller mediene krigen som et spørsmål om god eller dårlig moral.

I Kongressen dreier krigen seg i stor grad om hvitvasking av penger.

Forrige innlegg

Han var nettopp i Norge og ble hyllet av Storting og Konge.

Zelensky vil forby den største kirken i landet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.