POSTED IN Vaksiner

Oppfinneren av mRNA-teknologien:

Ikke gi barna vaksinen!

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Før barnet ditt får sprøyta, sjå kva dr. Robert Malone seier om COVID-vaksinering av barn

av Dr. Robert Malone

Global Research, 15. desember, 2021

The Unity Project

Før du vaksinerer barnet ditt, irreversibelt og potensielt med permanente skadar, finn ut korfor 15 000 legar og vitskapsfolk innan medisin frå heile verda har signert ei kunngjering som offentleg erklærer at friske barn IKKJE bør vaksinerast mot Covid-19.

På vegner av desse legane (MD) og doktorane (PhD) tilbyr doktor Robert Malone, som har via karrieren sin til utvikling av vaksinar, nokre klare og tydelege vitskapelege faktum som foreldre bør ta omsyn til før dei tar avgjerda.

Her er en link til videoen hvor Robert Malone fremfører sitt budskap.

Malone si kunngjering – den fulle teksten

Namnet mitt er Robert Malone, og eg talar til dykk som forelder, besteforelder, lege og vitskapsmann. Eg brukar ikkje vanlegvis å lese opp frå ein ferdigskriven tale, men dette er så viktig at eg ville forvisse meg om at eg får lagt fram kvart ord og kvart vitskapelege faktum korrekt.

Eg står ved denne erklæringa med ein karriere dedikert til vaksineforkning og -utvikling. Eg er sjølv vaksinert mot Covid, og eg er generelt for vaksinering. Eg har via heile karrieren min til utvikling av trygge og velfungerande måtar å hindre og behandle smittesjukdommar.

Etter dette vil eg publisere teksten til denne erklæringa, slik at du kan dele den med vener og familie.

Før du injiserer barnet ditt – ei avgjerd som er irreversibel – ville eg la deg få kunnskap om dei vitskapelege fakta rundt denne genetiske vaksinen, som er basert på mRNA-vaksineteknologien som eg skapte:

Det er tre ting foreldre må forstå:

Dette biletet har tom alt-eigenskap. Filnamnet er Dr.-Robert-Malone-400x252.jpg

For det første at eit viralt gen vil bli sprøyta inn i barnet ditt sine celler. Desse gena tvingar kroppen til barnet ditt til å danne giftige piggprotein. Desse proteina forårsakar ofte permanent skade i barns vitale organ, inkludert

 • hjernen og nervesystemet deira
 • hjartet og blodkara deira, inkludert blodproppar
 • forplantningssystemet deira, og
 • denne vaksinen kan utløyse fundamentale endringar i immunsystemet deira.

Det mest alarmerande poenget er at når skadane først har skjedd, så er dei ureparerbare

 • Du kan ikkje fikse skadane inne i hjernen deira
 • Du kan ikkje reparere arr i hjartevevet
 • Du kan ikkje reparere eit genetisk nullstilt immunsystem, og
 • Denne vaksinen kan føre til forplantningsskadar som kan innverke på familien din sine framtidige generasjonar.

For det andre treng du å vite at denne nye teknologien ikkje har blitt tilstrekkeleg uttesta.

 • Vi treng minst fem år med testing/forskning før vi verkeleg kan forstå risikomomenta
 • Skadar og risiko ved nye medisinar blir ofte ikkje avslørt før mange år seinare

Spør deg sjølv om du verkeleg vil at barnet ditt skal ta del i det mest djuptgåande medisinske eksperimentet i menneskets historie.

Og eit siste poeng: grunnen dei gir deg for at du skal vaksinere barnet ditt, er ei løgn.

 • Barna representerer ingen fare for foreldra eller besteforeldra sine.
 • Det er faktisk tvert imot. Immuniteten deira, etter å ha fått Covid, er heilt nødvendig for å redde familien din, om ikkje heile verda, frå denne sjukdommen.

Oppsummert: Det gagnar ikkje verken barnet ditt eller familien din å vaksinere barnet mot dei små farane ved viruset, når vaksinen har kjende helserisikoar som du, som forelder, og barna dine kan måtte leve med resten av livet.

Risk/nytte-analysen er ikkje ein gong i nærleiken.

Som far og bestefar vil eg råde deg til å stå imot og ta opp kampen for å verne barna dine.

Denne kunngjeringa vart levert i ei livestream-hending den 12. desember, med Unity Project and Global Covid Summit som vert.

YouTube har blokkert videoen hvor Dr. Mallone uttaler seg. (Så mye for ytringsfriheten, NB! Red.)

Dr. Robert Malone og andre leiande legar diskuterte si siste  Physicians’ Declaration update, korfor friske barn skal vaksinerast, og risikomomenta som er knytte til det. Les bevismateriale  her.

Dr Robert  Malone er oppfinnaren av mRNA-teknologien.

***

Om Unity Project

The Unity Project, ein upolitisk, non-profitt opplærande organisasjon, promoterer «barna-først-agendaen» som fokuserer på integritet, omsorg, fornuft og bevisbasert motivasjon. For meir informasjon, besøk www.UnityProjectOnline.com.

Om Global Covid Summit

Global Covid Summit er produktet av ein internasjonal allianse mellom legar og medisinske vitskapsfolk som har via seg til å tale sanninga til makta om Covid-pandemi-forskning og -behandling. Ver så snill å lese, og vurder å skrive under på, erklæringa vår  HER.

Original kjelda for denne artikkelen: The Unity Project

Copyright © Dr. Robert MaloneThe Unity Project, 2021

Omsett av Monica Sortland

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Tyler Nix1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 699 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Sannhet og frihet nå!!!
  21 desember 2021 7:40

  Korona hysteriet og tvangs vaksineringene med de inneffektive, skadelige og dødelige korona vaksinene er den størtste forbrytelsen i menneskets historie og de ansvarlige og medvirkende riskikerer rett å slett dødstraff…

  Svar
  • De 2 siste årene kan trygt beskrives som fryktens år ! – Begynner å tvile på hvor mennesker i FHI og «helsesystemet!» vårt har fått sin «utdannelse» ! – Beskrivelsen av denne perioden som en pandemi mangler faktisk sin begrunnelse, er absurd og mangler totalt faglighet og vitenskapelighet. – Når det gjelder disse PCR-testene virker disse så absolutt ikke diagnostiske for Cov -19 ! (Faktisk bare tull)

   Når det gjelder Cov -19 blir dette viruset så absolutt ikke mer smittsomt og farlig – Viruset må følge evolusjonens lover med mindre det unngår innblanding fra «syke» forskere ! – Imidlertid .. en viss økning i smittsomhet vil registreres (Det rådende viruset vil selvfølgelig spre seg lettest) .. men det vil selvfølgelig bli mindre og mindre farlig ! – Det er faktisk verre med disse såkalte «vaksinene» – Disse vil forårsake sykdom og død for både voksne, barn og mange ufødte liv i årene som kommer !

   Svar
   • I Denne tiden vi nå lever i vil det være meget viktig å få i seg gode mineraler og vitaminer og noen av disse har faktisk en «overraskende» god beskyttelse mot Covid ; Sink, Magnesium, D3, Selenium og Quercetin og ikke minst Svart frøolje (fra svart spisskummen) ! Denne har minst 20 farmakologiske virkninger som støttes av vitenskapen. – Det er bevist at denne binder seg sterkt til virusets piggprotein og vil i stor grad hindre bindingen av disse spikene til ACE2-reseptoroverflatene .. ( ACE2 er kjent som «dokking-stedet» for ALLE virus før det penetrerer celleoverflatene til dine indre organer)
    Lykke til !

    Svar
    • Synneva !
     Du skriver så mye klokt og fornuftig ! Sjekket denne : søk gjenvick-gjønvik archives. Under pandemic. Scroll ned til The Rosenau experiment. Den lar seg oversette.

     Svar
     • Hei Svein … Takk for kommentar ❤️ – og takk for lenken – Interessant !
      Intensiv – Lege i Australia avslører at de som er fullt vaksinert mot COVID-19 dør i hopetall !

      (Emergency Room Doctor: «I Am Blowing the Whistle» – «THE VACCINATED ARE DYING – AUSTRALIA» – » Brighteon «)

     • Det jeg skriver og ytrer er basert delvis på kunnskap, delvis på innhentet og mottatt informasjon. – Jeg har nok faglig kunnskap til å hevde at det jeg skriver har troverdighet .. i motsetning til div. individer innen vårt «helsevesen» som etter min mening har sviktet sin primære oppgave ! – Nemlig det å formidle redelige og informative fakta & opplysninger til det Norske Folk ! – Dette mener jeg oppriktig de må stå ansvarlige for i ettertid av denne Plandemien ! – Hva media angår formidler de kun et sammensurium av halvsannheter i disse dager og kan så absolutt ikke tas alvorlig !

     • Det er uttrykt mange bekymringer fra kunnskapsrike forskere om hvorvidt disse Covid – vaksinene egentlig dreier seg om befolkningsreduksjon !

      Men dessverre blir disse menneskene kun utskjelt og latterliggjort som konspirasjonsteoretikere til tross for all deres kunnskap om både genetikk mm. – Forskning utført for 15 år siden bekrefter at vi faktisk kan risikere å sterilisere en hel generasjon dersom vi ikke tar dette med mRNA mer alvorlig ! –

      Skal ikke utdype dette men at piggproteinet i henhold til «instruksjonene» i vaksinen vil ha kapasitet til å skade embryoet og føre til spontanabort er så absolutt ikke usannsynlig – Vi ser vel egentlig nok av beviser på dette allerede !

      Vi vet også (i motsetning til hva våre «helsemyndigheter» hele tiden har hevdet) – Det er så absolutt mulig for kroppen å konvertere mRNA til DNA – Dette gjelder også sædcellene – og da kan dere vel selv tenke dere fortsettelsen !

  • De har allerede beskytte segt med ord som «vi tror», «vi antar», «sannsynligvis» og lignende uttrykk. Og i Norge er det fortsatt frivillig å vaksinere seg. At folk følger propagandaen i massemedia får ingen konsekvenser helsedepartementet.

   Svar
   • Bare hyggelig Synneva ! Ja, interessant i høyeste grad !

    Svar
   • Det kan virke helt foliehatt for mange, men grunnen til at de tar forbehold og legger ut spor #hiddeninplainsight (som f.eks. bivirkningsliste) er at de vil unngå å komme i «karmagjeld» for det gale de gjør – det er nemlig fortsatt opp til hver enkelt å ødelegge seg med vaksine (eller andre ting) som et resultat av hvert individs frie vilje..

    Svar
 • De har allerede beskytte segt med ord som «vi tror», «vi antar», «sannsynligvis» og lignende uttrykk. Og i Norge er det fortsatt frivillig å vaksinere seg. At folk følger propagandaen i massemedia får ingen konsekvenser helsedepartementet.

  Jeg får ikke lagt inn svar for algoritme mener jeg har skrevet dette før.

  Svar
 • Northern Light.
  21 desember 2021 17:35

  Ifølge Center for Disease Control (CDC) i USA, er overlevelsesprosenten for Covid 99,997% for alders-gruppen under 19 år, det kan en kalle tilnærmet 100%, og ifølge Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer og VP for selskapet, har ingen friske barn i Storbritannia med 67 millioner innbyggere dødd av Covid.

  Når foreldre tar barna sine til vaksinestasjonen for å gi dem en eksperimentell mRNA-injeksjon kalt vaksine, er det selvfølgelig i god tro. Hjernevasket, indoktrinert, og skremt av skremselspropagandaen av en autoritativ presse og media, (MSM), og uvitende om at den har samme finansielle eiere som den mektige og skruppelløse legemiddel-industrien. MSM opptrer som et PR-byrå for Big Pharma.

  Foreldre som ikke vet, fordi MSM ikke forteller dem det, at selskapene som fremstiller injeksjonene fraskriver seg alt ansvar for bivirkninger på kort og lang sikt, også ukjente bivirkninger, og myndighetene i landene har også underskrevet på at selskapene ikke kan saksøkes for bivirkninger av injeksjonene.

  Foreldre som ikke vet at EU’s EudraVigilance innrapporteringssystem for død og skader etter injisering av Covid «vaksinene» melder om over 30 000 døde og over 2,9 millioner skadede, av disse over 50% alvorlig. Dette er bare de offisielle tallene, observatører mener at det bare er 1-10% av de reelle tallene. Foreldre vet det ikke fordi MSM unnlater å fortelle om det.

  Å gi eksperimentelle injeksjoner med nå kjente alvorlige korttidsbivirkninger og ukjente langtids-bivirkninger til barn, og presse, lure til og med tvinge foreldrene til de samme barna til å ta vaksinen, milliarder av voksne og deres barn, er den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne.

  Mange av barna som overlever injeksjonene risikerer skader for resten av livet, og mange av barna risikerer at foreldrene som har fått en eller flere av injeksjonene, kan bli så syke og svekket at de ikke kan oppdra eller ta seg av dem. Dette er ikke overdrivelser, EudraVigilance og den amerikanske motsvarigheten VAERS sine tall er alarmerende nok, spesielt når bare en brøkdel av tilfellene er meldt inn.

  Nyhetsankerne i NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter er journalister, de forbereder nyhetene de skal presentere for seerne, og er en del av redaksjonen og har dermed et ansvar for det nyhetsbildet de gir befolkningen, og de har tilgang til den samme informasjonen som alternativpressen. Hadde de hatt integritet og drevet journalistikk, kunne de ha avslørt og stoppet den globale storkapitalens konstruerte pandemi med et par nyhetssendinger.

  Nyhetsankerne må vite om alle skadevirkningene av injeksjonene, det er det ingen tvil om, det sier litt om hvor forherdet de er. For de som kjenner til hvor mye skade injeksjonene gjør, blir det etter hvert en belastning å se nyhetssendingene, for nyhetsankerne ser rett inn i kameraet og og oppfordrer seerne til å ta injeksjonene og unnlater å advare mot skadevirkninger de må kjenne til.

  Over 4, 3 millioner nordmenn har nå tatt og fått injeksjonene i god tro, og en del har blitt presset til det. Det har et autoritativt nyhetshus som NRK et stort ansvar for, så mange som stoler på NRK som nyhetsformidler, spesielt eldre. Men NRK er jo statseid, og har ikke BlackRock som finansiell eier, som også eier Big Pharma, så da må vil kunne stole på at NRK er en nøytral nyhetsformidler?

  Den Wall Street baserte globale storkapitalen har hatt sine folk på plass i redaksjonene i stats tv og radio kanalene i vestlige land i mange tiår. Det er viktig for dem, for befolkningene stoler på informasjon fra stats tv-kanalene. Finansfolket får sine folk inn i ledende stillinger, og så ansetter de sitt eget slag til de har sine folk i alle i redaksjoner.

  NRK har trofast gjengitt det amerikanske utenriksdepartementets versjon av alle USAs kriger som er storkapitalens kriger, militære som økonomiske siden annen verdenskrig. En krigsmaskin som har samme finansielle eiere som vestlig presse og media. Når den farmasøytiske industrien har de samme eierne, er det ikke merkelig at vestlig presse og media også er et PR-byrå for dem.

  Svar
 • ‘Vaksinene er bare laget for at legemiddelindustrien skal tjene penger’
  Svar:
  Vaksiner er noe av det som industrien tjener dårligst på. Det er mye mer å tjene på en medisin som må tas mange ganger enn på en vaksine som bare skal tas to–tre ganger og helst skal sørge for at du holder deg frisk etterpå.’ 😉

  »Vi kan ikke være sikre på at disse vaksinene er trygge. De er utviklet så fort
  Svar:
  Vaksinene har fulgt de samme prinsippene for godkjennelse som lå der før Covid-19 brøt ut. De er godkjent for bruk. Alt som ikke er gjort før, kan inneholde en risiko, men den risikoen har vi tatt fordi vaksinene redder millioner av liv.’ 😉

  ‘Vi vet ikke hva som er i vaksinene
  Svar:
  Jo, i motsetning til veldig mange andre vaksiner vet vi her hva de inneholder, ned til hvert minste molekyl. Tradisjonelle vaksiner inneholder levende virus og ting som er laget i cellekulturer, som ofte er utrolig komplekse. De nye mRNA-vaksinene er mye mer definerte og kjemisk kontrollerte.’ 😉

  ‘Vi kan ikke stole på det myndighetene sier om virus og vaksine.
  Svar:
  I Norge er tilliten generelt høy til politiske institusjoner. De som stoler minst på myndighetene i Norge, er DE SOM HAR LAV UTDANNELSE OG INNTEKT , i tillegg til de som kommer fra land med helt andre politiske systemer og større korrupsjon. De beslutningene som myndighetene tar, er åpne og offentlige. DU HAR INNSYN I DEM OG MULIGHET TIL Å ARGUMENTERE MOT DEM.’ 😉

  https://gemini.no/2021/12/derfor-tar-vaksineskeptikerne-feil/?utm_source=RSS+Nyhetsbrev&utm_campaign=599eeba025-EMAIL_CAMPAIGN_2022_12_21_11_39&utm_medium=email&utm_term=0_-599eeba025-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Stiller en roboter spørsmål om den private rustningsindustrien, blir svaret:

Ikke gi den frie tøyler!

Previous Post

Kulderekorder over hele USA.

Står vi overfor en ny mini-istid slik vi hadde på 1700-tallet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.