POSTED IN Virkelighetsforståelse

Ønsketenkning er en øvelse uten effekt:

«Gjenfødelse av demokratiet i USA?»

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

   Så ekstremt ønsketenkende og uvitende som det offisielle Norge nå er, kan man godt tenke seg en situasjon av Norge blir dratt ned i det dragsuget som nå utvikles i USA, både på det økonomisk og militære plan. Alle driver nå og skriver om gjenfødelse av «demokrati» som om USA ikke har noen historisk fortid. I det hele tatt.

Dwight David «Ike» Eisenhower var en yrkesoffiser og politiker i USA for Det republikanske parti. Han var landets 34. president fra 1953 til 1961.

Eisenhowers siste tale: det militær-industrielle komplekset i USA har fått for mye makt. Obs!

Brødene Kennedy forsøkte å gjøre noe med dette og begge ble drept.

Det er ikke en skriver i det offisielle som påpeker at den sentrale inntekten for USA er salg av våpen og krigsprodukter. Uten kriger og forbruk av krigsmateriell går USA nedom og hjem. Dette var et trekk ved kapitalismen som allerede Rosa Luxemburg påpekte og det er hundre år siden.

Det som var team Trumps gambitt redegjorde jeg for på resett og da man der også bedrev en kultus av Trump, ble dette naturligvis tilbakevist. Der har man ennå ikke forstått at Trump Made Israel great again og det er også nøkkelen til å forstå Hans Rustads henførelse som zionist: Trump var kongen av Israel.

Anlegget i Natanz

Planen var slik: at Israel-USA-Saudi-Arabia laget en bombing av atomanleggene Fordon eller Natanz i Iran i en «begrenset krig». Med en slik krig kunne Trump i USA erklære emergency eller Unntakstilstand og da ga lovverket han adgang til å fortsette som president – i krigstider og krisetider.

Så fra 21 november 2020 begynte både USA og Israel å fylle opp Den Persiske Gulf med Ubåter med atomraketter, Nimitz hangarskip kom med korvetter og fregatter rundt seg, B-52 bombefly kom med Bunker Busters og 20 nuclear missiles. Militærøvelser ble avholdt inni Saudi Arabia og hemmelige møter fant sted mellom Salman-Pompeo og Netanyahu. Kort: alt ble gjort istand til krig mot Iran.

Likvideringen av den ledende iranske atomfysikeren Moshen Fakriazadeh den 27 november 2020 var tenkt slik:

Nå bli det iranske lederskapet så rasende at de går til et hevnangrep. En må ha i hu at dette er den fjerde eller femte iranske atomfysiker som Mossad-CIA har drept.

Moshen Fakriazadeh snikmyrdet sansynligvis av Mossad.

   Denne krigsfellen skjønte Iran-lederskapet perfekt og sa: hevnen kommer når det passer oss. Derpå fulgte følgende meldinger fra alle Irans generaler: de statene som stiller baser til disposisjon for US-Israelske angrep på Iran vil bli tilintetgjort av våre raketter. Også atomsenteret i Israel, DIMONA, vil bli truffet av en rakett og radioaktivitet vil spre seg.

Pompeo ga seg ikke etter disse advarslene og i kjent stil klekket han ut nye påstander om Iran: at Al-Qaida hadde fått satt opp baser inni Iran. Det samme gjør Bidens nye utenriksminister, Blinken, som  nå om dagen sier at Iran er «statssponsor av terrorisme».

Iran skjønte på et tidspunkt at de verbale advarslene til fiendealliansen ikke gjorde noe inntrykk for demoniseringen av Iran ble bare grovere og grovere.

Irans mottrekk var å igangsette en serie med militærøvelser over nyttår: en landmilitær en, så en maritim en og deretter en missiløvelse og alt dette ble vist på tv-kanaler.

Iran har meget avanserte, langtrekkende og treffsikre missiler.

Etter at Pentagon/Israel/Saudi hadde studert dette materialet, la man krigen mot Iran på vent. Iran hadde raketter som kunne gå 200 mil og treffe presist.

De mindre Gulfstatene som nettopp hadde inngått avtaler med Israel fikk også kalde føtter, og startet samforstandssonderinger med Iran.

Men Biden-administrasjonen er ikke noe dramatisk mindre pro-israelske enn Trumpene. Ideen om å knuse Iran er ikke oppgitt, men planene må legges om. Kanskje hele Nato skal medvirke neste gang?

Sånn som USA har utviklet seg fra Eisenhowers tid,er faktisk det militær-industrielle kompleks mektigere i dag enn den gang. Den lever av konflikter og kriger. De kommer.

    Jan Hårstad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • USA bruker Israel som spydspiss for sin imperialisme. Et land som har 1000 militær baser verdenover og det er ingen som truer det og dessuten er borgerne mest bevæpnet må da være paranoid. Skyldfølelse for utryddelsen av urbefolkningen er antagelig bare en av årsakene.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Herdal:

Hydrogen er et «Fata Morgana»

Forrige innlegg

Ny undersøkelse fra Standford-universitetet:

Ingen forskjell i effekten av harde og milde Covid-19 tiltak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.