POSTED IN Tyskland

Forandringer på gang:

Opplever Tyskland nå en ny rasefundert «Krystallnatt» enn den 85 år siden den siste?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Terje Sørensen
Pensjonert advokat

Storstilt aksjon mot radikal islamister over hele Tyskland, bk.a. i Hamburg, Bayern og Berlin.

Bild Zeitung 16.11.2023:

Allerede før daggry har et storstilt raid mot islamister begynt over hele landet i Hamburg, men også samtidig i Niedersachsen, Berlin og München. Mer enn 500 politifolk og etterforskere fra statens sikkerhet stormet 58 bygninger over hele Tyskland kl. 06.00 på morgenen 16.11.2023. Storstilt raid mot farlige islamister, hevdes det!

På grunn av etterforskning etter foreningsloven skal bevis beslaglegges og foreningens eiendeler inndras.

Den største aksjonen var i Hamburg, hvor mer enn 200 offiserer gjennomsøkte totalt 32 eiendommer. Blant dem er «Islamische Zentrum Hamburg e.V.» (IZH), foreningen «Islamic Academy Germany e.V.» (IAD) og «Association of Sponsors of an Iranian-Islamic Mosque in Hamburg e.V.». Innenriksminister Nancy Faeser (53, SPD) sa at IHZ lenge hadde blitt overvåket av det føderale kontoret for beskyttelse av forfatningen og klassifisert som islamistisk.

På eiendommen til Islamic Center Blue Mosque ved Alster har tjenestemenn brakt en 3D-skanner inn i bygningene. Tilsynelatende ønsker de å måle ett eller flere rom nøyaktig og kartlegge dem digitalt. I den fremre delen av området er moskeen med bønnerom, bak den en annen bygning med bibliotek, salgsrom og kontorer.

Til dette formål har den tekniske platonen til Hamburg-politiet også kommet. Disse har tungt utstyr, for eksempel for å åpne tunge dører eller meisle åpne vegger. Dette ser ut til å ha blitt flyttet inn i garasjene under kontorene på stedet.

Politifolk stormet også foreningen «Salman Farsi-moskeen e.V.» i Langenhagen, Niedersachsen, foreningen «Islamic Association of Bavaria e.V.» (IVB) i München samt foreningen «Islamic Community of the Shiite Communities of Germany e.V. (IGS)» i Berlin. I tillegg til Hamburg, Niedersachsen, Bayern og Berlin søkes det nå også i Hessen, Nordrhein-Westfalen og Baden-Württemberg.

I Berlin har flere eiendommer blitt gjennomsøkt siden morgenen. Blant annet ble en rambukk brukt til å åpne et rullegitter på et kulturhus.

I Berlin ble blant annet et islamsk kultursenter ransaket.

I Berlin-Zehlendorf klatrer politifolk over gjerdet for å få tilgang til en islamsk institusjon.

I München stormet tjenestemenn kontorene til «Den islamske foreningen i Bayern» klokken 05.58. Politifolk med esker kom ut av bygningen under søket.

Ifølge statlige sikkerhetstjenestemenn er raidet ennå ikke knyttet til et konkret forbud mot foreninger. Ifølge informasjon fra BILD tjener «tiltakene til å underbygge mistanken mot foreningen og dens underorganisasjoner, samt til å kaste lys over foreningens generelle struktur».

Årsaken: «Det islamske senter Hamburg» mistenkes for å være rettet mot den konstitusjonelle orden og mot ideen om internasjonal forståelse. Derfor planlegges et forbud mot iransk-finansierte foreninger. Terrororganisasjonen Hamas er også finansiert av Iran.

Bild Zeitung 31.05.2023:

Utplasseringer i tolv føderale stater

Syv arrestasjoner i aksjon mot islamister

Landsomfattende storstilt raid mot ISIS-islamister, mer enn 1000 politistyrker utplassert!

Ifølge informasjon fra BILD gjennomsøkte etterforskere fra BKA for tiden bygninger og leiligheter i tolv føderale stater. BILD erfarte at bare i Berlin var det oppdrag på fire steder.

Blant de mistenkte skal det i det minste være personer i fare og relevante personer.

Ifølge BILDs opplysninger var det søk i Nordrhein-Westfalen i området Mönchengladbach, i Aachen-området, i Köln og i Wuppertal. Det handler først og fremst om en organisert ransakingsordre for to forskjellige terrorprosedyrer fra den føderale statsadvokaten i Karlsruhe og statsadvokatens kontor i Düsseldorf blir utført, operasjonen har pågått samtidig siden kl. 06:00 med spesialenheter og hundrevis.

Forut for angrepene var det måneder med etterforskning.

Terroristmilitsen fortsetter å kjempe i Syria, og samler tilsynelatende inn penger i Tyskland for dette formålet. Nå har etterforskerne pågrepet syv mistenkelige menn og kvinner. Blant dem var to ektepar fra Nordrhein-Westfalen, Alperen K. og Cagla K., Anna Y. og Harun Y. Chahira A., Kujtim B. og Siham O. ble pågrepet, og arrestasjoner ble også gjort i Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz og Bremen. De fleste tyske statsborgerne anklages for å støtte en terrororganisasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Drastisk, razzia før hanen galer, muslimene blir sikkert rasende, (kanskje det faktisk er tilsiktet å skape borgerkrigstilstander), men å kalle det rasefundert gjør islam til en rase, og det er det jo ikke.
  Og politiet følger ordre, som vanlig. Slik var det også da norsk politi fikk beskjed om å jage jøder ut fra sine hjem «im Nacht und Nebel», og om bord i båten til dødsleir; kun to politidistrikts sjefer i Norge sa nei til å utføre ordren. Over 700 norske jøder ble sendt ut og under 30 overlevde og kom tilbake. Og måtte kjempe for tapt eiendom. Politikerne er korrupte og hevet over loven, det vet vi jo. Er politiet av i dag like åpenbart tyrannenes leiesoldater som i nazi-styrte Norge? At Norges makthavere får en lege, to politi og to «helsearbeidere» til å tvangsinnlegge en meningsmotstander på psykiatrisk er lagt merke til internasjonalt, og norsk barnevern har et veldig dårlig rykte.

  Svar
  • » og om bord i båten til dødsleir» ;-)

   Britenes leire under Boerkrigene var dødsleire. ( Uten mat og vann til de fangede boernes kvinner og barn.)
   Vestmaktenes leire ( under åpen himmel med knapt med mat/vann og toaletter) i Tyskland for millioner av tyskere etter 1945, kan kanskje karakteriseres som dødsleire. (?)
   Tyskernes konsentrasjonsleire BLE jo dødsleire , pga. vestmaktenes bombing av tilførsesveier til leirene i 1944.
   – Gjennom spredning av Tyfus som førte til diare og avmagring. , – selv om det var advarseler om renhold og bruk av lusemiddelet Zyklon B. i alle leirene. ( Nasjonalsosialistene ville altså ha ned antall døde med alle midler. )

   Men:
   «(kanskje det faktisk er tilsiktet å skape borgerkrigstilstander)»

   Det er nok mulig. – Som ‘Krystallnatten’ antagelig også var en slik aksjon for å skape borgerkrigstilstander i Tyskland og skape sympati for jødene i resten verden.
   – Men den tyske ledelsen fikk slått ned dette forsøket, og politiet beskyttet de jødiske butikkene fra videre angrep etter et par dager.

   Svar
   • Arno Mong Daastøl
    20 november 2023 4:05

    Frikar: Fint med litt balanse, midt i alle eventyr fortellingene.

 • Nok et splid og hersk scenario. Folket blir satt på prøve så det holder. Klarer de og «beholde roen» og omfavne hverandre i kjærlighet og ikke la hatet få næring?! ….

  Svar
 • ….vi må ut i gatene/veiene, sammen hånd i hånd fra Lindesnes til Nordkapp, under parolen. «Vi lar oss ikke knekke!»
  Uansett hva dere kaster etter oss! Vi elsker vår bror og søster. Det finnes bare to kjønn. Resten er psykiatri.

  Svar
 • Det er som å oppleve mellomkrigstiden på nytt.
  Tyskland kan nå være på vei mot økonomisk sammenbrudd.
  Av-industrialisering pga stopp i gassforsyninger (og i forsyninger av metaller og mineraler) fra Russland.
  Den økonomiske globaliseringen har brutt sammen. USA bryter nå med alle regler i WTO og innfører store subsidier (vhja IRA pakken).
  Det ser ut som USA ønsker å få flyttet tysk industriproduksjon over til USA slik at USA kan re-industrilaseres og bli verdensledende innenfor teknologi og avansert produksjon.

  Svar
  • Ja, SHO :

   «Det ser ut som USA ønsker å få flyttet tysk industriproduksjon over til USA slik at USA kan re-industrilaseres og bli verdensledende innenfor teknologi og avansert produksjon.»

   Alle verdenskriger har vært handels og valuta- kriger.
   Tyskland ble for flinke/mektige industrielt i mellomkrigstiden ( – og snudde også ryggen til dollar/’verdensvalutaens makt ikke minst . – Som Irak og Libya også gjorde et forsøk på i nyere tid. )

   Nå ble Russland og Kina for flinke/mektige industrielt.
   Først Russland, – så Kina. – tenker disse bakmennene. – Og prøver selvfølgelig å splitte først og få en av de med på eget lag. Som de gjorde med Russland/Tyskland i mellomkrigstiden.

   ‘ Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel . ‘
   Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

   Vi vet at Hitler, i 1939, som NASJONAL-sosialist uttalte:
   ‘Dere vet at Russland og Tyskland er styrt av to ulike doktriner. Bare ett spørsmål gjenstod som måtte klareres: Tyskland har ingen
   intensjon om å eksportere sin doktrine, og i det øyeblikket Sovjet-Russland heller ikke lenger tenker på å eksportere sin doktrine til Tyskland, ser jeg ikke lenger noen grunn til hvorfor vi skal fortsette å ha motsatte standpunkter. For oss begge er det fullstendig klart at det er kun andre som vil tjene på enhver kamp mellom våre to folk.’

   Og:
   ‘Det er ikke sant at jeg eller noen andre i Tyskland ønsket krig i 1939. Det ble ønsket og provosert utelukkende av internasjonale stats enten av jødisk opprinnelse eller som arbeider for jødiske interesser. ‘
   Adolf Hitler, april, 1945

   Jeg tror disse bakmennene/globalistene ( – som nå har stjålet seg et land og viser enda mer av sine sanne psykopatiske natur som de ‘utvalgte ‘ ) får det vanskeligere denne gangen når de prøver å starte sin 3. verdenskrig.

   Svar
   • «…sine sanne psykopatiske natur som de ‘utvalgte ‘ »

    Nåja, natur var vel et feil uttrykk.
    Det dreier seg mer om en opparbeidet kultur, tydeliggjort med zionismen.
    Det finnes jøder med fornuft, uten hybris, og med evne til å tenke sjøl.
    F.eks. Gideon Levy :
    https://www.youtube.com/watch?v=EnaacT4eBrA

   • Arno Mong Daastøl
    20 november 2023 4:21

    Frikar: Fine sitat sitat som jeg legger til samlingen av tilsvarende. Man kan ikke forstå framveksten av nasjonal-sosialismen – uten å kjenne til den ekspansive «internasjonale sosialismen», dvs. en verden ledet av Moskva, og dermed Stalin. For øvrig ble Sovjet overrumplet i 1941, fordi forsvar ikke var prioritert. Sovjet lå i angrepsposisjjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det skjer så mye rart nå:

Tony Blair som humanist?

Forrige innlegg

Scott Ritter:

Israel har atomvåpen, men kan de brukes?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.